Crypto Margin Trading: Täydellinen opas vipuvaikutukseen

Salausmarginaalikauppa ei välttämättä sovi kaikille.

Ne, jotka pystyvät käyttämään, jos tehokkaasti ja a riskien hallitsema tavoin lisätä niiden tuottoa tietylle pääomamäärälle. Se antaa heille mahdollisuuden käydä kauppaa lainatulla rahalla.

Se on myös hieno tapa kauppiaille paitsi tarkastella pitkään kyseistä omaisuutta myös myydä sitä lyhyellä varalla.

Tässä viestissä annamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää salausmarkkinakaupasta. Annamme sinulle myös joitain tärkeitä vinkkejä ja tarkastelemme joitain parhaita kauppapaikkoja marginaalilla.

Mikä on marginaalikauppa?

Marginaalikauppa on käytännössä kaupankäynti lainatulla rahalla. Kaupankäynnissä on “vipuvaikutus”, koska kauppaan asettamasi marginaali (vakuus) on yleensä vain murto-osa vaaditusta määrästä.

Ottaen huomioon, että tämä on vipuvaikutus, voit kasvattaa voittoja (ja tappioita) tietystä omaisuuden hinnan muutoksesta. Siksi marginaalikauppaa voidaan usein pitää a kaksiteräinen miekka.

Tietysti, kun otetaan huomioon, että marginaalikaupalla lainat varoja, siihen liittyy maksuja. Nämä ovat korot tai “yön yli” korot, joita sovelletaan jäljellä olevaan kokonaissummaan.

Käytännön esimerkki

Oletetaan, että haluaisit käydä kauppaa Bitcoinilla marginaalilla. Kyseisellä pörssillä on suurin vipuvaikutus (tai vähimmäismarginaali), jota vaaditaan, jotta voit ottaa kannan. Oletetaan, että vähimmäismarginaali on 20%.

Tämä tarkoittaa, että jos haluat ottaa aseman Bitcoinissa, sinun on laskettava 20% kaupan nimellisarvosta. Joten jos positiosi on 10BTC: ssä, sinun on pantava 2BTC vakuudeksi tai marginaaliksi.

Tämä tarkoittaa myös, että aseman vipuvaikutus on 5X. Vipuvaikutus mittaa sitä, kuinka paljon sijaintisi reagoi kohde-etuuden liikkeeseen. Joten tässä esimerkissä, jos Bitcoinin hinta liikkuu 1%, positiosi liikkuu c. 5% (likimääräinen prosenttiosuus).

Marginaalikaupan salausesimerkki

Esimerkki varastomarginaalikaupasta. Kuva kautta Interaktiiviset välittäjät

Nyt voit nähdä, miksi marginaalikauppa voi olla tuottoisaa ja samalla riskialtista. Jotkut pörssit ja välitysyritykset antavat vipuvaikutuksen jopa 10 – 100 kertaa. Hyvin sijoitettu kauppa voi joko tuottaa sinulle erittäin kannattavan tuoton tai pyyhkiä kokonaan pääomasi.

Jälkimmäisen lopputuloksen välttämiseksi jotkut välitysyritykset vaativat ns.Huoltomarginaali“. Tämä on minimi joka on pidettävä marginaalitilillä, kun kauppa on avattu. Jos positio laskee tämän alapuolelle, kauppias saa marginaalikutsun välittäjältä.

Plussat & Miinukset Margin Tradingista

Marginaalikaupalla on melko paljon etuja, joista on sovittu yleisesti:

  • Suurempi paluu: Tämä on tietysti ilmeinen asia. Marginaalikaupan avulla voit käyttää vipuvaikutusta, mikä tarkoittaa, että tuottosi on X kertaa suurempi kuin ilman (missä X on vipuvaikutustaso).
  • Voi lyhentää omaisuutta: Marginaalikaupan avulla voit myös lyhentää kyseistä omaisuutta, mikä tarkoittaa, että voit hyötyä myös hinnan pudotuksista.
  • Jäsennellyt kaupat: Yhdistettynä erilaisiin vipuvaikutuksiin ja ostoihin / myynteihin marginaalikauppa antaa sijoittajalle mahdollisuuden järjestää jäsenneltyjä kauppoja. He voivat pohjimmiltaan kehittää strategioita, jotka näyttävät melko vähän vaihtoehtokaupoista.

Kuten useimmat saattavat tietää, tuottojen kasvu salausvaluuttamarkkinoilla tarkoittaa myös lisääntyvää riskiä. Kaupankäynti marginaalilla ei tule ilman haittoja:

  • Suuremmat tappiot: Kuten sanoimme, vipuvaikutus on kaksiteräinen miekka. Toki voit lisätä nousun tuottoa X: llä, mutta voit myös suurentaa tappiosi. Jos sinulla ei ole riskinhallintarakenteita, voit kuluttaa pääomasi nopeasti.
  • Rahoituskustannukset: Vaikka sinulla on näkemys omaisuuserän suunnasta ja kauppa lopulta menee tuolla tavalla, olet edelleen vaarassa saada vakuuspyynnön ja selvitystilan. Tämä johtuu siitä, että vivutuksella usein pieni liike vastakkaiseen suuntaan voi johtaa siihen, että sijaintisi kutsutaan tai suljetaan. Tietysti, koska otat lainaa varoja käydäkseen kauppaa, joudut maksamaan koroista näistä varoista. Tämä on siirtymisnopeus, jota sovelletaan sijaintiin. Jos sinulla on todella suuri asema ja pidät tätä auki pitkään aikaan, se voi syödä voittosi.

Avainarvio marginaalikaupassa on, että riskejä on ja että nämä riskit voivat olla merkittäviä, jos sinulla ei ole strategiaa.

Menestyneimmät marginaalikauppiaat ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että niin kauan kuin pystyt hallitsemaan nämä riskit tehokkaimmin, voit menestyä siinä. Tätä kosketamme hieman alla jäljempänä joissakin Margin Trading Top Tips -vinkeissä.

Crypto Margin Trading Exchanges

Joten, olet nyt päättänyt, että haluat kokeilla kättäsi marginaalikaupassa. Seuraava tärkein askel on löytää alusta, joka sopii parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi. Tämä on tärkeää, koska näiden pörssien tarjoamat marginaalit ja futuurituotteet voivat olla huomattavasti erilainen.

Alla olevassa luettelossa tarkastelemme joitain tunnetuimpia salausmarginaalin kaupankäyntialustoja. On tärkeää huomauttaa, että nämä eivät ole missään nimessä tyhjentäviä ja että saattaa olla muita pörssejä, jotka tarjoavat vastaavia tuotteita. Muista tehdä tutkimuksesi ennen kuin aloitat tällaisten pörssien / välittäjien palvelujen käytön.

BitMEX

BitMEX on ehkä yksi tunnetuimmista johdannais- ja marginaalikauppapaikoista, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla. He ovat toimineet vuodesta 2014 lähtien, toimivat Hongkongin ulkopuolella ja ovat rekisteröityneet Seychelleille.

BitMEXissä tarjottavat tuotteet ovat Futures-instrumentteja. Näitä voidaan pitää analogisina spot-marginaalikauppoihin sillä erolla, että kaupankäynnin kohteena on instrumentti, joka selvitetään ja suljetaan joskus tulevaisuudessa tulevalla hinnalla.

BitMEX: llä on spot-hinta versio futuurisopimuksestaan ​​ja tämä on heidänikuinen vaihto“.

Esimerkki BitMEX-marginaalikaupasta

BitMEX-futuurikauppapaikka

Tämä on pohjimmiltaan liikkuva futuurisopimus, jolla ei ole voimassaolohintaa. Se arvostetaan markkina-arvoon päivittäin kohde-etuuden hinnan muutoksen perusteella, eikä sitä koskaan pureta.

Mitä tulee BitMEXin vipunumeroihin, ne ovat melko korkeita. Esimerkiksi heidän johtavassa BTC-futuurisopimuksessaan vähimmäismäärä, jonka sinun on pantava, on 1% nimellisarvosta. Tämä tarkoittaa 100-kertaista vipuvaikutusta kohde-etuuteen.

Kun sijaintisi on avattu, BitMEX: llä on tarkempi laskelma ylläpitomarginaalille. Et saa marginaalipyyntöä BitMEX: ltä, mutta ne hyödyntävät varojasi tai, jos rahastot ehtyvät, ne selvittävät sijaintisi.

BitMEX: llä on myös joukko muita kryptovaluuttavaroja. Alla olevassa taulukossa on luettelo BitMEX: ssä tarjolla olevista kolikoista sekä niiden marginaali ja kaupankäyntimaksut.

Kolikko Min marginaali Takaajamaksu Maker-alennus Sovintomaksu
Bitcoin 1% 0,0750% (0,0250%) 0,0500%
Ethereum 2% 0,2500% (0,0500%) NA
Litecoin 3% 0,2500% (0,0500%) NA
Bitcoin Cash 5% 0,2500% (0,0500%) NA
Cardano 5% 0,2500% (0,0500%) NA
Ripple 5% 0,2500% (0,0500%) NA

BitMEX-kaupankäynnissä on myös otettava huomioon joukko muita asioita. Sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja kaupan toiminnallisuuden ja riskienhallinnan ympärillä. Jos haluat täydellisen yleiskatsauksen, suosittelemme tutustumaan kattavaan BitMEX-arvosteluun.

Deribit

Deribit on toinen Bitcoin-johdannaispörssi, joka on ollut käytössä vuodesta 2016. Ne perustuvat Amsterdamissa Alankomaissa.

Kuten BitMEX, Deribit tarjoaa myös nämä futuurisopimukset Bitcoinin hintaan. Deribit on kuitenkin ainoa täysin toimiva salausvaihtoehto. Ne tarjoavat markkinat useille erilaisille Bitcoin-vaihtoehdoille.

Emme käsittele liikaa yksityiskohtia vaihtoehdoista täällä. Tämä johtuu siitä, että vaikka lyhyet optiot edellyttävätkin marginaalin asettamista, optiot eivät todellakaan ole marginaalikauppaa. Voit lukea salauksen vaihtoehtojen kattavan oppaan, jos haluat lisätietoja.

Deribit Margin Trading

Deribit-alusta, jossa on Perpetual-tilauskirjat

Kuten BitMEX, Deribitillä on myös vähintään 1% marginaali tärkeimmissä Bitcoin-futuureissa. On tärkeää huomata, että tämä 1% marginaali ei ole vakio ja se säätyy kertoimella 0,5% kutakin 100BTC-kokoa kohden.

Toisin kuin BitMEX, Deribit listaa huoltomarginaalinsa. Tämä on ennalta määritelty ja on 0,55%, ja sitä skaalataan myös sijainnin koon mukaan.

Jotain muuta, mitä Deribitillä on marginaalin puolella ja jota ei ole tarjolla muissa pörsseissä, kutsutaan “salkun marginaaliksi”. Tämä on mielenkiintoinen ominaisuus, jonka avulla elinkeinonharjoittajat voivat korvata marginaalivaatimukset tietyissä kaupoissa niiden positioiden perusteella, jotka heillä on muissa.

Jos haluat lukea lisää salkun marginaalista, niiden optiovälineistä tai edistyneemmästä alustastaan, voit lukea täydellisen Deribit-yleiskatsauksen.

Kraken

Ne teistä, jotka ovat olleet jonkin aikaa Bitcoin-markkinoilla, ovat epäilemättä kuulleet Krakenista. Ne ovat ehkä yksi vanhimmista Bitcoin-pörsseistä, jotka käynnistettiin vuonna 2011. Kraken sijaitsee San Franciscossa Yhdysvalloissa.

Ne tunnetaan parhaiten fyysisestä salausvaihdosta, vaikka he ovat alkaneet tarjota marginaalikauppaa muistuttavia palveluita. Niiden avulla käyttäjät voivat lainata varoja ottaakseen tiettyjen kolikoiden positioita.

Toisin kuin BitMEX ja Deribit, nämä marginaalivaatimukset ovat todella melko kesyjä. Pienin marginaali, jonka voit lähettää, on 20% nimellisarvosta, mikä merkitsee vipuvaikutusta 5X. Siitä huolimatta voit silti lyhentää salausvaroja myymällä lainatuilla varoilla.

Nämä vipurajat ja koko lainanottoarvo vaihtelevat sen mukaan, millaista paria olet kauppaa sekä minkä tason tilillä olet vahvistettu. Jos haluat saada lisätietoja tästä, tarkista heidän marginaalin lainarajat.

Palkkioiden osalta sinulta veloitetaan tavallinen maksu sijainnin avaamisesta sekä maksu paikan kaatumisesta 4 tunnin välein. Avausmaksu ja siirtymismaksut ovat samat ja ovat 0,01% XBT – ja USDT – peruspositioille ja 0,02% kaikille muille peruskryptovaluutoille.

Jos olet kiinnostunut lisätietoja heidän kaupankäyntialustastaan ​​sekä vaihtoehdoistaan ​​fyysiseen kryptovaluuttakauppaan, voit lukea Kraken-pörssitiedotteemme.

Huobi Pro

Kuten Kraken, Huobi on itse asiassa fyysinen Bitcoin-pörssi, joka tarjoaa nyt salauksen marginaalikaupan. Huobi aloitti palvelunsa vuonna 2013 Kiinassa, ja sen pääkonttori on nyt Singaporessa. He ovat nyt avanneet tytäryhtiön myös Yhdysvaltoihin.

Aivan kuten BitMEX on tehnyt heidän ikuisten futuuriensa kanssa, Huobi on luonut oman rahoitusjohdannaisen ja marginaalituotteen. Tämä on Huobi DM ja se on vasta äskettäin tuotu markkinoille erillisenä vaihtopalveluna.

Huobi DM -alusta

Huobi DM -kauppaliittymä neljännesvuosittaisiin sopimuksiin

Kuten ikuinen tulevaisuus tai hajautettu vedonlyöntituote, Huobi DM on instrumentti, joka antaa sinulle vipuvaikutuksen altistumiselle kohde-etuudelle. Toisin kuin ikuisilla futuurisopimuksilla, niiden voimassaoloaika on kuitenkin päättynyt viikoittain, joka toinen viikko ja neljännesvuosittain.

Mitä tulee vipuvaikutukseen, johon saatat nousta näiden sopimusten kanssa, ne tarjoavat 1X, 5X, 10X ja 20X. Joten, maksimi vipuvaikutus on 20X ne eivät ole yhtä korkeita kuin BitMEX tai Deribit, mutta ovat suurempia kuin Krakenissa.

Huobi käyttää myös ylläpitomarginaalia. Tätä käytetään indikaattorina arvioitaessa riskiä siitä, että asema siirtyy liian nopeasti tappiolliseksi Huobille. Alla on yksinkertainen kaava, joka osoittaa kuinka se lasketaan pörssissä.

MMR = (oman pääoman saldo / käytetty marginaali) * 100% – oikaisukerroin

Marginaalikutsukerroin tai “Säätökerroin” vaihtelee sijainnin ja yksittäisen instrumentin riskin mukaan. Kun ylläpitomarginaali laskee alle 0, Huobi aloittaa selvitystilan sijainnissasi.

Huobilla on paljon enemmän kuin marginaalikauppansa, ja heillä on lukuisia muita tuotteita. Emme käsittele mitään näistä yksityiskohdista täällä, mutta saat lisätietoja Huobi Exchange -katsauksestamme.

Poloniex

Toinen pörssi, joka tarjoaa lainapalveluja kauppiailleen, on Poloniex. Ne ovat yhdysvaltalainen pörssi, joka lanseerattiin vuonna 2014. Ne ovat myös olleet uutisissa viime aikoina, kun Circle Financial osti ne.

Et voi vain lainata varoja käydäksesi kauppaa marginaalilla Poloniexissa, mutta voit myös valita olevasi toisella puolella varojen tarjoajana. Toisin sanoen, voit olla marginaalin tarjoaja ja ansaita palkkiot, jotka tulevat, kun joku lainaa sinulta salausta.

Velkaantumisrajat ovat pörssien välillä tällä hetkellä alhaisimmat. Esimerkiksi suurin sallittu BTC-arvo on 2,5-kertainen mikä tarkoittaa 40 prosentin alkumarginaalia.

Poloniex lainaa vaihtoa

BTC Lending -alusta Poloniex-pörssissä

Huomionarvoista on kuitenkin se, että toisin kuin BitMEX, Huobi ja Deribit, Poloniex vaatii täyden KYC: n, ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin heidän kanssaan. Vaikka tämä ei välttämättä ole kaupan rikkoja joillekin kauppiaille, on monia muita, jotka arvostavat yksityisyyttään eivätkä tunne olonsa mukavaksi jakaa sitä.

Yhdysvalloissa sijaitseville Poloniex-kauppiaille on lisää huonoja uutisia. He ovat vasta äskettäin lopetti tarjoamisen niiden BTC-lainat ja marginaaliominaisuudet näille kauppiaille.

Tämä johtuu todennäköisesti säännöistä, jotka Circle on ottanut käyttöön oston jälkeen. Tämän vaihtoehdon pitäisi kuitenkin edelleen olla käytettävissä muille lainkäyttöalueille sijoittautuneille kauppiaille.

Yhdysvaltain kauppiaiden valitettavien uutisten ja matalan vipuvaikutustason lisäksi Poloniex on melko edistynyt pörssi, jolla on suuri kolikoiden peitto. Jos haluat lisätietoja heidän alustastaan ​​ja kaupankäyntituotteistaan, voit lukea Poloniex-katsauksemme.

Marginaalikaupan parhaat vinkit

Jos olet päättänyt edetä marginaalin kaupankäynnissä, sinun on varmistettava, että tiedät, mitä käytät riskienhallinnan parhaita käytäntöjä sijoittaessasi kauppojasi. Tässä on joitain ammattivinkkejä, joita voit käyttää marginaalikaupan hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Aloita pienestä: Ei ole mitään syytä hypätä 50 – 100X vipuvaikutuksella, kun aloitat kaupankäynnin ensimmäisen kerran. Sinun on helpotettava sitä alemmilla viputasoilla, joilla ei ole niin paljon nostoriskiä. Jos sinut pyyhitään ja likvidoidaan erittäin vivutetulle asemalle, se todennäköisesti vaikuttaa luottamukseesi negatiivisesti eteenpäin.
  • Vältä liiallista vipuvaikutusta: Yhdessä yllä olevan kohdan kanssa ei ole koskaan tarvetta ylittää 50X-vipua missään näistä pörsseistä. Itse asiassa on ollut tehdyt tutkimukset jotka ovat osoittaneet, että liiallisen vipuvaikutuksen käyttö esimerkiksi kaltaisissa varoissa on vähemmän optimaalista ja voi johtaa ennenaikaiseen selvitystilaan. Muista, vaikka kauppa menisikin siihen suuntaan, että toivoisit, että lyhyellä aikavälillä vaihtelut suurilla vivutuksilla voisivat nopeasti potkaista sinut pois kaupasta.
  • Käytä pysäytyshäviöitä: Siinä tapauksessa, että kauppa päätyy menemään vastakkaiseen suuntaan, sinun on varmistettava riittävät pysäytystappiot. Kaikkien näiden yllä lueteltujen pörssien tilauksissa on stop loss -toiminnot, eikä ole oikeastaan ​​mitään tekosyitä olla käyttämättä niitä. Jos käytät teknistä analyysiä kaupankäynnin ilmoittamiseen, sinun on sijoitettava nämä pysäyttimet tasoille, jotka osoittavat trendin kääntymistä. Joissakin pörsseissä pysäytyshäviöt on asetettu taattu oletuksena. Jotkut vaativat sinua maksamaan enemmän etuoikeudesta (jota suosittelemme)
  • Sijoita vain mitä sinulla on varaa: Tämä on melko ilmeinen, mutta on silti usein unohdettu erityisesti uudemmille kauppiaille. Sinulla pitäisi olla määrätty määrä varoja, jotka haluat panostaa pörssiin, kaupankäyntistrategiaan ja jopa tiettyyn kauppaan. Älä koskaan jaa tappioita äläkä anna tunteidesi estää marginaalikauppaa.

Monet näistä vinkeistä liittyvät tietysti kryptovaluuttakauppaan yleensä. Kyse on myös siitä, että tiedät mitä tiedät, tiedät mitä et ja oppia mitä et tiedä. Jos arvostat marginaalikauppaa yleisesti, sinun pitäisi olla kunnossa.

Johtopäätös

Kryptovaluuttamarginaali on loistava tapa tuottaa tuottoa varoista, jotka eivät ole omia. Tätä pankit tekevät itse asiassa, kun talletat rahasi tilillesi. He käyttävät varoja korkeamman tuoton tuottamiseen omalle taskussaan.

Tietenkään et ole pankki, ja pankit ovat valtion virastojen tukemia.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sen taloudellista tilaa ei pitäisi soveltaa. Niin kauan kuin sinulla on asianmukainen salauskauppastrategia ja sinulla on oikeat riskinhallintaprotokollat, marginaalikauppa voi olla houkutteleva vaihtoehto.

On tietenkin itsestään selvää, että sinun pitäisi aina Tee oma tutkimus (DYOR). Tämä pätee erityisesti voimakkaasti hyödynnettyihin salaustuotemarkkinoihin.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me