Piscines mineres de Komodo: trobar la millor piscina per minar KMD

El següent article us donarà algunes idees sobre les millors piscines mineres de Komodo per utilitzar. Si no esteu familiaritzat amb Komodo, aquí teniu una breu descripció del projecte:

Komodo és una criptomoneda de codi obert descentralitzada i centrada en la privadesa que es va desenvolupar a partir de Bitcoin Dark, però que és una bifurcació de ZCash. El desenvolupador principal és James “jl777” Lee, el mateix desenvolupador que va crear Bitcoin Dark.

Va crear Komodo utilitzant una forquilla de Zcash per incloure la tecnologia z-snark, i Komodo s’executa a la plataforma SuperNET, aprofitant les aplicacions de programari i la infraestructura d’aquesta plataforma..

Compra Nicehash ZEC

Komodo utilitza un protocol de prova de treball retardada (dPoW) per mantenir les transaccions anònimes, privades i transparents ultra segures. Per obtenir més informació sobre Komodo, podeu llegir la nostra revisió de la plataforma Komodo.

Pool Mining vs. Mining Solo Komodo

Fins al gener de 2018 encara podríeu tenir l’oportunitat com a miner en solitari si teniu una plataforma GPU potent, però des de llavors anar-hi sol com a miner en solitari s’ha tornat cada vegada més difícil a causa de la introducció de miners ASIC per a l’algorisme Equihash (que utilitza Komodo ). Avui en dia necessiteu molta força o molta sort, si creieu que trobareu un bloc quan minareu en solitari.

En lloc d’això, és molt millor unir-se a un grup miner de Komodo i combinar els seus recursos amb altres miners de Komodo. Segur que no obtindreu la recompensa completa per blocs, heu de dividir-la amb els companys de la mineria, però almenys obtindreu recompenses i també les obtindreu amb una distribució regular i uniforme.

KMD Solo o Pool Mining

Voleu minar en solitari o unir-vos a una piscina global? Font: Fotolia

Vull esmentar també que si no teniu una plataforma ASIC per a la meva, fins i tot si esteu minant piscines, no serà rendible, tret que d’alguna manera obtingueu electricitat gratuïta i, fins i tot, no guanyeu molt més de 0,25 dòlars al dia. Però si només voleu acumular una mica de Komodo i creieu que augmentarà el preu, podeu continuar fent servir la vostra GPU.

En cas contrari, obtingueu una plataforma Antminer A9, però tingueu en compte que un nou Antminer A9 costa gairebé 3.000 dòlars a Bitmain, i fins i tot la unitat A9 Mini costa 745 dòlars..

Consideracions sobre la piscina minera de Komodo

Les característiques de les piscines mineres són molt similars de moneda a moneda, i Komodo no és diferent. A continuació es mostra un resum ràpid de quines funcions voldreu cercar en una piscina minera de Komodo per obtenir la vostra millor experiència i

Tarifes: Les taxes mineres poden anar des del 0% fins al 2%. Viouslybviament, una tarifa més petita us farà rendible, igual que la resta.

Ubicació del servidor: El grup que trieu hauria de tenir servidors a la vostra regió del món. Si sou a Amèrica del Nord, busqueu servidors nord-americans. El mateix passa amb els ubicats a Europa o Àsia. Bàsicament, a mesura que el servidor estigui més a prop, més potència i rendibilitat tindreu.

De confiança: Assegureu-vos que el grup que trieu tingui un historial de pagaments i de confiança i confiança en general. Les piscines que existeixen des de fa uns anys en general no tenen problemes de confiança.

Esquema de pagament: Hi ha diversos esquemes de pagament, alguns més orientats a la sort i altres basats estrictament en el fet de compartir fins i tot recompenses. El que trieu és una preferència personal perquè a llarg termini tot s’equivoca.

Temps de funcionament de la piscina: El 100% és el millor. Si els servidors de la piscina no estan en funcionament, no estareu minant.

Pagament mínim: Els mínims normalment s’estableixen prou baixos per garantir que el miner mitjà obtingui un pagament diari. Val la pena esbrinar quin és el mínim, perquè realment no voleu esperar ni un mes per rebre el vostre pagament.

Pool Hash Power: Sempre és temptador triar la piscina minera amb el màxim poder hash, ja que ja sabeu que també trobaran la majoria de blocs. Però intenteu temperar-ho amb cert sentit comú. Sempre que trieu un grup que tingui més del 25% del poder total de hash, també promoueu la centralització de la mineria per a aquesta moneda. És millor per a la xarxa si trieu una piscina amb una quantitat menor de potència de resum per mantenir les coses el més descentralitzades possibles.

Les millors piscines mineres de Komodo

No hi ha una gran quantitat de piscines de Komodo, però n’hi ha prou per donar-vos una opció. A continuació es mostren les 5 millors piscines que podem recomanar actualment. Probablement hi ha altres 10 a 15 que podríeu tenir en compte, però quan buscava, cap d’aquests no tenia miners o tan pocs miners que estaven minant amb menys de 10 Ksol / s d’hashrate.

Piscina minera de Komodo

Piscina minera de Komodo és la més antiga i una de les piscines mineres més grans de Komodo. Té constantment més del 40% de la potència de hash, cosa que el converteix en una de les piscines que hauríeu d’evitar si voleu mantenir una xarxa descentralitzada i segura..

Estadístiques de la piscina de Komodo

Estadístiques de la piscina de Komodo

Hi ha una tarifa de l’1% de la piscina, que és mitjana, i un import mínim de pagament de 0,5 KMD. Tenen miners ubicats a tot el món i, per mantenir la vostra privadesa, no cal registrar-vos, només heu d’utilitzar una adreça vàlida de Komodo i ja podreu anar.

Suprnova.cc

Si heu fet alguna mineria de piscines, gairebé segur que n’heu sentit a parlar Suprnova.cc ja que sovint són una de les millors piscines mineres per a desenes de monedes. Una cosa interessant és que hi ha un inici de sessió unificat que es pot utilitzar a gairebé tots aquests grups, de manera que no haureu de restablir els inicis de sessió i la informació del treballador..

Estadístiques de l'agrupació Suprnova.cc

Suprnova.cc KMD Pool and Mining Statistics

Suprnova.cc té la taxa de mineria estàndard de l’1% i un bon mínim de 0,1 KMD. Tenen aproximadament un 15-20% de la potència total de hash, cosa que els converteix en una bona opció si voleu una piscina sòlida que no posi en perill la descentralització de la xarxa..

Luckpool

Luckpool.org és una piscina canadenca, per la qual cosa és millor utilitzar-la aquelles ubicades a Amèrica del Nord. És una mica diferent de la resta de piscines pel fet que cobra una tarifa menor del 0,5% per als miners, però també ofereix una cosa que anomenen el premi miner. Es tracta d’un bo que es paga al miner que realment troba el bloc. En el cas de Komodo, el Jackpot del Miner és de 0,24 KMD. Això deixa 2,76 KMD + recompenses per comissions de transacció: comissió per a tots els miners.

Estadístiques de la piscina de Komodo de Luckpool

Luckpool Komodo Pool Hash-rate i estadístiques

També són diferents a l’hora d’utilitzar el sistema de pagament Pay Per Loyal Time Share (PPLTS). El pagament mínim és de només 0,1 KMD i es tracta d’un conjunt anònim, de manera que no cal registrar-se ni proporcionar cap informació personal. Tot el que necessiteu és una adreça de Komodo. També controlen només el 10% de la potència total de hash, cosa que els converteix en una piscina minera sòlida, però prou petita per mantenir la descentralització.

Coinblockers

Coinblockers existeix des de fa diversos anys, però continuen sent una de les piscines més petites de Komodo, amb aproximadament l’1% de la potència total de hash de la xarxa. Això no impedeix que siguin una bona opció per a una piscina de Komodo. La tarifa de mineria és de l’1% en Coinblockers i els pagaments mínims són de 0,01KMD molt baixos.

Estadístiques de KMD Pool Coinblockers

Estadístiques de KMD Pool i Komodo Network Coinblockers

És un grup anònim sense requisits de registre, que és perfecte per a una moneda centrada en la privadesa com Komodo. També tenen suport per a NiceHash si creieu que voleu llogar energia de hash i utilitzar-lo per explotar Komodo.

Zpool

Zpool.ca és una gran piscina que fa desenes d’algorismes i més de 100 monedes diferents. Tot i que podeu sol·licitar el pagament en KMD i el mínim és de només 0,05 KMD, encara pot trigar-se a rebre el pagament, ja que és possible que el grup hagi d’esperar fins que es trobi un bloc de Komodo abans de fer els pagaments. Actualment, només garanteixen els pagaments BTC i podeu extraure Komodo, però si voleu pagueu a Bitcoin.

Estadístiques de Zpool Equihash

Estadístiques de la piscina de Zpool Equihash

Tingueu en compte que amb Zpool trieu l’algorisme (Equihash en el cas de Komodo) i Zpool decideix quina moneda de l’algorisme és la més rendible per a la meva. Això significa que és possible que no estigueu minant Komodo en tot moment. També significa que la potència de hash de Zpool varia dràsticament com a percentatge del total. L’he vist per sota del 10% del total i per sobre del 70% del total. Tingueu-ho present en relació amb la centralització quan decidiu quin grup de Komodo voleu utilitzar.

Conclusió

Com podeu veure, no només hi ha diverses bones piscines mineres de Komodo per triar, sinó que cadascuna té les seves característiques úniques que les diferencien entre elles. L’únic inconvenient és que l’explotació amb GPU ja no és rendible i que realment necessiteu una plataforma ASIC perquè sigui rendible a l’explotació de Komodo.

Tanmateix, si creieu que el preu de Komodo augmentarà la manca de rendibilitat ara no hauria de preocupar-vos, ja que sereu rendible a mesura que augmenti el preu de KMD.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me