Tron (TRX) tegnebøger: 8 af de bedste opbevaringsmuligheder

TRON er et af de bedste decentraliserede blockchain-projekter, med sin mønt TRX, der i øjeblikket sidder på nummer 11-position for højeste markedsværdi. Det betyder, at det er meget populært, og det betyder, at mange mennesker har brug for en tegnebog for at holde deres TRX-mønter.

TRON blev oprindeligt lanceret med et ERC-20-token på Ethereums blockchain, men siden lanceringen af ​​sit eget hovednet i juni 2018 er TRX-token et native token. Det betyder, at du har brug for en tegnebog, der er specielt beregnet til TRON til at gemme din TRX. Det er ikke længere nok at bruge en ERC-20-kompatibel tegnebog.

I dette indlæg tager vi dig gennem nogle af de bedste Tron-tegnebøger og opbevaringsmuligheder. Dette inkluderer et antal hardware-, pc-, mobil- og webbaserede tegnebøger. Vi viser dig også, hvordan du sikkert opbevarer din Tron i kølerum på en papirpung.

Top 8 steder at gemme din TRX på

Når det kommer til at vælge en Tron-tegnebog, skal du vide nøjagtigt, hvad dine personlige krav er. Disse inkluderer faktorer som regelmæssig brug, tegnebogsomkostninger, sikkerhedsproblemer eller brugeroplevelse. Selvfølgelig er der også en vis kompromis mellem disse faktorer, som du skal overveje.

Vi har valgt en liste med otte af de bedste tegnebøger til opbevaring af din Tron. Dette er baseret på vores selektive kriterier for sikkerhed, brugeroplevelse og community support.

Ledger Nano S (hardware-tegnebog)

Af sikkerhedshensyn er det svært at slå en hardware-tegnebog og Ledger Nano S er en af ​​de mest populære hardware tegnebøger til rådighed. Den er lille og diskret og opretter forbindelse til din computer via USB-porten, så du sikkert kan gemme dine private nøgler i en offline kold opbevaringsindstilling.

Ledger-enheden blev designet med sikkerhed som sin højeste prioritet, og den kombinerer en indbygget skærm med knapper for at sikre, at hacking næsten er umulig. Når du reagerer på instruktionerne på skærmen, skal de fysiske knapper også bruges, så ingen hacker kan opfange dine transaktioner eller stjæle dine mønter fra et fjerntliggende sted.

Ledger Nano Tron

Ledger Nano S hardwareenhed

Ledger Nano S er også fantastisk, hvis du har mønter udover TRX, fordi den kan bruges til at gemme over 700 andre kryptokurver.

For at bruge Ledger med dine TRX-mønter skal du også downloade Tronscan desktop tegnebog fra Github. Det er ikke den hyggeligste brugergrænseflade for de nye til kryptovalutaer, men de fleste mennesker bør få fat på det ret hurtigt.

Den eneste ulempe ved Ledger Nano S er omkostningerne. Fra november 2018 betaler du $ 99,99 for en ny Ledger Nano S, men ærligt talt er det en lille pris at betale for den solide sikkerhed, der er indbygget i enheden.

Trezor (hardware-tegnebog)


Trezor er en anden hardware-tegnebog, der understøtter TRX og kun er lidt mindre end Ledger til € 83,49. Trezor er udviklet af et firma i Tjekkiet kaldet Satoshi labs. Trezor er en hardware-tegnebog med flere valutaer og sammen med Tron er den i stand til at gemme over 700 andre mønter.

I betragtning af at Trezor er en hardware-tegnebog, betyder det, at dine Tron private nøgler opbevares sikre i et offline og koldt miljø. Hardwareenheden vil interagere med Trezor Bridge, der forbinder din enhed med din valgte browser. Nedenfor er et skærmbillede af Trezor-brugergrænsefladen.

Trezor tegnebog med Tron

Trezor Hardware Device UI

Ligesom Ledger Nano kræver adgangsniveauet Trezor, at du indtaster information ved at skifte mellem de to knapper. Hvis du vil have en tegnebog med en lidt mere enkel brugergrænseflade, kan du overveje Trezor Model T til € 180,29.

Trezor Model T har en berøringsskærm, der gør det lettere at indtaste information i enheden. Det har også en vis understøttelse af mønter, der ikke er inkluderet i Entry level version. For eksempel understøttes mønter som Ripple XRP og Monero XMR med Model T.

Tronscan (Web Wallet)

Jeg nævnte Tronscan desktop-tegnebog ovenfor, men dette er en anden Tronscan og fra en anden organisation. Dette er en webbaseret grænseflade, og det giver meget nem adgang til dine TRX-mønter fra enhver internetforbundet enhed med en webbrowser.

Det er ikke den mest sikre TRON-tegnebog, og brugergrænsefladen er noget grim, men det er meget let at navigere og gemme dine mønter.

Det giver dig også let adgang til oplysninger om dine tidligere transaktioner og kontosaldoer. Og hvis du vil låse nogle mønter, kan du endda gøre det uden problemer.

Det er ikke en god ide at opbevare en stor mængde TRX i en sådan webpung, men generelt, hvis du er forsigtig med din onlineadfærd og med din private nøgle, skal du have det fint.

Exodus (Desktop Wallet)

Exodus-tegnebogen er bredt anerkendt som en af ​​de bedste multivaluta-tegnebøger, der er tilgængelige fra et brugergrænsefladesperspektiv. Det er bare ret smukt at se på.

Og desktop-tegnebøger er ret sikre, især hvis du er sikker i din internetbrowseadfærd.

Tron Exodus tegnebog

Exodus Desktop Wallet-brugergrænseflade

Exodus understøtter ikke kun opbevaring af TRON, men understøtter også næsten 100 andre kryptokurver, og holdet bag Exodus tilføjer mere hele tiden. Derudover kan du hurtigt veksle dine mønter ved hjælp af den indbyggede ShapeShift-integration.

Exodus har versioner tilgængelige til Windows, Mac og Linux og giver dig fuld kontrol over alle de digitale aktiver, du vælger at gemme med det.

Tron Wallet Chrome (browserudvidelse)

Den næste tegnebog, der er inkluderet på vores liste, er en udvidelse til Chrome-browseren, hvilket gør det noget lig den populære Ethereum-browserudvidelse MetaMask. Hvis du leder efter bekvemmelighed ved opbevaring, afsendelse og modtagelse af TRX, kan TRON Chrome-udvidelsen være noget for dig.

Du kan downloade og installere denne browserudvidelse på få sekunder, og det er ret simpelt at bruge. Det kan være forvirrende for de nye til kryptokurver at bruge en browserudvidelse som denne, men de fleste mennesker får fat i det inden for få minutter efter download og installation.

En af de store funktioner i TRON Wallet Chrome-udvidelsen er, at alle transaktioner, der foretages med den, er underskrevet offline, hvilket giver ekstra sikkerhed for dine mønter, da de private nøgler aldrig overføres online.

Tron Wallet iOS

Så mange mennesker bruger smartphones i disse dage, og de vil alle gerne have adgang til alt på farten. Apple iPhone og iPad-brugere kan downloade TRON tegnebog for iOS at få adgang til deres TRX. Tegnebogen understøttes officielt af TRON Foundation og er den anbefalede iOS-tegnebog til opbevaring af TRX.

Tron iOS tegnebog

Understøttet Tron Mobile Wallet på iOS. Billede via iStore

Softwaren til tegnebogen er open source, så du ved, at der ikke er noget ondskabsfuldt, der lurer i koden. Og de private nøgler gemmes lokalt af appen, hvilket holder dine nøgler mere sikre.

Det er hurtigt at downloade og installere og har en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der er klar for næsten alle. Den eneste ulempe er, at den ikke kan bruges med nogen mønter udover TRX, så hvis du har flere kryptovalutaer, skal du bruge en anden tegnebog til de andre.

Tron Wallet Android

Android-brugere bør ikke udelades, når det kommer til mobillagring af deres TRX, så her er Android app til mobil tegnebog anbefales til brug af TRON Foundation. Ligesom iOS-versionen gør det lagring og transaktion af en simpel opgave og har en intuitiv brugergrænseflade. Det har også en koldt tegnebogsopsætning for den strengeste sikkerhed.

Tron Android Wallet

Android Wallet til Tron. Billede via Google Play Butik

Eventuelle private detaljer i applikationen er kodeordskrypteret, og hvis du vil have mere sikkerhed, kan du oprette en 24-ords gendannelsessætning, bare hvis din telefon forsvinder.

Ligesom iOS mobil tegnebog er den eneste ulempe, at denne tegnebog også kun gemmer TRX, så du bliver nødt til at se andre steder efter andre behov for møntopbevaring.

TRON papir tegnebog

En papirpung anses af nogle for at være den mest sikre metode til opbevaring af TRX (eller en hvilken som helst kryptovaluta for den sags skyld). Det skyldes, at en papirpung er en helt offline metode til opbevaring af mønter.

Når du bruger en papirpung, bliver dine offentlige og private nøgler udskrevet på et stykke papir. Opsætningen kan også gøres helt offline, så dine private nøgler udsættes aldrig for internettet. Download blot webstedsfilerne til dette papir tegnebog generator og kør det med din internetafbrydelse.

Når det er oprettet korrekt og opbevaret med nogle forholdsregler mod tab, ødelæggelse eller tyveri, er det næsten umuligt for nogen at stjæle mønterne, der er gemt i en papirpung.

Konklusion

Som du kan se, er der mange muligheder, når du vælger en TRON-tegnebog, fra browserudvidelser og web-tegnebøger til mobil- eller desktop-tegnebøger og endda hardware-tegnebøger. Og for dem, der ønsker den mest sikre opbevaring, er der endda papirbøger til TRON.

Hvis du beslutter at bruge en tegnebog, der ikke er nævnt ovenfor, skal du sørge for, at den i det mindste er verificeret af Tron Foundation. Ondsindede tegnebøger er en af ​​de mest populære måder for hackere at få fat på dine alle vigtige private nøgler.

Uanset hvilken tegnebog du beslutter at gå med til sidst, skal du sørge for at følge de bedste fremgangsmåder for kryptokurrency. Dette inkluderer at holde en solid sikkerhedskopi af dine frøord og holde din pc fri for malware.

Bedste steder at købe TRX:

  • Binance Exchange
  • Huobi
  • Bittrex
  • HitBTC
  • Cryptopia

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me