Parhaat Lisk-lompakot: Suosituimmat 7 paikkaa LSK: n turvalliseen säilyttämiseen

Lisk (LSK) luotiin alustana hajautettujen sovellusten luomiseen Javascriptissa.

Projektin tavoitteena on luoda sovelluksille hajautettu kehitysympäristö, joka on oikeudenmukaisempi kehittäjille ja antaa heille enemmän palkkioita luomuksistaan, toisin kuin nykyiset keskitetyt alustat, kuten Google Play ja Apple App Store, jotka molemmat vievät leijonan osuus kaikista tuloista.

Liskillä on oma valuutta, joka kulkee tunnussymbolin LSK vieressä, ja voit ostaa ne useissa pörsseissä. Jos kuitenkin teet tämän, tarvitset myös lompakon säilyttääksesi ne, koska ei ole turvallista pitää niitä vain vaihtolompakoissa.

Tässä mielessä olen luonut alla olevan oppaan 7 parhaaseen Lisk-lompakkoon LSK: n turvalliseen säilyttämiseen.

6 parasta Lisk-lompakkoa

Toisin kuin monet avaruudessa tällä hetkellä olevat älykkäät sopimusmerkit, Lisk ei ole ERC20-standardi. He eivät ole rakentaneet estoketjuaan Ethereumin päälle. Siksi ne vaativat räätälöityjä lompakoita, koska ERC20-yhteensopivuus vain ei onnistu.

Olemme koonneet luettelon parhaista Lisk-lompakoista ja säilytysvaihtoehdoista, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla. Kriteerimme perustuivat useisiin tekijöihin, mukaan lukien käyttäjäystävällisyys, yhteisön tuki ja tietysti lompakon turvallisuus.

Tämä ei ole tyhjentävä luettelo, mutta jos aiot käyttää toista lompakkoa, varmista, että sillä on laaja yhteisön tuki. Ne on lueteltu tärkeysjärjestyksessä.

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Laitteiston lompakko on paras valinta LSK: n tai minkä tahansa muun kryptovaluutan turvalliseen säilytykseen. Viime aikoihin asti Ledger ei tue LSK-tallennustilaa, mutta syyskuussa se lisäsi tukea Liskille, ja nyt on mahdollista tallentaa LSK Ledger Nano S: ään.

Ledger näyttää USB-muistitikulta, ja sen lisäksi, että käytät sitä Liskille, voit käyttää sitä myös yli 700 muussa kryptovaluutassa. Ledger-tiimi lisää tukea jatkuvasti lisää kolikoille, ja on todennäköistä, että suosikkirahasi voidaan tallentaa Ledgeriin.

Ledger Nano S Lisk -lompakko

Hanki Ledger Nano S tänään

Salaus- ja PIN-koodien käyttämisen lisäksi Ledger näyttää myös pienen OLED-näytön tapahtumat, mutta vaatii käyttäjän painamaan fyysisesti Ledger-laitteen painiketta vahvistaakseen tapahtuman. Tämä estää hakkereita pääsemästä etäkäyttöön varoihisi, koska he eivät pystyisi painamaan painiketta fyysisesti ja vahvistamaan mahdolliset etäyritykset.

Ledger on myös erittäin helppo asentaa ja silti mahdollisimman turvallinen. Sen tärkein haittapuoli on, että se ei ole ilmainen, mutta viimeaikaisen hinnanlaskun ansiosta voit saada Ledger Nano S: n vain 69,99 dollaria, mikä on pieni hinta, joka maksetaan salausvaluuttasi turvaamisesta.

Trezor Model One (laitteistolompakko)

Trezor on toinen todella suosittu laitteistolompakko, jonka on kehittänyt Tšekin tasavallassa toimiva yritys nimeltä Satoshi labs. Tämä on hiukan kalliimpaa kuin kirjanpitolompakko ja sen hinta on 69 € + alv. Jotta voit käyttää Trezor-lompakkoa Liskilläsi, sinun on asennettava LiskishWallet, joka on kolmannen osapuolen lompakko, johon on integroitu Trezor..

Liskish Lompakko Trezor

LiskishWallet-käyttöliittymä. Kuvan lähde: Trezor

Kuten Ledger Nano, Trezor-lompakko tallentaa yksityiset avaimesi offline-ympäristöön ja se on vuorovaikutuksessa LiskishWalletin kanssa USB-yhteyden kautta. Trezor on myös monen valuutan lompakko. Voit tallentaa jopa 700 erilaista kolikkoa, mukaan lukien kaikki ERC20-kompleksit.

Vaikka Trezor Model One -sovelluksen pitäisi olla riittävä käyttötarkoituksiin, on joitain kolikoita, joita se ei tue (Monero, Ripple ja Cardano muutamia mainitakseni). Jos nämä ovat kolikoita, jotka HODL ja haluat myös tallentaa, kannattaa harkita Trezor Model T. Tämä on hieman kalliimpaa kuin Model One ja maksaa 149 € + alv. Model T: ssä on kuitenkin käyttäjäystävällisempi LCD-värinäyttö, joka on mallia suurempi.

Lisk Hub (työpöydän lompakko)

Lisk Hub kutsutaan pisimmälle kehitetyksi Lisk-lompakoksi, ja se julkaistiin, kun Lisk käynnistettiin uudelleen äskettäin. Se ei ole vain lompakko. Se on all-in-one-ratkaisu Lisk-tunnusten ja Lisk-tunnuksen hallintaan. Lähetys- ja vastaanottotoimintojen lisäksi Lisk Hubia voidaan käyttää myös äänestämään edustajia. Ja sen avulla voit seurata kaikkea Lisk-toimintaa, itse lohkoketjusta Lisk-Twitter-syötteeseen.

Lisk Hub -lompakko

Lisk Hub -pöytätietolompakko. Kuvan lähde: Lisk Hub

Lisk Hubin tuleviin julkaisuihin sisältyy hajautettu vaihto, kyky käynnistää ICO, verkko- ja markkinavalvonta sekä kyky rekisteröidä uusi sovellus.

Lisäksi voit rekisteröidä itsesi edustajaksi ja voit panostaa ja väärentää Liskin suoraan lompakkoon. Mikään muu Lisk-lompakko ei todellakaan ole tarpeen, jos sinulla on Lisk Hub.

Lisk Hub on saatavana sekä Windows- että Mac-tietokoneille.

Lisk Core (työpöydän lompakko)

Lisk Core on itse asiassa täysi Lisk-solmu, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava ja synkronoitava koko Lisk-lohkoketju. Lisk Core -sovelluksella on paljon enemmän toimintoja kuin pelkkä lompakkona toimiminen, ja se on paras kehittäjille, jotka haluavat olla vuorovaikutuksessa Lisk-lohkoketjun kanssa hajautettujen sovellusten luomisessa..

LSK: n yksinkertaisen tallentamisen, lähettämisen ja vastaanottamisen lisäksi voit myös väärentää ja panostaa Lisk Core -sovelluksella, ja se antaa sinulle täydellisen pääsyn API-kehityspaketteihin.

Lisk Core -sovellusta suositellaan vain erittäin teknisen taustan omaaville, ja se on paras kehittäjille, jotka haluavat työskennellä Lisk-lohkoketjun kanssa.

Lisk Commander (komentorivin työpöydän lompakko)

Lisk komentaja tunnettiin aiemmin nimellä “Lisky” ja on tapa olla vuorovaikutuksessa Lisk-lohkoketjun kanssa komentoriviliittymässä. Pohjimmiltaan se on Lisk Core, mutta komentoriviliittymällä. Sen avulla voit kommunikoida paikallisten ja etä-Lisk-solmujen kanssa sekä suorittaa Liskiin liittyviä toimintoja komentorivin työkalusarjan kautta.

Jopa enemmän kuin Lisk Core, tämä lompakko on tarkoitettu niille, joilla on erittäin tekninen tausta. Sinun tulisi tuntea komentoriviliittymät ja kieli, jos harkitset Lisk-komennon käyttöä.

Lisk Mobile (matkapuhelin)

mobiiliversio Lisk-lompakosta on niin hyvä, että siinä on 4,9 / 5 tähteä Google Playssa ja 4,3 tähteä viidestä Apple App Storessa. Se on helppokäyttöinen mobiilisovellus, jonka avulla voit tallentaa, lähettää ja vastaanottaa Lisk-tunnuksia helposti.

Vaikka Lisk Hub -työpöydän lompakossa ei vielä ole edistyneitä edustajaominaisuuksia, se on suunniteltu tuleville julkaisuille. Suunnitelmissa on myös lisätä FaceID ja TouchID turvallisuuden lisäämiseksi tulevissa versioissa.

Lisk-paperilompakko

Tämä on epävirallinen paperilompakko, mutta on silti loistava vaihtoehto LSK: n tallentamiseen, jos turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja jos et aio käyttää LSK: ta pian.

Yksi ongelma on, että et voi panostaa ja väärentää LSK: täsi, jos se on tallennettu tähän paperilompakkoon, mikä voi olla merkittävä haittapuoli käyttäjille, jotka aikovat ansaita enemmän LSK: ta saamalla nykyisen LSK-omistuksensa.

Koska tämä on epävirallinen versio, lompakon luomiseksi on suositeltavaa ladata lähdekoodi ja avata index.html tietokoneelle, jota ei ole yhdistetty Internetiin. Kun olet tehnyt sen ja sinulla on siemen sanat, voit sijoittaa ne turvalliseen paikkaan pidempään kylmäsäilytykseen.

Johtopäätös

Lisk-lompakot ovat edistyneet merkittävästi vuoden 2018 jälkipuoliskolla. Ledger-laitteistolompakon tuen, mobiililompakon ja Lisk Hub -lompakon laaja toiminnallisuus lisäävät käyttäjille valinnanvaraa Lisk-tunnustensa tallentamiseen..

Saatat huomata, että en ole maininnut Lisk Nano -lompakkoa, joka on kevyt lompakko, jota käytettiin LSK: n tallentamiseen. Vaikka kyseinen lompakko on tällä hetkellä olemassa, Lisk-kehitystiimi lopettaa Lisk Nanon tuen 1. tammikuuta 2019.

Lisk-projekti on vahva projekti, ja LSK-rahakkeiden pitäminen voisi olla fiksu liike, varsinkin kun voit panostaa ja väärentää Liskin kanssa ja tehdä muita tunnuksia. Ja tämä tekee vankasta lompakosta LSK: n tallentamiseen entistäkin tärkeämpää.

LSK: n ostopaikat:

  • Binance
  • Bittrex
  • Huobi
  • HitBTC
  • Poloniex

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me