Asiantuntijavaihtoehtokatsaus: Täydellinen aloittelijoiden opas

Tässä asiantuntijavaihtoehtokatsauksessa tarkastelemme välittäjää, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden sijoittaa digitaalisiin optioihin.

Välittäjä tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa yli 100 eri omaisuudella, mukaan lukien joukko erilaisia ​​kryptovaluuttoja. He ovat olleet olemassa vuodesta 2014 lähtien, ja niillä on laaja valikoima mielipiteitä verkossa.

Keskeinen kysymys on, onko asiantuntijavaihtoehto turvallinen ja voidaanko siihen luottaa?

Tässä asiantuntijavaihtoehdon kattavassa katsauksessa käymme läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä välittäjästä. Kaivamme heidän historiaansa, säännöksiä, asiakaspalvelua ja maksuja.

Yleiskatsaus

Expert Option perustettiin vuonna 2014, ja sen omistaa ja ylläpitää Expert Option Oy.

Yrityksen kotipaikka on Saint Vincent ja Grenadiinit. Toimiston sijainti on 1510, Kingston, Suite 305, Griffith-yrityskeskus. Jos haluat löytää lisätietoja asiantuntijavaihtoehdoista, voit etsiä heidän yritysnumeronsa rekisterinumerolla 22863.

Asiantuntijavaihtoehdolla on myös yritys, joka käsittelee tuotemerkin maksut, ja se on Vestede Limited (yrityksen nro 116061). He sijaitsevat Gibraltarilla.

Yhtiö tarjoaa Digital Options -instrumentteja lukuisille eri omaisuuserille. Digitaaliset vaihtoehdot ovat lähinnä vaihtoehtoja, joiden lopputulos on binäärinen.

Asiantuntijavaihtoehdosta todella erottuu se, että he ovat kehittäneet oman kaupankäyntikoneensa ja -alustansa. Tämä on vastoin tavanomaista käytäntöä, jossa välittäjät ulkoistavat alustansa ulkoiselle teknologian tarjoajalle.

Onko asiantuntijavaihtoehto turvallinen?

Tämä on ehkä yksi tärkeimmistä kysymyksistä, kun on kyse välittäjän valitsemisesta ja tarkistuksen suorittamisesta. Alalla on ollut liikaa esimerkkejä välittäjistä, jotka ovat toimineet vähemmän kuin tähtien tapaan.

Asiantuntijavaihtoehdoista oli verkossa huolta, koska yritys oli rekisteröity St Vincentiin. Kysyimme Expert Optionilta syyt tähän ja he totesivat, että se johtui verotehokkuussyistä. Onko tämä ainoa syy siihen, emme voi kertoa. On kuitenkin monia pörssejä ja välittäjiä, jotka ovat tehneet samanlaisia ​​valintoja.

Esimerkiksi jotkut suurimmista kryptovaluutanvaihdoista toimivat offshore-paikoissa. Binance-salauspörssi on rekisteröity Maltalla, kun taas BitFinex, joka on yksi suurimmista, on rekisteröity Luxemburgissa..

Määräykset

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka sinun on otettava huomioon, kun aiot käydä kauppaa välittäjän kanssa, on heidän sääntönsä. Millä lainkäyttöalueilla he ovat rekisteröityneet ja mitä asiakkaiden suojauksia siellä on?

Asiantuntijaoptioiden tapauksessa ne on sertifioinut Rahoitusmarkkinoiden suhteiden sääntelykeskus. Tämä on kansalaisjärjestöjen vapaaehtoinen valvontaelin, joka sijaitsee Venäjällä. Voit tarkastella heidän lisenssitodistustaan tässä.

Niitä säätelee myös Vanuatu Financial Service Commission. Tämä on suhteellisen uusi sääntelyviranomainen, joka on alkanut tarjota rahoituspalvelulupia offshore-yrityksille. Voit lukea lisää heidän asiakassuojauksistaan ​​täältä verkkosivusto.

Emme löytäneet Vanuatun lisenssinumeroa heidän verkkosivustoltaan tai vahvistaneet rekisteröintitään itsenäisesti siellä.

Verkkosivustojen turvallisuus

Toinen todella tärkeä tekijä harkittaessa välittäjää on, ovatko lähettämäsi tiedot turvallisia. Salattu viestintä on nyt standardi välittäjien ja taloussivustojen keskuudessa.

Miksi tämä on tärkeää?

Ottaen huomioon hienostuneiden hakkereiden yleisyyden nykyään, luottokorttitietojen ja henkilökohtaisten asiakirjojen lähettäminen on todella riskialtista. Siksi sinun on varmistettava, että välittäjä käyttää uusimpia standardeja SSL-salauksessa.

SSL-lukkoasiantuntijavaihtoehto

SSL-lukkoasiantuntijavaihtoehto

Asiantuntijavaihtoehto on SSL-salattu, ja voit nähdä tämän seuraamalla selainikkunan vihreää lukkoa. Tämä tarkoittaa, että kaikki Expert Option -palvelimille lähettämäsi tiedot salataan AES 256 -salausmenetelmällä.

On erittäin tärkeää, että kun vierailet Expert Optionin verkkosivustolla, näet tämän vihreän riippulukon sivustolla varmistaaksesi, ettet joudu tietojenkalasteluhyökkäyksen uhriksi..

Asiantuntijavaihtoehdot

Kuten mainittiin, Expert Optionilla on joukko erilaisia ​​omaisuuseriä, joilla voit käydä kauppaa optioilla. Nämä vaihtelevat perinteisemmistä omaisuusluokista, kuten Forex, osakkeet ja hyödykkeet, uuteen ja jännittävään kryptovaluutta-kenttään.

Fiat-valuuttakauppapareilla sinulla on kaikki tärkeimmät ristit, mukaan lukien AUD, USD, GBP, NZD, CAD, EUR ja CHF. Oman pääoman ehtoisilla instrumenteilla on joitain mielenkiintoisimpia yrityksiä, kuten Amazon, Baidu, Coca-Cola ja Tesla. Voit käydä kauppaa kolmella hyödykkeellä, jotka ovat kulta, hopea ja öljy.

Digitaalisen valuutan puolella näyttää siltä, ​​että Expert Option on mennyt kaikki sisään. Itse asiassa heillä on enemmän kryptovaluuttapareja kuin kaikilla muilla varoilla. Alla on kaikki salausparit, jotka ne tarjoavat alustallaan.

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Tether (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Monero (XMR)
 • ZCash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • IOTA (MIOTA)
 • Litecoin (LTC)
 • Viiva (DASH)

Vaihdettavat instrumentit

Kuten mainittiin, Expert Option on Digital Option -alusta. Tämä tarkoittaa, että vaihdettavat instrumentit ovat johdannaisia, jotka saavat arvonsa kohde-etuuden hinnasta.

Digitaaliset vaihtoehdot toimivat samalla tavalla kuin perinteiset vaihtoehdot, koska ne maksavat epäsymmetrisesti. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin CFD: t ja futuurit, voittosi / tappiosi on rajattu ennalta määrätyllä määrällä.

Optiot, toisin kuin futuurit, antavat haltijalle oikeuden, mutta eivät velvollisuutta ostaa tai myydä omaisuuseriä ennalta määrätyllä hinnalla tulevaisuudessa. Jos annat CALL-vaihtoehdon, olet menossa pitempään kohdeomaisuuteen ja jos annat PUT-vaihtoehdon, olet lyhyempi kohde-etuuden.

Digitaalisen vaihtoehdon avulla maksusi on joko asetettu jollekin prosenttiosuudelle sijoitetusta pääomastasi tai se on 0. Asiantuntijaoptiossa maksettujen korkojen suhteen ne vaihtelevat. Ne vaihtelevat 70%: sta 90%: iin.

Asiantuntijavaihtoehdolla on myös kaksi viimeistä voimassaoloaikaa. Niiden voimassaoloaika on 1 minuutti ja 2 minuuttia. Olisimme halunneet nähdä hieman pidemmän vaihtoehdon vanhenemisen, kuten tunnin tai päivittäiset vaihtoehdot.

Kuitenkin, jos olet päivittäiskauppias, joka haluaa ryhtyä päänahkaistamistaktiikoihin, lyhyemmät viimeiset käyttöajat voivat olla sinun mielesi.

Lainkäyttöalueet & Kieli (kielet

Asiantuntijavaihtoehdon verkkosivuston kielet

Asiantuntijavaihtoehdon verkkosivuston kielet

Asiantuntijavaihtoehtoja on rajoitettu tietyillä lainkäyttöalueilla, eivätkä ne ole avoinna sijoittajille seuraavista maista: Yhdysvallat, Kanada, Euroopan talousalue, Sveitsi, Israel, Uusi-Seelanti, Australia, Japani, Pohjois-Korea, Puerto Rico, Sudan.

Tämä liittyy todennäköisesti niiden valtioiden yksilöllisiin säädöksiin, jotka eivät salli offshore-välittäjiä, kuten Expert Option Ltd, pyytämään asiakkaita.

Niille alueille, joilla Expert Option toimii, he ovat kääntäneet verkkosivustonsa ja alustansa useille eri kielille. Nämä on annettu oikealla olevassa kuvassa.

Puhelintuen osalta tämä on saatavilla vain englanniksi, thaiksi ja hindiksi.

Asiantuntijavaihtoehdon esittelytili

Asiantuntijavaihtoehdolla voit käydä kauppaa demotilillä 10000 dollarin demorahalla. Expert Option -demotili on hieno tapa elinkeinonharjoittajalle saada parempi käsitys alustan toiminnasta ja siitä, voisivatko he todella nähdä itsensä käyttävän sitä. Se on myös jotain, jota monet krypto-valuutanvaihdot eivät tarjoa kauppiailleen.

Pidin todella Expert Option -demotilistä siitä, että elinkeinonharjoittajan puolella ei ole velvoitteita. Sinun ei tarvitse edes rekisteröityä, ja voit harjoitella demoa kaupankäynnillä nimettömästi Expert Option -ohjelmassa sydämesi mielesi mukaan.

Tämä on jyrkkä ero vanhemmista Digital option -brändeistä, jotka ovat käyttäneet demotiliä tapana vetää asiakkaita sisään manipuloimalla heitä luovuttamaan enemmän varoja. Expert Option -demotilillä on myös kaikki samat hinnat, jotka löydät alla olevasta live-tilistä.

Live-tilit

Jotain, jota emme ole nähneet usein CFD-välittäjän ja Cryptocurrency -vaihtotilan sisällä, on valikoima erilaisia ​​tilityyppejä, joita Expert Option tarjoaa.

Toki joissakin kryptovaluutanvaihdoissa sinulla on porrastetut tilitasot, mutta nämä määräytyvät vain sen mukaan, kuinka paljon olet valmis vahvistamaan itsesi pörssissä. Asiantuntijavaihtoehdossa porrastetut tilit määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon sijoitat.

Eri tilien asiantuntijavaihtoehto

Eri tilivaihtoehtojen asiantuntijavaihtoehto

Tässä on etuja, joiden oletetaan sisältävän heidän tarjoamansa tilivaihtoehdot.

  Perus Hopea Kulta Platina Yksinomainen
Henkilökohtainen johtaja Johdanto Johdanto Tilin haltija Vanhempi tilipäällikkö
Oppimateriaalit Joo Joo Joo Joo Joo
Markkinoiden arvostelut & Tutkimus Joo Joo Joo Joo
Ensisijainen peruutus Joo Joo Joo
Pääsy strategioihin Joo
Enintään tarjouksia ei ole auki 10 15 30 Ei rajoitusta Ei rajoitusta
Suurin tarjouksen määrä 25 dollaria 250 dollaria 1000 dollaria 2000 dollaria 5000 dollaria
Lisääntynyt voitto 0 0 jopa 2% jopa 4% jopa 6%

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Hyvin selvästi, kuten on osoitettu, niillä tileillä, joissa on enemmän rahaa, on enemmän etuja. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan pienestä. Tämä johtuu siitä, että sinun on varmistettava, että sinun on varmistettava, että olet täysin tyytyväinen välittäjään, ennen kuin annat niin suuren erän varoja.

Lisäksi saatat haluta harkita sinulle mahdollisesti esitettäviä bonusvaihtoehtoja. Tämä johtuu siitä, että bonusehtojen tiedetään olevan uskomattoman raskaita ja joilla on lähes mahdotonta saavuttaa liikevaihtovaatimuksia.

Siksi vaikka “ilmaisen rahan” mahdollisuus kuulostaa hyvältä, sinun on ymmärrettävä, että se ei ole kaukana ilmaisesta ja siihen liittyy ehtoja, jotka voivat rajoittaa nostoa.

Rahoitus / nostaminen

Asiantuntijavaihtoehdot

Asiantuntijavaihtoehdot

On olemassa muutama tapa, jolla voit rahoittaa asiantuntijaoptiotiliäsi. Epäilemättä helpoin tapa, jonka asiakkaat valitsevat, on käyttää luotto- tai maksukorttia. Hyväksyttyjen korttityyppien osalta se on Visa, MasterCard ja UnionPay.

Minimitalletus Expert Optionissa on 50 dollaria, joka heillä on ensimmäisen tason tilillään. Niiden talletuksen enimmäiskoko on 3000 dollaria. Tämä johtuu todennäköisesti heille asetetuista maksuprosessorirajoista.

Sähköisen rahan rahoitusvaihtoehtoja on myös, jos haluat. He hyväksyvät maksut Neteller, Skrill, WebMoney, Qiwi Wallet, Yandex Money ja Payweb kautta.

Jos haluat nostaa rahaa tililtäsi, pienin nostosumma on 10 dollaria. Tämä johtuu todennäköisesti nostosta aiheutuvista palkkioista.

Jos nostat varoja, Expert Option voi nostaa ne vain samalle tilille, jolla olet rahoittanut. Tämän tarkoituksena on välttää rahanpesuun liittyviä huolenaiheita.

Asiakaspalvelu & KYC

Tämä on tietysti todella tärkeä näkökohta välittäjille ja pörsseille. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin joutua odottamaan päiviä saadaksesi asiakastukea.

Asiantuntijavaihtoehto väittää, että heillä on 24/7 asiakastuki. Voit tavoittaa nämä tukiagentit suoraan kaupankäyntialustalta. Kun yritimme ottaa yhteyttä tukitiimiin, vastauksen saaminen kesti noin 10 minuuttia, mikä ei ole liian huono. Voit tavoittaa heidät myös heidän erillisestä tukisähköpostistaan ​​osoitteessa [email protected]

On myös numeroita, joihin voit soittaa paikallisiin toimistoihin. Tästä on hyötyä niille kauppiaille, jotka haluavat puhua jollekulle. Tässä ovat paikalliset numerot

 • UK (englanti): Numero: +44 20 3868 3160, sähköposti: [email protected], käytettävissä ympäri vuorokauden
 • Intia (hindi): Numero: 000800443 0002, sähköposti: [email protected], käytettävissä klo 10.30-19.30 (Intian aikaa)
 • Thaimaa (thai): Numero: +66 6000 35407, sähköposti: [email protected], käytettävissä klo 10.30-19.30 (Thaimaan aikaa)

KYC: n osalta asiantuntijavaihtoehto vaaditaan suorittamaan useita vaiheita varmistaaksesi, että olet kuka sanot olevasi. Tämä on vakioprotokolla nykypäivän markkinoilla rahanpesun ja petosten riskien välttämiseksi.

Kun rahoitat tiliäsi Expert Option -palvelussa, he yleensä pyytävät henkilöllisyystodistuksen ja osoitetodistuksen. Heidän pitäisi kestää päivä tai kaksi näiden asiakirjojen tarkistamiseen.

Asiantuntijavaihtoehtoalusta

Yksi Expert Option -paketin mielenkiintoisimmista osista on oltava heidän kaupankäyntialustansa. Kuten mainittiin, tämä alusta on rakennettu taloon ja on siten ainutlaatuinen muiden vaihtoehtoisten ja CFD-alustojen joukossa.

Verkkopohjainen alusta näyttää olevan hyvin suunniteltu lukuisilla työkaluilla elinkeinonharjoittajan käytettävissä. Kaikki, mikä liittyy tilisi hallintaan, on ruudun vasemmalla puolella. Täällä voit rahoittaa tiliäsi, seurata aiempia kauppojasi tai hyödyntää heidän kattavaa opetusmateriaaliaan.

Keskellä sinulla on kaikki listat ja markkinat. Voit valita sinulle parhaiten sopivan asettelun ja voit jakaa kaavion useamman kuin yhden sisällön kesken. Tämä on hyödyllistä niille kauppiaille, jotka haluavat käydä kauppaa useammalla kuin yhdellä markkinalla kerrallaan. Kuten alla voit nähdä, seuraamme sekä kultaa että EUR / USD: tä.

Verkkopohjainen asiantuntijavaihtoehto

Verkkopohjainen asiantuntijavaihtoehto

Jos olet yksi niistä kauppiaista, joka haluaa suorittaa teknisen analyysin, voit käyttää Expert Optionin kartoitusvälineitä ja indikaattoreita. Vaikka nämä voivat olla hyödyllisiä, ne ovat melko alkeellisia karttapaketille.

Sinulla on esimerkiksi piirustus- ja kartoitusominaisuudet, joissa voit hahmotella trendiviivat ja lähtökohdat. Voit myös siirtyä tavallisesta aluekaaviosta saadaksesi tarkemman viivan, palkin tai kynttilän kaavion.

Kun tarkastellaan indikaattoreita, ne antavat sinulle luettelon kahdeksasta eri indikaattorista, joita voit käyttää. Sinulla on perusliukuvat keskiarvot, Bollingerin nauhat, RSI: t, MACD: t jne. Näiden indikaattoreiden mukautusasetukset ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​vain yhdellä tai kahdella eri tulolla.

Jos haluat saada hieman enemmän näkökulmaa markkinoiden kehityksestä, voit avata kyseisen välilehden kaavion oikealle puolelle. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitkä varat ovat eniten trendit ja mihin suuntaan ne suuntaavat. Voit myös säätää ajanjaksoa, jos haluat käyttää sitä osana analyysiasi vaihtoehdon vanhentumisesta.

Expert Optionin tilaustoiminnot ovat melko yksinkertaisia. Vaikuttaa siltä, ​​että se on yksinkertainen osto- / myyntitilaus, jonka ainoat parametrit, joita voit säätää, ovat kauppaan sijoitettu määrä ja lakko.

Pro-vinkki: Kun säädät varoitusprosenttia, muutat myös kertoimia ja maksuja. Jos sinulla on erityisen vahva näkemys suunnasta, voit säätää maksua sen perusteella.

Sosiaalinen kaupankäynti

Sosiaalinen kaupankäynti on mielenkiintoinen osa toiminnallisuutta, jonka Expert Option on sisällyttänyt alustalleen. Näin voit nähdä, mihin muut kauppiaat sijoittavat kauppaa ja mitä strategioita he käyttävät.

Voit esimerkiksi nähdä esimerkiksi tehdyt sopimukset, lukitut hinnat sekä yksittäisten kauppiaiden voitot ja tappiot. Tämä ei ole vain hieno tapa seurata kannattavia kauppiaita, vaan se antaa sinulle myös hyvän käsityksen siitä, mihin markkinat ovat menossa.

Voit tarkastella sosiaalista kauppaa kahdella tavalla. Ensinnäkin, voit siirtyä sosiaalisen kaupankäynnin välilehteen. Tämä on kuva alla oikealla ja antaa sinulle tilannekuvan Expert Option -palvelun nykyisistä kauppiaista. Täältä näet yleisesti (ylös tai alas) sekä tulostaulukot niille kauppiaille, jotka ovat menestyneet hyvin.

Asiantuntijavaihtoehto Sosiaalinen kaupankäynti

Sosiaalisen kaupankäynnin toimivuus asiantuntijavaihtoehdossa

Voit myös tarkastella kaikkia kauppoja, jotka muut ovat sijoittaneet kaavioon. Täällä voit nähdä reaaliajassa, millä tavalla he ovat sijoittaneet itsensä. Löysimme kaikki kaavion sosiaalisen kaupankäynnin välilehdet hieman häiritseviä, mutta se voisi toimia sinulle.

Analytics-osio

Tämä on toinen ominaisuus, jonka Expert Option on sisällyttänyt ja joka voi auttaa ilmoittamaan kaupankäynnistäsi. Analytiikkaosio on tarkoitettu enemmän niille kauppiaille, jotka haluavat tehdä perusteellisen analyysin tietyistä varoista ja markkinoista.

Esimerkiksi ensimmäinen osa on kokoelma videoita, jotka vievät sinut läpi viimeisimmät markkinoiden muutokset ja uutiset viime viikolla. Nämä videot vaikuttivat meihin melko hyvin, koska ne olivat hyvin esillä ja niillä oli hyödyllisiä grafiikoita ja kaavioita tietojen tueksi.

Toinen kätevä välilehti analytiikkaosassa on osa, joka antaa sinulle yleiskatsauksen pörsseistä ja niiden kaupankäyntiaikoista. Tämä on tärkeämpää niille elinkeinonharjoittajille, jotka haluavat käydä kauppaa osakkeilla markkinoiden aukioloaikoina.

Asiantuntijavaihtoehto PC-asiakas

Vaikka verkkopohjainen alusta on loistava mukavuuden vuoksi, optimaalisin kaupankäyntikokemus tulee PC-asiakkailta. Tämä johtuu siitä, että käyt kauppaa tietokoneellasi verkkoselaimesi sijaan. Tämä on luonnollisesti tehokkaampaa, koska havaitsimme verkkokäyttöliittymän olevan melko paljon resursseja selaimessa.

PC Client Expert -vaihtoehto

PC Client Expert -vaihtoehto

Lisäksi, jos etsit nopeinta suoritusta, työpöytäasiakas on parempi valinta. Tämä johtuu siitä, että tilauksesi lähetetään suoraan tietokoneeltasi Expert Option -palvelimille. Kun teet tilauksesi verkkoselaimellasi, heidän on ensin läpäistävä verkkosivustoarkkitehtuuri.

Työpöytäasiakas on ladattavissa sekä Microsoft Windows- että Mac OS -käyttöjärjestelmissä. Kun olet ladannut ohjelmat ja ladannut ne, sinulta kysytään Expert Option -kirjautumistietojasi.

Asiantuntijavaihtoehto-sovellus

Niille kauppiaille, jotka ovat aina liikkeellä, Expert Optionilla on myös mobiilisovellus, joka on ladattavissa molemmista iOS ja Google Play.

Sovellus on todella hyvin suunniteltu ja on selvää, että he käyttivät paljon rahaa sen kehittämiseen. He ovat yrittäneet saada sovellukseen mahdollisimman paljon toiminnallisuutta. Verrattuna joihinkin muihin sovelluksiin, joita olemme nähneet, tällä näyttää olevan paljon enemmän ominaisuuksia.

Asiantuntijavaihtoehto iOS-sovellus

Asiantuntijavaihtoehto iOS-sovellus

Itse asiassa, jos katsomme joitain sovelluksen luokituksia molemmissa myymälöissä, suurin osa palautteesta on positiivista. Harvoissa tapauksissa, joissa on negatiivisia arvosteluja tai huonoja kokemuksia, Expert Option -asiakastukihenkilöstö näyttää reagoivan nopeasti.

Joten, jos käytät mobiilisovellusta?

No, se todella riippuu siitä, millaista kauppakokemusta olet. Vaikka sovellus on melko kehittynyt vertaisverkkoonsa verrattuna, siitä puuttuu silti suuri osa toiminnoista, joita sinulla on työpöytäasiakkaalla ja verkkopohjaisessa käyttöliittymässä.

Lisäksi mobiilikaupan on luotettava mobiililiitäntään, joka voi joskus olla melko hidasta. Tämä voi olla turhauttavaa, kun yrität avata / sulkea kauppoja ja mobiilidata katoaa muutamaksi sekunniksi.

Tästä huolimatta mobiilisovellus soveltuu paremmin aloittelijoille, jotka etsivät helppoa ja kätevää tapaa käydä kauppaa markkinoilla.

Koulutus

Tämä on toinen paikka, jossa mielestämme Expert Optionilla on taipumus erottua. Heillä on melko laaja koulutusmateriaali kauppiaille.

Tähän pääsee joko alustan kautta “koulutus” -välilehdellä tai alatunnisteen etusivulla. Jos aiot siirtyä koulutusvälilehdelle, näet lukemansa aiheet. Näitä ovat seuraavat:

 • Perusanalyysi
 • Tekninen analyysi
 • Graafinen analyysi
 • Kaupankäynnin psykologia
 • Kaupankäyntistrategiat
 • Termien sanasto

Heillä on myös valikoima videoita, joita heillä on kauppiaille. Nämä ovat hyödyllisiä niille uusille kauppiaille, jotka tarvitsevat ohjeita alustan hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä kaikki ovat Aloitus-välilehdessä.

Maine

Kaikkiin muihin Option-tuotemerkkeihin verrattuna näyttää siltä, ​​että Expert Optionilla on suhteellisen puhdas maine verkossa. Huomasimme kuitenkin, että yrityksen sijainnista tuli esiin muutama ongelma. Jotkut kauppiaat olivat epämiellyttäviä St Vincentin rekisteröinnissä.

Tietysti oli melko paljon asiakkaita, jotka kiistivät hyväksymänsä bonukset. Kuten edellä todettiin, bonuksiin liittyy raskaita ehtoja, ja nämä asiakkaat eivät luultavasti lukeneet niitä tai eivät olleet tietoisia niistä.

Oli myös yksi tai kaksi valitusta maksusuhteen oikaisemisesta asiakkaille, joilla oli vahva kaupankäyntitietue. Tietenkin tätä voi olla vaikea tarkistaa, koska arvioija ei jättänyt todisteita väitteestä.

Lopuksi kauppiailla oli muutamia valituksia nostamisvaatimuksista. He väittivät, että Expert Option ei valtuuttanut heidän pyyntöjään. Tutkimuksen perusteella näyttää kuitenkin siltä, ​​että he eivät olleet todentaneet tilejään asianmukaisesti.

Mitä emme pitäneet

Asiantuntijavaihtoehtojen parannukset

Vaikka Expert Option -alusta on erittäin tehokas ja elinkeinonharjoittajan käytettävissä on runsaasti resursseja, muutamia asioita, joiden mielestämme oli syytä parantaa.

Ensinnäkin meidän on kyseenalaistettava heidän sääntelylisenssinsä. Vaikka sitä ei ole tarkoitettu kevyeksi Vanuatun sääntelyviranomaisia ​​vastaan, lisenssi Euroopassa on paljon turvallisempi. Jos asiantuntijavaihtoehto haluaa saada eurooppalaisten asiakkaidensa täyden luottamuksen, heidän tulisi pyrkiä saamaan säännelty EU: ssa tai vastaava.

Lisäksi jos Expert Option pystyisi saamaan eurooppalaisen lisenssin, he voisivat viedä asiakkaita mantereelta. Tämä palvelisi heitä hyvin, koska se voisi lisätä heidän käyttäjäkuntaansa.

Alustan puolella olisimme halunneet sen, jos heillä olisi enemmän vaihtoehtoja vanhenemisajan suhteen. Jotkut asiakkaat eivät halua käydä kauppaa niin lyhyillä voimassaoloaikoilla, ja tämä pätee erityisesti asiakkaisiin, jotka eivät käytä kaupankäyntiin teknistä analyysiä..

Lopuksi olisimme halunneet nähdä joitain kryptovaluutan rahoitusvaihtoehtoja. He tarjoavat loppujen lopuksi useita erilaisia ​​kryptovaluuttavaroja kauppaa varten, joten on vain loogista, että he tarjoavat myös rahoitusvaihtoehtoja.

On myös lukuisia muita välittäjiä, jotka tarjoavat tätä vaihtoehtoa, koska se antaa heille mahdollisuuden hallita tilejä nimettömästi, se alentaa maksuja ja on nopea ja tehokas. Ehkä asiantuntijavaihtoehto sisällyttää tämän myöhemmin.

EO. Rahoitus

Jotain muuta, jonka saatat huomata, on, että Expert Option on linkitetty EO.finance-palveluun. Tämä on erillinen palvelu, joka on myös kauppiaiden käytettävissä alustalta. Pohjimmiltaan se on kryptovaluutta lompakko ja vaihto palvelu.

Voit vaihtaa sekä kryptovaluutta että fiat -alustaa. Jos haluat ostaa fiat, sinulla on useita vaihtoehtoja, kuten käyttämällä luotto- tai maksukorttia. Siksi, jos etsit pelkkää vaihtoa kuin kaupankäyntikokemusta, se voi olla sinulle.

Tällä lompakolla on myös melko suuri valikoima kolikoita. He tekevät markkinoita yli 40 erilaiselle kryptovaluuttaomaisuudelle. Tämä on edullista niille kauppiaille, jotka etsivät “fiat” -yhdyskäytävää, josta he voisivat helposti ostaa ja myydä joitain näistä pienemmistä korkki-altcoineista fiat-valuuttansa kanssa.

EO.finance sijaitsee Virossa ja heillä on eurooppalainen lisenssi. Näet heidän Viron rahanpesutietoluvat tässä ja tässä.

Salauslompakko

Kun olet ostanut kolikot, voit käyttää myös mukana toimitettua EO.finance-lompakkoa. Tätä on saatavana useissa eri muodoissa. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää matkapuhelimen lompakkona Apple-laite tai Android.

Voit myös käyttää lompakkoa verkossa joko web-version tai selaimen laajennuksen kautta. Selaimen laajennus on tällä hetkellä käytettävissä Firefox ja Kromi. Suosittelemme, että käytät laajennuksia ja sovelluksia verkkopohjassa. Menetysriski verkkosivuston kautta on paljon selvempi kuin paikallisesti laitteessa.

Lompakossa on myös yrityksen oma kolikko (EO-kolikko). Tätä voidaan pitää heidän omana versionaan Binance-kolikosta tai KuCoinista, jota tarjotaan muissa pörsseissä. Kun suoritat tapahtumasi heidän EO-kolikollaan, saat 50% alennuksen mainittuihin tapahtumiin liittyvistä maksuista.

Johtopäätös

Kuten olemme osoittaneet tässä Expert Option -katsauksessa, välittäjä on epäilemättä loistava vaihtoehto kauppiaille, jotka haluavat edistyneitä kaupankäyntiohjelmistoja ja laajaa koulutusta.

He arvostavat myös erilaisia ​​tilejä, jotka he voivat avata vaihtelevalla tuella ja kaupankäyntitoiminnoilla. Se auttaa myös uutta kauppiasta hyödyntämään täysin ilmaisen ja nimettömän demotilin.

Pidimme myös siitä, että oli reagoiva asiakaspalvelu, joka käsitteli kaikki kyselymme nopeasti. Muiden maiden kansalaisten mielestä on hyödyllistä, että he ovat kääntäneet verkkosivuston useille eri kielille ja että heillä on asiakastukea kolmella kielellä.

Kuten mainittiin, oli joitain paikkoja, joita ajattelimme asiantuntijavaihtoehdon parantavan. Nämä liittyivät enimmäkseen niiden säännöksiin, alustaan ​​ja rahoitusvaihtoehtoihin. Toivomme, että asiantuntijavaihtoehto voisi ottaa tämän huomioon.

Lisäksi katsauksemme on havainnut, että vaikka Expert Option toimii alalla, jolla on aiemmin ollut paljon ongelmia, ne näyttävät olevan täysin ylhäällä ja suhteellisen puhtaan maineen.

Joten, onko asiantuntijavaihtoehto välittäjä sinulle?

Kehotamme teitä tekemään oman tutkimuksen. Mutta jos olet kiinnostunut vahvasta alustasta, jolla on lukuisia kryptovaluuttavaroja, ja olet maassa, jossa Expert Option toimii, se voi todellakin olla ratkaisu.

Esitelty kuva asiantuntijavaihtoehdon kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me