Parhaat Litecoin-kaivosaltaat: täydellinen luettelo

Litecoin (LTC) on altcoin, jonka Charlie Lee loi vuonna 2011 nopeammin vaihtoehtona Bitcoinille. Jos Bitcoin-lohkot tarkistetaan noin 10 minuutin välein, Litecoin-lohkot tarkistetaan 2,5 minuutin välein, mikä tekee verkosta neljä kertaa nopeamman.

Litecoinia on usein kutsuttu Bitcoinin kullan hopeaksi. Vaikka Litecoin käyttää erilaista algoritmia kuin Bitcoin, se on silti todiste työrahasta, ja sellaisenaan se voidaan kaivaa Litecoineille.

Alla puhun lisää Litecoinin kaivoksesta vuonna 2019 ja parhaista Litecoin-kaivosaltaista.

Litecoin Mining Pool Criteria

Aivan kuten ehdotin Ethereumin kaivosaltaiden oppaassani, yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluat tarkastella, on kaivosalueen veloittamat maksut. Mitä alhaisemmat maksut ovat, sitä enemmän Litecoinia saat pitää itsellesi, joten matalan maksun uima-altaan valitseminen on ilmeisesti hyvä valinta.

Harkitse myös vähimmäismaksutasoa. Yksi syy kaivoksen valitsemiseen uima-altaan kautta on tasaiset maksut säännöllisin väliajoin, ja jos nämä aikavälit pidetään lyhyinä, se on myös parempi.

Lopuksi haluat etsiä kaivosaltaan, joka on lähelläsi maantieteellisesti. Et halua uima-allasta palvelimien kanssa Kiinassa, jos kaivaa New Yorkissa. Mitä lähempänä olet poolipalvelimia, sitä parempi kaivostehokkuutesi on.

Seuraavassa tarkastelen lähemmin useita suosittuja Litecoin-kaivosaltaita sekä keskustelen P2Pool-vaihtoehdosta kaivostoimintaan. Sen lisäksi on lyhyt keskustelu viimeaikaisesta ASIC Litecoin -kaivoslaitteiston lisäyksestä ja siitä, mitä se voi tarkoittaa Litecoin-kaivostyöläisille.

Kuinka valita paras Litecoin-kaivosallas

Ei ole “parasta” Litecoin-kaivosaltaata, on vain paras Litecoin-kaivosallas tarpeisiisi. Esimerkiksi kolme parasta Litecoin-kaivosaltaaa ovat Antpool, F2Pool ja LTC.top, mutta ne eivät koskaan olisi minulle parhaimpia, koska heidän palvelimensa sijaitsevat Kiinassa ja heidän verkkosivustonsa ovat pääasiassa kiinalaisia.

Osta Nicehash LTC

Se on kuitenkin ok, koska eri kaivosaltaiden välillä ei ole liikaa eroja. Valitse vain uima-allas, jonka palvelimet ovat lähellä ja kohtuullinen palkkiorakenne, ja näet maksut, jotka ovat melko samanlaisia ​​koko Litecoin-kaivosaltaiden joukossa.

Katso, Litecoin-uima-altaan valitseminen on tosiaan melko helppoa. Varmista vain, että uima-altaan palvelimet ovat lähellä sijaintiasi maksimoidaksesi kaivospalkkisi, ja etsi palvelin, jolla on alhaiset palkkiot kulujen minimoimiseksi.

Voit myös käydä muilla foorumeilla ja artikkeleissa lukemaan, mitä muut ajattelevat erilaisista Litecoin-kaivosaltaista, mutta en usko, että kuulet paljon muuta kuin mitä opit täällä. Joten, ellei tiedä joku, joka kaivaa Litecoinia ja haluat heidän mielipiteensä, en usko, että se on välttämätöntä saada muiden mielipiteet.

Aloittamiseksi tässä on luettelo kolmesta kaivosaltaasta ja neljäs ehdotus, joka on kuin uima-allas, mutta ei aivan kuin uima-allas. Hämmentynyt? Se on ok, et tule pian olemaan.

LitecoinPool.org

Tämä on yksi vanhimmista ja suurimmista Litecoin-kaivosaltaista. Se on myös pay-per-share (PPS) -joukko ja yhdistetty kaivospooli, jotka voivat toisinaan tuottaa parhaan tuloksen toissijaisen kolikon louhinnan ansiosta. Lisäksi PPS-järjestelmän avulla saat maksun, vaikka Litecoin-verkko orposi lohkon.

Maantieteellisesti erilaisia ​​palvelimia on kahdeksan, joten tämä on hyvä uima-allas melkein mistä päin maailmaa tahansa, eikä automaattisista tai manuaalisista maksuista peritä maksuja.

LitecoinPool.org aloitti vuonna 2011 yksi Litecoin-pääsuunnittelijoista, joka käyttää nimeä Pooler. Tämän vuoksi altaaseen on luotettu erittäin varhaisesta päivästä lähtien. Yhdessä vaiheessa vuonna 2012 allas hallitsi yli 40% Litecoinin hajautusvoimasta.

Litecoinpool.org Tilastot

LitecoinPool.org Tilastot

Tämän vuoksi rekisteröinnit olivat suljettuja useita kuukausia, ja siitä lähtien se on edellyttänyt hyväksyntää päästäkseen LitecoinPool.org-pooliin. Allas tarjosi myös ensimmäisenä turvallisen kaivostoiminnan TLS-salatuilla Stratum-yhteyksillä, suojaten kaivostyöläisiä mahdollisilta välimies-iskuilta..

viaBTC

Tämä on seuraavaksi suurin Litecoin-allas LitecoinPool.orgin takana, joten se on viidenneksi suurin Litecoin-kaivosallas. Se on yhdistetty uima-allas, ja Litecoin-uima-altaan lisäksi on saatavilla myös Bitcoin-, Bitcoin Cash-, Ethereum-, Ethereum Classic-, Dash- ja Zcash-altaita, jotka ovat saatavilla viaBTC: ltä. Se on uudempi Litecoin-kaivosallas, joka aloitti Bitcoin-kaivosaltaana kesäkuussa 2016 ja lisäsi sitten Litecoinin tammikuussa 2017.

Klo viaBTC voit valita PPS-maksutavan tai ne tarjoavat myös pay-per-last-n-osakkeita (PPLNS), joka on erittäin suosittu maksujärjestelmä kaivospooleissa. Joko niin, ei transaktiomaksuja ole, ja kaivostyöläiset ovat vastuussa vain pienen ylläpitomaksun maksamisesta, 4% PPS-maksuista ja 2% PPLNS-maksuista.

ViaBTC Mining Statistics

ViaBTC Litecoin Pool -tilastot

Jopa maksuista viaBTC voi olla varsin kannattavaa, koska se käyttää yhdistettyä kaivostoimintaa ja maksaa 800 DOGE jokaisesta louhitusta LTC: stä. viaBTC tarjoaa myös pilvikaivoksen niille, jotka eivät halua ottaa käyttöön omaa laitteistoa.

ProHashing

ProHashing on yhdeksänneksi suurin Litecoin-kaivosallas, ja se on ollut toiminnassa elokuusta 2014 lähtien. Sen perusti kolme insinööriä, joista kaksi on veljiä. Litecoinin ja muiden Scrypt-kolikoiden lisäksi sillä on myös SHA-256-, Equihash- ja x11-algoritmikolikoiden kaivosaltaita.

Se käyttää PPS-maksumallia ja on ainutlaatuinen siinä mielessä, että saat maksun mistä tahansa haluamastasi kolikosta. Joten, voit kaivaa Ethereumin, mutta saat maksun Litecoinissa tai Bitcoinissa, jos haluat. Voit jopa valita Yhdysvaltain dollarin maksut, jos haluat, ja ellet pyydä hyvin pieniä maksuja, ProHashing ei maksa maksuja. Tapahtumamaksuja ei myöskään veloiteta. Sen sijaan ProHashing pyrkii saamaan kiinteän 4,99%: n maksun, joka sisältää kaikkien niiden ominaisuuksien käytön.

Scrypt-tilastojen ennaltaehkäisy

Scrypt-tilastojen ennaltaehkäisy

Halutessasi voit asettaa ProHashingin kaivamaan automaattisesti, jolloin se käyttää hash-voimaa kaikkein kannattavimman kolikon louhintaan. Kolikko määräytyy mukautetun ProHashing-algoritmin avulla, ja algoritmi laskee kannattavuuden uudelleen useita kertoja sekunnissa. Lisäksi ProHashing yhdistää kaivosrahat aina kun mahdollista, mikä lisää kannattavuutta entisestään.

Suuret kaivosaltaat

Vaikka tällä hetkellä ei ole kaivosaltaita, jotka olisivat lähellä 51% verkon koko hajautusasteesta, on suositeltavaa välttää suurimpien kaivosaltaiden käyttöä, jotta jokin allas ei kasvaisi kyseiseen 51%: n rajaan. Muista, että isompi ei tarkoita parempaa, kun on kyse kaivosaltaista.

Maksut määräytyy maksujärjestelmän mukaan, ja koska useimmat poolit ovat PPS tai PPLNS, suurempien poolien maksut eivät ole suurempia eivätkä ne tule nopeammin. Näet Litecoinin hajautusjakauman tässä. Tarkista tämä ja vältä liittymistä suurimpiin altaisiin.

Kokeile P2Poolia

Sen sijaan valitse pienempi uima-allas tai voit jopa harkita P2Poolin käyttöä, joka on peer-to-peer julkinen kaivosverkko, johon kuka tahansa voi liittyä ilman rekisteröitymistä. P2Pool-solmut ovat täysin hajautettuja (suuri salausvaluutoille), ja ne voidaan yhdistää käyttämään Litecoin-lompakko-osoitettasi käyttäjätunnuksena ja kaikkea salasanana. P2Pool-verkkojen hajautettu luonne kannustaa parantamaan turvallisuutta ja solmujen laajempaa jakautumista.

P2Pool-solmu tarjoaa yhdistetyille kaivostyöläisille vaikeita töitä. Jokaisen työn päätyttyä kaivostyöläiselle myönnetään uima-allasosuus. Osakkeet välitetään P2Pool-solmujen kesken ja kootaan jakoketjuun – aivan kuten Bitcoin-verkosto kokoaa lohkot lohkoketjuun.

Kun pooli löytää lohkon, kaikille avustajille maksetaan suoraan heidän osakeomistuksensa mukaan, kuten osakeketju heijastaa. Maksun suorittaa osaketju ja ilman kolmannen osapuolen osallistumista. Alla on luettelo joistakin Litecoin P2P -pooleista.

Pöytä Lähde

Nimi Palkkio% Käynnistettiin Allas solmu Sijainti
Carnth 1 2013-04-03 sea.snicter.com:9327 USA
Syari 1 2013-04-05 syari.net Ranska
Litecoin.tw 1 20.7.2013 litecoin.tw:9327 USA
elitter.net 1 30.11.2013 www.elitter.net:9327/ USA
Carnth 1 2013-04-03 sea.snicter.com:9327 USA
kyrio 1 10.12.2013 ltc.lurkmore.com: 9327 USA
Qhor 1 2014-02-04 q30.qhor.net:9327 Saksa

Onko Litecoin Mining kannattava?

Kyllä, voit silti ansaita rahaa kaivamalla Litecoinia, mutta sen tekeminen GPU: lla on yhä vaikeampi. Itse asiassa tarvitset huippuluokan GPU: n, jotta Litecoin onnistuneesti louhitaan nykyään. Syynä on se, että Bitmain julkaisi ASIC Scrypt -kaivosmiehen yli vuosi sitten. Yksinkertainen GPU-kaivostoiminta ei voi olla lähellä Bitmain Antminer L3 + -yksiköiden raakavoimaa.

Jos harkitset Litecoinin tai muiden Scrypt-algoritmikolikoiden louhintaa vuonna 2018 ja pidemmälle, on parasta mennä jonkin näistä ASIC-kaivostyöläisistä. Hyvä uutinen on, että näiden ASIC-kaivostyöläisten kustannukset eivät ole korkeammat kuin hyvän GPU: n kustannukset, ja jälkimarkkinamerkintöjen kanssa ASIC Litecoin -kaivosmies on itse asiassa halvempi. Jopa ASIC-kaivosmiehen kanssa sinua parhaiten palvelee liittyminen uima-altaaseen sen sijaan, että menisit yksin.

Johtopäätös

Jos olet varma, että salausvaluutat ja erityisesti Litecoin kasvavat arvoa pitkällä aikavälillä, voi olla hyvä aika aloittaa kaivostoiminta.

Alempien hintojen takia kaivostoiminnan vaikeus on tällä hetkellä alhaisempi ja myös kaivoslaitteiston kustannukset ovat alhaisemmat. Jos Litecoin palautuu vuoden 2017 lopun hintoihin vuoden 2018 loppuun mennessä, voit istua arvokkaalla kolikkojätteellä.

Ja käyttämällä yllä lueteltuja Litecoin-kaivosaltaita voit olla varma, että saat luotettavuutta ja turvallisuutta vakiintuneista kaivosaltaista. Voit myös olla varma alhaisista maksuista ja vahvimmasta hajautusasteesta, kun valitset altaan, jolla on palvelimia lähellä omaa sijaintiasi.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me