Parhaat Omisego-lompakot: Suosituimmat paikat OMG-rahakkeiden säilyttämiseen

OmiseGo (OMG) on kunnianhimoinen projekti, joka yrittää “purkaa pankkitiliä”.

He luovat yhteentoimivan finanssiverkoston, joka on hajautettu ja avoin, jolloin perinteiset välittäjät, kuten pankit, eivät ole enää ensisijaisia ​​keinoja aasien siirtämiseen. OmiseGo on verkosto, jonka tosiasiallisesti omistavat sidosryhmät.

Ottaen huomioon kiinnostuksen projektiin, monet käyttäjät etsivät turvallisimpia ja tehokkaimpia tapoja tallentaa OMG-tunnuksensa.

Tässä viestissä tarkastelen noin 7 parasta OmiseGo-lompakkoa ja tallennusvaihtoehtoja. Annamme sinulle myös sen, mitä sinun on tiedettävä OMG: n turvalliseen säilyttämiseen ja pitämiseen hakkereiden ulottumattomissa..

7 parasta OmiseGo-lompakkoa

Koska OMG on ERC20-merkki, tämä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa numeroa tai ERC20-yhteensopivia lompakoita näiden tunnusten tallentamiseen. Tämä on myös hyödyllistä, koska monilla käyttäjillä on epäilemättä suuri joukko merkkejä, jotka on annettu Ethereum Blockchainissa ja jotka ovat siten ERC20-muunnelmia.

Lompakoiden valinta perustui useisiin tekijöihin, jotka mielestämme ovat tärkeimpiä jokaiselle kryptovaluutan haltijalle. Näitä ovat esimerkiksi käytön helppous, yhteisön tuki ja mikä tärkeintä, turvallisuus. Olemme järjestäneet nämä lompakot mieltymysjärjestykseen.

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Jos olet käynyt salausvaluutoissa jonkin aikaa, tiedät todennäköisesti, kuinka tärkeä turvallisuus on yksityisten avaintesi suojaamisessa. Lompakoiden suhteen on vaikea voittaa Ledger Nano S: n turvaominaisuudet. Jos tarvitset erinomaista suojausta OMG-tunnisteidesi tallentamisessa, Nano S: ää ei voi voittaa.

Ledger Nano S OmiseGo

Hanki Ledger Nano S tänään

Tässä on joitain tärkeitä ominaisuuksia Ledger Nano S: ssä:

 • Kaksoisvahvistus tapahtumista LED-näytöllä ja fyysisen painikkeen avulla;
 • PIN-koodin turvallisuus;
 • Tilien täydellinen varmuuskopiointi ja salaus;
 • 2. tekijä tarkistaa haittaohjelmien välttämiseksi;
 • Satoja tuettuja kryptovaluuttoja;
 • Asennus muutamassa minuutissa.

Vaikka Ledger on kallis verrattuna ohjelmistolompakkoratkaisuihin, hinta 69,99 dollaria on edullinen, koska et voi asettaa hintaa mielenrauhalle. Jos sinulla on yli muutaman sadan dollarin arvoinen OMG tai muu kryptovaluutta, se on sijoituksen arvoinen.

Trezor Model One (laitteistolompakko)

Toinen todella suosittu laitteistolompakko, jota haluat ehkä harkita, on Trezor-malli Yksi. Tämän myy Prahassa sijaitseva yritys nimeltä Satoshi labs ja se on hieman kalliimpi kuin Ledger Nano, jonka hinta on 69 € + alv.

Samoin kuin Ledger, yksityiset avaimesi pidetään laitteessa, mikä tarkoittaa, että ne eivät koskaan ole alttiina verkkoympäristölle. Yhdistät Trezorin tietokoneeseen USB-kaapelilla, joka käyttää sitten Trezor “Bridge” -ohjelmistoa vuorovaikutuksessa selaimen laajennuksen kanssa.

Trezor-käyttöliittymä OMG

Trezor-lompakon käyttöliittymä. Kuva kautta Trezor-blogi

Trezor Model One voi tallentaa jopa 700 erilaista kryptokolikkoa mukaan lukien täydellinen luettelo ERC20-rahakkeista. Näiden ERC20-tunnusten tapauksessa se käyttää MyEtherWallet-selainliittymää (lisätietoja tästä alla).

Vaikka lähtötason Trezor Model One pitäisi olla ihanteellinen OMG: lle ja muiden ERC20-rahakkeiden kokoelmalle, on joitain kolikoita, joita se ei tue. Esimerkiksi tällä hetkellä sillä ei ole tukea Ripple (XRP), Cardano (ADA), Monero (XMR) ja useille muille kolikoille.

Jos nämä ovat kolikoita, joita sinulla on salkussa ja haluat tallentaa lompakkoosi, kannattaa harkita Trezor Model T -mallia. Tämä maksaa 149 € + ALV ja mukana tulee värillinen LCD-näyttö, jonka kanssa voit olla tekemisissä. Se tukee myös monia muita kolikoita. Näet täydellisen luettelon tässä.

Jaxx (työpöytä / mobiili / verkkolompakko)

Jaxx uudisti tuotemerkin ja aloitti toimintansa uudelleen aiemmin tänä vuonna nimellä Jaxx Liberty ja kaikilta osin uusi versio on vanhempaa versiota parempi. Käyttäjät ovat olleet erittäin myönteisiä, kun Jaxx Liberty on lisännyt tietoturvaa ja kykyä tallentaa 85 kryptovaluuttaa..

OmiseGO Jaxx -lompakko

Trezor-lompakon käyttöliittymä. Kuva kautta Jaxx-blogi

Yksi ominaisuus, jota käyttäjät näyttävät todella arvostavan, on se, että Jaxx Libertyllä on työpöytä-, mobiili- ja online-lompakon versiot, jotka synkronoivat kaikki laitteet, joissa lompakkoasi käytetään. Työpöytäversio toimii Windows-, Linux- ja OSX-laitteiden kanssa, kun taas mobiiliversio on saatavana iOS: lle ja Androidille, ja online-lompakon käyttäjille on jopa Chrome-laajennus.

Jaxx on ollut toiminnassa vuodesta 2014, ja tiimi käyttää edelleen kokemustaan ​​lompakon parantamiseen. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, ja kenenkään pitäisi pystyä tallentamaan ja hallitsemaan OMG: tä helposti Jaxx Libertyssä. Siinä on myös sisäänrakennettu ShapeShift, joka helpottaa kryptovaluuttojen vaihtamista.

Exodus (työpöydän lompakko)

Lanseerauksensa jälkeen Exodus-lompakkoa on pidetty laajalti yhtenä käyttäjäystävällisimmistä ja esteettisesti miellyttävimmistä kryptovaluutta-lompakoista. Ja koska se on työpöydän lompakko, se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden, vaikka Exodus-tiimi on päättänyt olla sisällyttämättä kaksivaiheista todennusta.

Exodus ei vain tallenna OMG-rahakkeitasi, vaan myös lähes 100 muuta kryptovaluuttaa, lisää lisää säännöllisesti. Ja Shape Shift -integraatio mahdollistaa helpon vaihdon.

Exodus-lompakko OmiseGo

Exodus-lompakon käyttöliittymä

Exodusta voidaan käyttää Windows-, Linux- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä, ja se antaa sinulle erinomaisen alustan salausvaluuttasi tallentamiseen ja hallintaan.

MyEtherWallet (verkkolompakko)

Jos olet perehtynyt Ethereum- ja ERC-20-rahakkeisiin, olet todennäköisesti perehtynyt MyEtherWallet (MEW). Se on avoimen lähdekoodin Ethereum-lompakko, joka julkaistiin vuonna 2015 ja josta tuli nopeasti suosituin ensisijainen verkkotallennusratkaisu Ethereum- ja ERC-20-rahakkeille. OMG: n tallentamisen lisäksi voit tallentaa minkä tahansa muun ERC-20-yhteensopivan tunnuksen MEW: hen, mikä tekee siitä poikkeuksellisen joustavan kolikkotallennusratkaisun.

Vaikka kutsumme MEW: tä verkkolompakoksi, ja useimmat ihmiset ajattelevat sitä, se ei ole täysin totta. Voit luoda uusia Ethereum-lompakoita MEW-työkalulla, mutta kaikki tiedot ja yksityiset avaimet pysyvät laitteessa, joka luo lompakon. MEW-palvelimet eivät koskaan vastaanota yksityisiä avaimiasi, ja ne pysyvät yhtä turvallisina kuin oma laitteesi.

MEW on paljon enemmän kuin lompakko, se on tapa käyttää Ethereumin estoketjua ja käyttää sitä. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää MEW: tä yhdessä muiden lompakoiden, kuten Ledger- ja Trezor-laitteistolompakoiden tai virallisen Ethereum-lompakon kanssa. Tai voit käyttää sitä itsenäisenä lompakkona.

MEW-lompakkogeneraattori voidaan myös ladata ja käyttää offline-tilassa turvallisimman lompakon luomiseksi. Tällä tavalla lompakko voidaan luoda ja varoja tallentaa ilman, että Internet koskettaa sitä koskaan. Tämä eliminoi täysin mahdollisuuden hakkeri varastaa OMG. Se ei ole yhtä kätevää kuin MEW: n käyttö verkossa, mutta se antaa sinulle ylivertaisen turvallisuuden.

Olet ehkä törmännyt MyCrypto-lompakkoon, joka on lähes identtinen MEW: n kanssa. Tämä johtuu siitä, että jotkut MEW: n perustajat haaroivat sen, kun heillä oli kiista. Se on melkein identtinen ja voit lukea MyEtherWallet & MyCrypto-vertailu saadaksesi lisätietoja.

MetaMask (selainlaajennus)

MetaMask on laajennus, joka asennetaan osana selainta. Se toimii Google Chromen, Operan, Firefoxin ja BAT: n uuden Brave-selaimen kanssa. Koska se on selainlaajennus, voit asentaa sen ja suorittaa sen vain muutamassa minuutissa. Sen lisäksi, että työskentelet lompakon tavoin, se antaa sinulle myös täydellisen pääsyn Ethereum-lohkoketjuun, joten sitä voidaan käyttää monien hienojen uusien sovellusten kehittämiseen ja julkaisemiseen Ethereumin käyttäjille..

Metamask-selainlaajennus OMG

MetaMask-selaimen laajennuksen käyttöliittymä. Kuva kautta Chrome-kauppa

MetaMask on kehitetty nimenomaan helpottamaan hajautettujen sovellusten käyttöä ja intuitiivisempaa, ja yleinen yksimielisyys on, että ne ovat onnistuneet. MetaMask on paljon helpompaa työskennellä dappien kanssa Ethereumissa.

MetaMask on myös täysin toimiva Ethereum-lompakko, joten se on sopiva ratkaisu OMG-rahakkeiden ja muiden Ethereum-lohkoketjuun luotujen ERC-20-merkkien tallentamiseen. Voit myös liittää sen Ethereum-testiverkkoon kehitystyökaluna, ja se on yhteydessä MyEtherWalletiin. Kaiken kaikkiaan se on monipuolinen ja erittäin toimiva tapa olla vuorovaikutuksessa Ethereumin estoketjun kanssa.

OmiseGo-paperilompakko

Erityisesti OMG: lle ei ole omistettua paperilompakointigeneraattoria, mutta se ei ole välttämätöntä. Paperilompakko yksinkertaisesti asettaa yksityiset avaimesi fyysiselle alustalle, useimmiten paperille. Voisit kirjoittaa yksityiset avaimesi paperille ja se olisi paperilompakko. Erilliset paperilompakot lisäävät yksinkertaisesti visuaalisesti houkuttelevia elementtejä ja QR-koodeja.

On totta, että erikseen OMG: lle ei ole paperilompakkogeneraattoria, mutta voit käyttää MyEtherWalletia paperilompakoiden luomiseen mille tahansa ERC-20-tunnukselle, mukaan lukien OMG. Aina kun uusi lompakko luodaan MEW: llä, se antaa sinulle mahdollisuuden tulostaa paperilompakko.

Jos käytät sitä offline-tietokoneella, luotu paperilompakko on yhtä turvallinen hakkereilta kuin saat. Tämä johtuu siitä, että se varastoidaan ns. “Kylmävarastoksi” ilmarakoiseen ympäristöön.

Johtopäätös

Yhteenvetona, olet todennäköisesti paras hankkia itsellesi laitteistolompakko suuremmille OMG-tiloillesi. Jos et halua käyttää rahaa, voit harkita paperilompakkoa, jota pidetään turvallisessa ja ikimuistoisessa paikassa. Voit sitten harkita Metamaskia tai Jaxxia tavallisemmissa OMG-tapahtumissasi.

Vaikka nämä ovat joitain parhaista OmiseGo-lompakoista, joista olemme tyytyväisiä, voit käyttää monia muita ERC20-yhteensopivia lompakoita. Jos aiot käyttää toista lompakkoa, varmista, että sillä on asianmukainen yhteisön tuki ja että kehittäjät pitävät sitä ajan tasalla.

Kun olet tallentanut OMG-tunnuksesi, varmista, että noudatat salaussuojausta 101. Tähän sisältyy muun muassa siementen varmuuskopiointi, epäilyttävien tiedostojen lataamisen välttäminen sekä pidättyminen omistustesi julkistamisesta.

Kenenkään ei tarvitse tietää, mitä olet Hodling!

Ostopaikat OMG:

 • Binance
 • Huobi
 • HitBTC
 • Bittrex
 • Poloniex
 • KuCoin

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me