Les implicacions fiscals de la mineria de criptografia domèstica: com funciona?

Tot i que sembla que molts ciutadans dels Estats Units no han pagat impostos per la seva activitat minera de Bitcoin, és important que sàpigueu que la mineria de bitcoins no està exempta d’impostos als Estats Units..

No importa si esteu extret específicament per obtenir beneficis com a empresa o si esteu extraient de manera informal com a afició, hi ha conseqüències fiscals que cal abordar.

Amb l’informe de l’IRS que només 802 persones van pagar impostos sobre els beneficis de criptomonedes el 2017, crec que cal difondre aquest missatge.

Reglament dels impostos sobre criptomonedes dels Estats Units

L’IRS va crear una regulació per a la mineria de criptomonedes el 2014. Es coneix com Avís 2014-21, Q-9 i relaciona com l’IRS aplica el codi fiscal existent al tractament de monedes virtuals, inclosa la mineria de Bitcoin i altres criptomonedes.

Segons el document, Bitcoin i altres criptomonedes obtingudes mitjançant la mineria generalment es poden considerar ingressos per compte propi, sempre que la mineria no la faci una persona en qualitat d’empleat.

Els ingressos per compte propi es tracten de manera similar als ingressos habituals per ocupació, tot i que hi ha algunes diferències, com ara les deduccions permeses i la imposició per compte propi.

Salaris vs treball per compte propi

NOSALTRES

Imatge mitjançant Fotolia

Quan treballa com a empleat, rep salaris i paga la meitat de l’impost per compte propi, mentre que l’empresari cobreix l’altra meitat. Els ingressos derivats de l’autoocupació obliguen a pagar l’impost total per compte propi, que és del 15% a partir del 2018.

Tanmateix, si reclameu les vostres activitats mineres com a treball per compte propi, també podeu aprofitar certes deduccions, que tractaré més endavant en aquest post.

Si reivindiqueu les vostres activitats de mineria de Bitcoin com a hobby, els guanys es gestionen igual que els salaris. A més, només cal informar legalment quantitats superiors a 400 dòlars a efectes fiscals per compte propi.

L’avís de l’IRS estableix que les criptomonedes obtingudes de l’activitat minera s’han de reconèixer com a ingressos durant l’any fiscal en què van ser explotades. El preu de mercat de la criptomoneda és igual al preu del mercat el dia que es van adjudicar les monedes a la cadena de blocs, i aquest preu també s’utilitza com a base per al Bitcoin per calcular els guanys i pèrdues en el futur.

L’IRS ho ha aclarit amb el següent exemple:

 “… [Suposo] que obtindrà 1 bitcoin el 2013”, escriu l’agència tributària governamental. “El dia que es va explotar, el preu de mercat del bitcoin va ser de 1.000 dòlars. Teniu 1.000 dòlars d’ingressos imposables el 2013. En endavant, la vostra base al bitcoin és de 1.000 dòlars. Si més endavant veniu el bitcoin per 1.200 dòlars, obtindreu un guany imposable de 1.200 a 1.000 dòlars = 200 dòlars. “


Per descomptat, hi ha certa ambigüitat en el càlcul del valor. Com tots sabem, el valor de les criptomonedes pot variar molt, fins i tot en un sol dia. L’avís de l’IRS diu que el valor de les monedes extretes es basa en el preu del dia en què es van explotar, però no especifiquen si aquest és el preu alt, el preu baix, el preu mitjà o fins i tot a partir del qual s’han d’obtenir les dades del preu de canvi..

Per aclarir fins a cert punt, l’avís de l’IRS també conté la següent pauta

“… el valor de mercat raonable de la moneda virtual es determina convertint la moneda virtual en dòlars nord-americans (o en una altra moneda real que al seu torn es pot convertir en dòlars nord-americans) al tipus de canvi, d’una manera raonable que s’apliqui de manera constant”.

La clau hi ha al final de la declaració “d’una manera raonable que s’aplica constantment”. Utilitzar la mitjana del dia d’un únic canvi en totes les transaccions es podria considerar raonable i sempre que es faci de la mateixa manera per a totes les transaccions, aplicades de manera coherent

Altres consideracions

L’IRS admet que el tractament fiscal de Bitcoin i d’altres criptomonedes és “incert” i li recomana obtenir assessorament d’un professional fiscal per determinar si la seva activitat minera constitueix una afició o un negoci i quina seria la seva obligació fiscal

Recordeu, no importa si la vostra mineria està classificada com a empresa o afició, encara heu de pagar impostos per les monedes que extracteu. Els impostos per compte propi no s’inicien fins que no rebeu més de 400 dòlars en un any fiscal i representen el 15% del valor de les monedes extretes.

IRS Impostos a la Construcció

Imatge a través de newswire.net

Si podeu passar la prova per llistar la vostra activitat com a empresa, probablement podreu reduir la vostra obligació fiscal amb deduccions i crèdits. Si l’IRS veu la vostra activitat minera com un hobby, és possible que pugueu deduir algunes despeses, però només si superen el 2% dels vostres ingressos bruts

També haureu de tenir en compte les implicacions fiscals de vendre el vostre Bitcoin en el futur. Quan veniu el Bitcoin (o una altra moneda criptogràfica) és un fet imposable i està subjecte a impostos sobre les plusvàlues. Per descomptat, si les monedes valen menys quan les veneu que la base, podeu reclamar una pèrdua fiscalment.

Això fa que sigui molt important fer un seguiment de les dades i el valor de totes les monedes que extracteu. Penseu també que els impostos sobre les plusvàlues són diferents per a les participacions a curt termini (si veneu després de mantenir les monedes menys d’un any) i les participacions a llarg termini de més d’un any

La informació anterior no només s’aplica a les monedes que extracteu, sinó també a les monedes que podríeu rebre a través de piscines de mineria, aixetes o mineria de núvols. I si es considera que treballa per compte propi en la mineria de criptomonedes, probablement se li haurà de fer pagaments trimestrals d’impostos o se li aplicarà una penalització per demora.

Costos miners criptogràfics i els vostres impostos

Com que incorreu en costos com l’electricitat i el cost del maquinari en explotar criptomonedes, us podeu preguntar si aquests costos són deduïbles en els vostres impostos..

La resposta ràpida és “Sí”, podeu deduir les despeses relacionades amb la criptomoneda. La quantitat que podeu deduir dependrà de si la vostra activitat minera es classifica com a afició o negoci. Més endavant en aquesta publicació veuré més de prop els dos escenaris.

Tipus de despeses mineres deduïbles

El codi tributari dels Estats Units especifica les despeses ordinàries i necessàries que es poden deduir, cosa que significa qualsevol cosa que sigui típica, útil i adequada a les activitats mineres. Sí, és una mica flexible, però en general cobriria qualsevol de les despeses mineres següents

  • Maquinari de mineria (GPU, ASIC i components)
  • Electricitat
  • Servei d’Internet
  • Subscripcions a butlletins / fòrums
  • Tarifes de mineria de la piscina
  • Comptabilitat / comptabilitat
  • Preparació d’impostos
  • Emmagatzematge de monedes (USB, carteres de maquinari, caixes de seguretat, etc..

Haureu de determinar l’assignació adequada d’algunes de les despeses anteriors per a la vostra explotació minera. Per exemple, no podreu deduir el 100% de les vostres despeses d’electricitat, ja que l’electricitat també s’utilitza per alimentar moltes altres coses a casa, a part de les plataformes mineres..

Fins i tot podria tenir sentit comprar un comptador d’electricitat portàtil (que suposaria una despesa deduïble), de manera que sabríeu exactament quanta electricitat utilitza la vostra plataforma minera. Per a grans compres de maquinari, és possible que hàgiu d’utilitzar el mètode d’amortització per deduir la despesa.

El vostre comptable pot proporcionar més orientacions sobre les normes que cobreixen els actius que es deprecien.

Negoci vs. Hobby

Com s’ha esmentat anteriorment, haureu de determinar si la mineria de criptomonedes és un negoci o un hobby segons les directrius de l’IRS. Per qualificar-se com a empresa, l’activitat s’ha de fer de forma continuada i coherent, amb l’objectiu de generar beneficis. Si és esporàdic i / o insubstancial, és un hobby i informar serà diferent

Deduir les despeses de mineria com a hobby

Els esforços de mineria de criptomonedes de la majoria de la gent cauen sota el paraigua de l’afició, perquè la majoria dels miners no compliran la prova contínua i substancial d’activitat empresarial. Això no és necessàriament una cosa dolenta, ja que us allibera de l’impost per compte propi del 15%.

Si la vostra mineria és un hobby, totes les deduccions s’informen a l’annex A com a deduccions detallades.

Programa A Deduccions detallades

Programa A: Formulari de deduccions detallades

L’inconvenient aquí és que les regles de deduccions detallades no permeten deduccions de despatx a casa, costos d’inici o costos de formació contínua, com ara conferències. I només podeu deduir despeses que superin el 2% dels vostres ingressos bruts ajustats. A més, no es permet deduir cap pèrdua de la vostra activitat minera.

A més, només se us permet detallar les vostres deduccions si no feu la deducció estàndard.

El 2017, la deducció estàndard va ser de 6.350 dòlars per als solters i de 12.700 dòlars per a les parelles casades, de manera que haureu de tenir substancials deduccions detallades per fer que pagueu la pena. Les persones amb despeses hipotecàries probablement podran qualificar-se, però moltes altres no.

Deduir les despeses de mineria com a negoci

Si podeu qualificar la vostra explotació de criptomonedes com a empresa, tindreu més facilitat per declarar deduccions. Les despeses empresarials es calculen segons l’horari C i són molt més generoses.

Podeu incloure les vostres despeses de formació continuada, despeses d’oficina a casa i despeses d’inici si us presenteu com a empresa. A més, no hi ha limitacions, ja que hi ha amb les deduccions detallades. Sens dubte, suposa un benefici més gran, però també comporta un cost.

El cost és que una empresa estigui subjecta a un impost per compte propi del 15% sobre l’impost sobre la renda habitual. Per tant, és possible que qualificar-se com a empresa pugui esborrar el benefici de les vostres deduccions a causa d’aquest impost per compte propi.

Conclusió

Com heu après, la mineria de criptomonedes està subjecta a impostos als Estats Units, igual que els guanys en les participacions en criptomoneda. Això es compensa amb el fet que podeu deduir despeses relacionades amb la mineria de criptomonedes, però aquestes deduccions possiblement seran limitades en funció de si la vostra activitat es qualifica com a empresa o afició..

Si la vostra explotació minera és un negoci, tindreu deduccions més grans, però també estareu subjectes a impostos addicionals per compte propi. Si és un hobby, les deduccions són limitades, però no haurà de pagar l’impost addicional per compte propi.

Saber quin és millor necessitarà uns càlculs acurats i depèn completament de la situació personal de cada individu.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map