Deribit Review: Täydellinen yleiskatsaus pörssiin

Deribit on tällä hetkellä yksi ainoista paikoista, joissa voit ostaa kryptovaluuttaoptioita.

Deribit on myös laajentanut tuotetarjontaansa Bitcoiniin & Ethereumin futuurit. Tämä on hienoa, koska se antaa kauppiaille vaihtoehdon Bitcoin-futuuripörssien status quolle.

Onko Deribit kuitenkin turvallinen ja luotettava?

Tässä täydellisessä Deribit-katsauksessa annamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää vaihdosta. Annamme sinulle myös joitain huippuvinkkejä futuurien ja optioiden kaupankäynnistä.

Deribitin yleiskatsaus

Deribit lanseerattiin vuonna 2016 ja sen kotipaikka on Amsterdam, Alankomaat. Ne toimivat Deribit B.V. -yhtiön alaisuudessa, joka sijaitsee osoitteessa Stationsstraat 2 B 3851 NH, Ermelo. Pörssi käynnistettiin Bitcoin-futuuri- ja -optiofoorumina, vaikka se tunnetaan paremmin vaihtoehdoistaan.

Deribitin perustivat Bitcoin-harrastajat ja entiset kauppiaat. Esimerkiksi toimitusjohtaja (John Jansen) oli kauppias Amsterdamin optiopörssissä. Hän aloitti yhteistyön nykyisen teknisen johtajan (Sebastian Smyczýnski) kanssa kehittääksesi vaihdon, jolla olisi vähimmäisviive ja maksimaalinen toimivuus.

Tiimin muita jäseniä ovat Johnin nuorempi veli, Marius, joka on yhteinen markkinajärjestely, sekä Andrew Yanovsky, joka on johtava kehittäjä. Voit lukea lisää tiimin jäsenistä ja heidän taustastaan meistä osa Deribitistä.

Deribitiä ei tällä hetkellä säännellä optioiden välittäjänä, mutta se johtuu pääasiassa siitä, että eurooppalaiset finanssialan sääntelyviranomaiset eivät ole vieläkään kehittäneet puitteita näiden pörssien osalle.

Onko Deribit turvallinen?

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä, jotka kauppiaat haluavat tietää kryptovaluutanvaihdosta, on se, onko se turvallista. Tiedämme aivan liian hyvin epäluotettavan tai epävarman vaihdon käytön seuraukset.

Vaihdon turvallisuutta analysoitaessa etsimme muutamia asioita, jotka liittyvät joko vaihtopuolen tai käyttäjän turvallisuuteen.

Exchange Security

Tähän mennessä Deribit ei ole kärsinyt minkäänlaisista turvallisuusrikkomuksista alusta lähtien. Tämä ei tarkoita, että heillä olisi immuuni, mutta se osoittaa, että heillä näyttää olevan oikeat protokollat.

Kolikkokäsittelyn osalta Deribit väittää käyttävänsä 95-prosenttista kylmävarastopolitiikkaa. Tämä tarkoittaa, että nämä kolikot pidetään offline-tilassa suojatussa lompakossa, joka on “ilmarako”. Tällöin lompakoita säilytetään lukuisissa pankkitallissa.

Varmistaakseen, ettei Deribitin työntämässä uudessa koodissa ja päivityksissä ole haavoittuvuuksia, heillä on melko laaja palkkio-ohjelma. Tämä on hienoa, koska se kannustaa valkoisten hattujen hakkereita löytämään nämä virheet ja saamaan palkkionsa ennen kuin mustahattuiset kaverit tekevät.

Heillä on myös reaaliaikainen tilien tarkastus sekä ainutlaatuinen selvitystila, joka varmistaa, että alirahoitetut tilit suljetaan. Tämä kaikki on osa Deribit-vakuutusrahastoa, jonka kattamme alla.

Lopuksi heillä on myös niin sanottu riskiryhmä, mikä on välttämätöntä minkä tahansa johdannaispörssin toiminnalle. Tämä analysoi kaikki saapuvat tilaukset, ennen kuin ne saapuvat pörssikirjaan ja että ne täyttävät vastaavan moottorin.

Käyttäjän suojaus

Ottaen huomioon, että useimmiten käyttäjä on tilin suojauksen heikoin lenkki, Deribitillä on useita ominaisuuksia, jotka parantavat henkilökohtaista tietoturvaa.

Aluksi kaikki viestintä Deribit-palvelimen kanssa tapahtuu SSL-yhteyden kautta. Voit vahvistaa tämän katsomalla selaimen osoiterivin lukkoa. Tämä on myös ylimääräinen tarkistus, jonka haluat vahvistaa ennen kirjautumista, varmistaaksesi, että et ole tietojenkalastelusivustolla.

Vaikka sinulla olisi vaarantunut salasana, Deribit tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa käyttöön kaksivaiheiset todennukset. Tämä ei ole oletusarvoisesti käytössä, joten kannattaa ehkä ottaa se käyttöön, kun kirjaudut sisään.

IP-osoitteen kiinnittäminen Deribit

IP-osoitteen kiinnittäminen Deribitin suojaamiseksi

On joitain muita suojausominaisuuksia, jotka voit ottaa käyttöön tilisi asetuksissa, mukaan lukien IP-kiinnitys. Tämä tarkoittaa, että jos joku kirjautuu tilillesi toisesta IP-osoitteesta, kun olet kirjautuneena sisään, se lopettaa istunnot.

Voit myös asettaa istunnon aikakatkaisut manuaalisesti. Tilin käyttämättömyyden tavallinen aikakatkaisu on yksi viikko, mutta voit muuttaa tämän tunniksi.

Opsec 101 ✔️: Jos et hallitse avaimia, et hallitse kolikoita

Tietysti riippumatta vaihdon turvallisuusmenettelyistä, ei ole koskaan viisasta jättää niihin paljon kolikoita.

Deribit-palkkiot

Ottaen huomioon, että Deribit on kaupankäyntialusta, vaihtopalkkiot ovat tärkeitä. Tämä pätee erityisesti, jos käydään kauppaa suuressa määrin vivutetuilla instrumenteilla, jotka voidaan selvittää tai toimittaa.

Tässä on Deribitin maksurakenne:

Vaihtopalkkiot

Kuten useimmat muut pörssit, Deribit käyttää “valmistaja-ottaja” -mallia. Tämä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajat, jotka tarjoavat likviditeettiä Deribit-kirjoille, saavat alhaisemman maksun (tai jopa alennuksen) kuin ne kauppiaat, jotka ottavat sen.

Hämmentynyt ❓: Nyrkkisääntönä on, että otat palkkion, kun suoritat “markkinatilauksen”, ja saatat saada valmistajapalkkion “Vain postitus” -määräyksellä. Käsittelemme nämä alla.

Bitcoin / Ethereum-futuureista he veloittavat valmistajilta 0,02% / 0,025% alennuksen ja veloittavat 0,05% / 0,075% takaajamaksun. Tarkasteltaessa ikuista futuurisopimusta päättäjien alennus on 0,025% ja ottajan maksu 0,05% sekä Bitcoinille että Ethereumille.

Bitcoin
Maksutyyppi Futuurit Ikuinen tulevaisuus Vaihtoehdot *
Luoja 0,02% (alennus) 0,025% (alennus) 0,04%
Taker 0,05% 0,075% 0,04%
Toimitus 0,025% 0,025% 0,02%
Selvitys 0,35% 0,375% 0,19%
Ethereum
Luoja 0,025% (alennus) 0,025% (alennus) 0,04%
Taker 0,075% 0,075% 0,04%
Toimitus 0,025% 0,025% 0,02%
Selvitys 0,90% 0,90% 0,19%

Optioiden osalta Deribit asettaa rajoituksen maksuille. Ne eivät voi koskaan olla yli 20% vaihtoehdon kustannuksista. Tämä pätee vain niihin, jotka ovat todella halpoja rahavaihtoehtoja.

Selvitysmaksut koskevat palkkioita, joita Deribit veloittaa selvitystilauksista. Deribit suorittaa nämä tilit, joiden marginaali on käytetty loppuun. Tällöin suurin osa maksuista menee Deribit-vakuutusrahastolle.

Vakuutuskassa ❓: Tämä on rahasto, joka suojaa kauppiaita “sosiaalistuneilta tappioilta”. Selitämme sen kokonaisuudessaan alla

Tässä ovat tarkat selvitysmaksut, jotka ohjataan Bitcoin / Ethereumin vakuutusrahastoon:

  • Futuurit: 0,30% / 0,90%
  • Ikuiset: 0,30% / 0,90%
  • Vaihtoehdot: 0,15% / 0,19%

Rahoitus & Nostomaksut

Deribit ei peri maksua kolikoiden talletuksista pörssiin. He perivät kuitenkin maksun nostamisesta. Tämä maksu perustuu tällä hetkellä verkossa sovellettavaan kaivosmaksuun.

Tämä voi poiketa hieman avoimilla markkinoilla näkemistäsi maksuista. Tämä johtuu siitä, että noston käsittelyssä Deribit veloittaa sinulta maksun, jonka heidän mielestään soveltuu parhaiten verkkoon. If voi olla hieman korkeampi tai hieman alhaisempi tapahtumien erittelyn perusteella.

Deribit Rekisteröidy

Jos olet halunnut rekisteröityä ja kokeilla Deribitiä, sinun on luotava tili. Voit siirtyä heidän kirjautumisosioonsa ja rekisteröidä tietosi.

Yksityisyys Hawks &# 128374; ️: Deribit on tuntematon kryptovaluutanvaihto, joten sinun ei tarvitse antaa nimesi. Alias ​​tekee!Kirjaudu

Tarvittavat tiedot rekisteröityessäsi Deribitiin

Kun olet antanut heille tiedot, he lähettävät sinulle sähköpostin, jossa on vahvistuslinkki. Kun seuraat tätä linkkiä, tilisi on täysin toimiva ja voit alkaa käyttää sitä. Nyt on ehkä paras aika määrittää myös kaksivaiheinen todennus, jos haluat suojata tilisi.

Deribit Testnet

Deribitillä on jotain, jota ei ole saatavana useissa pörsseissä, ja se on kaikille käyttäjille elävä testiverkko. Voit ajatella sitä erillisenä esittelytilinä. Tähän pääsee osoitteessa test.deribit.com. Sinun on luotava toinen tili, mutta voit käyttää samoja kirjautumistietoja, jos haluat.

Kun olet rekisteröitynyt ja luonut tilin täällä, saat 10 BTC: tä demorahana. Voit nyt käydä kauppaa näillä tavoin kuin live-tili ja testata strategioitasi. Tämä on hieno niille kauppiaille, jotka ovat aloittelijoita ja ovat vasta tottumassa optioihin / futuureihin. Tai sitä voivat käyttää myös kauppiaat, jotka haluavat tuntea Deribit-käyttöliittymän.

Liukastuminen &# 129407 ;: Ainoa asia, jota Testnet ei voi toistaa, on live-tilausten “liukastuminen”

Tämä verkkotunnus on hyödyllinen myös niille teistä, jotka haluavat kehittää botteja Deribit-sovellusliittymässä. Tämä antaa heille mahdollisuuden tarkentaa kryptovaluutta-algoritmeja ennen kuin he voivat ottaa ne käyttöön live-tileillä.

Rahoitus & Peruuttaminen

Jos olet tyytyväinen kaupankäyntiin ja haluat aloittaa kaupankäynnin live-tilillä, sinun on rahoitettava tilisi. Deribit on vain salausvaihto, ja valitettavasti et voi rahoittaa tiliäsi Fiatin rahoilla.

Siksi, jos sinulla on vain Fiat-varoja ja haluat käydä kauppaa Deribitin kanssa, sinun on käytettävä niin sanottua fiat-yhdyskäytäväpörssiä. Nämä ovat pörssejä, kuten Bitstamp, Coinbase, Kraken (tai paikallinen vastaava).

Kun sinulla on Bitcoin, sinun on lähetettävä se Deribit-tilillesi. Voit tehdä tämän napsauttamalla online-paneelin oikeassa yläkulmassa olevaa Talletus-painiketta. Sitten sinun on luotava talletusosoite, johon voit lähettää varat.

Talletusvarat

Talletuksen Bitcoin-osoitteen luominen

Kun sinulla on tämä osoite ja lähetät varat, Deribit odottaa yksi vahvistus ja täytä tilisi. Tämä tarkoittaa, että voit saada kaupankäynnin paljon nopeammin, koska useimmat pörssit vaativat vähintään kolme vahvistusta.

Pro-vinkki ✔️: Käytä Bitcoin Block Explorer -sovellusta tapahtumasi seuraamiseen

Mitä tulee nostoihin, se on aivan yhtä yksinkertaista. Sinun on luotava uusi lompakkoprofiili nimellä ja liitettävä ulkoisen lompakon osoite. Kun tämä on tehty, voit käsitellä nostoa.

Varojen nostaminen Deribit

Lompakon valinta peruutettavaksi Deribitissä

Deribit sanoo yrittävänsä tehdä sen heti, mutta tämä riippuu tietysti siitä, onko varoja käytettävissä heidän kuumassa lompakossaan. Jos heidän on täydennettävä varojaan kylmävarastosta, saatat joutua odottamaan vähän.

Deribit-alusta

On aika mennä pedon vatsaan ja tutkia taustalla olevaa alustaa ja vaihtoa. Ensi silmäyksellä olemme melko vaikuttuneita. Alusta näyttää erittäin toimivalta, mutta näyttää olevan myös suhteellisen intuitiivinen.

Verrattuna muihin futuuripörsseihin, se on myös houkuttelevampi käyttöliittymän (UI) näkökulmasta. Valikot on asetettu vasempaan sivupalkkiin, jossa on kaikki vaihtoehdot markkinoille, usein kysytyt kysymykset ja muu tärkeä dokumentaatio. Deribit on myös kääntänyt verkkosivuston ja alustan useille eri kielille.

Sinulla on myös paljon toimintoja tilien hallinnassa. Voit esimerkiksi perustaa erilaisia ​​alatilejä, ylittää marginaalin tilien välillä sekä saada kattavan erittelyn kaupankäyntitilastoistasi.

Yökyöpeleille &# 129417 ;: Voit vaihtaa käyttöliittymän alustan oikeassa yläkulmassa olevaan tummaan teemaan.

Kaupankäynnin aloittamiseen on myös kattava dokumentaatio ja sisältö. Näihin sisältyy yleiskatsaus kaupankäyntivälineisiin sekä yleisempää tietoa itse pörssistä. Heillä on myös hyödyllisiä Videot mikä selittää prosessin sinulle.

Futuuripörssi

Jos olet käynyt kauppaa futuureilla muilla pörsseillä, kuten BitMEX, futuuripörssi on sinulle tuttu alue (katso BitMEX-katsaustamme). Markkinat muuttuvat futuurisopimuksen päättymispäivän mukaan. Sitten voit päättää, meneekö pitkä vai lyhyt joko “osta” tai “myy”.

Kuten muutkin pörssit, Deribit tarjoaa myös niin sanotun “ikuisen futuurin”. Nämä ovat lähinnä vain sopimuksia, joilla ei ole voimassaoloaikaa. Voit ajatella niitä liikkuvana futuurisopimuksena, ja ne vastaavat CFD-sopimuksia (Contracts for Differences) ja hajautettuja vedonlyöntijohdannaisia.

Alla on kuvakaappaus Deribit Perpetual Futures -vaihdosta. Näet tilauskirjat, viimeisimmät kaupat sekä tilauslomakkeen kaikki yhdessä paikassa. Sinulla on myös pääsy nykyisiin tilauksiisi ja live-kauppoihisi juuri sen alapuolella.

Deribit-futuuripörssi

Tulevaisuuden vaihtoalusta ikuisiin sopimuksiinHuomautus ✍️: Alusta näyttää täsmälleen samalta futuurisopimuksille, joilla on määritetty voimassaoloaika, sekä Ethereumin markkinoilla

Kuten useimmat ammatilliset pörssit, Deribit on myös integroinut Tradingview-kartoitusteknologian alustalleen. Tämä on unelma, jos olet salauksen tekninen analyytikko ja etsit parasta työkalua, indikaattoreiden kartoitusohjelmistoa.

Tietysti mikä on tekninen analyysi, jos sinulla ei ole edistyneitä tilaustoimintoja. Deribitillä on sinulle useita vaihtoehtoja tilausten tekemisessä ja ylläpidossa. Käsittelemme tämän alla.

Vaihto

Kun siirryt optiopörssiin, sinulle näytetään kaikki optiomarkkinat. Tämä on luultavasti hieman monimutkaisempi aloittelijalle, kun he vilkaisevat sitä ensin. He esittävät sinulle erilaiset voimassaoloajat, vaihtoehtotyypin ja lakot alustalle. Ne antavat sinulle myös muita tärkeitä tietoja, kuten volatiliteetti, delta, avoin kiinnostus jne.

Täydellinen yleiskatsaus vaihtoehtoteoriasta ei kuulu tämän katsauksen piiriin, mutta voit lukea täydellisen oppaamme kryptovaluuttaoptioista, jos haluat lisätietoja. Alla on kuvakaappaus Deribitin vaihtoehtomarkkinoilta. Tämä antaa sinulle vain täydellisen “maan levityksen”.

Optioiden vaihto osoitteessa Deribit.com

Deribit Option Exchange -käyttöliittymä

Yllä olevassa alustassa ovat tilauskannat 31.5.2019 ja 7.6.2019 optiomarkkinoille. Kuten näette, on olemassa lukuisia tietoja, jotka voit kerätä Deribit-vaihtoehtoalustalta.

Näet optiosalkun dynamiikan ruudun yläosassa. Tämän alapuolella päätät tarkentaa markkinoita tiettyjen suodattimien mukaan. Tämä voi tapahtua hinnan, avoimen koron tai jopa vaihtoehdon “kreikkalaiset” kautta.

Kreikkalaiset &# 128305 ;: Nämä ovat vaihtoehtoparametreja, kuten “Delta”, “Theta”, “Gamma” jne. Voit lukea paljon enemmän vaihtoehtokreikoista tässä

Jos halusit käydä kauppaa tietyllä vaihtoehdolla, on olemassa kaksi tapaa, joilla voit kaventaa tarkkaa kyseistä vaihtoehtoa. Voit joko tarkentaa oikeassa yläkulmassa olevia hakuehtoja tai valita vaihtoehdon tietyssä tilauslomakkeessa.

Kun napsautat tiettyä vaihtoehtoa markkinoiden yleiskatsauksessa, saat vaihtoehtotilauslomakkeen. Tässä tapauksessa olemme valinneet likvideimmät markkinat, 6 500 dollarin osto-optio, joka päättyy marraskuun 2018 lopussa. Alla on erityinen tilauslomake, josta näet tilauskannat.

Deribit-optiotilauslomake

Tilauslomake valitulle vaihtoehdolle markkinoilla

Tässä muodossa voit tarkentaa tilaustasi tai jopa muuttaa vaihtoehdon tyyppiä vasemmassa yläkulmassa. Huomaat tietysti, että mitä enemmän rahaa / rahaa vastaan ​​otat vaihtoehtosi, sitä epälikvidimpiä markkinat muuttuvat.

Voit myös harkita useita muita tilauslomakeparametreja. Annamme sinulle täydellisen yleiskuvan Deribitin tilaustoiminnoista sekä futuurien että alla olevien vaihtoehtojen suhteen.

Ainoa asia, jonka huomasimme Deribit-optioista, on yleinen likviditeetin puute niille optioille, jotka ovat rahasta loppu tai syvällä rahassa. Tämä voi rajoittaa käyttämiesi vaihtoehtoisten strategioiden määrää.

Tilauslomakkeet

Kuten mainittiin, Deribitillä on melko laaja valikoima tilausoptioita sekä futuureilla että optioilla. Nämä voivat auttaa parantamaan kaupankäyntistrategiasi.

Tarkastellaan ensin Futures-tilauslomakkeita. Alla on yllä olevan kuvakaappauksen sisältämä Bitcoin ikuisten markkinoiden tilauslomake.

Deribit.com-futuuritilauslomake

Deribit-futuuritilauslomake

Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on, että voit tarkentaa tilauslomaketta joko USD: n tai BTC: n määräiseksi. Tämä on ainutlaatuinen Deribitille ja antaa aloittelijoille kauppiaiden mahdollisuuden arvioida marginaalitasoja Yhdysvaltain dollareina.

Pro-vinkki &# 128175 ;: Voit käyttää oikeassa yläkulmassa olevaa tilauslaskinta laskeaksesi voiton / tappion nopeasti

Tulevaisuuden instrumenteilla voit tehdä neljä erilaista tilausta. Nämä ovat seuraavat:

  • Raja: Tämä on tilaus, joka tehdään ennalta määrätyllä hinnalla. Se peruutetaan vasta, kun se on suoritettu, tai kun se on poistettu manuaalisesti
  • Markkinoida: Nämä tilaukset tehdään siten, että ne toteutetaan välittömästi. Tämä olisi myyntitarjouksessa ja ostotarjouksessa
  • Stop-Market: Tämä on markkinatilaus, johon sisältyy stop loss. Se toteutetaan markkinahintaan ja sitten sinulla on stop loss tappioiden suojaamiseksi
  • Pysäytysraja: Lähes sama kuin pysähdysmarkkinat, paitsi että se on rajoitettu toimeksianto ja pysäytys.

Rajatilausten avulla voit myös määrittää, kuinka kauan haluat tilauksen olevan elossa. Tätä kutsutaan “tilaukseksi”. Deribitissä on kolme näistä parametreista:

  • Hyväksytty (TTC): Tämä rajajärjestys pysyy auki pysyvästi. Ainoa kerta, kun se suljetaan, on, kun se joko peruutetaan manuaalisesti tai toteutetaanko tilaus
  • Täytä-tai-tappaa (FOK): Tämä joko suorittaa tilauksen välittömästi ja kokonaan tai ei lainkaan. Toisin sanoen osittaisia ​​tilauksia ei voi olla.
  • Välitön tai tappava (IOC): Tämä on samanlainen kuin FOK-tilaus, paitsi että se sallii osittaisen toteutuksen. Toisin sanoen se suorittaa osan tilauksesta voidakseen ja peruuttaa ne osat, joita ei voida suorittaa.

Mitä tilausikää sinun tulisi käyttää, riippuu todella kaupankäyntistrategiasta. GTC on loistava, jos haluat hallita tilauksiasi täydellisesti, vaikka se onkin vähemmän kuin ihanteellinen nopeaan toteuttamiseen.

Lopeta laukaisin &# 128299 ;: Kun asetat pysähdyksiä, sinulla on kolme “liipaisuhinta” -vaihtoehtoa lopulliseen viitehintaan. Nämä ovat Viimeinen hinta, Mark-hinta ja Indeksihinta. Voit lukea lisää näistä tässä.

Lopuksi sinulla on vielä kolme tilausparametriä, jotka haluat ehkä harkita. Nämä ovat “Posti”, “Piilotettu” ja “Pienennä”.

Postitilaukset ovat tilauksia, jotka tulevat aina tilauskantaan “valmistaja” -tilauksena. Piilotetut tilaukset ovat niitä, joita ei näy tilauskannassa, ja Pienennä vain pienentää sijaintisi kokoa.

Mitä tulee optiotilauksiin, sinulla on suurin osa samoista parametreista (lukuun ottamatta pysäytysjärjestyksiä). Optiotilauslomakkeessa on ainutlaatuista, että BTC: n ja dollarin arvon lisäksi sinulla on myös Implisiittinen volatiliteetti (IV) vaihtoehdosta.

Nämä ovat ammattimaisemmille vaihtoehtoisten kauppiaille, mutta mitä sen avulla voit tehdä, on määritellä IV vaihtoehdollesi. IV: tä käytetään tärkeimpänä syötteenä option hinnassa, joten määrittelemällä sen mukautat hintaa, jonka olet valmis maksamaan.

Marginaali ja vipuvaikutus

Kuten saatat nyt tietää, et kauppa fyysisten tuotteiden kanssa Deribitissä vaan pikemminkin johdannaisia. Nämä ovat tietysti vivutettuja instrumentteja, koska sinun on kirjattava marginaali positioon. Tämä koostuu alkupositiosta ja ylläpitomarginaalista.

Futuurit

Futuurien tapauksessa alkumarginaali on 1% Bitcoinin positiosta ja se on 2% Ethereumin positiosta. Tämä tarkoittaa 100-kertaista vipuvaikutusta BTC-sopimuksissa ja 50-kertaista ETH: n suhteen.

Tämä on ei vakio ja kasvaa lineaarisesti. Tämä on 0,5% / 100 BTC: n lisäystä Bitcoin-sopimuksessa ja 1%: n kasvu 10000 ETH: ta kohti Ethereum-sopimuksessa. Alla on kaava, jota he käyttävät alkumarginaalin soveltamiseen:

BTC IM = {1% + (sijainnin koko BTC: ssä) * 0,005%} * {sijainnin koko BTC: ssä}

ETH IM = {2% + (sijainnin koko ETH: ssa) * 0,0001%} * {sijainnin koko ETH: ssa}

Huoltomarginaalin osalta tämä alkaa 0,55 prosentista BTC: lle ja 1,0 prosentista ETH: lta. Se nousee 0,5%: n nopeudella 100BTC: n korotusta varten Bitcoinin ja Bitcoinin positiossa. Ethereumin osalta se nousee 1,0%: lla / 10000 ETH: n sijaintikoon kasvu.

Alla on kaava, jota käytetään ylläpitomarginaalin (MM) määrittämiseen:

BTC MM = {0,55% + (sijainnin koko BTC: ssä) * 0,005%} * {sijainnin koko BTC: ssä}

ETH MM = {1,0% + (sijainnin koko BTC: ssä) * 0,0001%} * {sijainnin koko BTC: ssä}

Futuurisopimuksen selvityshinnat perustuvat siihen, mitä he kutsuvat “Mark Price”. Tämä hinta lasketaan heidän oman sisäisen Deribit BTC -indeksinsä perusteella, joka itse johdetaan useiden eri pörssien hinnoista. Voit lukea lisää siitä, miten se lasketaan asiakirjat.

Vaihtoehdot

Kun tarkastelet vaihtoehtoja, sinun ei tarvitse asettaa marginaalia Pitkille vaihtoehdoille. Tämä johtuu näiden voittojen luonteesta, joten sinun ei koskaan tarvitse enää asettaa vakuuksia. Sinulla on rajoitettu haittariski, joka on vaihtoehdon kustannus.

Huomautus ✍️: Jos olet uusi vaihtoehdoissa, suosittelemme, että vältät niiden oikosulku ja pidät tutummista tulevaisuudesta. Ne voivat olla riskialttiita, jos et tiedä, miten käydä niitä kauppaa

Sinun on kuitenkin kirjattava marginaali lyhyille optiopositioille. Ottaen huomioon näiden instrumenttien ainutlaatuiset riskit, laskelmat ovat paljon mukana. Ne eroavat myös sen mukaan, onko kyseessä puhelu / myynti.

Tässä ovat lyhytpuhelun alkumarginaalin ja ylläpitomarginaalin vaatimukset:

IM = Enimmäismäärä (0,15 – rahasummasta / perustana olevasta hinnasta, 0,1) + vaihtoehdon merkintähinta

MM = 0,075 + option hinta

Ja tässä heillä on lyhyt myyntioptio:

IM = Enimmäismäärä (enintään (0,15 – rahasummasta / kohde-etuushinnasta, 0,1) + markprice_option, ylläpitomarginaali)

MM = Enimmäisarvo (0,075, 0,075 * markprice_option) + mark_price_option

Nämä ovat tietysti vain lyhyt katsaus marginaaliolosuhteisiin. Jos analysoit perusteellisemmin sopimusten yksityiskohtia ja vakuusvaatimuksia jne., Voit lukea kaiken tästä sopimuksista Docs.

Salkun marginaali

Kehittyneempien kauppiaiden joukossa voit pyytää Deribitiä soveltamaan niin sanottua “salkun marginaalia”. Tämän avulla Deribit soveltaa marginaalia, joka perustuu salkun historialliseen volatiliteettiin. Se yhdistää myös kannat, jotka sinulla on sekä futuureissa että optioissa.

Joten esimerkiksi, jos sinulla on positioita, jotka kompensoivat osittain salkun riskiä kokonaisuudessaan, Deribit voisi soveltaa pienempää marginaalia. Nämä voivat teoreettisesti antaa sinulle enemmän vipua tietyssä kaupassa.

Kelpuuttamiseksi sinun on pidettävä tililläsi vähintään 0,5 BTC koko ajan. Sinulla on oltava myös aikaisempi kokemus kaupankäynnin optiovälineistä voidaksesi hakea. Vaihtoehtojen marginaalit -osiossa on koko osa siitä, miten salkun marginaali toimii.

Vakuutuskassa

Vaikka olemme marginaalien ja erittäin vipuvaikutteisten kauppojen aiheessa, on syytä mainita Deribit-vakuutusrahasto. Niille kauppiaille, jotka ovat aiemmin käyttäneet BitMEXiä, se on sama käsite kuin heidän pörssinsä.

Vakuutusrahasto on pohjimmiltaan BTC: n pooli, joka on varannossa elinkeinonharjoittajien positio konkursseissa. Se rahoitetaan maksuilla, jotka Deribit perii selvitystilauksista (yllä annettu). Nämä lisätään sitten joka tunti vakuutusrahastoon.

Deribitin vakuutusrahasto

BTC: n kokonaismäärä Deribit-vakuutusrahastossa

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, Deribit-vakuutusrahasto on tällä hetkellä 142BTC. Niin kauan kuin rahastossa on nollasta poikkeava BTC-määrä, kauppiaat voivat nostaa realisoitumattomia voittoja futuurisopimuksista.

Jos vakuutusrahasto kuitenkin jotenkin loppuu, muut kauppiaat ovat koukussa ja konkurssiin joutuneet kauppiaat “sosiaalistuvat” voittaneiden kauppiaiden joukossa. Voit periaatteessa ajatella vakuutusrahastoa kollektiivisena riskinhallintarahastona.

Deribit-mobiilisovellus

Vaikka mobiilisovellukset eivät voi koskaan vastata verkko- ja PC-asiakasympäristöjen toimintoja, ne voivat olla hyödyllisiä niille kauppiaille, jotka eivät voi olla työpöydällä koko päivän. Ne voivat myös olla hyödyllisiä pelkästään live-asemien seuraamisessa.

Deribitillä on oma Native-sovellus, joka on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Tämä on etu, jonka heillä on verrattuna BitMEXiin, jolla ei ole lainkaan sovelluksia. Samoin Deribit-sovellus voisi toimia nopeammin kuin muut vaihtoon perustuvat mobiilisovellukset, koska se on kytketty API: n kautta.

Tarkasteltaessa sovellusta näyttää olevan paljon toiminnallisuutta. Voit esimerkiksi käyttää sekä optioita että futuuripörssejä, ja se antaa sinulle samat yleiskatsaukset ja tilausvaihtoehdot, jotka löydät verkkosovelluksesta.

Deribit-mobiilisovellus

Deribit Android -sovelluksen näyttökuvat

Palautteen suhteen käyttäjiltä ei ole ollut arvosteluja Apple Store. Jotkut käyttäjät lähettivät kuitenkin arvosteluja Google Play Kauppa. Ne olivat yleensä varsin myönteisiä, vaikka kritiikkiä oli jonkin verran.

Esimerkiksi jotkut kauppiaat kiistivät sen, että sovellus oli dataa ja energiaa raskas. Siellä oli myös yksi tai kaksi vikaa, jotka tarvitsivat silittää. Jotkut käyttäjät ilmaisivat huolensa siitä, että he tarvitsivat API-avaimen sovelluksen käyttämiseen eivätkä olleet liian tyytyväisiä tähän kirjautumisvaihtoehtoon.

Meidän olisi sovittava joidenkin näiden käyttäjien kanssa.

Vaikka API-yhteys tekee sovelluksesta todellakin nopean, se on vähemmän turvallinen kuin tavallisten paikallisten mobiilitodennusten käyttö. Ehkä tämä on jotain, mitä Deribit voisi harkita mukauttamista sovelluksen myöhempiin versioihin vuoden 2018 loppupuolella.

Deribit-sovellusliittymä

Niille kauppiaille, jotka haluavat kehittää omia robottejaan ja kaupankäyntialgoritmeja, he haluavat käyttää Deribit-sovellusliittymää. Tämä on oikeastaan ​​melko laaja API-järjestelmä, jolla on erilaisia ​​toimintoja kehittäjille.

Deribitillä on sekä REST-sovellusliittymä että Websocket-sovellusliittymä. Ensimmäisellä on julkinen ja yksityinen osa. Jos halusit vain kehittää sovelluksia, jotka hyödynsivät markkinatietoja jne., Voit saada sen käyttämällä julkista sovellusliittymää. Jos kuitenkin haluat käyttää yksityistä sovellusliittymää, pyyntösi on allekirjoitettava API-avaimellasi.

Saadaksesi API-avaimesi, siirryt tilillesi ja napsautat API-välilehteä. Sitten sinun on pyydettävä API-avainta. Varmista, että kun sinulla on API-avain, tallenna käyttöavaimesi myös turvalliseen paikkaan. Tämä johtuu siitä, että se on ainoa tapa palauttaa API-avain katoamisen yhteydessä.

Pyydetään pääsyä Deribit API -avaimeen

Deribit API -avaimen käyttöoikeuksien pyytäminen

Aivan kuten yleinen turvatoimenpide, sinun on oltava erityisen varovainen API-avainten suhteen. Jos huijari tai hakkeri saa sen hallintaansa, se voi lähettää itsenäisiä kauppoja tilillesi. API-konsolitagi antaa sinulle kaikki tiedot, jotka liittyvät vuorovaikutukseen API: n kanssa. API: n nopeusrajojen suhteen niillä on yksinkertainen raja 300 pyyntöä sekunnissa.

Jotain muuta, mitä Deribit tekee, ei ole vaihtoehto muissa pörsseissä, on se, että ne tarjoavat kehittäjille yhteissijainti heidän palvelinkeskuksessaan. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että kaupankäyntipalvelimet voidaan perustaa aivan Deribitin palvelinten lähelle viiveen vähentämiseksi. Heidän datakeskuksensa on OVH: n datakeskuksessa Strasbourgissa.

On myös syytä mainita täällä, ennen kuin siirrymme mobiilisovellukseen, että tämä sovellus toimii API: n kautta. Jos siis harkitsit Deribit-mobiilisovelluksen käyttöä, joudut joka tapauksessa pyytämään API-avainta.

Deribit-asiakastuki

Niille kauppiaille, jotka olivat aktiivisia vuosina 2017-2018 härkätaistelussa, he tietävät omakohtaisesti, kuinka vaikeaa se oli, kun se tuli asiakastukeen useissa kryptovaluutanvaihdoissa. Päivät lopussa ja liput, joihin ei ole vastattu.

Joten miten Deribit pinotaan?

Heillä näyttää olevan kaikki tavalliset asiakastukivaihtoehdot. Ensinnäkin heillä on joukko erityisiä sähköposteja, joista voit tavoittaa heidät heidän yhteyssivulta. Heillä ei kuitenkaan ole online-yhteysosaa, joka olisi samanlainen kuin useiden muiden pörssien tarjoama.

Deribit Ota yhteyttä sähköpostiviesteihin

Sähköpostiosoitteet, joita käytetään yhteydenpitoon Deribitiin

Koska ne eivät vaadi sinua vahvistamaan vaihtoasi, sinun ei tarvitse odottaa heidän tutkivan mitään asiakirjoja, kuten he tekevät lukuisissa muissa fiat-pörsseissä. Nämä olivat usein hitaimpia prosesseja näissä vaihdoissa.

Jos haluat suorempaa yhteyttä heihin, voit aina liittyä heidän sähkeensä tukikanavaan. Heillä on myös Viserrys tilillä, jolla he näyttävät olevan suhteellisen aktiivisia, joten voit käyttää myös näitä.

Ylin vinkki ✔️: Jos kysymyksesi on luonteeltaan rutiinia, voit siirtyä heidän FAQ-osioonsa. Se on melko laaja ja todennäköisesti saa vastauksen kysymykseesi tuolla.

Deribit-kumppaniohjelma

Jos sinulla on suhteellisen vahva seuraaja verkossa, voit hyödyntää Deribit-kumppaniohjelmaa. Aivan kuten muutkin pörssihakemusohjelmat, tämä antaa sinulle osuuden kaupankäyntipalkkiosta viittaamillesi käyttäjille.

Pohjimmiltaan, jos saat viitteesi rekisteröityäksesi ja aloitat Deribitin käytön, he saavat 10% alennuksen kaupankäyntimaksuistaan ​​enintään 6 kuukaudeksi. Viittauksestasi saat 20% näistä kaupankäyntimaksuista ensimmäisten 6 kuukauden ajalta. Sen jälkeen saat 10% ikuisuuden.

Tämä on parempi kuin tytäryhtiötarjous, joka on tällä hetkellä saatavana BitMEX: ssä, josta aloitat 10% kiinteällä. Se on kuitenkin hieman vähemmän houkutteleva kuin Binancen, jossa saat 20% rajoittamattomasti.

Jos halusit ohjata joitain ihmisiä Deribitiin, on järkevää hankkia itsellesi tytäryhtiölinkki. Voit hankkia tämän tilisi kumppaniosastosta. Alla oleva kuvakaappaus on tytäryhtiön hallintapaneeli.

Deribit-kumppaniohjelma

Tytäryhtiölinkin hankkiminen ystävien lähettämistä varten

Sinulle annetaan kaksi linkkiä, joihin voit lähettää viittauksesi, ja nämä ovat joko etusivu tai ilmoittautumislomake.

Huomautus ✍️:Sinun kannattaa lukea tytäryhtiön käyttöehdot varmistaaksesi, että markkinointi / viittauskäytäntösi on rehellinen.

Mitä emme pitäneet

Tietysti mikään tarkastelu ei olisi täydellinen ilman, että katsottaisiin joitain suurimpia haittoja, jotka voisimme havaita Deribit-pörssissä.

Ensinnäkin, vaikka Deribitin laaja optiovälineiden valikoima sopii erinomaisesti optiostrategioiden toteuttamiseen, likviditeetin puute joillakin markkinoilla voi estää sitä. Tämä ei todellakaan ole Deribitin vika, vaan se johtuu enemmän toisella puolella olevien kauppiaiden volyymin puutteesta.

Tällä hetkellä Deribitillä on vain Bitcoin- ja Ethereum-markkinat ilman muita altcoineja. Jos haluat käydä kauppaa näillä markkinoilla, sinun on harkittava vaihtoehtoa, kuten Kraken tai IQ Option.

Deribit ei myöskään ole avoin kauppiaille tietyiltä alueilta, kuten Yhdysvalloista, Kanadasta tai Alankomaista. He estävät näiden maantieteellisten alueiden IP-osoitteet. Tämä johtuu säännöistä, joita näillä mailla on rahoitusvakuuksia varten.

Jotkut kauppiaat ovat käyttäneet VPN-verkkoja anonyymin tilin luomiseen. Tämä kuitenkin rikkoo Deribit TOS: ää ja voi aiheuttaa riskejä. Jos Deribit tarvitsee joskus jonkin verran varmennusta tulevaisuudessa, he eivät välttämättä ota ystävällisesti palveluntarjoajansa rikkoutumista.

Lopuksi, vaikka Fiatin valuuttarahoituksen puute ei ole ongelma useimmille salauskauppiaille, se voi olla pieni este perinteisille kauppiaille, jotka voisivat helposti käyttää CFD: tä tai levittää vedonlyöntiympäristöä, joka hyväksyy USD, EUR, GBP jne..

Johtopäätös

Olimme iloisesti yllättyneitä tarkastelemalla Deribitiä. Pörssi on yksi toimivimmista, mitä olemme nähneet ja joka tyydyttää useimpia ammattikauppiaita. Se on myös suhteellisen intuitiivinen ja runsaasti resursseja joillekin uudemmille kauppiaille.

Pidimme myös todella mielikuvasta “demotilistä” heidän testiverkossaan. Tämä voi olla hyödyllistä kaikille niille kauppiaille, jotka harkitsevat siirtymistä toiseen pörssiin. Se antaa heille enemmän näkökulmaa koko vaihtoon, ennen kuin he asettavat live-varoja.

Kyllä, on joitain asioita, joiden mielestämme oli syytä parantaa. Nämä eivät kuitenkaan saisi varjostaa vaihtoon liittyviä muita etuja. Bitcoin-vaihtoehdot ovat edelleen alkuvaiheessa, ja kun lisää kauppiaita siirtyy, volyymit ja tietoisuus kasvavat.

Yhteenvetona, loistava vaihto, jos haluat käydä kauppaa Bitcoin-optioilla ja vahva vaihtoehto BitMEXille futuurikaupalle.

Varoitus ⚡️: Viputettujen futuurituotteiden kauppa on uskomattoman riskialtista. Varmista, että harjoittelet riittävää riskienhallintaa

Esitelty kuva Deribitin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me