Find de bedste Dash Mining Pools – Alt hvad du behøver at vide

Dash er en kryptokurrency, der blev udviklet som et alternativ til Bitcoin. Det blev oprettet af Evan Duffield og blev bygget på Bitcoin-kernekoden, men med yderligere funktioner som privatliv og hurtigere transaktionshastighed.

Den blev frigivet den 18. januar 2014 som XCoin og blev sent omdøbt til Darkcoin, før den endelig blev kaldt Dash den 25. marts 2015. Udviklerne føler, at det kan løse de fleste af de problemer, Bitcoin har, og i øjeblikket er det den fjortende største mønt ved markedsværdi, selvom på et tidspunkt var den lige så høj som den sjette største kryptokurrency.

Mange mennesker kommer i gang og lærer om Dash, og de spekulerer på, om det kan udvindes, og svaret er ja, det kan udvindes. Mens det bruger Bitcoin-kernekoden, bruger den ikke den samme konsensusalgoritme. Dash bruger X11-algoritmen, som bliver stadig mere populær, da den understøtter mange af de privatlivscentrerede mønter.

Da Dash først blev frigivet, var det muligt at udvinde det ved hjælp af bare GPU’en på din computer, men de dage er væk. ASIC minearbejdere er blevet oprettet, der kan udvinde Dash, og nu har du brug for langt mere end en GPU for at være rentabel minedrift Dash.

Dash ASIC-hardware

Bitmain Antminer D3

Antminer D3. Kilde: Bitmain

Bitmain udgav Antminer D3 i 2017, som er den mest populære Dash-minearbejder på markedet. Det udvinder X11-algoritmen, hvilket er godt, hvis du planlægger at købe hardware, fordi der er et stort antal X11-mønter, så du kan altid skifte mellem mønter, så du altid udvinder den mest rentable mønt på det tidspunkt.

Antminer D3 har en hashkraft på 17 GH / sek og et strømforbrug på 900 W. Da den først blev frigivet, ville du have været nødt til at betale over $ 2.000 for denne ASIC-minearbejder, men priserne er faldet dramatisk, og du kan få en ny Antminer D3 fra Bitmain for kun $ 241 (pr. 30. juli 2018). Det er sandsynligvis mindre, end du ville bruge til at bygge din egen GPU-rigg, før ASIC-enhederne blev frigivet, så det er en temmelig god aftale.

Deltagelse i en Dash Pool

Selvom du beslutter dig for at købe din egen ASIC-rig, vil du måske ikke solo mine Dash. At samle din hashkraft med andre er en mere pålidelig måde at generere Dash på et stabilt grundlag. Poolminedrift udjævner variabiliteten ved at finde blokke, hvilket gør belønningerne mere konstante, selvom belønningerne også er mindre.

Køb Nicehash DASH

Det officielle Dash-websted har en liste med 18 forskellige minedrift der stadig kan bruges til Dash. De specificerer, at listen kun er til informationsformål, og at ingen af ​​tjenesterne er blevet evalueret af Dash, og at ingen af ​​dem er godkendt af Dash.

Jeg vil ikke overvælde dig med en gennemgang af 18 forskellige tjenester, så jeg giver dig kun 5 af de minedriftstjenester, som jeg kender anses for at være pålidelige og pålidelige. I de fleste tilfælde kan disse minedriftspuljer bruges til et stort udvalg af mønter, de tilfældigvis også tilbyder en Dash-minepool.

Hvad man skal se efter i en minepool

De funktioner, du vil kigge efter i en god Dash-minedriftspul, ligner de i enhver anden kryptokurrencypool. Først og fremmest skal du finde en pålidelig pool. Puljen betaler dig baseret på dit bidrag til deres hashkraft, og du skal stole på, at de er ærlige om deres beregninger.

Den næste ting at se på er gebyrerne. Lavere gebyrer betyder højere udbetalinger for dig. Heldigvis har de fleste puljer meget lignende gebyrer, så det burde ikke være for stort arbejde for at finde en pool med et rimeligt gebyr.

Du skal også se på placeringen af ​​puljeserverne. En kinesisk pool vil ikke være meget god for dig, hvis du ikke er placeret i Kina. Det samme gælder for enhver anden placering. Du skal finde en pool, der har servere relativt tæt på din placering for at maksimere din hashkraft i netværket.

5 Top Dash Mining Pools

I betragtning af at du overdrager din hashkraft til en pooloperatør, vil du sikre dig, at de er kendt for at være ærlige og have et solidt ry. Vi har nået ud til samfundet og er kommet op med nedenstående liste over de bedste DASH minedrift puljer.

MiningPoolHub

MiningPoolHub begyndte som en lille minedrift pool drevet af en dedikeret gruppe af Ethereum entusiaster, men er siden vokset til ikke kun en af ​​de største Ethereum minedrift puljer, men det inkluderer også support til minedrift omkring tre dusin andre mønter. Og en af ​​dem er Dash.

Ligesom andre globale minedriftspuljer har det servere i Asien, Europa og Nordamerika og et lavt gebyr på 0,9%. Bedst af alt er, at serverne på hvert sted er overflødige, hvilket betyder, at der ikke er behov for en sikkerhedskopi.

Miningpoolhub DASH Pool Stats

MiningPool Hub DASH Pool Statistik

En funktionsbrugeres kærlighed er algoritmeskiftfunktionen, der giver dig mulighed for at udvinde flere mønter af den samme algoritme på samme tid. Folk elsker også auto-udvekslingsfunktionen, der bytter dine udvindede mønter til en anden mønt, du angiver. Og til sidst er der en automatisk algoritmeskiftfunktion, der indstiller din konto til min, hvilken algoritme der har den mest rentable belønning på det tidspunkt.

Dash ASIC-minearbejdere er rentable her, og puljen finder blokke ca. hvert 150. minut.

Suprnova

Suprnova er en af ​​de største og mest populære minedrift puljer til Dash. Suprnova har også puljer til næsten 4 dusin forskellige mønter og servere placeret overalt i verden, hvilket betyder, at du aldrig sidder fast med en rentabel mønt til minen. Det bruger Proportional (Prop) betalingsordningen, og brugerne elsker sine 0% gebyrer. Ligesom MiningPoolHub ovenfor finder den også blokke cirka hvert 150. minut.

Møntmin

Coinmine er et andet populært valg, især for privatbeskyttede minearbejdere, da Coinmine tillader anonym minedrift. Det har en 0,1 Dash minimumudbetaling, som er ret lav, og bruger PPLNS-betalingsordningen. Det har også 0% gebyrer og servere på nøgleplaceringer over hele kloden.

Coinmine DASH Pool Statistik

Coinmine DASH Pool Statistik

Det har også ca. 10 gange antallet af Dash-minearbejdere, som MiningPoolHub og Suprnova har, og finder i gennemsnit blokke hvert 40. minut. Selvom du måske synes større er bedre, anbefaler jeg altid at undgå de største minedriftspuljer for at undgå centralisering af minedrift.

viaBTC

viaBTC du kan vælge en PPS-betalingsmetode, eller de tilbyder også pay-per-last-n-shares (PPLNS), som er en meget populær betalingsordning ved minedrift. Uanset hvad er der ingen transaktionsgebyrer, og minearbejdere er kun ansvarlige for at betale et mindre vedligeholdelsesgebyr på 4% for PPS-betalinger og 2% for PPLNS-betalinger.

ViaBTC hjemmeside

ViaBTC hjemmeside

Servere er placeret over hele kloden, og ligesom Coinmine-blokke findes omtrent hvert 40. minut. viaBTC tilbyder også cloud mining til dem, der ikke ønsker at implementere deres egen hardware.

AntPool

AntPool drives af Bitmain, det samme firma, der fremstiller Antminer D3. Som du måske gætter på, har de en hel del hashkraft, og blokke findes ganske hurtigt.

Antpool DASH Minestatistik

Antpool DASH Minestatistik

Selvom de ikke viser den gennemsnitlige tid til at finde en blok, viser de de blokke, der er fundet, og det ser ud til, at der gennemsnitligt findes blokke hvert 40. minut. I øjeblikket opkræves der ingen gebyrer hos AntPool, og det understøtter både PPS- eller PPLNS-betalinger. Servere findes over hele verden.

Konklusion

Det er uheldigt, at ASIC-minearbejdere har fjernet muligheden for at udvinde Dash med stort set enhver hardware, men godt at se, at prisen på ASIC-minearbejdere er faldet nok til at gøre Dash-minedrift stadig rentabel. Og hvis Dash-minedrift blev urentabel (det har været tidligere), er der et stort udvalg af mønter, der bruger den samme X11-algoritme, der kunne udvindes i stedet.

Når det er sagt, i betragtning af behovet for at købe, opsætte og vedligeholde en ASIC-minearbejder, er Dash måske ikke dit første valg til minedrift, hvis du lige er i gang. Ingen problemer. Du kan se på en af ​​de andre guider til poolminedrift, jeg har sammensat, for at få en idé om, hvilken anden mønt der måske passer bedre til din oplevelse og dine behov..

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me