Parhaat Tezos-lompakot: Suosituimmat 7 tallennusvaihtoehtoa XTZ: lle

Tezos (XTZ) on hajautettu lohkoketjuverkosto, joka edistää yhteisön hallintoa. Tezos-verkon protokollamuutokset tehdään yhteisymmärryksessä, jolloin jokaisella Tezos-haltijalla on ääni jokaisessa ehdotetussa verkon muutoksessa..

Tezos on ollut inspiroiva monille kryptovaluutan käyttäjille lohkoketjuverkostona, joka pitää käyttäjänsä edessä ja keskellä kaikkea päätöksentekoa. Vaikka kaikki tämä on erinomaista, Tezosilla on yksi ongelma, ja se on virallisen lompakon puute XTZ-rahakkeiden tallentamiseksi.

Tämä artikkeli antaa sinulle upeita kolmannen osapuolen vaihtoehtoja XTZ-tunnusten tallentamiseen. On melko varmaa, että löydät tarpeitasi vastaavan.

7 parasta Tezos-lompakkoa

Parhaita Tezos-lompakoita etsittäessä meillä on useita vaatimuksia. Näitä ovat esimerkiksi lompakon turvallisuus, yhteisön tuki, toimivuus ja helppokäyttöisyys. On myös todella tärkeää, että kyseisellä lompakolla on kyky panostaa Tezosi.

Ottaen huomioon, että Tezos käyttää myös Proof-of-Stake-konsensusmekanismia, merkkien haltijoilla on mahdollisuus ansaita enemmän merkkejä panostamalla nykyiset XTZ-merkkinsä ja osallistumalla verkon suojaamiseen. Siksi Tezosin panostaminen ei vain tee verkon turvallisemmasta, vaan myös ansaitsee sinulle tuottoa.

Alla olevassa luettelossa on useita vaihtoehtoja laitteistoista mobiili- ja paperilompakkoihin. Saatamme olla lompakoita, jotka olemme jättäneet tämän luettelon ulkopuolelle, mutta jos aiot käyttää jotain muuta kolmannen osapuolen ohjelmistoa, varmista, että sillä on riittävä tuki yhteisössä.

Trezor (laitteistolompakko)

Trezor oli ensimmäinen kryptovaluutta-laitteistolompakko, ja se on edelleen suosittu valinta. Se on sekä pieni että turvallinen, joka antaa sinulle PIN-suojauksen, manuaalisen tapahtumavahvistuksen, 2-tekijän todennuksen ja edistyneen salauksen.

Trezor-malli T-tezot

Trezor Model T. -kuvan kautta Trezor.io

Trezor tukee paitsi Tezosia myös kaikkia muita tärkeimpiä kryptovaluuttoja ja satoja altcoineja. Trezorissa on myös aktiivinen kehittäjäryhmä, joka tekee jatkuvasti parannuksia.

Trezoria on kahta tyyppiä, alkuperäinen Trezor One ja toisen sukupolven Trezor Model T. Vaikka malli T on edistyneempi ja turvallisempi, se on myös kalliimpi, ja se on ainoa Trezor-malli, joka tukee Tezos-tunnuksia. Tietysti se on myös ainoa laitteistolompakko, joka tukee Tezos-tunnuksia, joten ne, jotka haluavat laitteistolompakon tarjoaman turvallisuuden, ostavat todennäköisesti mielellään Trezor Model T.

Trezor-malli T alkaa 149 eurosta + alv, mikä saattaa olla kallista joillekin, mutta on hyvä sijoitus niille, joilla on huomattava määrä salausvaluutta varastoitavaksi.

TezBox (työpöytä / online-lompakko)

TezBox oli ensimmäinen Tezosille julkaistu GUI-lompakko. Sen on kehittänyt yksi Tezos-yhteisön jäsenistä, ja se julkaistiin ICO-jakson aikana tunnusta varten. Käyttäjät arvostavat TezBoxin ystävällistä käyttöliittymää ja sitä, että se tukee sekä Windowsia että MacOSia.

Lompakolle on myös Chrome-laajennus, ja mobiiliversioita sekä Androidille että iOS: lle kehitetään. Ja Linux-käyttäjille on ilo tietää, että myös Linux-versiota kehitetään.

TezBox-lompakot

TezBox-työpöytä-, mobiili- ja pääkirjatuki

TezBox on myös kehittänyt tukea sekä Trezor- että Ledger-integraatiolle, vaikka Ledger-verkkosivusto ei osoita Tezos-tukea. Trezor varmasti tekee, joten kun otetaan huomioon nämä kaksi ratkaisua, Trezoria voidaan tukea paremmin.

TezBox on edelleen turvallinen vaihtoehto Tezos-laitteesi tallentamiseen, koska julkiset ja yksityiset osoitteet eivät koskaan jätä käyttäjän laitetta.

Tezos.blue (työpöytä / mobiililompakko)

Tezos sininen lompakko on kevyt mobiililompakko, joka on saatavana Google Play -kaupasta Androidille ja Microsoft Storesta Windows 10. Se on saatavana iOS-käyttäjille, mutta vain osana Apple Test Flight -ohjelmaa. Ei ole mitään viitteitä siitä, milloin se saattaa tulla saataville Apple App Storesta.

Vaikka tämä on kevyt lompakko, se ei säästele lainkaan ominaisuuksista tai turvallisuudesta. Koska se on natiivisovellus, se saa vahvan suojan heti käyttöjärjestelmältä, mutta se lisää sitä yksityisten avaintesi monitasoisella salauksella. Tämä tekee tämän lompakon hakkeroinnista erittäin vaikeaa.

Tezos Blue on erittäin kykenevä lompakko. Jos meillä olisi valituksia, se olisi päivityksen puuttuminen lompakosta viimeisen vuoden aikana.

Kukai (verkkolompakko)

Kukai online-avoimen lähdekoodin lompakko Tezojen tallentamiseen. Se on ainoa täysin verkkopohjainen lompakko sikäli kuin tiedämme. Sen avulla voit luoda kokonaan uuden lompakon tai tuoda olemassa olevan lompakon käyttämällä .tez-tiedostoa tai muistisiemenlauseita. Ne, joilla saattaa vielä olla ICO-tunnistetiedot, voivat käyttää sitä lompakon luomiseen ja Tezos-keräilykseen.

Uuden lompakon luominen on erittäin helppoa, ja verkkosivusto käyttää hiiren liikettä lisäämällä entroopia siemenfraasiin uutta lompakkoa luodessa. Tämä auttaa suojaamaan lompakkoa edelleen ja varmistamaan, että siemenlause tai pääavain on lähes mahdotonta murtaa.

Kukai-lompakko

Kukai-verkkolompakon yksinkertainen käyttöliittymä

Lompakkoa voidaan tietysti käyttää joko XTZ: n lähettämiseen tai vastaanottamiseen, ja se on suora yhteys Tezos-verkkoon. Lompakon todennäköisesti ainutlaatuisin ja hyödyllisin ominaisuus on mahdollisuus allekirjoittaa tapahtumia offline-tilassa, mikä varmistaa, että avaimesi eivät ole koskaan alttiina Internetille. Kun tapahtuma on allekirjoitettu offline-tilassa, se voidaan myöhemmin lähettää, kun Internet-yhteys on muodostettu.

Älä lannistu verkkosivuston yksinkertaisuudesta, koska tämä on hyvä lompakko, joka on saanut paljon kiitosta ja tukea Tezos-yhteisöltä.

Wetez (mobiililompakko)

Wetez on yksi aikaisimmista yrityksistä, joka tarjoaa matkapuhelimen XTZ-rahakkeiden lähettämiseen, vastaanottamiseen ja sijoittamiseen. Wetez-lompakon takana oleva yritys sijaitsee Kiinassa.

Mobiililompakko on saatavana sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille, ja se integroituu täysin Tezos-valtuutuspalveluun, jolloin voit panostaa rahakkeita ja vastaanottaa XTZ-osinkoja.

Tezos-paperilompakko

Tällä hetkellä (joulukuun alussa 2018) ei ole virallista Tezos-paperilompakointigeneraattoria. Tietenkin voit aina luoda oman paperilompakon kirjoittamalla muistisivun lauseesi ja / tai julkisen avaimesi.

Siitä huolimatta näyttää siltä, ​​että lähitulevaisuudessa on tulossa paperilompakon generaattori. Syyskuussa 2018 järjestettiin kilpailu 99designia luoda malli Tezos-paperilompakolle. Valittuna oli kaksi voittanutta mallia, ja voit mennä 99designs -kilpailusivulle katsomaan niitä, jos haluat.

Kilpailun isännöi SimpleStaking.com, joka näyttää olevan kehitteillä oleva työpöydän Tezos-lompakko. Voit ladata beetan ja tarkistaa sen, mutta ei ole takeita sen turvallisuudesta. Oletan, että paperilompakko vapautetaan, kun työpöydän lompakko on poissa beta-versiosta.

Ledger Nano S (CLI-tieto)

Toinen erittäin suosittu laitteistolompakko, jota voit käyttää varastointiin ja panostamiseen, on Ledger Nano S. Koska tämä on laitteistolompakko, se tarkoittaa, että avaimesi pidetään turvassa offline-ympäristössä. Se on myös hieman halvempi kuin Trezor Model T, joka maksaa vain 99 dollaria.

Vaikka tämä on turvallisempaa kuin monet muut yllä olevat lompakot, se ei ole yhtä käyttäjäystävällinen. Tämä johtuu siitä, että Ledger Nanoa voidaan käyttää Tezos-laitteiden kanssa, sinun on osattava käyttää komentorivityökaluja. On kuitenkin askel askeleelta oppaita se voisi tehdä prosessista paljon yksinkertaisemman.

Ledger Nano S -tezot

Ledger Nano S Tezos-lompakolla ladattu. Lähde: Keskitaso

Kuten jo mainittiin, TezBox-kehittäjät ovat lisänneet tukea myös Ledger Nanoon. Siksi, jos luulet, että yllä oleva komentorivin asetus on hieman liian ylivoimainen, voit aina määrittää laitteen TezBox-työpöytäohjelmistolla. Sama kirjoittaja on luonut tämän oppaan vaiheet tämän suorittamiseksi.

Tezos Wallet Security

Riippumatta siitä, minkä lompakon valitset, sinun on varmistettava, että noudatat lompakon turvallisuuden parhaita käytäntöjä. Näihin sisältyy joitain seuraavista tekijöistä:

  • Varmuuskopioi siemenet: Tämä on luultavasti yksi tärkeimmistä vaiheista, jotka sinun on suoritettava lompakkoasi asetettaessa. Aiemmat sanat ovat ainoa asia, joka erottaa sinut salasanan palauttamisesta ja mahdollisesta pitkäaikaisesta katumuksesta. Säilytä varmuuskopio näistä siemenistä turvallisessa paikassa ja kaukana muiden uteliaista silmistä.
  • Ole varovainen haittaohjelmien kanssa: Hakkerit kehittävät melko nerokkaita avaimia, jotka varastavat haittaohjelmia näinä päivinä. Joskus nämä pystyvät jopa välttämään virustentorjuntaohjelmia. Siksi terve annos skeptisyyttä on ainoa puolustuslinja sinun ja hakkereiden välillä. Älä lataa epäilyttäviä zip-tiedostoja äläkä käytä knockoff Tezos -lompakoita.
  • HODL yksityisesti: Vaikka saattaa olla joitain ihmisiä, jotka kokevat tarpeen ylpeillä suurista kryptovaluuttaomistuksistaan, tämä ei ehkä ole kovin viisas liike. Et vain kohdele verkkohakkerien uhkia, vaan myös fyysisen väkivallan ja varkauksien riskin. Tätä on tapahtunut useille Bitcoin-kauppiaille aiemmin, ja se voi helposti tapahtua Tezos-hodlerille. Ikivanha sanonta pitää paikkansa, hiljaisuus on kultaista.

Ehkä on myös viisasta pitää XTZ: täsi useammassa kuin yhdessä lompakossa useammassa kuin yhdessä muodossa. Voit esimerkiksi tallentaa suurimman osan XTZ: stä laitteellesi samalla, kun pidät pienempää saldoa työpöydällä tai mobiililaitteessa. Laitteistosaldoa voidaan käyttää turvalliseen panostamiseen, jossa matkapuhelinta / työpöytää voidaan käyttää päivittäisiin tapahtumiin.

Johtopäätös

Yllä olevasta luettelosta näet, että laitteistolompakot ovat epäilemättä turvallisimpia vaihtoehtoja. Näiden avulla yksityiset avaimesi pysyvät hakkereiden ulottumattomissa. Kyllä, ne maksavat rahaa, mutta pitkällä aikavälillä tämä voi olla merkityksetöntä verrattuna tappion kustannuksiin.

Kun Tezos kehittää edelleen, on todennäköistä, että monet muut XTZ-lompakon vaihtoehdot voisivat esiintyä. Saatavilla on melko paljon muita lompakoita, ja jotkut ovat vielä kehitteillä (kuten mainittu SimpleStaking-työpöydän lompakko). Jos nämä lompakot täyttävät vähimmäisturvavaihtoehdot, niitä voidaan pitää kannattavina ehdokkaina.

Tietysti hyve tehdä oma tutkimus (DYOR) on myös avain lompakon valintaan. Varmista, että valitsemallasi Tezos-lompakolla on merkittävä yhteisön tuki ja hyvämaineinen kehittäjätiimi sen takana.

Parhaat paikat ostaa XTZ:

  • Kraken
  • HitBTC

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me