Switchere anmeldelse: Komplet udvekslingsoversigt

Switchere er en relativt ny cryptocurrency-udvekslingstjeneste, der giver dig mulighed for hurtigt at købe crypto med dine kort.

Faktisk er dette et af deres vigtigste salgsargumenter. De giver handlende en simpel ikke-frihedsberegnet gateway til at købe kryptovaluta – gennemsigtigt og uden meget af den almindelige rigmarole, der kræves ved andre børser.

Men kan du virkelig stole på en sådan ny udveksling?

I denne Switchere-gennemgang vil jeg forsøge at besvare det. Jeg vil også give dig nogle top tip som du skal overveje, når du bruger deres tjeneste.

Switchere Oversigt

Som nævnt er Switchere en relativt ny børs, der blev startet i år. De er baseret i Tallinn, Estland.

Dette er et vigtigt punkt, da Estland er kendt som et af de mest fremadrettede lande i Europa, når det kommer til blockchain-teknologi og kryptokurrency..

Kernen bag Switchere-udbuddet er dets fokus på enkelhed. De ønskede at udvikle en simpel fiat-gateway, der kunne bruges af dem, der stadig er nye på kryptokurrencymarkederne.

Dette er en ikke-frihedsberøvende udveksling, hvilket betyder, at de ikke har dine mønter. Du køber kryptoen lige på deres platform, og så sender de denne ret til en offline tegnebogadresse, som du giver dem.

Når det kommer til landsdækning, accepterer Switchere kort fra de fleste europæiske lande. De har dog en lang liste over lande, som de ikke accepterer. Nogle af de mest fremtrædende af disse er USA og Canada. Sørg for, at du ved, om dit kort accepteres.

Er Switchere sikker?

Dette er måske et af de vigtigste spørgsmål, som vi vil stille om en ny udveksling. Cryptocurrency-udvekslinger har ikke den bedste rekord, når det kommer til brugersikkerhed.

Derfor er der en række faktorer, som vi skal undersøge, før vi overvejer at bruge en ny central – disse spænder fra regulering til kommunikation og brug af sikkerhed.

Lad os se på nogle af disse skal vi?

Regulering


Noget, som jeg fandt ret betryggende ved Switchere-børsen, er at de er fuldt reguleret af estiske myndigheder – nogle af de mest hæderlige i Europa.

Der er to licenser, som børsen har fra disse regulatorer. Dette er deres “Virtual Wallet Service” udbyderlicens såvel som deres “Virtual Currency Exchange” licens.

Switchere-regler

De to regulerende licenser udstedt af estiske myndigheder. Billede Kilde

Så hvad betyder disse licenser?

De viser, at de estiske myndigheder betragter Switchere som en lydudveksling. Desuden betyder ansøgning om disse licenser, at selskabet og alle dets direktører skal have gennemført omfattende KYC.

Det er også værd at bemærke, at det at have en lovgivningsmæssig ramme for selve en kryptovalutaudveksling er et ret nyt koncept. Derfor er dette grunden til, at vi anser Estland for at være så fremadrettet.

Udvekslingssikkerhed

I betragtning af at Switchere er en ikke-frihedsberøvende børs, har du mindre at bekymre dig om fra et møntlagerperspektiv, end du gør for nogle af de store centraliserede børser.

Imidlertid er noget, de skal overveje, deres sikkerhed, når det kommer til kommunikation. Som du sandsynligvis vil bemærke, har Switchere fuld SSL- og TLS-kryptering på deres websted.

Dette betyder, at al din onlinekommunikation med dem er helt privat og krypteret med SHA 256-hashing. Det betyder også, at hackere ikke kan stjæle dine oplysninger i et “mand i midten” angreb.

På dette punkt vil du være sikker på, at hvis du besøger Switchere, kan du se den sikre hængelås i din browser. Dette kan ikke forfalskes og er måske en af ​​de bedste metoder til at få øje på et phishing-forsøg.

Switchere SSL

Switchere SSL-certifikatet

Derefter, når det kommer til kortsikkerhed, bruger Switchere 3D-sikker protokol. Dette er måske et af de mest kendte og sikre sikkerhedslag, der understøtter online kortbetalinger.

Brugersikkerhed

Selvfølgelig starter sikkerhed ofte med brugeren. Hvis vi ikke giver hackerne de oplysninger, de har brug for, er det første skridt i forsvarslinjen.

Som sådan har Switchere en række brugersidesikkerhed og værktøjer, der kan hjælpe med at beskytte din konto yderligere. For eksempel tilbyder de 2FA til de brugere, der har oprettet konti.

Switchere 2FA

Opsætning af 2FA i Switchere Dashboard

Dette betyder, at du bliver nødt til at godkende et login med en mobilenhed hver gang inden du logger ind. Imidlertid kan hackere, der har adgang til din adgangskode, ikke logge ind.

At få 2FA &# 128242 ;: Switchere bruger Google godkendelsesapp. Dette er ret simpelt at konfigurere, og det er tilgængeligt på både iOS og Android.

En anden ret pæn funktion, som Switchere har, som vi ikke har set på andre børser, er muligheden for at indstille automatisk logout på din konto. Så hvis du vil have din konto til at logge dig ud ret hurtigt for sikkerheds skyld, kan du indstille den sådan.

Alternativt, hvis du gerne vil være logget ind så længe som muligt, kan du forlænge denne timeout. Selvom vi vil anbefale dette, især hvis du nogensinde bruger en delt pc.

Møntstøtte

I øjeblikket er der kun tre mønter, som du kan købe hos Switchere. Disse er Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Selvfølgelig er dette ret begrænset sammenlignet med andre børser.

Men hvad du skal overveje er, at de fungerer mere som en simpel “Fiat gateway” -udveksling. I det væsentlige kunne de give en enkel måde for dig at få adgang til krypto med din fiat-valuta.

Når du har din Bitcoin i din offline tegnebog, der er købt på Switchere, kan du sende den til en anden stor kryptokurrencyudveksling som Binance. Her kan du købe et større udvalg af mønter.

Switchere-gebyrer

Noget, som du skal bemærke, er, at Switchere ikke afslører deres gebyrer på børsen. Den pris, du er citeret, når du skal købe, er dog allerede fratrukket gebyrer.

Deres gennemsigtighed er et af deres vigtigste salgsargumenter – hvad du ser, er hvad du får. Så da vi ønskede at købe 100 EUR af Bitcoin, tilbød Switchere os 0,01299 BTC til gengæld for det.

Switchere tilbud

Tilbud på 100 EUR i BTC

Dette indebærer en BTC-valutakurs på 7.698 € for en Bitcoin. På nuværende tidspunkt handlede Bitcoin for € 6.658 på børser noteret på Coin Market Cap – en kæmpe 15% -præmie på markedskursen.

Flygtige aktiver &# 128200 ;: Det er også vigtigt at bemærke, at selvom dette er tilbudet, som Switchere får dig, kan det ændres, indtil betalingen ryddes.

Naturligvis er der sandsynligvis gebyrer involveret for kreditkortbehandling hos deres betalingsbehandler. Alligevel havde de andre børser, som vi har set på, kun et maksimumsgebyr på kort på op til 6%.

Så mens vi er fans af den gennemsigtighed, der følger med deres gebyrmodel, ser det ud til, at deres prismodel skal ses en gang til og muligvis finjusteres.

Verifikation

En af de største fordele ved Switchere er, at du ikke behøver at oprette en konto eller blive bekræftet for at få fat i krypto.

For køb, der er under € 100, kan du gå direkte til betaling, og alt hvad du behøver at give er en e-mail-adresse og din personlige offline Bitcoin-adresse.

Men hvis du gerne vil foretage større køb af kryptokurrency, skal du kontrollere dig selv lidt mere. Der er fire verifikationsniveauer tilgængelige på Switchere.

Switchere-verifikationsniveauer

Fire niveauer af verifikation på Switchere

  • E-mail & Telefonbekræftelse: Når du har bekræftet din e-mail-adresse med et link, der blev sendt, samt bekræftet din telefon med en sms, bliver du ryddet på niveau 2. Her kan du købe op til € 500 om gangen
  • Identitet & Bank kort: Hvis du vil være i stand til at købe Bitcoin op til € 1.000, skal du få din identitet og dit bankkort bekræftet. Dette kræver normalt, at du sender dem kopier af dine ID-dokumenter samt forsiden og bagsiden af ​​dit bankkort.
  • Adresse bekræftet: Når du har bekræftet din adresse, kan du foretage køb, der er op til € 5.000. Dette kræver normalt, at du sender dem nogle dokumenter som f.eks. En regning eller et kontoudtog med din adresse.
  • Bevis for indkomst: Hvis du er i stand til at bevise din indkomst, løfter de alle grænser for dig. Dette bevis kan normalt være lønsedler eller ansættelseskontrakter af en slags

Disse verifikationer skal kontrolleres manuelt af teamet på Switchere. Imidlertid er deres kundesupport generelt ret hurtigt (punkt, jeg vil røre ved nedenfor). Så din verifikation kunne ske ganske hurtigt.

Switchere udveksling

Lad os gå videre til Switcheres hovedplatform. Noget, der virkelig slog os, var enkelheden i dets design såvel som det lette at navigere i brugergrænsefladen.

Selv når man sammenligner med nogle af de andre ikke-frihedsberøvende udvekslinger som Shapeshift eller Changelly, er grænsefladen til Swithchere så meget mere forenklet og lettere at bruge for dem, der er nye til krypto.

På hovedhjemmesiden har du din enkle ordreformular, hvor du kan vælge det beløb, du vil købe. Dette vil derefter flytte dig til en betalingsgateway, hvor du kan indtaste dine kortoplysninger.

Switchere UI

Brugergrænseflade på Switchere Exchange

Hvis du vælger at oprette en konto, har du yderligere muligheder i dit dashboard. Du kan nemt opdatere dine præferencer, oprette din sikkerhed, observere dine tidligere transaktioner og overvåge dine verifikationer.

Selvom du kun overvejer små køb, kan du overveje at oprette en konto. Du behøver ikke at give dine KYC-oplysninger til disse små køb, men at have en konto betyder, at du har en oversigt over alle dine transaktioner.

Sådan køber du på Switchere

Forudsat at du er tilfreds med Switchere og gerne vil købe noget krypto, er processen super simpel. For det første skal du vide, hvor meget du gerne vil købe.

Hvis du vil købe for mindre end € 100, behøver du ikke bekræfte noget. Du kan indtaste det beløb, du vil købe, i ordreformularen. Dette vil derefter præsentere, hvor meget du i sidste ende får i Bitcoin.

Sådan køber du Switchere

Trin 1: Vælg det beløb, der skal købes

Når det er gjort, kan du klikke på “Køb Bitcoin”. Dette fører dig derefter til det næste skærmbillede, hvor de beder om din e-mail-adresse såvel som din offline Bitcoin-adresse. Dette er den adresse, hvor dine midler straks sendes til.

Bemærk ✍️: Din eksterne Bitcoin-adresse kan oprettes via en hvilken som helst offline tegnebog, men hvis du vil være ekstra sikker, skal du overveje en hardwareenhed som en hovedbog eller trezor.

Sådan køber du Switchere 2

Trin 2: Bekræft din BTC-adresse & E-mail

Du vil se det endelige beløb, du får i Bitcoin. Du kan acceptere vilkårene og derefter gå videre til næste trin, som er betalingstrinnet. Dette er en gateway til betalingsbehandling, hvor du bliver nødt til at aflevere dine kreditkortoplysninger.

Sådan køber du Switchere 3

Trin 3: Foretag betaling i Gateway

Som nævnt ovenfor er dine kreditkortoplysninger sikre på denne side. Vær dog opmærksom på, at tiden til betaling er begrænset til 10 minutter (for ekstra sikkerhed). Så du skal prøve at sende betalingen igennem inden denne tid udløber, og du er logget ud.

Hvis dit kort accepteres af betalingsbehandleren, og transaktionen gennemføres, sendes Bitcoin automatisk til din angivne adresse.

Desværre fungerer transaktioner ikke den anden vej. Dette er ikke som en traditionel børs, hvor du også kan sælge dine mønter. Du kan kun købe krypto gennem Switchere.

Kunde support

Et andet virkelig stærkt salgsargument for Switchere skal være deres supportfunktion. Vi var virkelig overraskede over, hvor hurtigt de reagerer på spørgsmål – noget andet børs skal forbedres på.

Denne support er også tilgængelig 24/7, så du kan få hjælp, uanset hvornår du skal foretage dit Bitcoin-køb. Måske er den hurtigste måde at nå dem på via online chat-funktionen.

Det gjorde vi en lørdag eftermiddag og blev næsten øjeblikkeligt hjulpet af Yunus. Han var også ret vidende om tjenesten og var i stand til at besvare vores spørgsmål bedst.

Live chat med Yunus

Live chat med Yunus

Der er selvfølgelig andre metoder, hvormed du kan nå holdet. Du kan e-maile dem på [email protected]. Heldigvis giver de også et telefonnummer (sjældne blandt børser). Du kan give dem en ring på +3726104250.

Top tip &# 128175 ;: En sidste anløbshavn for deres støtte er gennem deres sociale kanaler. De kan nås på deres embedsmand Twitter eller Facebook.

Henvisningsprogram

Noget andet, som vi virkelig kan lide ved Switchere, var deres henvisningsprogram. Dette er noget af det mest generøse, vi har set i kryptorummet, og det kan være en god måde for brugerne at tjene ekstra indkomst.

Hvis du henviser folk til Switchere-udvekslingen, tjener du op til 80% på de gebyrer, der genereres af denne bruger. Desuden, hvis denne bruger går og henviser en anden, tjener du 10% af brugerens provision.

Simple Steps switchere

Enkle trin kræves for at starte henvisning

Der er en række fordele, der kommer fra Switchere-henvisningsprogrammet. Disse inkluderer følgende:

  • Lifetime Commission: Dette betyder, at du får betalt for alle de provisioner, som dine henvisninger bringer for hele den tid, de er der
  • 90 dages cookies: Dette betyder, at hvis en af ​​dine henvisninger besøger dit link, men ikke foretager køb med det samme, forbliver din cookie i deres browser i 90 dage. Så hvis de vender tilbage for at foretage et køb når som helst derefter, tæller det stadig.
  • Når som helst udbetalinger: Intet er mere frustrerende end at vente på en udbetaling. Switchere giver dig mulighed for at anmode om en tilbagetrækning når som helst du ønsker det. Du behøver ikke at vente på planlagte udbetalinger.

Noget andet, som Switchere leverer, er bannere og andet reklamemateriale. Dette giver dig mulighed for nemt at promovere deres tjenester i dine sociale mediekanaler eller på bestemte websteder.

Top tip ✍️: Det er vigtigt, at du læser bøden i Betingelser & Betingelser. Der er nogle begrænsninger, som du skal være opmærksom på.

Områder til forbedring

Nu var der meget, som vi virkelig kunne lide ved Switchere-børsen. Vi ville imidlertid være uansvarlige, hvis vi ikke nævnte nogle af de ting, som vi ikke kunne lide for meget.

For det første har du den begrænsede møntsupport. I dagens udvekslingsmiljø er det kun begrænsende at have tre kryptokurrencyaktiver, som du kan købe. Der er planer om at tilføje mere støtte, så vi vil holde øje med det.

For det andet virker den Bitcoin-pris, som vi blev citeret, lidt for høj. Vi forstår, at de er en ny tjeneste og har PSP-udgifter osv., Men præmien på markedsrenten er over det meste af konkurrencen.

Endelig ville det være dejligt, hvis de inkluderede en mobilapp noget tid snart. Det er de dage, hvor de fleste brugere er på farten og foretrækker bekvemmeligheden ved en mobiltelefon.

Konklusion

Samlet set var vi dog temmelig tilfredse med Switchere. De har opbygget en af ​​de enkleste online ikke-frihedsberøvende børser, som vi har set på markedet.

Desuden, da dette er en ikke-frihedsberøvende udveksling, har du ikke nogensinde dine mønter i fare. Dette er noget, der ikke kan siges om nogle af de store centraliserede børser.

Vi elsker også det faktum, at de er fuldt reguleret i Europa af de estiske agenturer. Dette betyder, at du kan være sikker på, at de er fuldt undersøgt og har fuldt tilsyn af disse respektive agenturer.

Endelig er den hurtige respons kundesupport såvel som det generøse henvisningsprogram andre gode funktioner, der får Switchere til at skille sig ud for os.

Ja, der er en række ting, der skal arbejdes med og forbedres. De er dog stadig en ny udveksling og er mere end glade for at tage den feedback videre. Dette er endda noget, kundesupporten nævnte for os, da vi rejste et problem med dem.

Så er Switchere udvekslingen for dig?

Nå, hvis du vil have en avanceret centraliseret udveksling med mange handelspar og funktionalitet, så sandsynligvis ikke. Men hvis du vil have en hurtig og smertefri måde at få fat på krypto, så er det værd at overveje.

Fremhævet billede via Switchere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me