Parhaat Dogecoin-kaivosaltaat: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kun kryptovaluuttojen suosio kasvaa, myös niiden kaivaminen on yhä vaikeampi, jopa Bitcoinia tai Ethereumia pienemmät altcoiinit.

Tämän vuoksi kaivosaltaiden suosio on kasvanut, ja löydät kaivosaltaita melkein mihin tahansa kaivosrahaan, ja siihen sisältyy kaikkien suosikki meemiraha – Dogecoin.

Jos et ole liian perehtynyt kaivosaltaisiin, voi olla vaikeaa päättää, kumpi niistä käytetään kaivettaessa Dogecoinia, mutta minulla on selkäsi peitetty. Tässä artikkelissa voit oppia, mitkä ovat parhaat Dogecoin-kaivosaltaat, jos haluat olla turvallinen ja kannattava.

Dogecoinin perusteet

Dogecoin lanseerattiin joulukuussa 2013, ja se perustui suosittuun Internet-memeen, jossa oli Shiba-koira. Luoja suunnitteli Dogecoinin olevan vaihtoehto Bitcoinille, joka voisi saavuttaa paljon suuremman väestörakenteen, mutta siitä lähtien siitä on tullut enemmän cryptocurrencies tip jar, kun cryptocurrency-harrastajat käyttävät usein Dogecoinia keinona vihjeeksi muille käyttäjille verkossa.

Osta Nicehash DOGE

On mielenkiintoista huomata, että vitsinä alkanut Dogecoin on nyt markkina-arvoltaan 37. suurin kolikko ja sen markkina-arvo on yli 430 miljoonaa dollaria. Tammikuussa 2018 Dogecoin saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason markkina-arvollaan yli 2 miljardia dollaria. Koska se on edelleen suosittu kryptovaluuttaekosysteemissä, se on suosittu myös kaivostyöläisten keskuudessa.

Kaivos Dogecoin

Dogecoin eroaa Bitcoinista, koska se käyttää Scrypt-algoritmia. Litecoin on toinen kryptovaluutta, joka käyttää Scrypt-algoritmia, ja vaikka tämä tekee Dogecoinista erilaisen kuin Bitcoin, se on myös samanlainen, koska se käyttää silti työtodistusta yksimielisyysmekanisminaan, ja tämä tarkoittaa, että kuka tahansa, joka haluaa louhita Dogecoinia, tarvitsee tietokoneen, joka pystyy tekemään niin.

Koska Dogecoin perustuu Scrypt-algoritmiin, Litecoiniin käytettyjä Scrypt ASIC-kaivostyöläisiä voidaan käyttää myös Dogecoinin louhintaan, mutta tämä ei ole liian yleistä, koska Litecoinin louhinta kalliilla ASIC-laitteilla on usein kannattavampaa. Itse asiassa nykyään suurin osa Dogecoin-kaivoksista on yksinkertaisesti sivutuote Litecoin-kaivostoiminnasta. Sen sijaan, että kaivaisit suoraan Dogecoinia, pystyt “yhdistämään” kaivoksen, jonka avulla voit kaivaa sekä Litecoinin että Dogecoinin ilman hash-prosenttisi laskua..

GPU-kaivoslaitteet

GPU-kaivoslaite Fotolian kautta

Koska Dogecoinin louhinnan vaikeus on kasvanut niin paljon vuonna 2018, ainoa tapa todella kilpailla on liittyä Dogecoinin kaivosaltaaseen.

Kaivosallas yhdistää yksinkertaisesti kaikkien jäsenten hajautusvoiman, mikä tekee paljon todennäköisemmäksi, että pool pystyy ratkaisemaan lohkon ja saamaan lohkopalkinnon. Palkinto jaetaan sitten kaivospoolin jäsenten kesken, jolloin altaan jäsenet voivat tuottaa tuloja nopeammin ja johdonmukaisemmin.

Ennen kuin liityt mihinkään kaivosalueeseen, joka sisältää Dogecoinin kaivosaltaat, sinun tulee tutkia, miten allas laskee jäsenilleen palkkiot, mitä palkkioita uima-allas ottaa, kuinka turvallinen uima-allas on, missä uima-altaan palvelimet sijaitsevat ja kuinka paljon hajautusvoima, jota uima-allas pitää.


Saatat myös tutkia, onko uima-allas erityinen Dogecoinille, vai sallitseeko se myös muiden kriittisten valuuttojen louhinnan. Altaat, jotka louhivat erilaisia ​​kryptovaluuttoja, voivat tarjota jonkin verran joustavuutta kaivostyöläisille, jolloin he voivat tarvittaessa vaihtaa kannattavampaan kolikkoon. Saadaksesi käsityksen siitä, kuinka kannattavaa Dogecoin-kaivostesi voi olla, voit käyttää kaivostoiminnan kannattavuuslaskinta kuten Tämä, jonka avulla voit myös verrata muita Scrypt-pohjaisia ​​kolikoita tietääksesi, mikä niistä on kaikkein kannattavin.

Allasmaksut ovat melko tavanomaisia, etkä löydä paljon vaihtelua siellä, mutta maksutavat voivat vaihdella, joten sinun tulisi ymmärtää ero osakekohtaisen (PPS), osakekohtaisen palkkatason (PPS +) ja viimeisen palkkatason välillä ”Jakaa (PPLNS) -maksujärjestelmät ennen sitoutumista kaivospooliin.

Parhaat Dogecoin-kaivosaltaat vuodelle 2019

Nyt kun olen saanut kaiken taustan tieltä, tässä on luettelo neljästä parhaasta Dogecoin-kaivosaltaasta, joita voit harkita. Annan sinulle joitain tärkeimpiä etuja ja ilmoitan sinulle kaikista vakavista haitoista, mutta sinun tulee myös käydä jokaisella sivustolla ja tehdä oma tutkimus ennen kuin päätät yhdestä uima-altaasta toiseen..

Ennakko

Ennakko ei vain anna sinun louhida Dogecoinia, mutta se on yksi harvoista kaivosaltaista, jotka todella maksavat Dogecoinsissa. Itse asiassa se maksaa sinulle minkä tahansa kolikon, josta pidät, joten voit kaivaa Dogecoinin ja saada maksun Bitcoinissa, tai voit kaivaa Moneron ja saada maksun Dogecoinissa.

Pro Hashing Mining -tilastot

Kaivostoiminnan alatilastojen ennaltaehkäisy

Se toimii pay per share -järjestelmässä ja maksaa suoraan lompakkoosi tai pankkitilillesi, jos haluat. Siinä on myös algoritmi, jota voit käyttää, joka vaihtaa hajautusvoiman automaattisesti kannattavimpaan kolikkoon. Prohashingin maksu on kiinteä 4,99%, ilman vähimmäismaksua eikä nostomaksua.

Multipool

Multipool tarjoaa uima-altaan louhintaa useilla erilaisilla kryptovaluutoilla, mukaan lukien ne, jotka käyttävät SHA-256-algoritmia (Bitcoin, Digibyte jne.) ja X11-algoritmia (Dash). Tietenkin on olemassa myös muita Scrypt-kaivosvaihtoehtoja, kuten Litecoin ja Verge. Multipool maksaa myös Dogecoinissa sekä monilla muilla kolikoilla.

Multipool Doge -tilastot

Multipool DOGE -tilastot

Nostomaksuja ei peritä, kun vähimmäisrajat saavutetaan ja käytetään automaattista maksua. Yksi toinen hieno ominaisuus on yhdistetyn kaivostoiminnan tuki. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kaivaa Litecoinin ja myös minun Dogecoinin samanaikaisesti menettämättä sekoitusvoimaa.

1Coinpool

1CoinPool pool on pienempi uima-allas, joka tarjoaa suhteellisen palkkakohtaisen maksun (PPPS) -maksurakenteen, joka maksaa prosenttiosuuden jokaisesta löydetystä lohkosta. Kolikot talletetaan automaattisesti lompakkoon.

1coinpoolin edut

1coinpoolin edut

Dogecoinin lisäksi voit myös kaivaa Litecoinia 1CoinPoolissa, ja ne lisäävät lähitulevaisuudessa myös Ethereumin ja ZCashin tukea. Tällä hetkellä 1CoinPool-kaivoksesta ei peritä maksuja, ja sivusto väittää löytävänsä keskimäärin kolme lohkoa viikossa.

Aikapool

Aikapool on toinen pienempi Dogecoin-kaivosallas, jossa on tyypillisesti alle 50 aktiivista kaivostyöläistä. Dogecoinin lisäksi tarjolla on 14 muuta Scrypt-kolikkoa, ja jos haluat vaihtaa muuhun kuin Scrypt-algoritmiin, Aikapoolissa louhitaan 10 muuta algoritmia..

Aikapool Dogecoin -tilastot

Aikapool Dogecoin -tilastot

Kaivostyöläiset palkitaan PROP-järjestelmässä (suhteellinen), jos uima-altaan operaattorille ei ole vaaraa, koska järjestelmä maksaa vain, kun lohko löytyy.

Johtopäätös

Ilmeisesti yllä oleva ei kata kaikkia altaita, joita voisit käyttää Dogecoinille, mutta se antaa sinulle kaksi erittäin hyvää suurempaa vaihtoehtoa ja kaksi erittäin hyvää pienempää vaihtoehtoa. Palkkiot ovat vähäiset tai olemattomat kussakin, mutta maksujärjestelmät vaihtelevat, joten sinun kannattaa tutkia niitä ja nähdä, mikä on sinulle parhaiten sopiva.

Palvelinten kattavuus on kussakin tapauksessa maailmanlaajuinen, joten sijaintisi ei haittaa sinua riippumatta siitä, missä asut, yksi näistä kaivosaltaista auttaa sinua keräämään mahdollisimman paljon Dogecoinia kaivoslaitteellesi.

Suurin osa tukee myös muita kolikoita ja jopa muita algoritmeja, joten jos haluat siirtyä Dogecoinista toiseen altcoiniin, se on melko nopea, helppo ja kivuton tehtävä.

Jos tarvitset lisätietoja Dogecoinista tai haluat ladata lompakon, voit tehdä sen virallisella Dogecoin-verkkosivusto.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me