Electroneum Mining Pools: Bedste steder at udvinde MTN

Der er mange forskellige kryptokurver derude, som du kan udvinde. Nogle er lettere at udvinde, og andre er mere rentable, men alle kommer i gang i en verden af ​​blockchain og kryptokurver.

De mønt- og minepuljer, jeg vil se på i dag, er Electroneum (ETN).

Electroneum er ekstremt interessant set fra et minedriftperspektiv, fordi det blev designet til at blive minearbejdet ved hjælp af lidt mere end en mobiltelefon. Med over 2 milliarder mobiltelefoner i brug, og antallet vokser hurtigt, er det et meget stærkt forslag til fremme af vedtagelse af kryptokurrency af den gennemsnitlige person.

Det er en privatlivsbaseret mønt svarende til Monero (XMR), og den kører på CryptoNight-algoritmen for solid sikkerhed og oprindeligt for at holde den ASIC-resistent. Jeg mener, det er virkelig ikke gavnligt for dem, der udvinder med en mobiltelefon, hvis ASIC-rigge også får lov til at udvinde.

Køb Nicehash nu

Så da blockchain gaffede sig tilbage i maj 2018 for at holde sig ASIC-resistent efter frigivelsen af ​​CryptoNight ASIC-minearbejdere, virkede det som en god ting. Det viste sig dog ikke at være, da netværket så for få GPU-minearbejdere til at forblive sikre. Det førte til genindførelsen af ​​ASIC-minearbejdere i juli 2018.

Solo Mining eller Pool Mining Electroneum

Naturligvis med genindførelsen af ​​ASIC minearbejdere bliver solo minedrift til individuelle brugere noget ude af spørgsmålet. Jeg mener, du kunne gøre det, hvis du føler dig heldig, eller hvis du ikke har noget imod ikke at finde en blok i måneder og måneder. Det er virkelig bare bedre at tage ruten ved poolminedrift og sikre, at du får nogle mønter til dine problemer.

Poolminedrift kombinerer dine ressourcer med andre minearbejdere, i nogle tilfælde kan det endda være tusinder af minearbejdere for at gøre det lettere at finde blokke og samle minebelønninger. Ulempen ved minepuljen er, at du er nødt til at opdele blokbelønningen med alle de andre, der minedrift i puljen. Dette betyder meget mindre belønninger for dig, men med langt mere regelmæssige intervaller, måske så ofte som hver dag.

Og overraskende i betragtning af genindførelsen af ​​ASIC-minedrift til Electroneum, når jeg tjekkede på Whattomine.com ser det ud som om du kan være rentabel minedrift med GPU’er, hvis du har en temmelig kraftig rig, helst med flere GPU’er.

ETN Mining Rentabilitet

Anslået afkast fra Electroneum Mining. Kilde: Hvad man skal mine

Så det er ikke nødvendigt at undgå denne mønt på grund af ASIC-minedrift. Du kan allerede være rentabel, og med prisen på Electroneum stigende, kan du finde dig selv sidde på endnu mere værdifulde mønter, end du troede.

Nedenfor gennemgår jeg flere Electroneum-puljer for at se, hvad de tilbyder, og hvordan de skiller sig ud fra deres jævnaldrende. Men først vil jeg have en kort forklaring på, hvad du skal kigge efter, når du vælger en Electroneum-minedrift og faktisk enhver minedrift til enhver mønt.

Find en Electroneum Mining Pool

Hvis du har læst nogle af vores tidligere artikler om minedrift af andre mønter, ved du, at de funktioner, du skal kigge efter i minedrift, er meget ens fra mønt til mønt. Med det i tankerne giver jeg dig den forkortede version, men hvis du har brug for flere detaljer om, hvilke funktioner du skal kigge efter i en minedrift, kan du tjekke Bitcoin Gold minedrift-poolstykket for en mere detaljeret beskrivelse af hver funktion.

Gebyrer: Den gennemsnitlige minedrift vil have gebyrer omkring 1% -niveauet, hvor gebyrene udgør 3% ved nogle puljer, mens de falder til 0% for andre. Selvfølgelig, hvis du sparer på gebyrer, tjener du mere for dig selv.

Serverplacering (er): Jo tættere serverne er på dig, jo bedre vil din hashkraft være, og jo mere rentabel vil din minearbejde være. Selvom det er muligt at udvinde fra servere på et andet kontinent, er det bedst, hvis du holder dig til puljer i samme geografiske region, hvor du befinder dig, uanset om det er Asien, Europa eller Nordamerika.

Pålidelig: De mere etablerede pools betragtes generelt som pålidelige, men hvis du overvejer en ny pool, skal du undersøge noget for at se, om samfundet har fundet puljen til at være troværdig til korrekt kreditering af din konto og til at betale til tiden.

Udbetalingsordning: Der er forskellige udbetalingsordninger, med nogle mere rettet mod held, og andre er strengt baseret på ens fordeling af belønninger. Hvilket du vælger er en personlig præference, fordi det på lang sigt det hele udjævner.

Pool oppetid: Du skal kigge efter en pool med oppetid så tæt på 100% som muligt.

Minimum udbetaling: Jo lavere dette er, jo bedre, fordi det betyder, at du bliver betalt hurtigere. Der er ikke noget værre end at skulle bryde i uger og uger, før du får betalt.

Pool Hash Power: Dette er subjektivt, og du bliver nødt til at træffe din egen beslutning, men generelt er det bedre for netværket, hvis du vælger en pool, der kun kontrollerer 25% eller mindre af netværkshash-kraften. Dette hjælper decentralisering og netværkssikkerhed. Du kan bestemt mine med de største puljer, hvis du vil, men det er bedre for netværket, hvis du vælger en mindre pool.

Bedste ETN minepuljer

Nu hvor det grundlæggende er ude af vejen, skal vi se på de mere populære Electroneum-minedriftspuljer for at få en idé om, hvilke der måske passer bedst til dig.

F2Pool

Jeg vil ikke anbefale F2pool som en Electroneum-minedrift, simpelthen fordi de i øjeblikket kontrollerer næsten 70% af netværkshasratet. De er en velkendt pulje, og baseret på deres historie er det næsten sikkert, at al denne hashkraft kommer fra ASIC-enheder.

F2Pool Elektronumstatistik

F2Pool Electroneum Pool Statistik

De har også det højeste gebyr, du finder for Electroneum-minedrift ved pool på 3%. Og de kræver registrering og personlige oplysninger for at kunne udvinde, hvilket er en smule i modstrid med fortrolighedsfunktionerne i en mønt som Electroneum.

Poolin

Poolin er den næststørste Electroneum-pool med ca. 12% af netværkshash-kraften. Ligesom F2pool er det baseret i Kina, og det har også fokus på ASIC rig minedrift. Det har også et højt mineafgift på 2%. Betalinger foretages en gang dagligt, og der er mindst 100 ETN-tærskler for betalinger.

ETN Pooling Statistik

Poolin ETN Pool Nøgletal

De introducerede for nylig Californien-baserede servere, så de har nu en global base af servere, og du kan mine med dem fra hvor som helst i verden. De er interessante i deres brug af et indbygget token, PIN-koden, som dagligt distribueres til minearbejdere via airdrop.

Rumpools

Rumpools er en af ​​de ældste Electroneum minedrift puljer, og det var tidligere vært på http://pool.electroneum.space. Det er ikke den største pool langt, men det er heller ikke den mindste, med godt over 1.000 minearbejdere, der kontrollerer lidt mindre end 10% af netværkshash-hastigheden. Dette får dem til at finde en blok omtrent hver time.

ETN-statistik på Spacepool

Spacepool Electroneum statistik og nøgletal

En stor fordel ved minedrift med Spacepools er det ekstremt lave 0,1% mineafgift. De har også en 100 ETN minimumsudbetaling og globale servere.

Fairhash

Fairhash – Dette er en russisk baseret pool, men har globale servere. Ligesom Spacepools ovenfor har de lige under 10% af netværkshash-hastigheden og har tendens til at finde en blok omtrent hver time eller deromkring.

Electroneum Pool Fairhash

Electroneum Market Stats og Fairhash ETN Pool Numbers

Minedriftgebyret er i gennemsnit 1%, og de understøtter minedrift direkte til en udvekslingspung, hvilket er praktisk, hvis du planlægger blot at sælge din minedrift.

Nanopool

Nanopool – Nanopool har minedrift til flere mønter, der er fokuseret på privatlivets fred, og Electroneum er blot en af ​​dem. De kontrollerer også ca. 10% af netværkshash-hastigheden, men er lidt dyrere, da de opkræver et minegebyr på 2%.

Electroneum Pool Nanopool

Overskriftnumre i Nanopools ETN-pool

En god funktion på Nanopool er en hurtig startguide, der skal have dig op og minedrift på få minutter. Det er et godt valg fra et tillids- og decentraliseringssynspunkt.

Andre elektroniske bassiner

Der er andre puljer uden for disse fem, men de har meget få minearbejdere, og hashraterne er meget lave og kan også være ret urolige. Du kan prøve nogle, såsom Easyhash, Miningpoolhub, Superpools og Hashvault for at holde hashkraften mere decentraliseret, men forstå at du måske bliver nødt til at vente længere på at finde blokke og på udbetalinger.

Konklusion

At vælge et godt altcoin til min kan være forvirrende med så mange muligheder, men du kan helt sikkert gøre det værre end at vælge Electroneum. På trods af at ASIC-minedrift er tilladt, er det fortsat en rentabel mønt, hvis du har en avanceret GPU.

På samme måde er det tilgængeligt for milliarder mennesker over hele kloden, da det kun kan udvindes med en smartphone. For at være sikker på, at du ikke tjener mere end en krone eller to om dagen med en smartphone, men i nogle områder af verden er det alt, hvad der er nødvendigt for at gøre en forskel i nogens liv.

Prisen på Electroneum har også set et godt løft højere i september og oktober 2018, på trods af at de samlede kryptokurrencymarkeder forbliver svage. Dette kan være et tegn på flere gode ting, der kommer, og at have noget Electroneum i din tegnebog, hvis det rally i 2019 kan være et smart træk.

Jeg advarer mod at undgå F2pool som en Electroneum-minedrift, men nogen af ​​de andre, jeg dækkede, ville være gode valg for at lave et ETN til dig selv, samtidig med at det hjælper med at styrke netværket.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me