Parhaat digibaitiset lompakot: 7 turvallisinta DGB-tallennusvaihtoehtoa

DigiByte (DGB) on lohkoketju, joka luotiin parantamaan Bitcoinin nopeutta, turvallisuutta ja skaalautuvuutta.

Vaikka DigiByte ei ole liian tunnettu kryptovaluuttojen joukossa, siitä on kasvanut maailman pisin lohkoketju, ja sitä pidetään myös nopeimpana ja hajautetumana blockchainina. Se käynnistyi ilman ICO: ta tammikuussa 2014 ja lisäsi SegWit-tuen huhtikuussa 2017.

Bitcoinin jatkuvien parannusten myötä DigiByte on pystynyt nousemaan 40. suurimmaksi kryptovaluutaksi markkina-arvon mukaan. Tämä tekee DGB: stä hyvän valinnan sijoitukselle, ja jos päätät sijoittaa ja pitää jonkin DGB: n, tarvitset lompakon. Ja tässä artikkelissa on hyötyä.

Top 7 parasta Digibyte-lompakkoa

Alla olen kerännyt luettelon parhaista Digibyte-lompakoista tällä hetkellä markkinoilla. Nämä perustuvat arviointini heidän turvallisuudestaan, käytettävyydestään, yhteisön tuestaan ​​ja rajatylittävästä käytöstä. Lompakko, jonka päätät valita, riippuu paljon henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja olosuhteistasi.

On myös syytä huomauttaa, että vaikka DGB: tä tukevia lompakoita saattaa olla, on tärkeää tehdä tutkimuksesi ja tarkistaa, päivittävätkö kehittäjät edelleen lompakkoa ja että se tunnetaan hyvin Digibyte-yhteisössä.

Tämän sanottuamme, hyppäämme sisään.

Ledger-lompakot (laitteistolompakko)

Ledger Nano S tunnetaan yhtenä parhaista laitteistolompakoista monien erilaisten kryptovaluuttojen tallentamiseen. Itse asiassa Ledger tukee yli 700 erilaista kryptovaluutta ja on yksi turvallisimmista menetelmistä salata valuuttoja ja pitää ne turvassa huonoilta toimijoilta.

Tämä johtuu siitä, että laitteistolompakot pitävät kaikki laitteen yksityisen avaimen tiedot offline-ympäristössä. Jos sinun on suoritettava tapahtuma lompakossa, se muodostaa yhteyden kannettavaan tietokoneeseen ja pääkirjaohjelmaan USB-yhteyden kautta. Tämä tarkoittaa, että yksityinen avain ei ole missään vaiheessa koskaan alttiina Internetille ja laajentavasti innokkaille hakkereille.

Vaikka Nano S on edullisin Ledger-lompakoista, on myös Ledger Blue ja uusi Ledger X, joita molempia voidaan käyttää myös DGB: n tallentamiseen..

Ledger Nano S Digibyte Lompakko

Hanki Ledger Nano S tänään

Ledger-lompakot tarjoavat erinomaisen suojauksen, yhdistämällä PIN-koodit, salauksen ja kahden tekijän todennuksen edellyttämällä sekä digitaalista että fyysistä todennusta.

Ledger Nano S on nähnyt useita hinnanalennuksia vuoden 2018 aikana, ja vuoden 2019 alussa hinta on vain 59 dollaria. Ledger Nano X on edistyneempi malli ja maksaa 119 dollaria, kun taas Ledger Blue antaa sinulle huipputason kosketusnäytön suojauksen, mutta sillä on melko mittava hintalappu 269, 99 dollaria.

DigiByte Core (työpöydän lompakko)

DigiByte Core DigiByte-tiimi loi lompakon nimenomaan DGB: n tallentamiseen. DGB: n tallentamisen lisäksi Core-lompakko toimii lohkoketjun solmuna, mikä auttaa suojaamaan koko DigiByte-lohkoketjua. Pelkästään tämä tekee DigiByte Core -lompakosta hyvän valinnan, koska tuet verkkoa.

Digibyte Core lompakko

Digibyte Core Wallet -käyttöliittymä. Kuvan lähde: YouTube

Core-lompakko antaa sinulle DGB: n lähettämisen ja vastaanottamisen perussäädöt, ja yli 100 000 käyttäjää on jo asentanut sen, mikä tekee DigiBytestä estoketjun yhdellä suurimmista solmuryhmistä. Core-lompakko on melko intuitiivinen, eikä sinulla pitäisi olla ongelmia DGB: n lähettämisen ja vastaanottamisen nopeasti määrittämisessä.

Yksi huomautus on, että kun lataat lompakon alun perin, sinun on odotettava, kun se lataa ja synkronoi koko lohkoketjun. Tämä voi kestää jonkin aikaa, mutta jos jätät lompakon auki ja käyntiin yön yli, se on täytettävä seuraavaan aamuun mennessä.

Guarda (työpöytä / verkko / mobiililompakko)

Jos etsit monivaluuttaista ja monitasoista lompakkoa DGB: n tallentamiseen, niin Guarda lompakko voi olla hyvä sovitus sinulle. Se on saatavana työpöydälle, verkolle ja mobiililaitteille, ja asennukset synkronoituvat, jolloin sinulla on aina pääsy varoihisi ja tapahtumahistoriaasi.

Guarda Lompakko Digibyte

Guarda-mobiililompakko DGB-tuella. Kuvan lähde: Google Play Kauppa

Guarda-lompakossa on myös sisäänrakennettu vaihto DGB: n muuntamiseksi kymmeniksi muiksi kolikoiksi tai päinvastoin. Jos tarvitset enemmän DGB: tä, voit ostaa lisää suoraan Guarda-lompakon kautta. Ja yrityskäyttäjille lompakkoa voidaan käyttää jopa mukautettujen tunnusten luomiseen.

Yksinkertainen muotoilu on Guarda-lompakon tunnusmerkki, joten se on helppokäyttöinen ja yhtenäinen riippumatta siitä, millä alustalla käytät sitä..

Jaxx Liberty (työpöytä / mobiili / kromi)

Jaxx Liberty -lompakko on alkuperäisen Jaxx-lompakon tuotemerkki, ja käyttäjien palautteen perusteella uusi Jaxx Liberty -lompakko on vankka parannus vanhempaan Jaxx-lompakkoon verrattuna. Jaxx Liberty on lisännyt tietoturvaominaisuuksia, synkronoi mobiili-, verkko- ja työpöytäversiot, ja pystyy tallentamaan 85 erilaista salausta, tietysti myös DGB.

Yksi ominaisuus, jota käyttäjät näyttävät arvostavan eniten, on Jaxx Libertyn kyky synkronoida useille alustoille. Käyttäjien mielestä on hienoa pystyä tarkistamaan saldo ja tapahtumahistoria reaaliajassa riippumatta siitä, millä alustalla he ovat.

Jaxx-lompakko Digibyte

Jaxx-tuki DGB: lle. Kuvan lähde: Jaxx-blogi

Työpöytäversio toimii Windows-, Linux- ja OSX-laitteiden kanssa, kun taas mobiiliversio on saatavana iOS: lle ja Androidille, ja online-lompakon käyttäjille on jopa Chrome-laajennus.

Alkuperäinen Jaxx-lompakko julkaistiin vuonna 2014, joten sillä on paljon historiaa, ja kehitystiimi käyttää laajaa kokemustaan ​​Jaxx Libertyn parantamiseksi. Lompakko on erittäin käyttäjäystävällinen, ja jokaisen pitäisi olla helppoa tallentaa DGB: tä tai lähettää ja vastaanottaa kolikoita Jaxx Libertyn sisällä. Lompakossa on myös ShapeShift-integraatio, joten DGB: n vaihtaminen muihin kolikoihin on helppoa lompakon sisällä.

DigiByte Go -lompakko (verkkolompakko / Chrome-laajennus)

DigiByte Go -lompakko on virallinen julkaisu DigiByte-tiimiltä. Se on Chrome-laajennus, ja sitä pidetään varsin turvallisena verkkolompakkona. Niille, jotka ovat aina liikkeellä, DGB: n säilyttäminen verkkolompakossa on usein paras valinta, ainakin niin kauan kuin sitä ei säilytetä liian suurina määrinä.

Ennen kuin se uudistettiin DigiByte Go -lompakkona joulukuussa 2017, se tunnettiin DigiByte Gaming -lompakkona. Joten ne, jotka tuntevat DigiByten alusta lähtien, tunnistavat tämän Gaming-lompakkoksi.

DigiByte Go -lompakko voidaan luoda ja valmistaa käyttöön muutamassa minuutissa, mikä on erittäin kätevää. Siinä on myös intuitiivinen käyttöliittymä, mikä helpottaa DGB: n lähettämistä ja vastaanottamista. Monet ihmiset pitävät tätä suosikkidigiBigi-lompakkona.

Exodus-lompakko (työpöydän lompakko)

Exodus-lompakko on monivaluuttainen työpöydän lompakko, jota voidaan käyttää DigiBytes-tiedostojen turvalliseen ja turvalliseen säilyttämiseen. Se sattuu olemaan myös yksi kauneimmista kryptovaluutta-lompakoista, ja se on ollut erittäin suosittu sen julkaisemisen jälkeen vuonna 2016. Käyttöliittymä on puhdas ja yksinkertainen, ja yksityisten avainten ja tapahtumadatan salaus tekevät Exoduksesta loistavan valinnan työpöydälle DigiByte lompakko.

Exodus Digibyte -lompakkokäyttöliittymä

Exodus Desktop Wallet Portfolio View -käyttöliittymä

Exodus on saatavana Windowsille, OSX: lle ja Linuxille, ja 24/7 tuki on käytettävissä.

Atomic (yleinen lompakko)

Toinen kolmannen osapuolen lompakko, jota haluat ehkä harkita, on Atomic Wallet. Tämä on universaali lompakko, joka on tällä hetkellä saatavana työpöydällä ja joka lanseerataan pian mobiiliversiona. Digibyten tuen lisäksi sitä voidaan käyttää myös yli 300 muulle kryptovaluutalle.

Ehkä yksi Atomic-lompakon parhaista ominaisuuksista on integraatio, joka sillä on Shapeshiftin ja Changellyn kanssa. Nämä välittömät kryptovaluutanvaihtoyhdyskäytävät antavat Atomic-lompakon käyttäjän vaihtaa DGB: nsä mihin tahansa muuhun salaukseen. Voit myös käyttää heidän fiat-yhdyskäytävänsä vaihtaaksesi kolikkosi euroon, puntaan tai dollariin.

Jos arvostat vaihtotoimintoa, mutta et halua käyttää keskitettyä palvelua, kuulet mielellämme tulevasta Atomic Swap -tukesta. Tämän avulla voit vaihtaa kolikkosi toiseen kolikkoon suoraan ketjujen yli.

Näistä integraatioista huolimatta Atomic Wallet pitää yksityisen avaimen tiedot paikallisena laitteellasi ja on siten parempi vaihtoehto lukuisille vaihto-lompakoille, joita toisinaan mainitaan. Jos haluat käyttää Atomic-lompakkoa, se on ladattavissa ja toimii tällä hetkellä Ubuntussa, Debianissa ja Fedorassa.

Kehittäjät pyrkivät julkaisemaan Android-mobiiliversiota. He ovat julkaisemassa sovelluksen alfa-version, jonka avulla he pitävät käyttäjät ajan tasalla verkkosivustollaan.

Digibaitinen paperilompakko

Helpoin tapa luoda paperilompakko on yksinkertaisesti kirjoittaa yksityinen avain paperille. Jos haluat jotain, joka näyttää hieman kauniimmalta ja sisältää kätevän QR-koodin, voit käyttää monivaluuttapaperin lompakkokehitintä osoitteessa WalletGenerator.net. Paperilompakot ovat turvallisin tapa tallentaa DGB, jos lompakko luodaan offline-tilassa. Ne sopivat erinomaisesti myös DGB-lahjojen antamiseen.

Johtopäätös

Löydät käyttöösi sopivan Digibyte-lompakon yllä olevasta luettelosta. Jos haluat eniten turvallisuutta, olet todennäköisesti parhaiten hankkia itsellesi laitteistolompakko. Tietenkin ne maksavat rahaa, mutta jos sinulla on enemmän kuin salaus, se on järkevää puhtaasti käytännön näkökulmasta.

Jos etsit toimivampaa lompakkoa, Digibyte Core tukee eniten yhteisöä. Jos haluat mieluummin lompakon, jonka avulla voit tallentaa joukon muita kolikoita, voidaan harkita yhtä kolmannen osapuolen lompakkoa.

Mikään ei tietenkään estä sinua käyttämästä useita tallennusvaihtoehtoja eri tarkoituksiin. Voit tallentaa suurimman osan DGB-säästöistäsi laitteistolompakkoon ja pitää sitten pienemmän summan matkapuhelimessa tai työpöydän lompakossa säännöllisiä tapahtumia varten.

Minkä tahansa lompakon valitsetkin, varmista, että noudatat lompakon turvallisuuden parhaita käytäntöjä. Älä lataa epäilyttäviä tiedostoja, pidä alkusanasi varmuuskopioituina ja turvallisina turvallisessa ympäristössä.

Paras paikka ostaa DGB

  • Bittrex
  • Poloniex
  • Huobi
  • KuCoin

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me