Parhaat VEChain-lompakot: 4 parasta turvallista paikkaa ammatillisen koulutuksen säilyttämiseen

VeChain on innovatiivinen kryptovaluuttaympäristö, joka pyrkii ratkaisemaan väärennettyjen tuotteiden leviämisen ja parantamaan samalla tuotehallintajaksoa.

VeChain antoi aluksi VEN-tunnuksensa Ethereumin väkijoukkomyynnin kautta, joka lopulta korvattiin heidän ammatillisen koulutuksensa alkuperäisellä tunnuksella. Tämä on luonut tarpeen useille turvallisille ammatillisen koulutuksen lompakkoille ja tallennusvaihtoehdoille.

Tässä viestissä tarkastelen joitain markkinoiden turvallisimpia ammatillisen koulutuksen lompakoita. Tämä sisältää laitteiston, työpöydän ja mobiililaitteen. Annan sinulle myös joitain tärkeimpiä vinkkejä, jotta voisit suojata VeChain VET -asi hakkereiden käsiltä.

4 parasta VeChain-lompakkoa

Kuten mainittiin, VeChainin tunnus – VEN – oli viime aikoihin asti Ethereum-lohkoketjuun perustuva ERC-20-tunnus. Projektien käynnistämisen jälkeen mainnet siirtyi ammatillisen koulutuksen natiivimerkkiin. VEN-tunnukset korvattiin VET-tunnuksilla suhteessa 100: 1, ja haltijat saivat 100 VET-tunnusta jokaisesta VEN-tunnuksesta.

VET-tunnuksen lisäksi, joka on alustan maksukoodi, on myös VTHO-tunnus, joka on tarkoitettu käytettäväksi kaasuna älykkäiden sopimusten tehostamiseen ja dApps: n suorittamiseen alustalla. Ammatillisen koulutuksen rahakkeen haltijat voivat panostaa kolikkonsa palkittavaksi VTHO: lla.

Natiivimerkkiin siirtymisen takia merkkejä ei voi enää tallentaa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon, kuten se oli aiemmin. Itse asiassa ammatillisen koulutuksen tallentamiseen on rajallinen määrä vaihtoehtoja.

Silti siellä on vielä joitain hyviä lompakoita ammatillisen koulutuksesi tallentamiseen, mukaan lukien VeChain-säätiön nimenomaan omille rahakkeilleen rakentamat lompakot. Alla on luettelo parhaista VeChain-lompakoista.

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Ledger Nano S on yksi myydyimmistä laitteistolompakoista, ja jos turvallisuus on tärkein huolenaiheesi, pääkirjan valitseminen ammatillisten kolikoidesi tallentamiseksi on vaivatonta. Kolikoillesi ei yksinkertaisesti löydy parempaa suojausta kuin laitteistolompakko, ja Ledger Nano S on loistava.

Ledger Nano S ammatillinen koulutus

Ledger Nano S: n käyttöliittymä tietokoneella

Ledger on kätevä, koska se on pieni USB-aseman kokoinen laite, ja se pystyy tallentamaan yli 700 muuta kryptovaluuttaa. Pienellä OLED-näytöllä ja fyysisillä painikkeilla Ledger pitää kolikkosi turvallisesti digitaalisten varkaiden ulottumattomissa.

Joitakin Ledger Nano S: n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Tapahtumat vahvistetaan näytöllä ja niiden suorittaminen vaatii fyysisen panoksen;
 • Tietosi on suojattu PIN-koodilla;
 • Tilit on salattu ja varmuuskopioitu kokonaan;
 • Haittaohjelmien torjunta toisen tekijän tarkistukset;
 • Tuki useille kryptovaluutoille;
 • Asennuksen helppous.

Ledgerin haittapuoli on, että se ei tule ilmaiseksi, mutta 99 dollarin hintalappu on pieni, jos sinulla on yli muutaman sadan dollarin arvoinen ammatillinen koulutus tai muu kryptovaluutta.

VeChain Thor Lompakko (Matkalompakko)

VET-tunnuksen ja VeChain-mainnetin julkaisemisen ohella saimme myös erillisen mobiililompakon ammatillisen koulutuksen tallentamiseen. Ottaen huomioon, että älypuhelimia kantaa yli 2 miljardia ihmistä, joiden määrä kasvaa päivittäin, ei ole yllättävää, että VeChain Foundation päätti ensin julkaista matkapuhelimen.

VeChain Thorin lompakko voidaan ladata sekä Androidille että iOS: lle. Kummassakin tapauksessa saat virtaviivaisen, kevyen ja turvallisen matkapuhelimen, joka toimii yhteytenä VeChain Thor -lohkoketjuun..

Ladattuasi lompakon on helppo asentaa ja kirjautua sisään, ja siinä on turvallinen kaksivaiheinen todennus.

VeChain Thorin mobiililompakko

VeChain VET: n oma mobiililompakko. Kuva VeChain Foundationin kautta

Yhteytesi VeChain-lohkoketjuun Thor-lompakossa on kaikki seuraavat ominaisuudet:

 • Lähetä ja vastaanota – Tämä on kryptovaluutta-lompakoiden perustoiminto, ja VeChain Thorin lompakossa on lähetys- ja vastaanottotoimintoja sekä VET- että VTHO-tunnuksille. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen.
 • Tunnusvaihto – Lompakossa on sisäänrakennettu toiminto vaihtaa VEN-tunnukset VET-tunnuksille, mikä oli erittäin hyödyllistä ja käyttäjäystävällistä niille, joilla oli VEN-tunnuksia, kun vaihdettiin mainnet- ja VET-tunnuksiin..
 • Sitoa X-solmu – Tämä on prosessi, jolla X-solmu siirretään verkkovirtaan VTHO: n ansaitsemisen aloittamiseksi..
 • Lunasta VTHO-palkkiot – Thorin lompakkoa voidaan käyttää VTHO-palkintojen lunastamiseen. Ne vastaanotetaan useilla tavoilla, mukaan lukien yksinkertaisesti VET-tunnusten pitäminen ja omistamalla X-solmu.
 • Tarkkaile osoitetta – Tämä on siisti toiminto, jonka avulla voit tarkastella matkapuhelimesi ulkopuolella pidettyjä tapahtumia. Tästä voi olla hyötyä, kun varoja pidetään erillisessä lompakossa, kuten pääkirja Nano S: ssä. Näet kaikki tapahtumatoiminnot, mutta näkymäsi luetaan tehokkaasti vain, joten jos lompakkosi vaarantuu, kaikki yksityiset avaimesi ovat edelleen turvassa laitteesi lompakossa..

Ei ole epäilystäkään siitä, että matkapuhelimet ovat hyödyllisiä ja käteviä, mutta ne eivät tuo parasta turvallisuutta kolikoillesi. VeChain Thor -lompakko on luotu mahdollisimman turvalliseksi ja on hyvä valinta ammatillisen koulutuksen ja VTHO: n pitämiseen, lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

VeChain Thor Sync (työpöydän lompakko)

VeChain Thor Sync on yksi ainoista työpöydän vaihtoehdoista, jotka sinulla on ammatillisen koulutuksen tallentamiseen tällä hetkellä. Se luotiin pian mainnetin käynnistämisen jälkeen ja on saatavana Windowsille ja OSX: lle. Se ei ole kovin kiillotettu, mutta se antaa sinulle pääsyn VeChain-lohkoketjuun ja kyvyn lähettää ja vastaanottaa kolikoita.

Huomaa, että tätä lompakkoa kehitetään edelleen voimakkaasti ja sitä pidetään kokeellisena. Käyttäjien tulisi käyttää tätä vain omalla vastuullaan, ja on suositeltavaa, ettet tallenna paljon ammatillista koulutusta tähän lompakkoon, jos jokin ohjelmisto-ongelma ilmenee.

Atomic-lompakko (työpöydän lompakko)

Atomic Wallet on työpöydän lompakko, joka sopii käytettäväksi Windows, MacOS, Ubuntu, Debian ja Fedora kanssa. Se on suunniteltu hyödyntämään atomivaihtopotentiaalia ja integroitumaan täysin kryptovaluuttaekosysteemin hajauttamiseen.

Valitettavasti se ei todellakaan tue atomivaihtoa suurimmalle osalle lompakon tukemista yli 200 kolikosta, mukaan lukien VeChain. Se tarjoaa ShapeShiftin ja Changellyn monille kolikoille, mutta ei jälleen VeChainille. Tällä hetkellä Atomic Walletia käytetään vain ammatillisen koulutuksen lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Pöytälompakkona se on turvallisempi kuin mobiililompakko, mutta ei yhtä turvallinen kuin Ledgerin kaltainen laitteistolompakko. Yksityiset avaimet salataan ennen kuin ne tallennetaan tietokoneellesi.

Lompakko yrittää sovittaa yksinkertaisuuden voimaan, ja se on rakennettu riittävän yksinkertaiseksi uusille kryptovaluutta-harrastajille, samalla kun sillä on myös joukko saatavilla olevia ominaisuuksia niille, jotka ovat syvemmälle kriittisten valuuttojen parissa..

Se sisältää jopa mahdollisuuden lisätä mukautettuja ERC-20-rahakkeita lompakkoon ja käydä kauppaa kolikoilla vertaisverkossa suoraan lompakon käyttöliittymän kautta käyttämällä hajautettua globaalia tilauskantaa. Kaiken kaikkiaan sitä pidetään tehokkaana lompakkona, ja se on erittäin hyödyllinen, kun atomivaihto-ominaisuus toimii laajemmalla kolikoilla.

Ammattikoulutuksen turvallinen säilyttäminen

Lompakko, jonka päätät valita, riippuu todella omista henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja vaatimuksistasi. Et voi todellakaan voittaa laitteistolompakon suojausta, jos yksityiset avaimesi on tallennettu offline-tilaan. Kyllä, tämä maksaa sinulle rahaa, mutta se voi säästää paljon pitkällä aikavälillä.

Kun sinulla on lompakko, sinun on varmistettava, että noudatat kaikkia oikeita vaiheita, jotta kolikot pysyvät turvassa. Tässä on luettelo joistakin salaussuojauksen parhaista käytännöistä, joita haluat ehkä käyttää.

 • Varmuuskopioi siemenet: Kun olet luonut lompakon, sinulle annetaan joukko alkusanoja, joita voidaan käyttää lompakon palauttamiseen. Haluat säilyttää varmuuskopion näistä alkusanoista turvallisessa paikassa siltä varalta, että menetät salasanasi. Ehkä on myös järkevää pitää ylimääräinen kopio, jos kadotat alkuperäisen kopion. Viimeinen asia, jonka haluat, on olla lukittu kolikoistasi ikuisesti, koska et muista salasanaasi.
 • Varo viruksia: Jos käytät työpöydän lompakoita, sinun on varmistettava, että et lataa Internetistä haitallisia haittaohjelmia, jotka saattavat yrittää varastaa kolikoitasi. Vältä esimerkiksi zip-tiedostojen lataamista epäilyttävistä sähköposteista. Varmista myös, että sinulla on päivitetty virustorjuntaohjelma haitallisten suoritustiedostojen nopeaa poistamista varten. Jos käytät matkapuhelinta, varmista, että et asenna haitallisia sovelluksia.
 • Älä käytä Knockoffeja: On syy, miksi annoimme sinulle luettelon parhaista VeChain-lompakoista, ja tämä johtuu siitä, että näillä on paras maine yhteisön keskuudessa. Yksi nopeimmista tavoista menettää kolikot on, jos aloitat lompakot, joita VeChain-säätiö ei ole virallisesti hyväksynyt.
 • Hiljaisuus on kultaa: Jotain, mitä sinun ei pitäisi tehdä, jos sinulla on paljon helposti siirrettäviä ja jäljitämättömiä omaisuuksia, kertoo ihmisille, että sinulla on se. Siksi on tärkeää pitää kriittisen valuutan sijoituksesi alhaalla. On ollut useita tapauksia, joissa ihmisiä uhkasi fyysinen väkivalta, jos he eivät luopuneet kryptovaluutta-lompakon salasanoistaan. Joten vain HODL ammatillisen koulutuksen yksityisesti ja tukahduttaa halu kertoa kaikille.

Voisit ehkä käyttää myös useampaa kuin yhtä lompakkoa eri tarkoituksiin. Voit esimerkiksi ostaa laitteistolompakon säilyttääksesi ammatillisen koulutuksen, jota haluat pitää pitkällä aikavälillä. Voit tallentaa pienemmän saldon VeChain Thorin lompakkoon päivittäisiä tapahtumavaatimuksiasi varten.

Johtopäätös

Äskettäisen vaihdon takia VeChain-mainnetiin ei ole paljon valittavissa olevia ammatillisen koulutuksen lompakoita, mutta käytettävissä olevat ovat vahvoja valintoja. Halusitpa käyttää kolikoitasi tien päällä mobiililompakossa, mieluummin työpöydän lompakon vankemmalla käyttöliittymällä tai tarvitset laitteistolompakon suojausta, löydät tarpeisiisi sopivan VeChain-lompakon..

Yhtenä 25 suosituimmasta kryptovaluutasta odotan lisää lompakoita lisäämään tukea VET- ja VTHO-rahakkeille tulevina kuukausina, joten kannattaa pitää silmäsi auki uusille vaihtoehdoille ammatillisten kolikoiden varastoinnissa.

Parhaat paikat ostaa ammatillista koulutusta:

 • Binance
 • Huobi
 • HitBTC
 • KuCoin-pörssi

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me