Siacoin Mining Pools: Bedste steder at mine SIA

I dag skal vi se på de tilgængelige minedampe til Siacoin (også kaldet ‘Sia’ for kort).

Siacoin-platformen er et blockchain-baseret alternativ til cloud storage. Det er decentraliseret cloud-lager, der konkurrerer med traditionelle tjenesteudbydere Dropbox, Google, Amazon og Microsoft.

Fordelen ved at bruge Sia er, at alle kan være vært for eller få adgang til krypteret lager, og at alt, hvad der er gemt, og alle transaktioner kan kontrolleres i den offentlige blockchain. Alle tjenester på netværket betales i Siacoin, og alle transaktioner i Sia-økosystemet er sikret gennem arkiveringskontrakter og opbevaring af bevis.

Pool Mining eller Solo Mining Siacoin

Der er altid dem, der ønsker at gå alene og tage deres chancer som solo-minearbejder, men den bedre vej er at samle min Siacoin. Årsagen til dette er vanskeligheden ved at finde en blok betyder, at du har brug for en enorm mængde hashkraft eller meget held, hvis du forventer at finde en blok som en solo minearbejder.

Ved poolminedrift kæmper du dine ressourcer med mange andre minearbejdere. Du skal dele belønningerne med disse andre, når der findes blokke, men du får også mere regelmæssige belønninger.

Minedrift med en pool eller solo minedrift Siacoin

Gå det alene eller deltag i en pool? Billede via Fotolia

Det er også vigtigt at bemærke her, at det ikke længere er muligt at bruge din GPU til at udvinde Siacoin rentabelt. Siden udgivelsen af ​​Antminer A3 i januar 2018 er netværkshash-hastigheden og sværhedsgraden steget til det punkt, at du simpelthen skal have en ASIC-rig, hvis du vil udvinde Siacoin. Hvis du prøver at udvinde med en GPU, selv den mest kraftfulde GPU, venter du måneder på at generere nok Siacoin til at trække sig ud af puljen.

Så vi ser på Siacoin-minedriftspuljer, og hvilke der er bedst, men husk at du bliver nødt til at købe en ASIC-rig, hvis du er interesseret i minedrift Siacoin. Bitmain sælger nye Antminer A3-rigge til kun $ 145 (uden strømforsyning), og du kan også finde dem brugt på eBay for så lidt som $ 70. Og Siacoin-webstedet har instruktioner til opsætning af en A3-rig her.

Hvad man skal se efter i en Siacoin Mining Pool

Hvis du har læst nogle af vores tidligere artikler om minedrift, ved du, at de funktioner, du skal se efter i minedrift, er meget ens fra mønt til mønt. Med det i tankerne giver jeg dig den forkortede version, men hvis du har brug for flere detaljer om, hvilke funktioner du skal kigge efter i en minedrift, kan du tjekke Bitcoin Gold minedrift-poolstykket for en mere detaljeret beskrivelse af hver funktion.

Køb Nicehash SIA

Gebyrer: Gennemsnitlige gebyrer er typisk 1%, men hvis du kan finde en pool med lavere gebyrer, øger du dit eget overskud.

Serverplacering: Den pool, du vælger, skal have servere i din region i verden. Hvis du er i Nordamerika, skal du kigge efter nordamerikanske servere. Det samme gælder for dem, der er placeret i Europa eller Asien. Dybest set jo tættere serveren er, desto mere hashing magt og rentabilitet vil du se.


Pålidelig: Undersøg om puljerne for at se, om andre har fundet dem pålidelige og troværdige, når det kommer til betalinger.

Udbetalingsordning: Der er forskellige udbetalingsordninger, med nogle mere rettet mod held, og andre er strengt baseret på ens fordeling af belønninger. Hvilket du vælger er en personlig præference, fordi det på lang sigt det hele udjævner.

Pool oppetid: 100% er bedst. Hvis poolserverne ikke er op, udvinder jeg ikke.

Minimum udbetaling: Normalt er disse lave nok til at sikre, at du bliver betalt temmelig regelmæssigt, men kontroller minimumene bare for at være sikker på, at du ikke venter en måned eller længere på at få betaling.

Pool Hash Power: Mens du måske er fristet til at vælge den pool med mest hash-kraft, bør du virkelig prøve at vælge pools med en mindre hash-styrke for at hjælpe med at fremme decentralisering. I tilfælde af Siacoin kontrollerer F2Pool og Siamining.com næsten 80% af netværkshash-kraften i slutningen af ​​september 2018. Disse 2 bør undgås, hvis du vil hjælpe decentralisering og netværkssikkerhed.

Sia Mining Pools

Siacoin-minedrift er blevet noget centraliseret fra september 2018, men du kan hjælpe ved minedrift med puljer, der har en mindre mængde hashkraft. Nedenfor er de bedste minedriftspuljer, du kan bruge til minedrift af Siacoin:

Luxor

Hvis du vil have en simpel, hurtig minedrift pool derefter Luxor kan være den perfekte pasform. Endnu bedre end det faktum, at det er fedt, pålideligt og pålideligt er, at holdet bag Luxor lover donere 10% af deres overskud til Sia-samfundet. Denne gestus gøres for at hjælpe samfundet med at blive mere succesrig. Det betyder, at du ikke kun tjener, men at du også giver tilbage til Sia-samfundet.

Luxor Tech Siacoin Minepuljer

Luxor Tech Siacoin minedrift Pool statistik

Du kan dobbelttjekke løftet om en 10% donation ved at se på Sia blockchain explorer. Luxor sender 10% til kølelagringsadressen til Nebulous Labs, som er det firma, der ansætter alle kerneudviklerne til Siacoin.

En af ulemperne ved at bruge Luxor er det lille antal minearbejdere. I øjeblikket har puljen kun 1% af den samlede hashkraft. De har modregnet dette noget ved hjælp af en PPS-betalingsordning, og du skal huske, at du også støtter Siacoin og decentralisering ved at bruge Luxor.

Siamining.com

Siamining.com er langt den mest populære Siacoin-minedrift, der kontrollerer 55,5% af hashkraften på netværket. Dette er faktisk en dårlig ting, da det fremmer en centraliseret blockchain. Hvis du kan undgå at bruge Siamining.com, vil det være meget godt for netværket.

Siacoin.com Minedrift statistik

Siamining.com minedrift pool statistik

Hvis du skal følge masserne, kan du forvente at betale et PPS-gebyr på 3% på Siamining.com, men du kan også forvente optimale resultater fra deres ASIC-optimerede minedrift. Siamining.com var den første minedrivningspool for Siacoin nogensinde, og du kan mine anonymt med intet andet end en tegnebogadresse.

Minepuljen er pålidelig og pålidelig, og du finder ikke skjulte gebyrer. Plus er den mindste udbetaling 500 SC, hvor betalingerne foretages dagligt.

Nanopool

Nanopool er også et populært valg til minedrift Siacoin, med mere end 1.000 minearbejdere aktive. Alligevel kontrollerer den mindre end 1% af den samlede hashkraft, hvilket faktisk gør det til et endnu bedre valg, hvis du lige er begyndt at udvinde, da valg af Nanopool spreder hashkraften og hjælper med at sikre og decentralisere netværket mere.

Nanopool Siacoin Mining Pool statistik

Nanopool Siacoin Mining Pool statistik

Gebyret på Nanopool er 2% med en PPLNS-betalingsordning. De udbetaler flere gange om dagen med et minimumsudbetalingsbeløb på 1.000 SC. De tillader også anonym minedrift, og der er ingen grund til at oprette en konto hos Nanopool for at udvinde Siacoin.

F2Pool

F2Pool er en af ​​de største integrerede minedrift puljer i verden, og det er også den næststørste Siacoin minedrift pool, der kontrollerer cirka 30% af hashing magt. Det alene gør det til et dårligt valg som en pool, da brug af F2Pool kun øger centraliseringen og mindsker sikkerheden på netværket.

F2Pool Siacoin Pool Hashrate og porte

F2Pool Siacoin Pool Hashrate og porte

Det er heller ikke godt, hvis du vil forblive anonym, fordi du skal registrere en konto for at blive min med F2Pool.

På den positive side er minimumudbetalingen på F2Pool kun 100 SC, og de udbetaler en gang om dagen. Alligevel er det ikke en anbefalet pool til minedrift af Siacoin, og selv Siacoin-teamet selv beder dig om ikke at udvinde med F2pool for at hjælpe netværket.

Antpool

Antpool er en af ​​de større Siacoin-minedriftspuljer, men er ikke for stor, da den kontrollerer ca. 5% af netværkshashkraften. Det er faktisk lidt overraskende, da Antpool ejes af Bitmain, det firma, der fremstiller Antminer A3 ASIC-riggen til minedrift Siacoin.

Antpool Siacoin Pool Hashrate og statistik

Antpool Siacoin Pool Hashrate og statistik

Som en af ​​de største pools har Antpool solid pålidelighed og betragtes som pålidelig blandt kryptovaluta-minesamfundet.

Desværre skal du registrere en konto hos Antpool, så anonymitet er ude af vinduet. En fordel er, at de lejlighedsvis kører kampagner, hvor de afstår fra gebyrerne. Den seneste sluttede den 18. september 2018. I øjeblikket er gebyret for Siacoin-minedrift 2%, og udbetalingerne foretages dagligt med et minimum på 100 SC.

Konklusion

Det er uheldigt, at du ikke længere kan udvinde Siacoin med en GPU rentabelt. Hvis du har el til en overkommelig pris og midlerne til at køre en ASIC-rig, kan Antminer A3 bruges til at udvinde Siacoin.

Decentralisering er bestemt et problem med denne mønt, da en pulje i øjeblikket styrer ca. 55% af netværkshash-kraften. Det er en god ide at undgå denne pool eller enhver pool med mere end 25% af netværkshash-kraften.

Hvis du virkelig gerne vil støtte Sia-devs, bidrager Luxor-minepuljen en del af deres overskud til Sia-samfundet.

Jeg skal også bemærke her, at det er muligt at fordoble Ethereum og Siacoin ved minedriftene, der understøtter begge kryptovalutaer. Du ville også være dobbelt minedrift med din GPU, hvilket ikke vil være rentabelt.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me