Parhaat puretut lompakot: 6 suosituinta paikkaa DCR: n säilyttämiseen

Decred (DCR) luotiin helmikuussa 2016 Bitcoinin parannettuna versiona. Se yhdistää työn todistuksen ja vaarnan todistuksen yhteisymmärrykseen ja sisältää hallintokomponentin.

Laskun myötä 60% kaivospalkinnoista maksetaan PoW-kaivostyöläisille, 30% menee PoS-sidosryhmille ja 10% sijoitetaan tulevaa kehitystä varten tarkoitettuun rahastoon. Tämä tarkoittaa, että DCR: n pitkän aikavälin hintapotentiaalin lisäksi haltijat voivat myös ansaita jatkuvaa tuottoa DCR: nsä panostamisesta.

Tietenkin, jos aiot panostaa Decrediä, tarvitset lompakon DCR: n pitämiseen. Tässä viestissä tarkastelemme 6 parasta paikkaa, joissa voit tallentaa Decredisi, ja annamme sinulle myös vinkkejä ja vinkkejä, jotka voivat auttaa DCR: n kiinnittämisessä.

6 parasta DCR-tallennuspaikkaa

Decred on itsessään melko suosittu kryptovaluutta, mutta protokollan ainutlaatuisuuden vuoksi joidenkin suurimpien lompakon tarjoajien kattavuus on edelleen suhteellisen rajallinen. Siitä huolimatta on vielä melko vähän tallennusvaihtoehtoja, jotka sinun on Hodl DCR.

Yhteenvedossamme parhaista Decred-lompakoista olemme tarkastelleet eri kehittäjien lompakoita. Vaikka voi olla lompakoita, joita emme ole sisällyttäneet tähän harkittavaan luetteloon, on tärkeää varmistaa, että Decred-yhteisö tukee kyseistä lompakkoa.

Decrediton (työpöydän lompakko)

Decrediton työpöydän lompakko on virallinen Decred-graafisen käyttöliittymän lompakko. Decrediton-lompakko on täysin avoimen lähdekoodin ja se on ollut käytössä Decredin perustamisesta lähtien. Sitä on myös parannettu huomattavasti vuosien varrella siten, että se tarjoaa tällä hetkellä erinomaisen käyttöliittymän Decredin tallentamiseen, lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Decrediton-lompakon käyttöliittymä

Decrediton-työpöydän lompakon käyttöliittymä. Lähde: Decred Docs

Decrediton-lompakko on saatavana Windowsille, OSX: lle ja Linuxille. Se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden, koska se on oikeastaan ​​vain muutakin kuin graafinen esitys komentoriviliittymän lompakosta. Ne, jotka haluavat helppokäyttöisen ja turvallisen paikan Decredin säilyttämiseen ja panostamiseen, ovat enemmän kuin tyytyväisiä Decreditonin käyttöön.

Decrediton-lompakossa on tärkeää huomata, että et voi yksin panostaa DCR: ään. Sinun on käytettävä panosta tai äänestyspalvelun tarjoajaa (lisätietoja tästä alla). Tämä edellyttää panokselta maksettavaa panosta, joten jos haluat välttää tämän, kannattaa harkita komentorivin lompakon käyttöä.

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Jos tunnet salausvaluutan tallennuksen, tiedät, että laitteistolompakkoa pidetään yhtenä turvallisimmista kolikoiden säilytyskeinoista. Ledger Nano S on yksi parhaista käytettävissä olevista laitteistolompakoista, ja Decredin pitäminen Ledger-lompakossa voi antaa sinulle mielenrauhan.

Ledger Nano S Decred -lompakko

Hanki Ledger Nano S tänään

Ledger suojaa Decrediäsi hakkereilta ja muilta huonoilta toimijoilta monin tavoin. Laite edellyttää sekä digitaalisia että fyysisiä syötteitä kaikkien tapahtumien suorittamiseksi, mikä tarkoittaa, että on mahdotonta varastaa varoja pääkirjasta etänä. Kaikki tiedot on salattu ja suojattu PIN-koodilla sekä varmuuskopioitu kokonaan. Ledgeriin tallennetun Decredin menettämisestä ei tarvitse olla huolta. Ja saat myös haittaohjelmien torjuntatarkistuksia varmistaaksesi, että laitetta ei vaaranneta.

Ledgerissä on 59,00 dollarin hintalappu, mutta kuka tahansa, jolla on yli muutaman sadan dollarin arvoinen kryptovaluutta, huomaa, että pieni hinta maksetaan turvallisuudesta. Lisäksi Ledger Nano tukee yli 800 erilaista kryptovaluutta, mikä tekee siitä laitteistolompakon, jolla on eniten kolikoiden tukea tällä hetkellä markkinoilla.

Saatat myös olla kiinnostunut tietämään, että Ledger on juuri julkaissut Nano X -malli. Tähän sisältyy joitakin vaikuttavia uusia laitteita, kuten heidän uusi sertifioitu suojattu siru. Se tukee enemmän kolikoita kuin Nano S -mallissa tällä hetkellä on tarjolla, ja se tukee myös Bluetoothia langattomassa liikkuvuudessa.

Decred komentorivin lompakko

Toinen avoimen lähdekoodin Decred-lompakko, jota voit harkita, on Decred komentorivin lompakko. Tämä ei ole niin käyttäjäystävällinen kuin Decrediton-lompakko, ja se vaatii jonkin verran taitoa komentorivillä. Niitä on kuitenkin useita hyödyllisiä oppaita Decred CLI: n asentamisesta ja käytöstä.

Yksi Decred Command line -lompakon ensisijaisista eduista on, että olet lisännyt toimintoja. Esimerkiksi tämän lompakon avulla voit yksin panostaa DCR: äänsi ja siten luopua panoksista, joita veloitetaan Staking-altaista.

Vaikka soolo-panostus saattaa tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta paluun näkökulmasta, se vaatii sinua pitämään lompakon lukitsematta ja pitämään tietokoneesi päällä ja yhteydessä verkkoon 24/7. Joten jos ajattelet yksinpanosta, sinun on varmistettava, että asetuksesi sallivat tämän.

Vaihtoehtoisesti mikään ei estä sinua käyttämästä CLI-lompakkoa ja liittymästä johonkin panostusaltaista kuten tekisit Decrediton-lompakon kanssa..

Exodus (työpöydän lompakko)

Exodus-salauslompakko esiteltiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 2016, ja se on siitä lähtien ollut suosittu valinta monille salauksen harrastajille. Syynä on sen kaunis käyttöliittymä ja helppokäyttöisyys. Se tukee myös jatkuvasti uusia kolikoita, ja kehitystiimi on erittäin aktiivinen.

Exodus tarjoaa salauksen sekä tapahtumadatalle että yksityisille avaimille, ja tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi. Se helpottaa myös lompakon varmuuskopiointia tai palauttamista yhdellä napsautuksella.

Exodus-lompakko Decred

Exodus-käyttöliittymä työpöydän lompakossa

Toinen hyödyllinen ominaisuus Exodus-lompakossa on sisäänrakennettu Shapeshift. Tämä tekee vaihdosta nopeaa ja helppoa erilaisille kryptokirroille. Exodus on saatavana Windowsille, Linuxille ja OSX: lle, ja jos kohtaat ongelmia, tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Tässä lompakossa on kuitenkin muutamia haittoja. Esimerkiksi se ei ole yhtä turvallinen kuin laitteistolompakko, ja jotkut käyttäjät ovat valittaneet 2-tekijän todennuksen puuttumisesta. Et myöskään voi sijoittaa DCR: ääsi Exodus-lompakosta, jotta saatat menettää potentiaalisia panostuksia.

Cobo (matkapuhelin)

Cobo lompakko on jotain erilaista, koska se toimii panoksena lompakkona. Se lisäsi tukea Decredille lokakuussa 2018, ja voit sijoittaa Decredin suoraan Cobo-lompakosta. Se tukee myös yli 20 muuta Proof of Stake -kolikkoa, ja sen avulla voit panostaa monet niistä samasta lompakosta..

He myös lisäsivät äskettäin pääsyn yksityisiin avaimiin hierarkkisista deterministisistä lompakoista ja lisäsivät PIN-koodit turvallisuuden parantamiseksi. Cobo-lompakon käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, ja se sisältää jopa sijaintikohtaisia ​​ominaisuuksia.

Cobo Mobile Wallet Decred

Cobo Mobile Wallet -näyttökuvat. Lähde: Google Play Kauppa

Tosiasia, että Cobo on mobiililompakko, on huolestuttava turvallisuuden kannalta, mutta jos käytät sitä mobiililaitteella, jota ei käytetä muiden sovellusten kanssa, sen pitäisi olla riittävän turvallinen. Panostusominaisuus on hieno lisäys, varsinkin jos sinulla on useita Decobin lisäksi useita Cobon tukemia PoS-kolikoita.

Atomic lompakko (universaali)

Atomic-lompakko on yleinen kryptovaluutta-lompakko, joka tukee yli 300 kolikkoa, mukaan lukien Decred. Atomic-lompakko on myös integroinut salauksenvaihtopalvelut, kuten Changelly ja Shapeshift, lompakkoratkaisuihinsa.

Tämä tarkoittaa, että voit ostaa ja myydä kryptovaluutta fiatilla suoraan lompakostasi käyttämällä näitä pikapalveluja. Sen avulla voit myös vaihtaa kolikot, kuten DCR, välittömästi mihin tahansa kolikoon, jota nämä salausyhdyskäytävät tukevat.

Jos olet enemmän perinteinen ja haluaisit vaihtaa kolikkosi suoraan ilman keskitettyä palvelua, Atomic Swap -tuki voi olla tulossa pian. Tämä on erityisen merkityksellistä Decredille, kun otetaan huomioon heidän työstään ketjujen välisten atomivaihtojen toteuttaminen.

Atomic-lompakko on saatavana useissa eri käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, MacOS, Ubuntu, Debian ja Fedora. Kehittäjä on myös käynnistämässä mobiiliversiota sekä Apple iStore -palvelussa että Google Play -kaupassa. He julkaisevat päivitykset alfa-julkaisuun verkkosivustollaan.

Vaikka Atomic-lompakko on edelleen suhteellisen uusi tuote, sillä on melko vahva tuki kriittisten valuuttayhteisön vaikutusvaltaisilta yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä.

Äänestyspalvelujen tarjoajat

Kuten mainitsit, kun sinulla on Decred, heidän hallintotapansa antaa sinulle oikeuden äänestää tietyistä aloitteista. Osallistuaksesi sinun olisi pitänyt pitää tietokoneesi käynnissä koko solmu pysyvästi verkossa ja jättää lompakkosi lukitsematta.

Jos kuitenkin haluat siirtää nämä äänioikeudet (ja ansaita panospalkinnon), voit käyttää mitä kutsutaan Äänestyspalvelujen tarjoajat. Niitä kutsutaan myös Stakepooleiksi, ja niiden avulla voit osallistua Decredin PoS-järjestelmään ilman, että sinun on jatkuvasti suoritettava täyttä solmua.

VSP perii tietysti maksun tämän palvelun suorittamisesta, mutta voit valita joukon altaita. Jos aiot valita VSP: n, on suositeltavaa valita sellainen, jolla ei ole yli 5% kaikista verkon äänistä. Tämän tarkoituksena on auttaa verkon hajauttamista jakamalla äänivoimaa.

Johtopäätös

On olemassa joukko Decred-lompakoita ja tallennusvaihtoehtoja. Jos etsit turvallisinta menetelmää, palvelet todennäköisesti parhaiten hankkimalla itsellesi Ledger Nano -laitteiston lompakon. Tämän avulla voit pitää DCR: n offline-ympäristössä suojattuna uteliaiden hakkereiden käsiltä.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat käyttää virallisen Decred-työpöydän lompakon kaikkia toimintoja, voit asentaa Decrediton-lompakon. Muista kuitenkin, että jos aiot panostaa ilman VSP: tä, sinun on pidettävä tietokone 24/7 ilman lompakkoasi auki.

Kolmansien osapuolten lompakot, kuten Exodus- tai Cobo-lompakko, voivat myös olla ratkaisu, kunhan et välitä näiden panostettujen altaiden veloittamista maksuista. Muista vain, että kun valitset VSP: tä, muista perustaa valintasi verkon hajauttamiseen eikä vain maksuihin.

Parhaat paikat ostaa DCR: tä:

  • Binance Exchange
  • Huobi
  • Bittrex
  • Salaus

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me