Bitbuy Review: Täydellinen yleiskatsaus pörssiin

Tässä Bitbuy-katsauksessa tarkastelemme keskikokoista cryptocurrency -vaihtoa Kanadassa.

Ne tarjoavat yksinkertaisen ja tehokkaan tavan kanadalaisille käyttäjille ostaa ja myydä kryptovaluuttoja CAD: nsa kanssa. Kryptovaluuttayhteisön kielellä Bitbuy on “fiat-yhdyskäytävä” pääsyyn muutamiin suosituimpiin kolikoihin..

Voiko Bitbuy kuitenkin erottua kilpailun kiristyessä? Pitäisikö sinun pitää heitä valitsemallasi vaihtoehdolla??

Tässä kattavassa katsauksessa otamme syvällisen sukelluksen Bitbuyyn. Käymme läpi heidän turvallisuutensa, alustan tuen, palkkiot ja tekniikan. Keräämme myös kanadalaisen salausyhteisön mielipiteet heidän kokemuksestaan ​​Bitbuy-palvelusta.

Sanotaan, hyppäämme sisään.

Bitbuyn yleiskatsaus

Bitbuy on ollut toiminnassa vuodesta 2013, mutta sitä alun perin kutsuttiin nimellä “InstaBT”. Sen perustivat Adam Goldman ja Ademar Gonzalez.

InstaBT luotiin keinoksi kanadalaisille saada nopeasti ja helposti käsiinsä Bitcoin. Niille, jotka muistaa, vuosi 2013 oli vielä suhteellisen uusi aika salausmarkkinoilla, ja pörssit Bitcoinin ostamiseksi helposti olivat harvinaisia.

Vaihdon edetessä he päättivät muuttaa tuotemerkin Bitbuylle ja sisällyttivät alustalle useita muita kryptovaluuttoja. Bitbuy halusi kuitenkin laajentaa tarjontaansa ja hyväksyi pääomasijoitusyhtiön sijoituksen vuonna 2018.

Investoinnin jälkeen Gonzalez jätti Bitbuyn, ja hänen tilalleen tuli Chris Ragobeer. Heihin liittyy myös Jordan Anderson myynti- ja markkinointijohtajana sekä Dean Skurka, joka johtaa sääntöjen noudattamista.

Bitbuy-toimistot sijaitsevat Torontossa, Kanadassa. Ne ovat itse asiassa First Ledger Corporation joka on blockchain-palveluyritys.

First Ledger Corporationin ensisijainen toiminta on Bitbuy-pörssi, vaikka ne tarjoavatkin muita ratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi digitaalisen valuutan kauppiasratkaisut ja blockchain-kuuleminen.

Bitbuy-palkkiot

Yksi tärkeimmistä vaatimuksista tavallisille kryptovaluutan käyttäjille on keskuksen veloittamat maksut. Näihin sisältyvät palkkiot, jotka veloitetaan valuutan lähettämisen tai nostamisen yhteydessä, sekä palkkiot, jotka voidaan periä pelkästään ostamisesta ja myymisestä.

Kun on kyse valuuttakauppamaksuista, Bitbuy käyttää yksinkertaista kiinteää järjestelmää. Heillä on kaksi erilaista myynti- ja ostotilausta ”Express Trade” -palvelussa. Kun käytät tämän tyyppistä kauppaa, sinulta veloitetaan 0,5%.

Nämä palkkiot ovat hieman keskimääräistä korkeammat, mutta ne korvataan alhaisemmilla maksuilla, joita maksat nostot / talletukset.

Jos kaupankäynnin kohteena on ”Pro Platform” (selitetty alla), sinua veloitetaan valmistajan / ottajan palkkiotaulukon mukaisesti. Jos olet ottaja, sinua veloitetaan 0,20% jos olet valmistaja, sinua veloitetaan 0,10%.

Yksinkertainen selitys &# 128104; ‍&# 127979 ;: Valmistajat ovat niitä, jotka tarjoavat likviditeettiä kirjoille tekemällä rajoitustilauksia. Takaajat poistavat kyseisen likviditeetin tekemällä markkinatilauksia

Talletusmaksut

Jos rahoitat tilisi kryptovaluutoissa, et maksa mitään saapuvia maksuja. Jos kuitenkin lähetät CAD Bitbuylle, saatat joutua maksamaan alla olevat maksut:

Menetelmä Minimi Maksimi Maksu Käsittelyaika
Interacin sähköinen siirto 100 dollaria 3000 dollaria 1,50% 24 tuntia
Tilisiirto 5000 dollaria 500 000 dollaria 0,5% 1-2 päivää

Joten yllä olevasta näyttää siltä, ​​että edullisin tapa rahoittaa tiliäsi on vanha hyvä tilisiirto. Saat todennäköisesti ne pörssiin suunnilleen samassa ajassa kuin tavallinen Interac-rahoitus kestää.

Vaikka voit valita pikaisen Interac-siirron, olemme sitä mieltä, että se ei todellakaan ole kannettavien maksujen arvoinen. Se vain vaatii sinua suunnittelemaan talletuksesi huolellisesti siten, että saat parhaan mahdollisen panoksen.

Nostomaksut

Kun kyseessä on kryptovaluuttojen peruuttaminen, Bitbuy sanoo, että nämä ovat ilmaisia. Tämä on totta, mutta vain vaihto-puolella. He soveltavat todennäköisesti verkko- tai kaivosmaksua tapahtumallesi, joten pidä tämä mielessä.

Jos aiot nostaa varoja CAD: nä, sovelletaan seuraavia maksuja.

Menetelmä Minimi Maksimi Maksu Käsittelyaika
Interacin sähköinen siirto 100 dollaria 3000 dollaria 1,50% 24 tuntia
Tilisiirto 50 dollaria 500 000 dollaria 1,50% 5-7 päivää

Nämä maksut ovat todella kohtuullisia ja ovat alle joidenkin muiden Kanadan pörssien veloittamien hintojen alapuolella. Esimerkiksi heidän Interacin sähköisen siirron peruuttaminen komentaa palkkion, joka on pienempi kuin esimerkiksi Coinsmartin perimä maksu.

Siksi, jos nostat Kanadan dollareita alle 3000 dollaria, Interacin e-siirto on ehkä paras panoksesi.

Onko Bitbuy turvallinen?

Yksi suurimmista uhista vaihtoille ja niiden käyttäjille on hakkereita. Tiedämme aivan liian hyvin vahingoista, joita voi aiheutua, kun hakkeri pääsee tunkeutumaan pörssin järjestelmään. Siksi vaihdon turvallisuus on meille tärkeä näkökohta.

Bitbuyn tietoturvan suhteen he eivät mene liian yksityiskohtaisesti tekemiinsä toimiin, mutta saimme poimia seuraavat tiedot heidän sivustoltaan.

Exchange Side Security

Bitbuy sanoo harjoittavansa kolikoiden 95-prosenttista kylmävarastointipolitiikkaa. Tämä on salausvaluutanvaihdon standardi ja suojaa suurinta osaa käyttäjän varoista hakkereilta.

Niille, jotka eivät tunne kylmäsäilytyksen käsitettä, on tapana ottaa lompakko pois linjalta ja säilyttää se ilmarakoissa. Se tarkoittaa vain sitä, että vaihto varmistaa, että heidän lompakkojensa yksityisiin avaimiin ei pääse digitaalisilta uhilta.

Bitbuy sanoo myös suorittavansa päivittäin salatut ja jaetut varmuuskopiot palvelimillaan olevista tiedoista. Tämä auttaa heitä, jos heidän tulee koskaan joutua minkäänlaisten Dedicated of Denial of Service (DDoS) -hyökkäysten kohteeksi.

Käyttäjäpuolen suojaus

Vaikka vaihdon turvallisuus on etusijalla, käyttäjä on usein heikoin lenkki salausvarkauksissa. Siksi Bitbuy on ottanut käyttöön parhaat käytännöt käyttäjien järjestelmissä.

sSL-suojattu yhteys BitBuy.ca

Bitbuy SSL Secure -lukko

Ensimmäinen ja tärkein asia, jonka tarkistamme, on suojattu SSL-salaus keskuksessa. Bitbuyllä on tämä, kuten näet selaimen SSL-lukosta. On myös erittäin tärkeää, että varmistat sen tämä on näkyvissä kun vierailet pörssissä.

Jos vierailet joskus Bitbuyssa etkä näe lukkoa, on todennäköistä, että olet tietojenkalastelusivustolla ja sinun pitäisi poistua siitä heti. Vaikka hakkeri pystyy saamaan salasanasi, kaksitekijäinen todennus todennäköisesti suojaa sinua.

Bitbuy vaatii kaikkia käyttäjiä ottamaan oletusarvoisesti käyttöön kaksivaiheisen todennuksen. Aina kun kirjaudut tilillesi tai yrität alustaa minkäänlaista nostoa, sinua pyydetään suorittamaan tämä. Voit joko käyttää sitä tekstiviestipohjaisena 2FA: na tai voit synkronoida sen Google Authenticatorin kanssa.

Todiste varaustarkastuksesta

Bitbuy on äskettäin saanut päätökseen myös todistuksen varannoista ja turvatarkastuksesta. Tämä on erityisen tärkeää QuadrigaCX: n laskeuman yhteydessä romahdus.

Bitbuy käytti CipherBlade-palveluja, joka on yhdysvaltalainen blockchain-rikostekninen yritys. Keskeiset havainnot raportti ovat seuraavat:

  • Fiat Holdings: Kaikki Bitbuyn fiat-omistukset vahvistettiin tiliotteilla, ja ne näkyvät hyvin niiden taustajärjestelmissä.
  • Digitaaliset omistukset: Lämmin ja kylmä lompakossaan pitämiensä digitaalisten omaisuuserien summa vastasi käyttäjätilien saldoja 1: 1.
  • Taustojen tarkistukset: Bitbuy ja sen operaattorit läpäisivät myös useita taustatarkistuksia. He tarkasivat myös kylmävaraston hallintaprosessin varmistaakseen, että se oli aluksella

On myös tärkeää huomata, että tämä ei ole kertaluonteinen raportti. Bitbuy on sopinut CipherBladen kanssa näiden turvallisuustarkastusten ja auditointien suorittamisesta jatkuvasti.

On hienoa nähdä, että vaihto harjoittaa tällaista avoimuutta, ja ekosysteemi sujuisi hyvin, jos useampi vaihto seuraa sitä.

Tuetut kolikot

Tällä hetkellä Bitbuy tukee viittä salaustasoa. Voit ostaa Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Litecoinia, Ethereumia ja Rippleä.

Siksi Bitbuy ei ole päässyt useiden muiden kanadalaisen pörssin tarjoamien altcoiinien alueelle. Ottaen kuitenkin huomioon, että Ripple (XRP) oli suhteellisen uusi lisäys, se osoittaa, että he ovat halukkaita lisäämään kolikkotukea. Toivottavasti voimme pian nähdä toisen altcoinin heidän tarjouksessaan.

Kryptovaluutan varat BitBuy.ca-sivustolla

Salausvaluutan tarjonta Bitbuyssa

Tietysti, jos sinulla on tilejä muissa pörsseissä, kuten Binance tai Kraken, voit aina käyttää Bitbuyä CAD-fiat-yhdyskäytävänä salaukseen ja käyttää kolikoita ostamaan valitsemasi altcoiinit heidän pörsseistään..

Asiakaspalvelu

Monilla kryptovaluutanvaihdoilla on maine siitä, että niillä on vähemmän kuin tähtien asiakastuki. Käyttäjien on usein odotettava päiviä, ennen kuin he saavat lippuihin vastauksen tai vahvistukset suoritetaan. Vaikka tilanne on parantunut viime aikoina, on vielä paljon toivomisen varaa.

Siksi on virkistävää nähdä keskusta, joka tarjoaa suoran puhelinlinjan asiakastukeen. Jos haluat tavoittaa jonkun Bitbuy-tiimissä mistä tahansa, voit aina soittaa hänelle numeroon 1 888 770 2646 (COIN).

Vaihtoehtoisesti, jos haluat puhua tukiagentin kanssa live-chatin kautta, voit käyttää heidän Zendesk-chat-toimintoaan sivustossa. Tämä näyttää olevan aktiivista vain markkinoiden aukioloaikoina. Voit myös ottaa yhteyttä heihin heidän tukisähköpostiosoitteellaan osoitteessa [email protected]

BitBuyn tukiosasto

Tukiosio ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos kysymyksesi on luonteeltaan rutiininomaisempi, olisit yllättynyt siitä, mitä tietoja voit löytää heidän usein kysytyistä kysymyksistä. Tämä on esitetty yllä ja siihen pääsee tässä. Voit lähettää lipun myös tästä tukiportaalista, jos olet taipuvainen.

Bitbuy-rekisteröinti

Jos olet päättänyt kokeilla Bitbuyä, sinun on luotava tili ja saatettava rekisteröintiprosessi loppuun. Voit seurata ilmoittautumista linkki tähän. Sitten sinulta kysytään, kuinka haluat rekisteröityä. Päätimme rekisteröityä sähköpostitse.

Rekisteröintitiedot osoitteessa BitBuy.ca

Rekisteröinnin ensimmäinen vaihe. Täytä tiedot

Täältä sinun tulee lisätä tietosi. Jos ystäväsi viittasi sinuun ja hän ei antanut sinulle linkkiä, voit käyttää heidän viittauskoodiaan. Käsittelemme tätä tarkemmin jäljempänä viittausosassa.

Kun olet antanut heille sähköpostisi, he lähettävät sinulle vahvistussähköpostin. Sinun tarvitsee vain vahvistaa sähköpostiosoite, jonka jälkeen Bitbuy pakottaa sinut määrittämään puhelimesi kaksitekijän todennusta varten. Kun tämä on valmis, voit siirtyä tarkastusvaiheeseen.

Bitbuy-tarkistukset

Bitbuyn on varmistettava, että ne ovat kaikkien Kanadan rahanpesun ja KYC: n määräysten mukaisia. Siksi he vaativat kaikkia käyttäjiään suorittamaan pakolliset tarkastuksensa ja KYC-tarkastuksensa ennen kuin he saavat ostaa kolikoita.

Joten, ellet lähetä Bitbuylle jonkinlaista henkilöllisyyttä ja osoitetodistusta, et voi käyttää niitä. Nykyään 90 prosentilla kryptovaluutanvaihdoista on kuitenkin tämä vaatimus, joten se ei ole niin yllätys.

Yksilöllinen vahvistus

On kaksi tapaa vahvistaa tilisi Bitbuyssa. Nopein näistä on luultavasti käyttämällä pikavarmennusvaihtoehtoa.

Välitön vahvistus käyttää kolmannen osapuolen tiedonkeruupalvelua (Trulioo). Tällä kolmannella osapuolella on yleensä taloudellinen profiili sinussa. Jos pystyt vahvistamaan taloudelliset tiedot itsestäsi tämän kolmannen osapuolen kanssa, sinut vahvistetaan.

Huomautus: ✍️: Bitbuyllä ei ole pääsyä näihin taloudellisiin tietoihin, koska kolmas osapuoli käsittelee niitä kaikkia itsenäisesti.

Jos välitön vahvistus ei toimi, sinun on käytettävä perinteisempää menetelmää, joka vaatii asiakirjoja ja manuaalisia tarkistuksia.

Tätä manuaalista tarkistusta varten sinun on toimitettava valtion myöntämä henkilöllisyystodistus sekä kuva itsestäsi, jolla sinulla on tämä asiakirja. Sinun on myös toimitettava todiste osoitteesta.

Vaaditut tiedot BitBuy.ca-vahvistus

Bitbuyn vaatimat vahvistustiedot

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää useita asiakirjoja, ja löydät lisätietoja tässä. Tärkeimmät tässä asiakirjassa vaaditut tiedot ovat kuitenkin, että koko nimesi ja osoitteesi ovat näkyvissä.

Kun olet toimittanut nämä asiakirjat, joudut odottamaan ihmisen vahvistusta Bitbuyssa. He ovat ilmoittaneet, että käsittely voi kestää 1-3 arkipäivää. Kyse on automaattisten tarkistusten tavanomaisesta odotusaikasta.

Yritystodistus

Jos haluat muuntaa tilisi yritystiliksi, on joitain lisäasiakirjoja. Heidän on katsottava yhtiöjärjestys sekä yrityksen päätöslauselma.

On todennäköistä, että Bitbuy voi tiedustella liiketoiminnan luonnista ja yrityksen salausvaluuttatarpeen tarpeesta. Siksi se voisi olla ihanteellinen ratkaisu yrityksille, jotka tuottavat joko kryptovaluuttatuloja, tai niille yhteisöille, jotka ovat mukana salaustoiminnassa institutionaalisessa mittakaavassa.

Jos yrityksesi tarvitsee suorittaa suurempia lohkokauppoja pienemmillä erotuksilla / palkkioilla, voit aina käyttää Bitbuyn OTC-ratkaisua. Over-the-counter-kauppa mahdollistaa suoramyynnin / siirron osapuolten välillä.

Talletukset / nostot

Nyt kun tilisi on luotu ja vahvistettu Bitbuy-palvelussa, voit rahoittaa tiliäsi.

Varojen lähettäminen Bibuylle on melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain siirtyä Lompakko-osioon. Valitset kyseisen kolikon ja painat “Talleta”. Tämä täyttää lompakkorasia talletusosoitteella, johon sinun pitäisi lähettää salaus.

Bitcoinin nostaminen on paljon helpompaa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on pyytää nostoa alustalla, liittää vastaanotto-osoitteesi ja vahvistaa sitten kaksitekijän todennuksella. Bitbuy lähettää sinulle varat julkisena tapahtumana, jonka vieminen verkkoon vie aikaa.

Jos lähetät / vastaanotat varoja CAD: nä, voit käyttää yhtä maksutavoista, jotka luetellaan maksuosassa. On kuitenkin tärkeää huomauttaa, että nämä käsittelyajat ovat vain viitteitä ja vaihtelevat suuresti pankkitarjoajasi mukaan.

Bitbuy-alusta

Bitbuyllä on kaksi pörssiympäristöä. Nämä ovat Pikakauppa ja Pro-kauppa.

Express Trade -alusta on nopea ja yksinkertainen tapa ostaa salauksesi. Tämä sopii ehkä parhaiten aloittelijoille kauppiaille, jotka etsivät tehokkainta tapaa saada käsiinsä salausta.

Alla on Express Trade -alustan tärkein käyttöliittymä:

Kryptovaluuttavarat Bitbuyssa

Express Trade -alusta Bitbuyssa

Kuten näette, voit käyttää kaikkia toimintoja tältä päähallintapaneelilta. Tähän sisältyy mahdollisuus ostaa / myydä ja tallettaa / nostaa. Kun ostat tai myyt kolikon, ostat hinnalla, jonka Bitbuy on valmis antamaan sinulle kyseisenä hetkellä.

Tarkistimme leviämisen Bitbuylta saamamme koron ja reaalimarkkinakoron perusteella. Ei ollut oikeastaan ​​mitään ristiriitaa, mikä tarkoittaa, että Bitbuy oli todellakin rehellinen kolikoiden hinnoittelussa.

Pro Trade -alusta

Kehittyneemmille kauppiaille kannattaa todennäköisesti käydä kauppaa Bitbuyn kehittyneemmällä kauppapaikalla. Tämä on enemmän kuin tyypillinen vaihto asiakkaan tilauskirjoilla, jotka on sovitettu vaihdon “vastaavaan moottoriin”.

On myös joukko muita ominaisuuksia, jotka he ovat pakanneet tähän edistyneeseen kaupankäyntialustaan. Esimerkiksi kartoitusominaisuuksia on paljon enemmän kuin Express-kaupassa.

Bitbuy Pro -kauppapaikka

Pro Trade Platformin pääkäyttöliittymä

Tämä johtuu siitä, että Bitbuy käyttää Tradingview-kartoitustekniikkaa. Tämä tunnetaan kaupankäyntiyhteisössä hyvin markkinoiden parhaista karttapaketeista. Voit tehdä laajan salausteknisen analyysin heidän työkaluillaan ja teknisillä peitteillä.

Pro Trade -alustalla on myös tavalliset markkinoiden syvyyskaaviot. Nämä ovat hyödyllisiä, koska ne antavat sinulle yleiskatsauksen nousu- / laskutunnelmasta markkinoilla. Tämä tilausvirta voi myös täydentää teknistä analyysiä, jota teet kaavioissa.

Jotain muuta, mistä pidimme todella tästä alustasta, on se, että sillä on “break-out” -näytöt. Tämä tarkoittaa, että voit pudottaa minkä tahansa näytön päärajapinnasta. Pohjimmiltaan voit asettaa oman kaupankäynnin asettelun koko näytöllä.

Bitbuy Pro -kaupan purkautuminen

Pro Tradein “Break-out” -ominaisuusSuosituimman kauppiaan vinkki: &# 128175 ;: Onko sinulla enemmän kuin yksi näyttö? Pura kaaviot eri näytöille “ammattimaisen” tunteen saavuttamiseksi

Tietysti tarvitset lisää tilaustoimintoja teknisen analyysin täydentämiseksi. Onneksi tällä alustalla on mahdollisuus asettaa raja- ja markkinatilauksia.

Markkinatilaukset ovat ne, jotka toteutetaan osto- / myyntimyynnissä / ostohetkellä heti, kun teet ne. Rajatilaukset asetetaan ennalta määrättyyn hintaan, ja ne voidaan sen vuoksi asettaa tärkeiden teknisten / jälkitason tasojen ympärille.

Express-alustalla olevien tavallisten CAD-parien lisäksi Pro Trade antaa sinun vaihtaa myös Bitcoin-pareja.

Joten kaiken kaikkiaan hieno tekniikka, joka voisi auttaa Bitbuyä turvaamaan tuottoisan korkeasti koulutetun kauppiaan markkinarakon.

Mobiilitoiminnot

Valitettavasti Bitbuyllä ei ole vielä mobiilisovellusta. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä puhelintasi niiden normaalin verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta.

Heidän verkkosivustonsa näyttää kuitenkin olevan optimoitu mobiililaitteille. Joten, jos sinusta tuntuu todella tarvetta käyttää alustaa puhelimellasi, voit silti kirjautua sisään ja suorittaa perusostot.

Lisäksi mobiili kryptovaluuttakauppa ei ole kaikille. Monet muiden pörssien julkaisemista sovelluksista ovat haalistuneet verrattuna tehokkuustoimintaan PC: llä tai verkkopohjaisella käyttöliittymällä.

Viittausohjelma

Jos olet käyttänyt Bitbuyä ja löysit kokemuksen hyvältä, voit helposti ohjata ystäviäsi ja tuttaviasi ja ansaita lähetyspalkkion. Tämä voi olla myös hieno ratkaisu käyttäjille, jotka hallitsevat vahvaa seurantaa verkossa.

Jos ostat Bitbuy-kaupan, jos viittaat ystävällesi ja he kirjautuvat sisään ja ostavat 100 dollaria kryptovaluutta, niin sinä ja viitteesi saat 20 dollaria käyttöönotosta. Tämä on heille loistava tapa saada 20 prosentin lisäys suhteellisen vaatimattomaan salkkuun.

BitBuy-viittausohjelma

Katsaus Bitbuy-viittausjärjestelmään

Jos halusit ohjata ihmisiä, voit harkita kahta vaihtoehtoa. Yksi on antaa heille suosituskoodi, jota he voivat käyttää, kun kirjaudut sisään, ja toinen on antaa heille viittauslinkki. Jälkimmäinen on ehkä paras veto, koska se varmistaa, että käyttäjä on todellakin kirjautunut sinuun lähettäjänä.

Online maine

Vaikka haluamme tehdä perusteellisia arviointeja, on joskus vaikea saada kattavaa kuvaa vaihdosta tai palvelusta käyttämättä sitä pitkään aikaan. Siksi haluamme joskus saada näkökulman muilta alustan käyttäjiltä.

Päätimme tarkastella mitä Bitbuy-verkossa sanotaan.

Todennäköisesti suosituin kanadalainen kryptovaluuttayhteisö, jonka voi löytää, on Kanadan Bitcoin-subreddit osoitteessa / r / BitcoinCA. Yhteisön jäsenet jakavat tietoja paitsi parhaista vaihtoista myös muista vinkeistä Bitcoinin ostamiseksi Kanadasta.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että yhteisö suhtautui Bitbuyyn varsin myönteisesti. Esimerkiksi tämä lanka huomaat, että useimmilla kommentoivista käyttäjistä ei ollut ongelmia kolikoiden nostamisessa tileiltä. Tämä tapahtui myös sonnihuipun huippukokouksessa tammikuussa, joten se osoittaa niiden johdonmukaisuuden.

Kommentit BitBuy BitconCA

Kysymyksiä Bitbuy-palvelusta Redditissä. Lähde: / r / BitcoinCA

Sinulla on myös käyttäjiä, jotka löysivät asiakaspalvelunsa erittäin hyödyllinen ja muut, jotka havaitsivat, että heidän todentamisajat tammikuun härkäajossa olivat joitain nopein.

Rohkaisevana pidimme myös sitä, että Bitbuy vastaa säännöllisesti kaikkiin tämän subredditin kyselyihin ja on toisinaan pyytänyt käyttäjiltä heidän panoksensa mahdollisista muutoksista, joita he haluavat nähdä.

Kehittämisalueita

Vaikka pidimme alustan käyttäjäystävällisyydestä sekä tehokkaasta asiakaspalvelusta ja tuesta, on monia asioita, joiden mielestämme on syytä parantaa Bitbuy-vaihtoa.

Ensinnäkin, vaikka Bitbuy tukee suurinta osaa parhaista krypto-kolikoista, on silti useita kolikoita, jotka olisimme halunneet nähdä heidän alustallaan. Näitä ovat esimerkiksi EOS ja Stellar XLM, joita jotkut heidän kanadalaisista kollegoistaan ​​ovat alkaneet tarjota.

Olisi myös hienoa nähdä pian käynnistyvä mobiilisovellus. Vaikka tämä ei ole kaikkien kauppiaiden käyttämä asia, on joukko ihmisiä, jotka haluavat pystyä sijoittamaan ja seuraamaan kauppoja matkapuhelimestaan ​​sovelluspohjaiseen ympäristöön.

Olemme tietoisia siitä, että Bitbuy tekee melko vähän muutoksia alustaansa ja tekniikkaansa riskipääomarahoituksensa seurauksena. Siksi odotamme innokkaasti, onko jokin näistä kohdista käsitelty.

Johtopäätös

Bitbuy-katsauksemme oli suhteellisen suoraviivainen ja näyttää siltä, ​​että tämä vaihto “tekee mitä tinalle sanoo”. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa muuntaa CAD salaukseksi.

Pidämme siitä, että heillä on reagoiva asiakastuki ja pystyvät vastaamaan pyyntöihin puhelimitse. Ajattelimme myös, että heidän todentamis- ja KYC-ajat olivat alhaisimpia Kanadassa.

Ne näyttävät olevan suhteellisen turvallinen pörssi ja niiden palkkiot ovat pääosin muiden markkinoiden mukaisia. Vaikka kaupankäyntimaksut ovat hieman korkeammat, niiden talletus- ja nostomaksut korvaavat sen.

Oli tietysti muutamia asioita, joiden mielestämme oli syytä parantaa. Ottaen kuitenkin huomioon, että Bitbuy etsii jatkuvasti palautetta, on todennäköistä, että nämä parannukset voivat olla valmisteilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bitbuy on loistava vaihto kanadalaisille käyttäjille, jotka etsivät helpoin tapa saada käsiinsä kryptovaluutta.

Esitelty kuva Bitbuyn kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me