Parhaat IOTA-lompakot: mitä sinun on harkittava

IOTA on yksi kourallisista kryptovaluutoista, joita kehitetään muulla kuin blockchain-tekniikalla. IOTA: n tapauksessa käytettävä tekniikka on Directed Acyclic Graph (DAG) -tekniikka, ja IOTA kutsuu heidän verkkoaan “The Tangle”.

Se on vakuuttava tekniikka, joka voi ohittaa lohkoketjun. Ehkä olet jo kuullut siitä ja tunnet samalla tavalla, joten aiot vain IOTA: ta. Tiedätkö parhaat IOTA-lompakot kolikoidesi säilyttämiseen?

Tästä puhutaan muussa artikkelissa, koska on erittäin tärkeää, että valitset turvallisen lompakon kolikoidesi säilyttämiseen. Jos sinulla on tällä hetkellä IOTA vaihto-lompakossa, se antaa sinulle parempia, turvallisempia ja turvallisempia vaihtoehtoja.

Pidän paitsi parhaista lompakoista, joita tällä hetkellä on saatavilla IOTA: n tallentamiseen, mutta myös menossa oleviin nouseviin lompakkoihin.

Miksi tarvitset IOTA-lompakkoa

Kun ostat IOTA: n pörssissä ja pidät sitä lompakossaan, et itse hallitse kolikoitasi. Vaihdolla on edelleen kolikoiden yksityiset avaimet, joten todellisuudessa ne hallitsevat kolikoita.

Miksi tarvitset IOTA Wallertia

Kuva Fotolian kautta

Ja lisätä kolikoidesi turvallisuuden puutetta, kun ne pysyvät vaihdossa, he ovat vaarassa hakkereilta, jotka voivat päästä keskitettyihin palvelimiin ja varastaa kolikot.

Olen varma, että tiedät hyvin kaikki hakkeroinnit, joita on tapahtunut sen jälkeen, kun Bitcoin julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2009.

Siellä oli Mt. Gox-hakkerointi (460 miljoonaa dollaria), Bitfinex-hakkerointi (72 miljoonaa dollaria), CoinDash Ethereumin hakkerointi (7 miljoonaa dollaria) ja monia muita pienempiä ja suurempia hakkereita.

Ja tiedätkö mitä tapahtui melkein kaikille ihmisille, joilla oli kolikoita näissä pörsseissä, kun heidät hakkeroitiin? He menettivät kolikkonsa. Jotkut on palautettu, mutta on paljon yleisempää, että varat menetetään vain ikuisesti. Siksi on niin tärkeää siirtää kolikot irti lompakosta omaan suojattuun lompakkoon.

Tämä selittää, miksi IOTA-lompakko on niin tärkeä.

Mikä IOTA-lompakko on paras

Vaikka IOTA on ollut kehityksessä vuodesta 2015, kolikkoa tukevia lompakoita ei ole paljon. Alla on kolme, joita voit käyttää heti.


GUI IOTA Light lompakko

Olen aloittamassa GUI IOTA kevyt lompakko koska se on niin helppo asentaa ja täydellinen aloittavalle kryptovaluutta-sijoittajalle.

Se on myös hieno, koska se on saatavana Windows Linuxille ja Macille. Valitettavasti se ei toimi mobiililaitteissa, vain työasemissa.

IOTA-työpöydän käyttöliittymä

IOTA Light Wallet -käyttöliittymä. Lähde IOTA

Pöytälompakkona se on hyvä turvallisuus – yhtä hyvä kuin oma tietokone. Sinulla on yksityiset avaimet, eikä mikään kolmas osapuoli koskaan tallenna niitä.

Tässä asiakkaassa on myös täysi solmu, ja se kysyy asennuksen yhteydessä, haluatko asentaa koko solmun vai kevyen solmun. Jos olet aloittelija ja haluat vain pitää asiat yksinkertaisina ja tallentaa IOTA: n, valitse valosolmu. Jos kuitenkin haluat ansaita IOTA-vahvistuksen, meillä on IOTA-täyden solmun oppaat.

Nostalgia IOTA Light lompakko

Nostalgia IOTA kevyt lompakko on toinen työpöydän lompakko, joka on saatavana Windowsille, Linuxille ja Macille. Sen tiedetään olevan turvallinen, mutta sen käyttö ei ole helppoa, joten aloittelijat saattavat haluta miettiä kahdesti ennen tämän lompakon valitsemista. Haluat perustiedot koodauksesta.

Jos pystyt käyttämään Nostalgia-lompakkoa, sinulla on nopein pääsy IOTA-verkkoon, mikä on hienoa suoritettaessa tai vastaanotettaessa maksuja.

Saat ohjeet kevyen lompakon luomiseen tässä, sekä linkit koko solmun lompakkoon, jos olet tarpeeksi edistynyt käyttämään sitä.

IOTA-lompakko Androidille

Viimeinen, mutta ei vähäisintä on IOTA-lompakko Androidille. Luonnollisesti tämä on mobiililompakko, joka on erittäin kätevä, mutta ei yhtä turvallinen kuin työpöydän lompakko.

IOTA Android-mobiililompakko

IOTA Android-mobiililompakko. Lähde: Google Play Store

Tämän lompakon asettaminen on yhtä helppoa kuin sen lataaminen Google Play -kaupasta ja asentaminen Android-laitteellesi. Kun se on asennettu, voit helposti tallentaa, vastaanottaa ja lähettää IOTA: ta. Se sisältää myös QR-skannerin, tunnuksen, joka näyttää IOTA-fiat-vaihtokurssin, ja ylimääräiset salasanatyökalut lompakon suojaamiseksi..

Tämä lompakko on suhteellisen uusi tulokas ja on edelleen beetaversiossa, joten se on kaukana kiillotetusta. Itse asiassa sillä on Play-kaupassa 2,7 tähden luokitus, ja monet käyttäjien valitukset erilaisista virheistä.

IOTA Trinity -lompakko

IOTA Trinity -lompakko lupaa olla tähän mennessä käyttäjäystävällisin ja turvallisin IOTA-lompakko. Se on vain beetaversiossa alle kuukauden, mutta toistaiseksi arvostelut ovat kaikki hyvät. Voit hankkia sen Androidille tässä tai rekisteröidy iOS-beetatestaajaksi tässä. Työpöydän version sanotaan julkaistavan “Ei liian kaukaisessa tulevaisuudessa”.

Kolminaisuudella on valtava määrä ominaisuuksia, kuten sormenjälkitodennus, perus- tai asiantuntijatila, paikallinen tai etäinen PoW, kyky tulostaa paperilompakko ja paljon muuta. Näet kaikki nykyiset ominaisuudet ja suunnitellut tulevat ominaisuudet tässä.

Trinity Mobile IOTA -lompakko

Trinity Mobile IOTA -lompakon käyttöliittymä. Lähde: Google Play Store

Henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että Trinity-lompakko on paras joukko ja odottaa työpöydän version julkaisua.

Atomic IOTA -lompakko

Toinen IOTA-työpöydän lompakko, jota voisit tutkia, on Atomic-lompakko. Tämä on monikolikkolompakko, joka tukee yli 300 muuta kolikkoa.

Voit myös tehdä nopean ja helpon vaihdon muihin kryptovaluuttoihin sisäänrakennetun vaihtotoiminnon avulla. Tämä yhdistää sinut Changellyyn tai Shapeshiftiin myydäksesi MIOTA: n nopeasti ja helposti kaikille tuetuille kolikoille. Kolikot pysyvät aina koneellasi, kun ohjaat yksityisiä avaimiasi.

IOTA Atomic -lompakko

Atomic-lompakon käyttöliittymä Macissa ja Mobile Walletissa

Atomic-lompakon avulla käyttäjä voi myös lisätä nopeasti ja helposti omat ERC20-rahakkeensa, jos hän haluaa säilyttää muita kuin MIOTA-kolikoita. Heillä on asiakastuki mukana, jos haluat apua.

Tällä hetkellä Atomic Walllet on saatavana Windows-, Linux- ja Mac-koneilla. He aikovat ottaa käyttöön mobiilitukea tulevina kuukausina.

IOTA-paperilompakko

Paperilompakko ei todellakaan ole muuta kuin yksityiset avaimesi, jotka on kirjoitettu paperille ja säilytetty turvallisessa paikassa kylmävarastossa. Voit luoda yllä olevan Trinity-lompakon avulla nopeasti ja helposti paperilompakon.

Varmista vain, että pidät sen jonnekin turvassa varkauksilta, vesivahingolta, tulelta ja muulta, mikä voi vaarantaa yksityiset avaimesi. Itse asiassa haluat ehkä pitää useita kopioita useissa turvallisissa paikoissa.

Uutta IOTA-lompakoissa

Mietit todennäköisesti tässä vaiheessa, mitä muita vaihtoehtoja sinulla voi olla, ja totuus on, että nämä ovat kaikki nykyiset vaihtoehdot. Totuus on, että IOTA-alustaa kehitetään edelleen, ja kunnes se on valmiiden tuotteiden lompakon tuki, se jää todennäköisesti toisena näkökohtana.

Vaikka tällä hetkellä käytettävissä olevien IOTA-lompakoiden määrä on hyvin rajallinen, on kehitteillä muutama uusi.

Nelium-lompakko

Nelium on toinen käyttäjäystävällinen lompakko, joka on vasta beetaversiossa. Voit siirtyä heidän verkkosivustolleen ja lisätä sähköpostisi beta-käyttöoikeutta pyytävään luetteloon. Toisin kuin Trinity-lompakko, Nelium on vain mobiililompakko, eikä sillä ole työpöytäversiota. Ensisijainen myyntikohde on se, että se on kitkaton ja mahdollistaa helpon siirron ja poistaa manuaalisten asetusten ja muutosten tarpeen. Tämän pitäisi tehdä siitä ihanteellinen aloittelijoille.

Nelium IOTA -lompakon käyttöliittymä

Kuvia Neliumin käyttöliittymästä. Lähde: Nelium.io

Lompakossa on yksityiset avaimet ja siemenet vain mobiililaitteellasi. He eivät ole koskaan alttiina Nelium-palvelimille. Käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi, ja siellä on myös QR-koodivaihtoehto, joka tekee siirroista mahdollisimman helppoja.

Ledger Nano S IOTA

IOTA-tiimi ilmoitti Ledgerin pyrkivän tekemään Nano S -laitteiston lompakon yhteensopivaksi IOTA: n kanssa huhtikuussa. Odotamme edelleen kärsivällisesti, koska tämä on pelinvaihtaja lompakon suojauksessa IOTA-omistajille.

Kuten ehkä jo tiedätkin, Ledger Nano S on laitteistolompakko, joka on melkein yhtä turvallinen kuin voit saada kryptovaluuttatallennustilaan. Vaikka laite varastettaisiin, voit palauttaa IOTA: n, eikä mikään muu lompakko voi vaatia tätä.

Ledger Nano S: n ostamiseen liittyy investointi, ja elokuussa 2018 ne myydään 99,99 dollaria virallisella Ledger-verkkosivustolla.

Johtopäätös

Nyt kun olet käynyt läpi koko oppaan, sinulla pitäisi olla hyvä idea siitä, mikä IOTA-lompakko palvelisi parhaiten tarpeitasi.

Tarvitsetko lompakon käytettäväksi tien päällä? Matkapuhelin on paras panoksesi. Haluatko parasta turvallisuutta? Valitse laitteistolompakko, tai jos hinta on liian suuri, valitse sen sijaan paperilompakko. Tai voit ottaa keskitason ja mennä työpöydän lompakon kanssa.

IOTA-lompakot ovat tällä hetkellä rajalliset, mutta beta-version Trinity ja Ledgeristä tuleva tuki edellyttävät, että sinulla on kaikki tarvitsemasi lompakon resurssit. Ehkä käytä työpöydän lompakkoa solmuna, ja heti kun Ledger lisää IOTA-tuen, siirrä suurin osa kolikoistasi sinne sen turvallisuuden vuoksi.

Mitä ikinä päätätkin, sinun tulisi tietää, että IOTA-projekti etenee, ja kehittäjät ovat sitoutuneet tekemään salauksen, joka muuttaa lohkoketjun kasvot olematta käyttämättä lohkoketjutekniikkaa.

Ostopaikat MIOTA:

  • Binance Exchange
  • Huobi
  • HitBTC

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me