Vertcoin Mining Pools: Komplet liste over de bedste pools

Vertcoin blev oprettet som et digitalt peer-to-peer-betalingssystem, hvilket gør det meget lig velkendte kryptokurver som Bitcoin og Litecoin.

Der er en stor forskel på forskellen i Vertcoin, der gør det meget attraktivt for enkeltpersoner – det er ASIC-resistent. Mens de fleste måske ikke sætter pris på denne forskel, gætter jeg på, at du gør det, da du læser en artikel om Vertcoin minedrift. ASIC-modstand gør Vertcoin til et ideelt valg for den enkelte hjemmedriftentusiast.

Vertcoin er noget unikt, da det forblev tro mod den oprindelige vision om kryptokurver, som var et finansielt system ejet af brugerne, hvor alle er deres egen bank.

Vertcoin har en markedsværdi på $ 33,7 millioner pr. August 2018, og en VTC er ca. $ 0,74. Dette er langt under rekordhøjden på $ 9,38-hit i december 2017. Dybest set er prisen faldet lavere gennem hele 2018 sammen med det bredere marked. Selv på disse lave niveauer er VTC stadig en rentabel mønt til minedrift.

Køb Nicehash nu

Vertcoin bruger en konsensusprotokol, som du måske ikke har hørt om, kaldet Lyra2REv2. Dette er en ASIC-resistent protokol, der følger Vertcoyns mission om at forblive decentraliseret og fri for ASIC-minedrift. En faktor at overveje, når minedrift VTC er, er, at Lyra2REv2-protokollen fungerer bedst med Nvidia GPU’er.

Vertcoin Mining Software

Vertcoin Mining Software

Billede via Fotolia

Du kan bruge det populære og pålidelige CCMiner software til minedrift af Vertcoin. Eller hvis du er ny inden for minedrift og ikke er teknisk tilbøjelig, kan du bruge Vertcoin Miner med et enkelt klik, som dybest set er en grafisk grænseflade for CCMiner. Dit hashrate vil være lidt lavere med One-click Miner, men det er lettere at opsætte, og forskellen er ikke enorm, så det er et kompromis, der er værd at lave.

Når du har downloadet softwaren, skal du beslutte, hvilken minedrift, du vil bruge, og du skal også bruge en Vertcoin-tegnebog. Det anbefales, at du bruger Vertcoin Core tegnebog hvis du skal minedrift.

Hvad er en minedrift?

Du kan gå det alene og solo mine Vertcoin, men medmindre du har en meget kraftig rig med 8 GPU’er, er der ringe chance for at finde en blok. Brug af en minedrift er langt bedre, da det giver dig mulighed for at kombinere din hashkraft med mange andre brugeres. Den kombinerede kraft kan lettere finde blokke, og blokbelønningen fordeles derefter mellem alle minearbejdere i puljen baseret på deres bidrag til poolens hashkraft.

Kort sagt, hvis du solo mine, finder du muligvis ikke en blok i flere måneder, men med en Vertcoin-minedrift kan du få en lille mængde mønter hver dag.

Nu hvor du ved, hvordan en minedrift kan hjælpe dig, lad os se på de funktioner, du skal kigge efter, når du vælger en Vertcoin minedrift..

Hvad man skal se efter i en Vertcoin-pool


Funktioner, du skal kigge efter i minedrift, er ret standard fra den ene mønt til den anden. Her er de vigtigste funktioner, du vil overveje, når du vælger en Vertcoin minedrift:

Pålidelig – Du ønsker ikke kun at bruge din processorkraft for at have puljen til at gå væk med belønningerne. Du har brug for en pålidelig pool, der er kendt for at betale pålideligt.

Gebyrer – De fleste minepuljer opkræver et gebyr for brug af deres tjenester, dette er for at betale for puljeserverne og for at give lidt mindre kompensation til poolejerne. Det er klart, at lavere gebyrer er bedre for dig, da du får beholde flere af dine mønter, men nogle gange er det acceptabelt at betale et højere gebyr. For eksempel har P2Pool minedrift ingen gebyrer, men kan være besværligt at opsætte og er også kendt for at have flere ugyldige blokke.

Beliggenhed – Hvor bassinserverne er placeret er en vigtig faktor for dig at overveje. Du vil have servere placeret så tæt på din placering som muligt. Jo tættere serveren er, jo lavere ventetid og jo større hashkraft giver du puljen. Selvfølgelig betyder det større udbetalinger for dig. Så hvis du er i Nordamerika, skal du kigge efter en pool med nordamerikanske servere. Europæere skal kigge efter europæiske servere, og asiaterne skal kigge efter asiatiske servere, helst i samme land.

Udbetalingsordning – Dette er noget, du skal se på og beslutte, hvor vigtigt det er for dig. Der er mange forskellige udbetalingsordninger, der tilbydes af minedrift. Nogle er mere rettet mod held, mens andre ser ud til at gøre udbetalinger så retfærdige som muligt baseret på bidraget hashkraft. Pay per Share (PPS) og Pay per Share Plus (PPS +) er to populære ordninger, der fjerner minerrisici, da puljen betaler en fast betaling for hver løst aktie. En anden populær udbetalingsordning er Pay Per Last N Shares (PPLNS), hvor betaling sker i% af aktier, de bidrager til de samlede aktier (N).

Minimum udbetaling – Det er ikke en enorm ting, men det mindste udbetalingsbeløb kan være vigtigt for dig, især hvis du ikke bidrager med meget hashkraft. En mindre minimumsudbetaling kan betyde at blive betalt hvert par dage, men en større minimumsudbetaling kan betyde, at du bliver nødt til at vente i flere uger for at få betaling.

Pool Hash Power – Dette er en vanskelig. På den ene side vil du finde den populære pool med mest hashkraft, fordi det er her, de fleste blokke findes. På den anden side vil du undgå centralisering, så når som helst en minedrift har mere end 25% af hashkraften, er det en god ide at vælge en anden pool. Dette fremmer decentralisering og holder netværket stærkere og mere sikkert.

Oppetid – Hvis du kan finde oppetid for poolen, skal du finde en med en oppetid så tæt på 100% som muligt. Bestemt større end 95%. Du kan ikke mine, hvis puljeserverne er nede.

Vertcoin Mining Pools for 2019

Da Vertcoin er en så populær mønt for hjemmearbejdere, mangler der ikke tilgængelige puljer. Så jeg vil ikke liste dem alle, men jeg vil give dig et godt udvalg af valg.

MiningPoolHub

MiningPoolHub er i øjeblikket den mest populære Vertcoin-minedrift med 31,2% af pool-hash-satsen. Det er lidt højt, men Vertcoin er temmelig decentraliseret og har forkelt sig tidligere for at undgå et botnet, der kontrollerer mere end 50% af netværkshash-kraften.

Miningpoolhub Stats Vertcoin

Vertcoin Miningpoolhub Statistik

Der er globale servere, og mineafgiften er standard 0,9%. Minimumsudbetalinger er kun 0,1%, hvilket gør dette til et godt valg for hjemmearbejdere.

AHashPool

AHashPool – Dette er den næstmest populære Vertcoin-minedrift med 22% af poolens hashrate. Der er et gebyr på 1% for minedrift her. Servere er globalt placeret. Udbetalingerne er lidt forskellige her, da puljen kun udbetales i BTC. Der er mindst 0,003 BTC-udbetalinger, og udbetalinger foretages en gang hver 24. time. Puljen skifter også automatisk, så hvis du udvinder Lyra2REv2, puljer minen, hvilken mønt der er mest rentabel.

Zergpool

Zergpool – Når du kommer under de to øverste Vertcoin-minedriftspuljer, finder du hash-satserne er meget mindre. For Zergpool er det ca. 2% af hashprocenten. Den gode nyhed er, at Zergpool har et meget lavt minearbejde på 0,5%.

Zergpool Vertcoin Pool Statistik

ZergPool Lyra2v2 Stats over sidste 30 dage

Betalinger foretages hver 12. time for saldi over 0,0001 BTC-ækvivalent. Du kan bare udvinde Vertcoin, eller du kan bruge automatisk skift til at udvinde den mest rentable mønt.

EasyMine

EasyMine – Denne pool svarer til Zergpool i størrelse og kontrollerer cirka 2% af hashprocenten. Det er unikt, fordi det tillader fusion af minedrift, hvor du kan udvinde både Vertcoin og Unitus på samme tid. Minedriften er 0,5% for Vertcoin og 1% for Unitus. Udbetalinger foretages hver 12. time, og der er intet minimum.

Easymine Vertcoin-puljer

Oversigt over Easymine Vertcoin Pool

Der er en hel del andre Vertcoin-minedriftspuljer, men de fleste har mindre end 100 aktive minearbejdere, og i nogle tilfælde er der mindre end 10 eller endda ingen minearbejdere, der bruger poolen. Hvis du vil se en mere komplet liste, er der en her.

Konklusion

Vertcoin er en attraktiv mønt for minearbejdere i hjemmet, da det stadig er rentabelt at udvinde mønten med din GPU. Og Vertcoin-udviklerne er forpligtet til at holde det på den måde, så teoretisk set skal du være i stand til at fortsætte minedrift af Vertcoin med en hjemmecomputer, så længe netværket og mønten findes.

Hvis du lige er kommet i gang med kryptovaluta-minedrift, ser Vertcoin ud til et godt valg, især da det tilbyder en grafisk grænseflade i sit Vertcoin Miner med et enkelt klik..

Fremhævet billede via Fotolia & Vertcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me