Parhaat ZEN-altaat: Missä sinun pitäisi kaivaa Horizen

Joten haluat aloittaa Horizenin (ZEN) louhinnan ja haluat lisätä kannattavuuttasi? Voi olla järkevää liittyä ZEN-kaivosalueeseen.

Horizen (ZEN) on Equihash Proof-of-Work -salaustekijänä hyvä vaihtoehto kaivostyöläisille, jotka haluavat haarautua Zcashin (ZEC) kaivostoiminnasta. Kaivostyöläiset voivat helposti jakaa resurssinsa edestakaisin kahden ketjun välillä kannattavuuden perusteella.

Equihash ASICs -yhtiön kilpailun vuoksi soolokaivoksesta on tullut paljon vähemmän kannattavaa kuin ennen. Siksi voi olla kannattavaa liittyä Horizen-kaivospooliin ja lisätä mahdollisuuksiasi löytää uusia lohkoja.

Tässä artikkelissa esitän sinulle Horizenin ja vietän sitten jonkin aikaa tarkastelemalla joitain parhaita Horizen-kaivosaltaita.

Mikä on Horizen?

Horizen on tietosuojakeskeinen lohkoketjualusta, jonka tarkoituksena on tarjota jokaiselle maailman kansalaiselle täydellinen yksityisyys ja hallita digitaalista jalanjälkeä. Se on ainutlaatuinen blockchain-hankkeiden keskuudessa tosielämän käyttötapauksissa, eikä vain olla toinen potentiaalinen valuutta. Viime kädessä Horizen toivoo sallivansa käyttäjien kommunikoida yksityisesti sekä mennä minne tahansa ja julkaista mitä tahansa verkossa täysin nimettömänä.

Haarukan haarukka ZenCashissa

ZCashin haarukan haarukka

Horizen lanseerasi alun perin ZenCashina 23. toukokuuta 2017 ZClassicin haarukana, joka itse oli Zcashin haarukka. Se uudistettiin Horizenille omaksuttaakseen täysin oman identiteettinsä erillään Zcashin identiteetistä.

Aivan kuten äitinsä lohkoketjut – Zcash ja Zclassic, Horizen käyttää Equihash-kaivosalgoritmia.

Horizen hyväksyy ASIC Minersin

Huolimatta kaksoiskulutushyökkäyksestä kesäkuussa 2018, Horizen-tiimi teki päätöksen pysyä Equihash-algoritmin sijasta siirtymättä ASIC-vastustuskykyiseen algoritmiin.

Tärkein syy tähän päätökseen on se, että tiimi havaitsi, että Horizen-verkko oli tullut turvallisemmaksi ASIC-kaivostoiminnalla, vaikka Horizen ei ole suurin louhittu Equihash-valuutta.

Osta Nicehash ZEC

Horizen-tiimi seurasi Equihash ASIC -kaivostyöläisten käyttöä ja he näyttävät kaivavan ZEN: ää suoraan sen sijaan, että myisivät hajautusvoimansa NiceHashille, ja tämä on ollut myönteistä Horizen-verkostolle.


Viisi parasta Horizen-kaivosaltaaa

Joten mitkä kaivosaltaat ovat parhaita ZEN-kaivostyöläisille?

Yleensä kaivosaltaat ovat yleensä hyvin samanlaisia, ja Horizenin kanssa sinun ei tarvitse etsiä kovasti löytääksesi kaivosaltaita. Virallisella Horizen-verkkosivustolla on luettelo 27 kaivosaltaat mistä valita. Olemme kaventaneet sitä ja esittäneet sinulle suosituimmat Horizen-kaivosaltaat.

Muista, että koskaan ei ole viisasta lisätä kaivosaltaan hajautusvoimaa yli 25 prosentin, joten suurimman kaivosaltaan valitseminen on harvoin hyvä idea. Horizen on kuitenkin jonkin verran ainutlaatuinen altcoinien joukossa, koska sen hajautusvoima jakautuu suurimmaksi osaksi melko tasaisesti.

Hyvän kaivosaltaan valinnassa palkkiot ovat tärkeitä, samoin kuin altaan käyttöaika ja sen maantieteellinen läheisyys sijaintisi kanssa. Pidä nämä asiat mielessä ja lue eteenpäin saadaksesi selville 5 parasta Horizen-kaivosaltaaa.

Zhash.pro

Zhash.pro on uima-allas, jota emme ole aiemmin törmänneet, mutta se on ykkönen, kun on kyse ZENin ​​louhinnasta, sillä se hallitsee noin 25-30% hajautustehosta. Ei ole liian yllättävää, että siitä on tullut suosituin ZEN-kaivospooli, koska siinä on erittäin alhaiset 0,5%: n maksut, vain 0,1 ZEN: n automaattiset maksut ja maailmanlaajuiset omistetut palvelimet.

ZHash Mining Pool -tilastot

ZHashPro Mining Pool -tilastot

Siinä on myös tuntematon kaivos, mikä tekee siitä täydellisen yksityisyyden kolikoille, kuten Horizen. Koska tämän altaan hajautusvoima on niin suuri, sitä on parempi välttää verkon hajauttamisen ylläpitämiseksi. Jos vetosi alhaiseen 0,5%: n maksuun, kannattaa kokeilla luettelomme viidennen kaivosaltaan Luckpoolia, jolla on myös 0,5%: n maksu huomattavasti vähemmän hajautusvoimaa.

F2-allas

F2-allas on yksi suurimmista integroiduista kaivosaltaista maailmassa, ja se on myös toiseksi suurin Horizenin kaivosallas, joka hallitsee noin 15% – 20% hajautusvoimasta. Se tekee siitä todella hyvän valinnan, koska autat hajauttamaan verkkoa. Se on myös merkki siitä, että ASIC-yhtiöt eivät vielä vahingoita Equihash-kaivostoimintaa, koska F2Pool sijaitsee Kiinassa ja ASIC-kaivostyöläiset yleensä vaikuttavat siihen voimakkaasti.

F2Pool Horizen

Joitakin F2Poolin ominaisuuksia

Yksi todella negatiivinen puoli F2Poolissa on korkea 4%: n kaivosmaksu. Se ei myöskään ole paras valinta, jos haluat pysyä tuntemattomana, koska sinun on rekisteröitävä tili voidaksesi louhia F2Poolissa. Se on valtava haittapuoli Horizenin kaltaisen yksityisyyden kannalta keskeisen kolikon kanssa.

Suprnova.cc

Melkein varmasti olet kuullut, jos olet kaivanut uima-altaita lainkaan Suprnova.cc koska ne ovat usein yksi kymmenien kolikoiden parhaista kaivosaltaista. Yksi hieno asia on, että on olemassa yhtenäinen sisäänkirjautuminen, jota voidaan käyttää lähes kaikissa näissä altaissa, joten sinun ei tarvitse nollata kirjautumistietoja ja työntekijätietoja.

Suprnova ZEN Mining Pool -tilastot

Suprnova.cc ZEN Mining Pool -tilastot

Suprnova.cc: llä on tavallinen 1%: n kaivosmaksu ja mukava alhainen vähimmäismäärä 0,1 ZEN. Heillä on noin 14% -18% kokonaissekoitusvoimasta, mikä tekee niistä hyvän valinnan, jos haluat vankan uima-altaan, joka ei vaaranna verkon hajauttamista.

KaivosUima-allasHub

KaivosUima-allasHub on neljänneksi suosituin Horizen-höyryallas, se hallitsee edelleen noin 14-18% hajautusvoimasta. Näet myös, että he kutsuvat edelleen tätä Zencashia. Ei iso juttu. Miningpoolhubilla on maailmanlaajuiset palvelimet ja kaivosmaksu on vakio 0,9%.

MiningPoolHub Uusimmat tilastot

Uusimmat tilastot MinenPoolHubista Horizenille

Vähimmäismaksut ovat vain 0,1%, joten tämä on hyvä valinta kaivosmiehille. Se tukee myös useiden algoritmien vaihtoa, jos haluat vaihtaa algoritmin kannattavimpaan kolikkoon. Ja voit saada maksuja mistä tahansa haluamastasi kolikosta, jopa kaivettaessa Horizenia.

Luckpool

Luckpool.net on kanadalainen uima-allas, joten sitä voivat parhaiten käyttää Pohjois-Amerikassa sijaitsevat. Se eroaa hieman muista uima-altaista siinä, että se veloittaa pienemmän 0,5% kaivostyöntekijämaksun, mutta tarjoaa myös jotain, jota he kutsuvat Miner’s Jackpotiksi. Tämä on bonus, joka maksetaan kaivosmiehelle, joka todella löytää lohkon. Horizenin tapauksessa Kaivostyöläisen jättipotti on 1 ZEN. Tämä jättää 7,63 ZEN jakamaan muiden kaivostyöläisten kesken.

Horizen Luckpoolin kaivosallas

Luckpool ZEN Tilastot ja uima-altaan ominaisuudet / tarjoukset

Ne ovat myös erilaisia ​​suhteellisen (PROP) maksujärjestelmän käytössä. Vähimmäisvoitto on vain 0,1 ZEN, ja tämä on nimettömä pooli, joten sinun ei tarvitse rekisteröidä tai antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Ne hallitsevat myös vain 8% -10% kokonaissekoitusvoimasta, mikä tekee niistä vankan kaivosaltaan, mutta riittävän pienen hajauttamisen ylläpitämiseksi.

Mikä uima-allas valita

Joten nyt, kun sinulla on käsitys ZEN-kaivosaltaiden valinnasta, sinun on päätettävä kannattavimmasta uima-altaasta. Tämä riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien seuraavat:

  • Palkkiot: Selvästi yksi tärkeimmistä vaatimuksista on palkkiot, jotka odotetaan maksettavan uima-altaasta. Pelkästään tämän mittarin perusteella halvimmat liittyneet altaat näyttävät olevan Zhash ja Luckpool.
  • Altaan käyttöaika: Ansaitset ZEN-vasta-arvoa, kun uima-allas on täysin toimiva eikä ole huollossa. Altaan käyttöaika on todella tärkeä näkökohta valinnassasi, koska se vaikuttaa suoraan ZEN-määrään, jonka todennäköisesti ansaitset. Kuten pörssit, kaivospoolit voivat olla DDoS-hyökkäysten pääkohteita, joten se auttaa käyttämään poolia, jolla on tehokkaat suojatoimenpiteet.
  • Palvelinten sijainti: Etäisyydellä on tietysti suuri osa altaissa, joihin päätät liittyä. Etäisyys palvelimesta vaikuttaa yhteyden viiveeseen, mikä ei toimi niin hyvin, kun kilpailet lohkopalkinnoista.
  • Maksuehdot: Kun on kyse kaivosaltaista maksettaviin maksuihin liittyvistä ehdoista, tämä on todella henkilökohtainen mieltymys. Monilla altailla on vähimmäisvaatimukset, jotka on täytettävä ennen kuin voit nostaa kolikoita. Ne eroavat myös maksujen säännöllisyydestä.
  • Hashpower: Tämä on usein hieman vähemmän selkeä. Vaikka altaalla, jolla on suurempi hashpower, on enemmän mahdollisuuksia löytää lohko, joudut jakamaan ZEN-lohkopalkinnon useammalle kaivostyöläiselle. Joten sinun on punnittava pienempi todennäköisyys löytää lohko pienemmästä altaasta verrattuna pienempään enemmän voittoon altaalla, jolla on suurempi hashpower.

Näiden vaatimusten perusteella näyttää siltä, ​​että Zhash voisi olla hyvä uima-allas, johon liittyä, kun otetaan huomioon sen alhaisemmat palkkiot ja automaattisen maksun vähintään 0,1 ZEN. Tällä altaalla on verkon suurin hajautusvoima, yli 25%, joten sinun on punnittava tämän hyvät ja huonot puolet.

Johtopäätös

Näiden viiden Horizen-kaivosaltaan pitäisi antaa sinulle paljon ideoita aloittaaksesi, mutta jos et näe haluamaasi, siirry Horizen-verkkosivustolle nähdäksesi kaikki muut käytettävissä olevat ZEN-kaivosaltaat.

Vaikka kaivosaltaat voivat myötävaikuttaa ketjun keskittämiseen, ne ovat todennäköisesti yksi ainoista tavoista, joilla voit realistisesti kilpailla kotikaivosmiehinä. Jos haluat yrittää vähentää kaivostoiminnan keskittämistä, sinun pitäisi todennäköisesti liittyä altaaseen, jolla on vähemmän hajautusvoimaa.

Kaivostoiminnan keskittäminen Horizeniin on kuitenkin vähemmän huolestuttavaa, koska se on Zcashissa, ja Zen-hajautus voi olla houkutteleva vaihtoehto Equihash ASIC- tai GPU-laitteillesi.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map