Coinbase Pro Review: Täydellinen yleiskatsaus pörssiin

Coinbase Pro (aiemmin GDAX) on kehittynyt kryptovaluuttakauppapaikka, jonka omistaa ja ylläpitää Coinbase.

Paljon laajemman kolikoiden lisäksi kauppiaat tällä alustalla voivat käydä kauppaa kehittyneempien järjestelmien kanssa. Coinbase Pro toimii kuin perinteisempi “pörssi”, jolla on todelliset tilauskannat ja markkinoiden likviditeetti.

Onko se todella sen arvoista?

Tässä Coinbase Pro -katsauksessa annamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä vaihdosta. Annamme sinulle myös joitain vinkkejä, jotta saat kaiken irti kaupankäyntialustasta.

Yleiskatsaus

Kuten aiemmin mainittiin, Coinbase Pro kutsuttiin aiemmin nimellä “GDAX” ja se oli edistyksellinen kaupankäyntialusta, jota Coinbase hoiti. Vuonna 2018 pörssi muutettiin nimellä Coinbase Pro.

Coinbase on hyvin tunnettu melkein jokaiselle kryptovaluutta-kauppiaalle maailmassa ja se oli yksi varhaisista pörsseistä. He avasivat kirjansa markkinoille kesäkuussa 2013 ja ovat vasta kasvaneet.

San Franciscossa sijaitsevalla Coinbasella on yli 20 miljoonaa käyttäjää, jotka ovat käyneet kauppaa yli 150 miljardilla dollarilla sen jälkeen kun pörssi avasi ovensa. Ne ovat myös laajentuneet lukemattomiin maihin ympäri maailmaa, ja niillä on helppo rahanvaihto Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja EU: ssa.

Coinbase Pro on rakennettu hyödyntämään suuria ja tuottoisia krypto-salaus-kaupankäyntimarkkinoita. Elinkeinonharjoittajat voivat käydä kauppaa useilla eri kolikoilla markkinatilauskirjoilla. Tämä eroaa Coinbasesta, jossa ostat suoraan pörssistä markkinatakaajana.

Kehittyneemmästä alustasta huolimatta Coinbase Pro käyttää samaa teknologista infrastruktuuria ja asiantuntemusta kuin Coinbase.

Tämä kohta liittyy hyvin seuraavaan kysymykseemme …

Onko Coinbase Pro turvallinen?

Coinbase Prolla on täsmälleen samat suojausmenettelyt kuin Coinbasessa. Tämä tarkoittaa, että kauppiaat hyötyvät vuosien kokemuksesta kehittäjiltä, ​​jotka käyttävät taistelutestattua turvajärjestelmää.

Coinbase Pro Security

Se tarkoittaa myös, että Coinbase Prolla on paljon samaa sääntelyvalvontaa kuin Coinbasella. Tarkastellaan näitä kaikkia tarkemmin.

Kolikoiden turvallisuus

Coinbase Pro käyttää kylmävarastointikäytäntöä suurimmalle osalle hallussaan olevia kolikoita. Yli 98% kaikista Coinbase Pron kolikoista on tallennettu offline-lompakkoihin, jotka ovat “ilmarakoja” irti Internetistä.

Tiesitkö ❓: Coinbase on kolikoiden varastoinnin asiantuntijoita, kun otetaan huomioon Coinbase Custodyn, institutionaalisen tason kolikoiden säilytyspalvelun toiminta.

He käyttävät myös useita allekirjoituksia sisältäviä lompakoita. Tämä tarkoittaa, että kolikoita voidaan ottaa kylmävarastosta vain, jos useat organisaation henkilöt valtuuttavat kaupan.

FDIC-vakuutus

Jotain muuta Coinbase Prolla on, jota ei ole saatavana monissa muissa pörsseissä FDIC-vakuutus heidän USD-tileillään. Tämän pankkien on yleensä suojeltava asiakkaitaan.

FDIC-vakuutus tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajat, joiden USD-saldo on alle 250 000 dollaria, on federaatiovakuutettu Yhdysvaltain hallituksella. Jos Coinbase Pro menisi alle, Yhdysvaltain hallitus korvaisi sinulle saldon.

Käyttäjän suojaus

On myös joukko suojausmenettelyjä, jotka heidän on suojattava henkilökohtaisia ​​tilejä. Ensinnäkin sinulla on kahden tekijän todennus, jota vaaditaan oletuksena tililläsi. Tämä suojaa sinua tietojenkalastelulta.

Kahden tekijän todennuksessa voidaan käyttää kahta tapaa. Tämä tapahtuu joko tekstiviestivahvistuksella tai Googlen kautta todennusohjelma. Suosittelemme jälkimmäistä ottaen huomioon sen aiheuttaman riskin sim vaihtaminen.

Coinbase Pro 2FA

Coinbase Pro 2FA ja Authenticator -sovellus

Lompakon puolella Coinbase Pro antaa sinun myös merkitä salausvaluuttaosoitteesi valkoiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit peruuttaa vain tietyille ennalta hyväksytyille kryptovaluuttaosoitteille.

Omaisuuden kattavuus

Yhteensä on 12 erilaista kolikkoa, joita voit ostaa. Näitä ovat Bitcoinin, Litecoinin, Ethereumin, Bitcoin Cashin ja Ethereum Classicin tavallinen Coinbase-tarjous.

Alla on joitain Coinbase Pron lisäkolikoita, joissa täysi kaupankäynti on käytössä:

 • Ripple (XRP)
 • Tähtivalot (XLM)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Zcash (ZEC)
 • Augur (REP)
 • 0x (ZRX)

On myös useita muita pienempiä altcoineja, joilla voit käydä kauppaa, mutta kaupankäyntityypille voi olla rajoituksia (vain Limit-tilaukset). Näet kaikkien markkinoiden reaaliaikaisen tilan niiden markkinoilla markkinoiden sivu.

Market Status Coinbase Pro

Markkinatilanne Coinbase Prossa

Kaikilla edellä luetelluilla kolikoilla on myös useita eri markkinoita. Esimerkiksi sinulla on tavalliset fiat-markkinat USD, EUR ja GBP. Sitten sinulla on myös kolikot ristissä BTC: n kanssa ja muut kolikot, jotka on ristissä USDC: n, Coinbase’s stablecoinin, kanssa..

Pro-vinkki: ✔️ USDC on sidottu dollariin 1: 1. Tämä tekee siitä ihanteellisen ehdokkaan “Hodl” voittosi.

Coinbase Pro -maksut

Yksi merkittävä ero Coinbasen ja Coinbase Pron välillä on kaupankäyntimaksujen rakenne.

Coinbase Pro käyttää valmistajan takaajamaksumallia. Tämä tarkoittaa, että on kaksi korkoa riippuen siitä, luotko likviditeettiä pörssissä vai otatko likviditeettiä heidän kirjanpidostaan.

Huomautus: ✍️Kun teet “markkinatilauksen”, olet “ottaja”. Limiittitilaukset ovat enimmäkseen “valmistajien” tilauksia. Katso tilaustiedot alla

Koska Coinbase Pro haluaa kannustaa kauppiaita tekemään likviditeettiä kirjoista, valmistajan maksu on pienempi kuin ottajapalkkio. Kaupankäynnin määrän perusteella peritään myös erilaisia ​​maksuja. Alla on yksinkertaistettu maksutaulukko:

30 päivän äänenvoimakkuus Takaajamaksu Maker-maksu
Jopa 100 000 dollaria 0,25% 0,15%
100 000 dollaria – 1 miljoona dollaria 0,20% 0,10%
1–10 miljoonaa dollaria 0,18% 0,08%
10–50 miljoonaa dollaria 0,15% 0,05%
50–100 miljoonaa dollaria 0,10% 0,00%

Kuten näette, mitä enemmän kauppaa käydään, sitä alhaisemmat maksut veloitetaan. Yllä oleva määrä lasketaan edellisen 30 päivän USD-kaupankäyntimääränne perusteella.

Jos haluat nähdä maksut, jotka olet maksanut tapahtumista, voit tarkastella niitä tilisi hallintapaneelissa. Voisit siirtyä “Omat tilaukset” -osioon, jossa sinulla on aiemmat tilauksesi ja mitä olet niistä maksanut.

Jotain muuta, jonka pidimme melko kätevänä, oli kyky luoda nopeasti lausuntoja kaikista aikaisemmista kaupoista. Tämä tehdään tilisi profiili-osiossa, ja näitä asiakirjoja voidaan käyttää hallinnollisiin tarkoituksiin, kuten verot jne.

Rahoitus / nostaminen

Rahoituksen / tililtä nostamisen yhteydessä maksat samat maksut kuin Coinbase-pääpörssissä.

Esimerkiksi luottokortilla rahoitettaessa sinulta veloitetaan 3,99%: n maksu. Rahoitus pankkisiirrolla on ilmaista, mutta pankkisiirrolla veloitetaan 1 punnan maksu GBP-pankkitileiltä ja 1 € EUR-tileiltä.

Tietenkin, kun kyseessä on kryptovaluutan nostaminen, joudut maksamaan verkko- tai “kaivosmaksut”. Nämä ovat tosin melko merkityksettömiä.

Coinbase Pro -maat

Coinbase Pro on saatavana useimmilla alueilla, jotka Coinbase on. Tämä tarkoittaa, että heillä on melko laaja ulottuvuus ja ne ovat avoimia useille ihmisille.

Ensinnäkin niille, jotka ovat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja suurimmassa osassa EU: ta, sinulla on täysi pääsy pörssin fiat-kauppapareihin. Sinulla on myös pääsy kaikkiin salauksesta salaukseen -markkinoille.

Huomautus: ✍️On yksi valtio, jossa Coinbase Prolla ei ole lupaa tarjota palveluitaan, ja se on Havaijilla

Jos et sijaitse jollakin yllä olevista alueista, voit silti käyttää kaikkia salausta salaukseen -pareja. Tämä sisältää seuraavat:

 • Argentiina
 • Australia
 • Brasilia
 • Kanada
 • Chile
 • Kolumbia
 • Hong Kong
 • Intia
 • Indonesia
 • Meksiko
 • Uusi Seelanti
 • Peru
 • Filippiinit
 • Singapore
 • Etelä-Korea

Tietenkin, kun kyse on tilisi rahoittamisesta fiatilla, tämä on tietysti vain Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja EU: n käytettävissä. Ne, jotka ovat Singaporessa, Kanadassa ja Australiassa, voivat ostaa Bitcoinia vain luottokortilla. Näet lisää alla olevasta Rahoitus / Nosto-osiosta.

On myös syytä huomauttaa, että Coinbase Pro on tarkoitettu vain yksittäisille tileille. Jos sinulla on yritys- tai institutionaalisen tason kaupankäyntivaatimus, voit käyttää sitä Coinbase Prime. Tämä antaa sinulle pääsyn samoihin maksuvalmiuspooliin kuin Coinbase Pro, mutta paljon hienostuneemmalla palvelulla.

Coinbase Pro -rekisteröinti

Jos sinulla on jo Coinbase-tili, rekisteröityminen Coinbase Prohon on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Coinbase-tunnuksillasi ja olet valmis käymään kauppaa.

Jos et kuitenkaan ole vielä rekisteröitynyt Coinbaseen, sinun on tehtävä tämä ennen kuin voit käydä kauppaa Coinbase Prolla. Tämä tarkoittaa, että sinun on suoritettava heidän vahvistus- ja vaatimustenmukaisuuden vaiheet.

Coinbase Pro -rekisteröinti

Coinbase Pro -rekisteröintilomake

Tämä edellyttää, että lähetät heille henkilöllisyystodistuksen ja osoitetodistuksen. Ensimmäinen voi olla jotain passin / ajokorttikopion kaltaista, kun taas jälkimmäinen voi olla pankkitili tai tililasku.

Yksityisyys Hawks &# 128374; ️: Coinbase Pro on täysi KYC-pörssi. Tarkista Binance, jos haluat aloittaa tuntemattomalla tilillä

Coinbase Pro vaatii myös sinua tekemään selfie, jolla pidät henkilötodistusta. Tämä antaa heille mahdollisuuden tarkistaa, että olet todellakin asiakirjan haltija, jota yrität lähettää.

Useimmissa tapauksissa he pystyvät tarkistamaan asiakirjat ja selfien kasvojentunnistustekniikan avulla, mikä tarkoittaa, että se voidaan tehdä melkein välittömästi. Vahvistaminen voi kuitenkin kestää kauemmin, jos se tarvitsee sinulta lisätietoja.

Coinbase Pro -alusta

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi tätä kutsutaan ”Pro”, johtuu kaupankäyntialustasta.

Tämä foorumi näyttää täysin erilaiselta kuin Coinbasessa, mutta on melko tuttu niille kauppiaille, jotka ovat käyttäneet muuta vaihtoa, kuten Kraken tai Bitstamp.

Tämän jälkeen foorumi on melko hyvin järjestetty ja suhteellisen intuitiivinen aloittelijoille. Siinä on myös monia ominaisuuksia, joita kehittyneet kryptovaluutta-kauppiaat ovat odottaneet.

Coinbase Pro -alusta

Coinbase Pro Trading -liitäntäYökyöpeleille &# 129417 ;: Voit muuttaa kaupankäyntirajapinnan värimallia näytön oikeassa alakulmassa

Katsotaanpa tarkemmin kutakin näistä pääkaupankäyntirajapinnan segmenteistä tarkemmin.

Tilauslomakkeet ovat vasemmalla. Täällä teet tilauksiasi ja lähetät ne vaihto-tilauskirjoihin. Seuraavassa käsitellään useita tilausparametreja.

Sen lisäksi sinulla on itse tilauskirjat. Tämä antaa sinulle yleiskatsauksen kaikista Coinbase Pro -pörssissä tällä hetkellä olevista osto- / myyntitilauksista sekä niiden välisestä erosta. Kun teet tilauksen, näet sen lähetetyn näihin kirjoihin.

Hintakaavio on yläosassa keskellä. Tällä on melko perustoiminnot, ja voit muuttaa rasti-koon, kaavion koon sekä peittää kaksi erilaista liukuvan keskiarvon indikaattoria (EMA12 tai EMA26).

Valitettavasti salaatun teknisen analyytikon kohdalla ei ole tutkimuksia, kartoitustyökaluja tai muita teknisiä indikaattoreita, joita voit käyttää näissä kaavioissa.

Suosituimman kauppiaan vinkki &# 128175 ;: Miksi ei käyttää Kaupankäyntinäkymä suorittaa kartoitus ja käydä kauppaa Coinbase Prolla?

Siirtymällä kaavioiden alle ostat / myyt seinät. Näitä käytetään tilauskannan syvyyden määrittämiseen ja kuka hallitsee sonnien ja karhujen markkinoita. Voit myös lähentää tätä kaaviota saadaksesi enemmän tietoa.

Näiden alapuolella on viimeisimmät tilauksesi, jotka on joko toteutettu tai ovat edelleen voimassa. Tämän oikealla puolella on kaikki tilaukset, jotka juuri toteutettiin markkinoilla.

Mitä tapahtuu, jos haluat muuttaa kauppaa käyviä markkinoita?

Markkinoiden vaihtaminen CoinbasePro

Vaihtaminen markkinoiden välillä

Alustan vasemmalla puolella on avattava valikko, jossa voit vaihtaa eri markkinoiden välillä. Avattavasta valikosta voit myös etsiä haluamasi parin ja se suodatetaan.

Tilaa sijoitus

Coinbase Prossa on kohtuullinen määrä tilaustoimintoja.

Tilauslomake sijaitsee helposti kaupankäyntirajapinnan vasemmalla puolella. Ensinnäkin sinun on päätettävä, oletko ostamassa vai myymässä. Sitten valitset summan, jolla haluat käydä kauppaa.

CoinbasePro-tilauslomakkeet

Erilaiset tilaukset Lomakkeet

Nyt kun tilauksen perusteet on lajiteltu, sinun on päätettävä, miten haluat tilauksen tehdä. Coinbase Prossa on kolme tilaustyyppiä, ja on tärkeää tietää, mitä kukin näistä tarkoittaa:

 • Markkinatilaus: Tämä on markkinatasolla tehtävä toimeksianto, joka toteutetaan melkein välittömästi. Se sijoitetaan alimpaan “tarjoukseen”, jos ostaa, tai korkeimpaan “tarjoukseen”, jos myy
 • Rajajärjestys: Tämä on toimeksianto, joka asetetaan tasolle, joka on poissa nykyisestä markkinatasosta ennalta määrätyllä hinnalla. Tämä voi olla markkinahinnan yläpuolella, jos myydä, tai alle hinnan, jos ostaa.
 • Lopeta tilaus: Nämä ovat pohjimmiltaan kahta vastakkaista markkinatilausta, jotka tehdään samanaikaisesti. Yksi on ostaa / myydä ja toinen lopettaa pois asemasta. Nämä ovat tehokkaita riskienhallintatyökaluja, jotka suojaavat asemaansa haittariskin sattuessa.

Suosituimman kauppiaan vinkki &# 128175 ;: Takaa itsellesi valmistajapalkkio limiittitilauksellasi valitsemalla Vain postitus -tilaus

Näiden yllä olevien tilausten lisäksi sinulla on myös edistyneempiä vaihtoehtoja, kun on kyse siitä, miten markkinatilaukset “tilausikä”. Nämä ovat seuraavat parametrit:

 • Hyvä peruttu (GTC): Tämä on tilaus, joka pysyy auki, kunnes olet joko toteuttanut tai peruuttanut sen. Jos kumpaakaan ei tapahdu, se pysyy kirjoissa ikuisesti
 • Hyvä aika: Tämä on markkinatilaus, joka pysyy auki, mutta vain tietyn ajan. Coinbase Prossa voit asettaa tämän yhdeksi minuutiksi, tunniksi tai päiväksi
 • Välitön tai Peruuta (IOC): Tällä tilauksella se toteuttaa tilauksen kokonaan tai osittain välittömästi ja peruuttaa täyttämättömän osan. Tämä tarkoittaa, että tämän tyyppinen tilaus mahdollistaa “osittaisen täytön”
 • Täytä tai tappaa (FOK): Tämäntyyppisessä toimeksiannossa koko positio tulisi toteuttaa tietyllä hinnalla. Jos näin ei tapahdu, tilaus peruutetaan. Tämä eroaa IOC-järjestyksestä, koska se ei salli osittaista täyttämistä

Joten, jos haluat ostaa vain tietyn määrän Bitcoinia tietyllä hinnalla, sinun on asetettava FOK-tilaus. Jos olet joustavampi suoritettavan summan suhteen, voit harkita GTC: tä tai GTT: tä. Emme todellakaan näe tarvetta IOC-tilauksille tällä hetkellä.

Talletukset / nostot

Tilisi rahoittaminen on aivan yhtä yksinkertaista kuin tavallisessa Coinbase-pörssissä.

Voit tehdä sen Coinbase Pro -sovelluksessa siirtymällä Omat lompakot -osiossa. Tämä antaa sinulle yleiskuvan kaikista aikaisemmista talletuksista / nostoista, jotka olet tehnyt tilillä.

Valitset haluamasi rahoitustyypin. Olettaen, että tämä on Bitcoinissa, lyöt Bitcoin-lompakkoasi. Sitten valitset “Talletus” ja tämä luo Bitcoin-osoitteen.

Bitcoin-talletus

Bitcoin-talletuksen tekeminen Coinbase Prossa

Jos sinulla on varoja Coinbase-tilillä, voit siirtää ne myös siellä tallentamastasi lompakosta. Tämä on välitöntä, koska Coinbase vain siirtää saldon tililtä toiselle.

Kätevä vihje &# 128076 ;: Jos rahoitus ulkoisesta lompakosta, Coinbase Pro vaatii 6 Bitcoin-vahvistusta. Käytä bitcoin-lohkojen tutkijoita seuraamaan tapahtumaa

Jos aiot nostaa varoja, prosessi on yhtä yksinkertainen. Sinun on joko lisättävä uusi lompakon osoite tai käytettävä yhtä aikaisemmista osoitekirjaasi. Voit myös siirtää nopeasti takaisin Coinbase-lompakkoon, jos tarvitset sitä siellä.

Käytimme Bitcoinia esimerkkinä, mutta Coinbase Prolla on rahoitus- / nostotoiminto kaikille kolikoille, jotka ne listaa pörssissä. Prosessi on täsmälleen sama kuin edellä selitetty Bitcoin-esimerkki.

On myös tärkeää huomata, että Coinbase Prolla on oletusarvoisesti tililläsi nostorajat. Tämä on asetettu 10 000 dollariin useimmille tileille. Jos haluat lisätä tätä, sinun on lähetettävä pyyntö.

Tässä pyynnössä Coinbase Pro tarvitsee lisätietoja siitä, miksi teet pyynnön, sekä linkin Linkediniin. He pyytävät myös tiliotetta pyyntösi nopeuttamiseksi. Löysimme tämän melko hankalaksi ja tunkeilevaksi, mutta saatat olla vähemmän vaivautunut siitä.

Fiatin rahoitus / peruutus

Jos haluat lähettää joko USD, GBP tai EUR, voit käyttää Coinbase Prossa lukuisia vaihtoehtoja, joita heillä on fiat-rahoitukseen..

Kuten Bitcoin-rahoituksen kohdalla, siirryt Lompakot-osioon ja valitset valuutan, jolla haluat rahoittaa. Meidän tapauksessamme aiomme rahoittaa GBP: ssä. Tämä luo seuraavan lomakkeen:

Fiat-talletus

Fiat-valuuttatalletus Coinbase Pro

Tämä tuottaa pankkitilitiedot, jotka sinun on rahoitettava omalla pankillasi. Sinun tulisi myös varmistaa, että käytät yksilöllistä tunnistetta rahoituksessa, koska se antaa Coinbase Pro: lle mahdollisuuden seurata tapahtumaa.

Huomautus ✍️: Voit lähettää rahaa vain nimesi tililtä. Kolmannen osapuolen siirtoja ei sallita

Kun olet suorittanut maksun, kuluva aika riippuu pankkisi sijainnista jne. Yleensä sen tulisi olla 1-2 työpäivän sisällä.

Fiat voi nostaa pankkitileille vasta, kun olet linkittänyt pankkitilisi Coinbase Proon.

Siirryt tiliprofiilisi Pankki-osioon. Täällä näet nykyiset tilit, jotka olet linkittänyt tiliisi. Jos haluat lisätä sellaisen, napsauta “Linkitä uusi tili”.

Linkitä pankkitilin Coinbase

Pankkitilin linkittäminen Coinbasessa

Yllä olevat tiedot vaaditaan Ison-Britannian ja EUR-tileille. Huomaa myös, että kuten rahoituksen kohdalla, voit nostaa varoja vain omalla nimelläsi olevaan tiliin. Tilisi linkittäminen voidaan yleensä tehdä välittömästi olettaen, että annetut tiedot ovat oikein.

Jos pankkiasi ei voida yhdistää tällä tavalla, Coinbase vaatii sinua suorittamaan talletuksen vahvistus. He lähettävät sinulle lyhyen koodin pienessä talletuksessa pankkiin, jota sinun on käytettävä vahvistamiseen.

Asiakaspalvelu

Coinbase Pron asiakastuki ei ole poikkeuksellinen, mutta se on sopusoinnussa useimpien muiden vaihtojen kanssa.

On olemassa useita menetelmiä, joita voit käyttää saadaksesi niistä käsiksi. Ehkä paras veto on heidän lipputukijärjestelmänsä kautta. Tähän pääsee suoraan online-hallintapaneelista.

Oikeassa yläkulmassa sinulla on nimesi. Voit viedä hiiren sen päälle ja se näyttää hallintapaneelin vaihtoehdot. Täällä voit napsauttaa “ota yhteyttä” ja tuo esiin koko yhteydenottolomakkeen.

Kuinka kauan ne kestävät, riippuu pyynnön tyypistä ja tapauksesi monimutkaisuudesta. Jos olet vielä vahvistusvaiheessa, tämä voi viedä vähän aikaa, varsinkin jos asiakirjat on tarkastettava manuaalisesti.

Ylin vinkki✔️: Yritä tehdä pyyntösi mahdollisimman tarkaksi kaikilla tarvittavilla tiedoilla. Tämä voi nopeuttaa pyyntöjä

Jos sinulla ei vieläkään ole onnea tämän lipputukijärjestelmän kautta, heillä on omat puhelinlinjat. Voit ottaa yhteyttä heihin numeroon +1888908-7930, jos olet Yhdysvalloissa / kansainvälisessä maassa tai voit käyttää numeroa 0808168 4635, jos olet Isossa-Britanniassa.

Tietenkin, jos et halua joutua käsittelemään heitä näiden menetelmien avulla, voit aina käyttää heidän asiakasresurssejaan. Tässä on joukko usein kysyttyjä kysymyksiä ja muuta tietoa, joka voi auttaa ratkaisemaan kyselysi.

Coinbase Pro -sovellusliittymä

Niille siellä oleville kehittäjille Coinbase Prolla oli melko vankka sovellusliittymä. Sovellusliittymän avulla voit koodata omat robotit ja algoritmit kauppaa varten markkinoilla 24/7/365.

Ensinnäkin sinulla on websocket-sovellusliittymä, jonka avulla voit lukea markkinatietoja. Sitten sinulla on FIX (Financial Information Exchange) -sovellusliittymä, johon voit tehdä tilauspyyntöjä. Lopuksi sinulla on REST-sovellusliittymä, jolla on kaikki tilinhallintatyökalut. Voit lukea sovellusliittymän asiakirjat täällä.

Jos haluat aloittaa sovellusliittymän käytön, sinun on hankittava API-avain. Tämä voidaan luoda tilisi hallintapaneelista. Napsautat “Uusi API-avain” näytön oikeassa yläkulmassa.

Luo API-avain CBPro

Luodaan API-avain

Kun tämä on tehty, sinun on valittava avainten tyyppi. Sinun on myös valittava salasana ja haluatko sitoa sovellusliittymän tiettyyn IP-osoitteeseen. Avaimesi luodaan sitten salaisella merkkijonolla.

Tee muistiinpano ✍️: Salaisuus luodaan vain kerran. Muista kirjoittaa se muistiin ja pitää se turvallisessa paikassa.

Kun sinulla on avain, se näkyy API-osiossa. Voit nyt ottaa nämä ja käyttää niitä robotteissasi, jotka ovat vuorovaikutuksessa Coinbase Pro -sovellusliittymän kanssa.

Mitä emme pitäneet

Mikään Coinbase Pro -katsaus ei olisi täydellinen tarkastelematta joitain asioita, joiden mielestämme oli syytä parantaa.

Ensinnäkin, vaikka omaisuuden peitto on laajempi kuin tavallinen Coinbase -alusta, se on silti melko rajallinen muihin pörsseihin verrattuna. 20 parhaan joukossa on joitain tärkeitä kolikoita, joita ei ole mukana, kuten Monero (XMR), DASH, Cardano tai Neo.

Ylin vinkki✔️: Jos tarvitset lisää kolikoita, voit aina harkita Bittrexiä, toista yhdysvaltalaista pörssiä.

Samoin, vaikka kaupankäyntialusta on edistyneempi kuin perinteinen, on joitain paikkoja, joiden mielestämme sillä ei ole toiminnallisuutta. Tämä pätee erityisesti alustan kartoittamiseen. Niiden tulisi ainakin integroida tradingview-ohjelmisto.

Ei ole myöskään Coinbase Pro -sovellusta, ja jos haluat käydä kauppaa kolikoilla puhelimellasi, sinun on käytettävä mobiiliselainta. Ainoa Coinbasesta saatavilla oleva sovellus on heidän tavallinen vaihto. Tämä ei ole kaukana ihanteellisesta ja Coinbase Pro tarvitsee oman sovelluksensa.

Lopuksi, Coinbase Prolla on kaikki rajoittavat KYC-vaatimukset, jotka sinulla on Coinbase-päävaihdon kaltaisilla tavoilla. Tämä tarkoittaa, että se ei välttämättä ole ihanteellinen niille kauppiaille, jotka arvostavat yksityisyyttä ja haluavat käydä kauppaa nimettömässä pörssissä.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Coinbase Pro -katsauksemme on todennut, että tämä vaihto on melko käyttäjäystävällinen, mutta jolla on silti suhteellisen kehittynyt kaupankäyntialusta.

Lisäksi näillä käyttäjillä on pääsy suurempaan valikoimaan kolikoita samalla kun he hyötyvät edelleen asiantuntemuksesta ja turvallisuudesta, jonka ihmiset tarjoavat Coinbase-päävaihdossa.

Tietenkin on joitain asioita, jotka mielestämme edellyttävät parannusta, mutta ne on suhteellisen helppo toteuttaa ja ne voivat tulla ajan myötä.

Joten, pitäisikö sinun harkita Coinbase Prota?

Kehotamme teitä tekemään oman tutkimuksen, mutta jos etsit yksinkertaista mutta tehokasta pörssiä, joka on turvallinen ja luotettava, se voi olla sinulle.

Esitelty kuva Coinbase Pron kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me