Mikä on Ripple XRP?

Jos ajatteli, että Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ymmärtäminen oli monimutkaista, Ripple haastaa varmasti käsityksesi edistyneestä blockchain-tekniikasta.

Joten mikä on Ripple ja mihin se on menossa?

Vastaamiseksi tähän kysymykseen meidän on ensin luotava perusta tietyillä perusominaisuuksilla, jotka tekevät siitä jotain täysin erilaista kuin Bitcoin. Toki, se on myös digitaalinen valuutta, mutta se on myös maksuprotokolla.

Se on taustalla oleva avoimen lähdekoodin infrastruktuuri, jonka tarkoituksena on helpottaa rahan liikkumista. Se on hajautettu ja reaaliaikainen maksuprotokolla kaikelle rahalliselle arvolle. Ripplen ymmärtämiseksi parhaiten, se auttaa katsomaan vuosikausia toiminutta liiketoimintamallia.

Tämä on rahansiirtoteollisuus.

Ripplen ja Remitterin yhtäläisyydet

Kun joku ajattelee rahalähetyksiä ulkomailla, Western Union on luultavasti yksi alan merkittävimmistä yrityksistä. Ulkomaalaiset ovat käyttäneet niitä maailmanlaajuisesti useita vuosia.

Mikä on mukavinta tässä yrityksessä, on toiminnan suhteellisen hajautettu luonne. Toisin kuin Swift-maksu perinteisissä pankeissa, kun suoritat maksun Western Union -konttorissa, rahasi ei jätä kyseistä konttoria.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat lähettää jotain sukulaiselle toisessa maassa. Pistäisit paikalliseen Western Unioniin ja annat heille käteistä ja kerrot heille, missä vastaanottaja asuu. Annat heille myös heidän koko nimensä.

Sivukonttorisi ilmoitti sitten vastaanottajan sijaintipaikalle, että henkilölle oli maksettava. Kun kyseinen henkilö on saanut palkan, olisi epävirallinen sopimus siitä, että paikallinen Western Union olisi velkaa toiselle. Se joko suoritetaan tulevaisuudessa tai netotetaan muilla maksuilla.

On myös tärkeää huomata, että tämä perustuu luonnostaan ​​luottamukseen. Luotat paikalliseen haarasi, ystäväsi luottaa häneen ja haarojen on luotettava myös toisiinsa.

Vaikka tämä on todella uusi ajattelutapa, tämä on Ripplen yleinen käsite. Silti tällä protokollalla voidaan kuvitella paljon enemmän.

Hajautettu protokolla

Ripple pyrkii olemaan maksujärjestelmä, jossa kuka tahansa voi siirtää mitä tahansa arvokasta ympäri maailmaa nopeasti ja pienillä maksuilla. Ripple-protokollan luonteen tarkoituksena on ohjata maksu yksilöltä toiselle mahdollisimman halvalla.

Tärkein ero Ripple-protokollan ja yllä olevan rahansiirtäjän esimerkin välillä on se, että Ripple-verkon kahden agentin ei tarvitse luottaa toisiinsa tapahtuman suorittamiseen.


Ripple-protokolla antaa molemmille edustajille mahdollisuuden löytää kolmas osapuoli, joka luottaa molempiin tapahtuman suorittamiseksi. Tämän ei todellakaan tarvitse olla vain yksi agentti, voi olla ketju agentteja, jotka luottavat toisiinsa.

Protokolla etsii koko hajautettua Ripple-verkkoa yrittääkseen luoda luottamusketjun, jota voidaan käyttää tässä tapahtumassa.

Käsitteestä on todella kiehtovaa, että kaikki, mitä arvoksi katsotaan, voidaan siirtää.

Esimerkiksi tämä voi sisältää fyysisiä hyödykkeitä, kuten hyödykkeitä. Siirtämistä ei ole rajoitettu, kunhan molemmat Ripple-verkkoon kytketyt agentit ovat halukkaita vaihtamaan nämä tavarat.

Syötä XRP

Ripple-token (XRP) on digitaalinen omaisuus, jota käytetään verkossa tapahtumamaksuna. Näiden tapahtumien kustannukset ovat noin 0,00001 XRP. Kun tämä on maksettu, verkko tuhoaa ne kustannusten luomiseksi ja kirjanpidon roskapostin estämiseksi..

XRP: n nero on se, että se mahdollistaa myös tapahtuman helpottamisen, vaikka osallistujien välillä ei olisikaan luottamusketjua.

Yllä olevassa esimerkissä rahansiirto-operaattorin kanssa, jos Ripple-verkko ei pysty luomaan tätä luottamusketjua, XRP-tunnuksia voidaan käyttää vaihdossa. Maksuyhdyskäytävä antaa hinnan tapahtumalle XRP: ssä.

Vaikka toimiminen viimeisenä keinona valuuttana on yksi XRP-tunnuksen tarkoituksista, on olemassa useita muita etuja, jotka tekevät kauppaa XRP: n kanssa niin paljon tehokkaammaksi.

XRP-tapahtumat maksetaan alle 4 sekunnissa. Siksi, kun se lähetetään verkkoon, omaisuuden omistaja vaihtuu omistajaa melkein välittömästi. Tämä poikkeaa Bitcoin-tapahtumista, jotka kestävät tällä hetkellä muutaman tunnin. Alla olevassa kuvassa näkyy vertailu tapahtumista sekunnissa.

Ripple-tapahtumia tunnissa

Lisäksi koska Ripple on digitaalinen omaisuus, jolla on erityisiä todennettavissa olevia ominaisuuksia, sitä ei voida missään määrin “väärentää”. Tämä tarkoittaa, että Ripple-verkkoon on luontainen luottamus. Oli myös vain 100 miljardia XRP: tä, jotka koskaan luotiin. Ripple-protokollan mukaisesti enempää XRP: tä ei voi koskaan tuottaa tai “kaivaa”.

Jäävuoren huippu

Ripplen mahdollisuutta vaikuttaa merkittävästi maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän luonteeseen ei voida aliarvioida.

Esimerkiksi yksi käsite, jonka Ripple yrittää hajottaa, on ”Nostro Banks”. Nämä ovat lähinnä pankkitilejä, joita muut pankit pitävät ulkomaan valuutassa. Niitä pidetään siellä valuuttamaksujen helpottamiseksi.

Ripple pitää tätä hukkaan menevänä resurssina, jonka he haluavat vapauttaa. Niiden tavoitteena on olla näiden tilien globaali markkinapaikka, jotta pankit ja valuutanvaihtajat voivat tarjota tämän “kellun” muiden käyttöön.

Se sallii myös rahan lähettämisen paikalliselta palveluntarjoajalta, mikä tarkoittaa, että kansainvälisten yritysten ei tarvitse käsitellä kalliita ja hitaita SWIFT-maksuja.

Ripple pyrkii ravistelemaan myös maailman suurimpia markkinoita, valuuttamarkkinoiden markkinoita. Yli 5 biljoonan dollarin liiketoimet päivittäin ovat todellakin kannattava tavoite.

Ripple työskentelee maksuprosessoreiden kanssa

He pyrkivät saavuttamaan tämän luomalla XRP-maksukanavan. Tämä oli ilmoitti äskettäin yritys julkaisi joukon uusia ominaisuuksia, jotka parantavat Ledger- ja XRP Interledger -protokollaa.

Tämä mahdollistaa tapahtumien läpimenon kasvavan kymmeniin tuhansiin tapahtumiin sekunnissa, mikä tuo lopulta skaalautuvuuden Visa-tasolle. Tämän avulla ihmiset voivat lähettää rahaa rajojen yli niin nopeasti kuin pystyvät pyyhkäisemään luottokorttia.

Ripple on myös alkanut luoda useita tärkeitä suhteita yrityksiin, kuten pankkeihin ja rahansiirtoyhtiöihin. Nämä pelaajat ovat yhä enemmän tietoisia valtavasta potentiaalista blockchainissa.

Mikä tekee Ripplestä niin erilaisen kuin muut salausvaluutat, kuten Bitcoin, on, että sen tavoitteena ei ole luoda täysin hajautettua maailmaa, jossa pankkeja ja rahoituslaitoksia ei tarvita.

Ripplen kehittäjät ymmärtävät, että rahoituslaitokset ja hallitukset ovat aina osa elämäämme. He haluavat kuitenkin työskennellä maailmanlaajuisten instituutioiden kanssa, jotta liiketoiminta olisi mahdollisimman sujuvaa, vaivatonta ja nopeaa.

XRP: n ostaminen

Kolmanneksi arvokkain kryptovaluutta, Ripple XRP on nyt saatavana useissa eri kryptovaluutanvaihdoissa. Voit esimerkiksi saada sen Kraken-pörssistä fiat-yhdyskäytävänä, josta voit ostaa rahakkeita USD: llä.

Voit myös käydä kauppaa XRP: llä Future- tai CFD-johdannaisena. Tämän avulla voit vaihtaa tunnuksen vivulla, joka voi parantaa tuottoja ja tappioita. Jos aiot käydä kauppaa sillä tulevaisuudessa, voit käyttää XRP Futuresia Bitmex-pörssissä. Vaihtoehtoisesti, jos haluat käyttää CFD-tuotetta, voit käyttää välittäjää, kuten IQ Option.

Kun olet saanut kätesi XRP: hen, sinun on löydettävä sopivimmat tallennusvaihtoehdot. Vaikka pienen määrän XRP: n jättäminen pörssiin on hyvä, salausvaluutan parhaiden käytäntöjen avulla voit tallentaa suurimman osan kolikoistasi offline-tilassa.

XRP: n tallentaminen

Käytettävissäsi on useita Ripple XRP -tallennusvaihtoehtoja. Ehkä turvallisin vaihtoehto on käyttää kryptovaluutta-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano. Näin voit tallentaa tunnuksesi ja lähettää / vastaanottaa niitä helposti altistamatta yksityisiä avaimiasi Internetiin tai paikalliseen tietokoneympäristöön..

Todennäköisesti yksi alkeellisimmista säilytysvaihtoehdoista on Ripple-paperilompakon käyttö. Tämän avulla luot Ripple XRP -osoitteen, johon voit sitten lähettää tunnuksia. Sinun on kirjoitettava muistiin yksityinen avain ja julkinen osoite. Kun olet lähettänyt tunnuksesi osoitteeseen, sinun on käytettävä yksityistä avainta missä tahansa Ripple-asiakkaassa lähettääksesi tunnukset uudelleen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me