Parhaat Golem-lompakot: Suosituimmat 7 paikkaa GNT: n turvalliseen säilyttämiseen

Golem (GNT) on kunnianhimoinen aloite, joka pyrkii luomaan maailmanlaajuisen supertietokoneen ja korvaa varaosaa tarjoaville ERC-20-yhteensopivilla GNT-tunnuksilla.

Päinvastoin, ne, jotka tarvitsevat laskentatehoa, voivat ostaa sen Golem-verkosta GNT-tunnisteilla. Alustan hyödyntämiseksi sinulla on oltava joitain GNT-tunnuksia ja tietysti paikka niiden tallentamiseen. Koska GNT on ERC-20-merkki, on hyvä määrä lompakoita, joita voit käyttää tunnuksen tallentamiseen.

Tässä viestissä tarkastelemme joitain parhaita Golemin tallennusvaihtoehtoja. Laitteiden lompakoista matkapuhelimiin ja verkkolompakkoihin olen varma, että löydät parhaan lompakon GNT: n tallentamiseen.

7 parasta Golem-lompakkoa

Kuten mainittiin, Golem on ERC20-merkki, mikä tarkoittaa, että sille on tarjolla lukuisia Ethereum-lompakon vaihtoehtoja. Jotta voimme valita parhaan, keskityimme muutamaan avaintekijään. Näitä ovat turvallisuus, käytettävyys, yhteisön tuki ja kustannukset.

Tietenkin joskus nämä ominaisuudet ovat ristiriidassa keskenään, mutta on tärkeää löytää lompakko, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Alla on luettelo ensisijaisuusjärjestyksessä.

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Kun turvallisuus on suurin huolenaihe, laitteistolompakko on paras valinta, ja Ledger Nano S on yksi turvallisimmista ja suosituimmista laitteistolompakoista. Et voi valita turvallisempaa lompakkoa GNT-kolikoidesi säilyttämiseen kuin laitteistolompakko, ja Ledger Nano S on erinomainen valinta laitteistolompakolle

Ledger Nano Golem

Ledger Nano S -laukku

Joitakin Ledger Nano S: n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Tapahtumat vahvistetaan näytöllä ja niiden suorittaminen vaatii fyysisen panoksen;
 • Tietosi on suojattu PIN-koodilla;
 • Tilit on salattu ja varmuuskopioitu kokonaan;
 • Haittaohjelmien torjunta toisen tekijän tarkistukset;
 • Tuki satoille kryptovaluutoille;
 • Asennuksen helppous.

Ledger ei ole ilmainen, mutta ne alensivat äskettäin hintaa, ja nykyinen 99,99 dollarin hintalappu on pieni, jos sinulla on yli 1000 dollaria salausvaluutoissa..

Trezor-malli Yksi

Toinen laitteistolompakko, jota voit harkita, on Trezor Model One. Trezor on toinen hyvin tiedettävä laitteisto, jonka ovat kehittäneet Prahassa toimivat Satoshi-laboratoriot. Se on hieman halvempi vaihtoehto kuin Ledger, joka maksaa 69 € + alv.

Ottaen huomioon, että Trezor on laitteistolompakko, se pitää yksityiset avaimesi offline-tilassa ja turvallisessa ympäristössä. Kun sinun on käytettävä lompakkoasi, kaikki yksityisten avainten laskelmat tehdään laitteella, joka sitten liitetään tietokoneeseesi USB: n kautta. Asennat sitten trezor-sillan, joka muodostaa yhteyden laitteesi ja Trezorin selaimen käyttöliittymän välille.

Trezor Lompakko Golem

Trezor-lompakon käyttöliittymä

Trezor Model One pystyy tallentamaan yli 700 muuta kryptovaluuttaa, mukaan lukien kaikki ERC20-kompleksit. Joitakin erityisiä kolikoita, kuten Ripple XRP ja Monero XMR, ei kuitenkaan tarjota tässä lähtötason laitteessa.

Jos nämä ovat kolikoita, joita pidät ja haluat laitteistolaitteen, kannattaa harkita Trezor-mallia T. Sen lisäksi, että mallissa T on enemmän kolikoita kuin tavallista laitetta, mallissa T on värillinen kosketusnäyttö. Tietysti tämä lisätoiminto on kustannukseltaan ja Model T: n hinta on 149 € + alv.

Jaxx (useita laitteita)

Jaxx on monikolikkolompakko, jossa on sekä työpöytä- että mobiilivaihtoehtoja, ja se on toinen hyvä valinta kaikille, jotka haluavat tallentaa GNT-rahakkeitaan turvallisesti. Sitä päivitettiin äskettäin ja sitä kutsutaan nyt Jaxx Libertyksi, ja se voi tallentaa yli 85 erilaista kryptovaluuttaa lisäämällä koko ajan lisää.

Vuonna 2014 lanseerattu Jaxx-lompakko on ladattu miljoonia kertoja, ja se on huippuluokan valinta monille cryptocurrency -harrastajille, koska se tarjoaa laajan valikoiman kolikoita, ja koska Jaxx-tiimi parantaa edelleen lompakkoa.

Jaxx-lompakko Golemin kanssa

Jaxx Mobile Wallet Golem -integraatio. Lähde: Reddit

Jaxx Libertyn työpöytäversio voidaan ladata Windowsille, OSX: lle ja Linuxille. Mobiiliversio tukee sekä Android- että iOS-laitteita, ja lompakon online-käyttöön on jopa Google Chrome -laajennus. Ja voit synkronoida ja pariliittää lompakon kaikkien näiden laitteiden välille. Se on mukavuutta.

Käyttöliittymä on hyvin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, ja sen avulla voit säilyttää yksityisten avainten hallinnan. Jopa niillä, jotka eivät ole koskaan aiemmin käyttäneet kryptovaluutta-lompakkoa, ei pitäisi olla mitään ongelmaa oppia hallitsemaan GNT: tä Jaxx-lompakon avulla. Jaxx tekee kolikoiden vaihdosta myös helppoa sisäänrakennetulla ShapeShift-integraatiolla.

Exodus (työpöydän lompakko)

Exodus-lompakko on laajalti tunnustettu yhdeksi parhaista monivaluuttalompakoista, jotka ovat saatavana käyttöliittymän näkökulmasta. Se on vain suorastaan ​​kaunista katsoa.

Ja työpöydän lompakot ovat melko turvallisia, varsinkin jos olet turvallinen Internet-selaimesi käyttäytymisessä.

Exodus tukee paitsi GNT: n tallentamista, myös lähes 100 muuta kryptovaluuttaa, ja Exoduksen takana oleva tiimi lisää jatkuvasti lisää. Lisäksi voit vaihtaa kolikkosi nopeasti sisäänrakennetulla ShapeShift-integraatiolla.

Exodus-lompakko Golemilla

Exodus Desktop Wallet -käyttöliittymä

Exoduksella on saatavana versiot Windowsille, Macille ja Linuxille, ja se antaa sinulle täydellisen hallinnan kaikkiin digitaalisiin varoihin, jotka päätät tallentaa sen kanssa.

MyEtherWallet (verkkolompakko)

MyEtherWallet, jota kutsutaan myös nimellä MEW, on avoimen lähdekoodin työkalu, joka julkaistiin vuonna 2015 työkaluna Ethereum-yhteensopivien lompakoiden luomiseen helposti ja turvallisesti. Se on tullut yhä suositummaksi Ethereumin suosion kasvun rinnalla, joka on markkina-arvon mukaan kolmanneksi suurin kryptovaluutta. Jos etsit yksinkertaista ja joustavaa ratkaisua Ethereum-yhteensopivien tunnusten, kuten Golem GNT -merkin, tallentamiseen, MEW tulee olemaan sinulle erinomainen ratkaisu.

Vaikka sitä pidetään verkkolompakkona, se ei ole täysin tarkka. MEW-työkalun avulla voit luoda uusia Ethereum-lompakoita verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta, mutta kaikki varat ja tiedot pysyvät omalla tietokoneellasi. Yksityisiä avaimiasi ei koskaan lähetetä MEW-palvelimille. Se on erittäin hyvä yhdistelmä online-käyttöliittymän tarjoamaa helppoa asennusta ja turvallisuutta pitämällä yksityiset avaimesi omalla laitteellasi.

Sen sijaan, että se olisi vain lompakko, on parempi ajatella MEW: tä tapana olla yhteydessä Ethereum-lohkoketjuun. Ja sellaisenaan sitä voidaan käyttää jopa yhdessä muiden lompakoiden kanssa. MEW on käyttöliittymä laitteistolompakkoihin, kuten Ledger ja Trezor, ja voi toimia myös virallisen Ethereum-lompakon kanssa. Kaikki nämä lompakot tunnetaan turvallisuudestaan. Jos päätät käyttää MEW: tä itsenäisenä lompakkogeneraattorina, se voi olla myös erittäin turvallinen, mutta turvallisuustaso riippuu todella käyttäjästä ja siitä, miten he käyttävät työkalua.

Jotta MEW olisi mahdollisimman turvallinen, voit luoda lompakon ja aloittaa tapahtumia täysin offline-tilassa. Vaikka tämä tekee MEW: stä turvallisemman, se on myös vähemmän kätevä kuin verkkoselaimen käyttö. Jos tarvitset lisätietoja MEW: hen pakatusta tietoturvasta, verkkosivuston Ohje-osiossa on kattava dokumentaatio.

Niille, jotka haluavat vaihtoehdon MEW: lle, on myös MyCrypto, jonka aloitti entinen perustaja. Olemme aiemmin tarkastelleet MyCrypton ja MyEtherWalletin välisiä eroja, jos haluat lisätietoja.

MetaMask (selainlaajennus)

MetaMask on selainlaajennus, joka toimii Firefoxin, Operan, Google Chromen tai BAT Brave -selaimen kanssa. Voit asentaa sen kuten minkä tahansa muun laajennuksen, ja MetaMaskin asentaminen ja asentaminen vie vain minuutin. Sen lisäksi, että se toimii lompakkona Ethereum- ja ERC-20-yhteensopiville rahakkeille, se on täydellinen tapa käyttää ja olla vuorovaikutuksessa Ethereum-lohkoketjun kanssa.

Koska lohkoketju ja hajautetut sovellukset, jotka on rakennettu lohkoketjuun, eivät ole niin intuitiivisia keskivertohenkilölle, MetaMaskin takana oleva tiimi astui sisään luomaan intuitiivisen käyttöliittymän, mikä tekee siitä erittäin helpon käyttää ja olla vuorovaikutuksessa Ethereumin lohkoketjun kanssa. Käyttäjien palautteen ja MetaMaskin käyttöönoton perusteella ne ovat olleet melko onnistuneita.

MetaMask toimii täysin toimivana Ethereum-lompakkona, joka toimii suoraan selaimessasi, ja se tukee kaikkia ERC-20-tunnuksia, kuten GNT, ja on jopa mahdollista lisätä omia mukautettuja tunnuksiasi. Sen avulla voit myös olla vuorovaikutuksessa minkä tahansa Ethereum-sovelluksen kanssa ja se toimii Ethereum-testiverkon kanssa, mikä tekee siitä hyödyllisen kehitystyökaluna. Ja jos haluat, voit liittää sen MyEtherWalletiin.

Golem-paperilompakko

Paperilompakko ei ole muuta kuin henkilökohtaisten avaintesi fyysinen esitys. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin kirjoittaa yksityiset avaimesi paperille. Dedikoidut paperilompageneraattorit piristävät asioita tekemällä lompakosta kauniin, kuvilla, holografisilla tehosteilla ja tyypillisesti myös QR-koodeilla.

Vaikka erillistä Golem-paperilompageneraattoria ei ole, voit käyttää MyEtherWalletia paperilompakon generaattorina. Itse asiassa, kun luot uuden lompakon MyEtherWalletilla, se antaa sinulle mahdollisuuden tulostaa se paperilompakkona.

Ja jos todella haluat olla turvassa, voit käyttää MyEtherWalletia tietokoneella, joka on offline-tilassa ja pysyy offline-tilassa. Tämä tarkoittaa, että lompakkosi ja sen yksityiset avaimet eivät ole koskaan alttiina Internetille. Tämä tarkoittaa, että varat säilytetään kylmävarastoympäristössä, jossa ei ole hakkereiden uhkaa.

Johtopäätös

Loppujen lopuksi valitsemasi Golem-lompakon tyyppi vastaa omia vaatimuksiasi ja mieltymyksiäsi. Jos etsit turvallisinta vaihtoehtoa sadoille kolikoille, et voi mennä pieleen laitteistolompakon kanssa. Tietysti tämä aiheuttaa vaatimattomia kustannuksia.

Vaihtoehtoisesti, jos etsit ilmaista ja nopeaa tapaa tallentaa kolikot turvalliseen ympäristöön, voit harkita paperilompakon luomista MEW: llä offline-selaimessa. Pienempien summien suorittamiseen ei ole mitään vikaa edellä mainituilla työpöydän, matkapuhelimen ja selaimen lompakoilla.

Olemme myös useita muita lompakoita, jotka olemme jättäneet pois tästä luettelosta. Ei ole mitään vikaa harkita toista lompakkoa, mutta mitä tahansa teetkin, varmista, että sillä on laaja yhteisötuki ja että kehittäjät ovat edelleen aktiivisia ja pitävät sitä ajan tasalla.

Lompakon valitseminen kolikoiden säilyttämiseksi on noudatettava täsmälleen samaa perustelua kuin kolikoiden valitseminen: DYOR (tee oma tutkimus)

Ostopaikat GNT:

 • Binance
 • Bittrex
 • Huobi
 • HitBTC
 • Poloniex

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me