Bedste randen minepuljer: Hvor mines min XVG

Verge er en anden af ​​de fortrolighedscentrerede kryptokurver, der er fokuseret på privatlivets fred og anonymitet for sine brugere.

Verge gør sin anonymitet mulig ved at opbygge sin blockchain oven på Tor- og I2P-tjenester, der tjener til at skjule brugernes personlige data, såsom deres IP-adresse og geolocation.

Noget andet, der er interessant og unikt ved Verge, er dens proof-of-work konsensusalgoritme. I modsætning til mange andre kryptokurver bruger den en kombination af forskellige algoritmer. Alle disse konsensusalgoritmer tillader stadig brugere at udvinde Verge på deres hjemmecomputers GPU. Dette er en kæmpe bonus, og denne type hjemminedrift fungerer meget godt, hvis du kombinerer din hashkraft i en Verge-minedrift.

Men hvilke puljer er de bedste at deltage i?

I dette indlæg vil vi se på nogle af de mest rentable Verge minedrift puljer samt give dig alt hvad du behøver at vide om at vælge de bedste puljer.

Verge Mining Oversigt

Verge mining giver minearbejdere mulighed for at belønne for at sikre Verge-netværket og validere blokke og transaktioner. Det er også, hvordan nye Verge-tokens oprettes. Mens Verge bruger 5 forskellige algoritmer til minedrift, er de alle Proof-of-Work-algoritmer. Verge valgte at bruge PoW, fordi det betragtes som den mest sikre konsensusprotokol.

Køb Nicehash nu

Minedrift bruger en computers processorkraft til at løse et vanskeligt kryptografisk problem. Når problemet er løst, opdages en ny blok, og alle transaktionsdata i denne blok valideres.

Oprettelsen af ​​blokke belønner også minearbejdere med nye Verge-tokens. Da flere af algoritmerne er ASIC-resistente, kan Verge stadig udvindes med en grundlæggende GPU. Udover et grafikkort har minearbejdere også brug for en Verge-tegnebog og specialiseret minesoftware.

Verge Consensus Algorithms

De fleste kryptokurver bruger kun en konsensusprotokol, så Verge er noget unikt, da det giver mulighed for minedrift med fem forskellige algoritmer. Algoritmerne understøttet af Verge er Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl og blake2s.

Bemærk, at Scrypt-algoritmen er domineret af ASIC-rigge og ikke rigtig egner sig til minedrift i hjemmet. De fleste af de andre algoritmer fungerer bedst med Nvidia-kort, med undtagelse af myr-groestl, der fungerer bedst med AMD-kort. En anden mulighed er at fordoble Ethereum og Verge, da Claymore Miner understøtter dobbelt minedrift af Blake2s algoritmetokens..

Pool Mining Verge

Fordi jeg gætter på, at de fleste af jer ikke kører ASIC-rigge fra dit hjem, vil du gerne samle mine i stedet for solo mine. Poolminedrift giver dig mulighed for at samle dine databehandlingsressourcer sammen med andre minearbejdere over hele kloden, hvilket gør det lettere og hurtigere at finde blokke og tjene belønninger. Poolminedrift er meget populær for mønter, der ikke afhænger af ASIC-rigge.

Hvad er Verge Mining

Billede via Fotolia

Solo minedrift, som du måske gætter ud fra navnet, udføres alene, og det gør det usandsynligt, at du har nok hashkraft til at finde en blok meget hurtigt. Ulempen ved solo minedrift er, at du ikke behøver at dele belønningen, men ulempen er, at det kan tage måneder at få belønning.

Ved at holde fast i en minepool kan du samle en lille belønning hver dag.

Før du vælger en pool, skal du bruge en Verge-tegnebog, fordi minearbejdspoolerne har brug for en tegnebogadresse for at sende din Verge til. Du kan download Core Wraith tegnebøger til Windows, Linux og OSX eller gem din Verge privat på din mobil med Verge Tor-tegnebogen.

Nu kan du komme i gang med at vælge en Verge-minedrift. Som jeg nævnte ovenfor er de fleste af algoritmerne bedst til Nvidia-kort, men AMD-kort kan bruge myr-groestl-algoritmen. Og Scrypt-algoritmen undgås bedst, da den er domineret af ASIC-rigge.

Her er nogle valg af randen minedrift puljer for hver algoritme:

Scrypt

Hvis du bare er stædig eller har en anden grund til at gå med Scrypt-algoritmen, er en meget god minedrift pool CoinFoundry. Det er ikke den største minedrift, men det er stort nok til at finde blokke regelmæssigt og temmelig hurtigt.

XVG Coinfoundry Stats for Scrypt

Coinfoundry XVG Scrypt Pool Stats

Det har også et lavt gebyr på 0,75%, hvilket er bedre end de fleste. Der er servere placeret globalt, og oppetid er 100%. Andre Scrypt-minedriftspuljer til Verge inkluderer:

X17

Du kan også bruge CoinFoundry til at samle mine Verge med X17-algoritmen. Hvis du ønsker en mere populær mulighed, kan du dog vælge Suprnova.cc i stedet. Dette er en populær pulje for mange forskellige mønter og er godt betroet i kryptokurrency-samfundet.

Suprnova XVG X17 Mining pool Stats

Suprnova XVG X17 Mining pool Stats

De har et lidt højere gebyr på 1%, men har også globale servere og 100% oppetid. Du kan også bruge Suprnova til minedrift på Myr-Groestl-algoritmen. Andre populære X17-minepuljer til Verge inkluderer:

Myr-Groestl

Dette er for dem derude med AMD-kort på deres computere. En af de bedste minedrift puljer til denne algoritme er IDCray, som er baseret i Kina, men har servere over hele verden.

IDCray Myr-Groestl Verge Mining pool statistik

IDCray Myr-Groestl Verge Mining pool statistik

De har også standardgebyret på 1% og en af ​​de største myr-groestl-minedriftspuljer til Verge. IDCray understøtter også andre Verge-hashing-algoritmer på sine puljer, såsom Lyra2rev2. Der er nogle andre muligheder, hvis du vil bryde med en pool, der ikke er baseret i Kina:

Lyra2rev2

Når du bruger Lyra2rev2-algoritmen, har du et antal alternativer, hvoraf nogle er de samme puljer som er angivet ovenfor. En anden pool er Block Masters pool, hvilket er interessant, fordi det har et super lavt gebyr på kun 0,25%.

Block Masters Lyra2rev2 Pool Stats

Block Masters Lyra2rev2 poolstatistik i løbet af de sidste 30 dage

Det har også et ret stort antal minearbejdere og hash-hastighed og globale servere. Jeg var ikke i stand til at finde oplysninger om oppetid, men det er et foretrukket sted blandt Verge minearbejdere, så du kan vædde på, at det er på eller nær 100%. Nogle andre muligheder for minedrift Verge med Lyra2rev2 er:

Blake2s

Sidst, men ikke mindst, kommer vi til blake2s-algoritmen. En af de mest populære minedrift puljer til denne algoritme er Verge Blake2s CryptoCartel minedrift pool.

CryptoCartel Blake2S Verge Mining Pool Stats

CryptoCartel Blake2S Verge Mining Pool Stats

Det har et lavt gebyr på 0,5% minedrift, og tusinder af minearbejdere, så du ved, at der vil være masser af blokke fundet. Der kræves ingen registrering på webstedet, hvilket opretholder dit privatliv. Hvis du vil udvinde et andet sted, understøtter disse websteder også blake2s Verge-minedrift:

Konklusion

Privatlivscentrerede mønter er blevet stadig mere populære i løbet af det sidste år, og Verge er steget lige sammen med andre populære privatlivsmønter. Med RSK-teknologien, der kommer i slutningen af ​​2018, vil Verge være den eneste privatlivscentrerede kryptokurrency, der også kan udføre smarte kontrakter. Det skulle give mønten et løft.

Fra hjemmedriftperspektivet er det en god mønt, fordi den lader dig vælge mellem fem forskellige algoritmer, der skal udvindes. Selvom Scrypt ikke rigtig passer, er de andre fire det, så selvom man skulle finde sig overhørt af ASIC-minearbejdere, ville der stadig være masser af plads til minearbejderen.

Med privatlivets fred, anonymitet og hurtige transaktionshastigheder har Verge ret meget at gøre, og det kan være en af ​​de mønter, der ender som en af ​​de bedste konkurrenter til regelmæssige daglige transaktioner. Det er for tidligt at fortælle det, men minedrift nogle derhjemme, når du alligevel ikke bruger din computer, vil bestemt ikke skade.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me