Kraken anmeldelse: Komplet begyndervejledning

Kraken betragtes af mange som et institut. Det er en af ​​de oprindelige kryptokurrencyudvekslinger, der har eksisteret i over 6 år.

Som svar på kritik af, at de er kommet bag tiden, øgede børsen deres handelsmotor og tilføjede et bredt udvalg af kryptokurver og fiat-handelspar.

Var dette nok, og er Kraken det værd?

I denne Kraken-anmeldelse giver vi dig alt hvad du behøver at vide. Vi fører dig også gennem handelsprocessen og fremhæver nogle vigtige ting, der ikke er, når du handler her.

Oversigt

Kraken blev grundlagt i juli 2011 af den nuværende administrerende direktør, Jesse Powell, i San Francisco USA.

Det var dog først i september 2013, at børsen officielt åbnede deres ordrebøger for offentligheden. I de tidlige dage med Bitcoin-handel lykkedes det at hente et antal anerkendelser.

For eksempel blev det i 2014 den øverste børs i Euro-volumen for Bitcoin. Sådan var tilliden til Kraken-prisfeeds og markedsdata, at Bloomberg besluttede at trække disse tal til prisfastsættelse på deres terminaler. De har også andre ting under deres bælte som at gennemføre den første kryptografisk sikre revision.

Kraken blev også valgt i forhold til en anden højt profileret kryptokurrency-debacle af Mt. Gox hack. De blev valgt af kuratorens kurator til at være den partner, der ville betale kreditorerne, der blev offer for børsen.

Selvfølgelig, når man nævner udvekslingshacks, er det vigtigste spørgsmål, du måtte have om Kraken, om deres sikkerhed.

Er Kraken sikker?

Noget, som Kraken uden tvivl kan være stolt af, er det faktum, at de den dag i dag stadig ikke har lidt nogen form for udvekslingshack. Mens andre tidlige udvekslinger som Mt Gox, Bitstamp, Poloniex og Bitstamp alle er blevet hacket, formåede Kraken at undgå overtrædelser.

Dette er faktisk ikke en lille bedrift. Så hvorfor har Kraken formået at afværge enhver form for angreb?

Udvekslingssikkerhed

For det første stoler de på nogle af de strengeste procedurer i kølebøger, der er godt ”luftgabede”. Dette betyder grundlæggende, at de opbevarer det meste af deres midler i en tegnebog, der ikke er forbundet til internettet og er gemt et sikkert sted. Det var denne mangel på bedste praksis, der tillod Mt. Gox er så hårdt hacket.


Med hensyn til deres systemsikkerhed bruger de låste servere i låste stativer i datacentre, der har væbnede vagter. Alle data på systemet krypteres og opdateres dagligt. De adskiller også deres interne netværk fra de uploadede klientdata. Dette betyder, at medarbejdere kun kan få adgang til din konto til bekræftelsesformål og intet andet.

For at sikre, at der ikke er nogen mulige angrebsvektorer, foretager Kraken regelmæssig penetrationstest. Dette udføres af erfarne cybersikkerheds- og blockchain-eksperter.

Sjov kendsgerning &# 129299;: Kraken udnytter det “hvide hat” hackersamfund med deres dusørjagtprogrammer

Endelig ønsker Kraken på fiat-indskudssiden at beskytte mod eventuelle likviditetsunderskud i Fiat-valuta. Derfor opbevarer de omfattende reserver på deres bankkonti til alle scenarier, hvor potentielle “bankkørsler” kan forekomme.

Kontosikkerhed

På brugerkontosiden bruger Kraken tofaktorautentificering til kontoadgang. Disse er i stand til at beskytte din konto, hvis nogen får fat i din adgangskode.

Der er også mulighed for at placere det, der kaldes en global indstillingslås på din konto. Dette forhindrer ændringer på din konto over et bestemt tidsrum og skjuler visningen af ​​følsomme oplysninger.

Global kontolåsning Kraken

Kontolåsning Kraken

Dette afhænger virkelig af, hvor mange lag af sikkerhed du vil have, da 2FA normalt skal være ok.

Kommunikationssikkerhed

Selvfølgelig har Kraken alle standard SSL-certifikater, der beskytter dig mod ethvert menneske-i-midten og phishing-angreb. Du skal altid sørge for, at du overholder den grønne hængelås og meddelelse om den “sikre” forbindelse.

Cryptocurrency phishing eller homografangreb er ret almindelige, og det er din første forsvarslinje at sikre, at du besøger selve Kraken-webstedet.

Endelig, hvis du ønsker, at al din e-mail-kommunikation med Kraken skal være PGP-krypteret, så har de også funktionaliteten til det. Forudsat at din e-mail-indbakke er PGP-aktiveret, kan du indsætte din PGP-nøgle i dine “Konto” -indstillinger på Kraken.

PGP-kommunikation hos Kraken

PGP-kommunikation hos Kraken

Når du har indsat din e-mail-PGP-nøgle, bliver alle de e-mails, som Kraken sender dig, krypteret med Ret godt privatliv og vil eliminere chancen for e-mail-aflytning fra hackere og lignende.

Med alle disse sikkerhedsprocedurer ser Kraken ud til at være en ganske sikker udveksling. Naturligvis vil bedste praksis få dig til at begrænse mængden af ​​mønter, som du efterlader på børsen til enhver tid.

Lande og aktiver

Kraken er en af ​​de såkaldte “Fiat Gateways”. Dette betyder, at mange mennesker vil bruge børsen til at købe og sælge Bitcoin til en Fiat-valuta. Når det er sagt, tilbyder Kraken i øjeblikket handel til en række forskellige lande med forskellige Fiat-valutaer.

De er tilgængelige for beboere i Europa, Canada og USA. De tillader også Fiat-indskud i euro, USD og canadiske dollars. De plejede at acceptere japanske yen-betalinger, men måtte lukke dette for nylig, givet bankregler.

Hvad der virkelig imponerede os om Kraken var rækken af ​​kryptopar, som de havde i sammenligning med nogle af de større fiat-udvekslinger. Nedenfor er en liste over alle de kryptovalutaer, som du har mulighed for at handle:

Kraken aktivdækning

Liste over kryptoaktiver på Kraken

Dette er langt mere omfattende end andre konkurrenter som Coinbase, Bitstamp og lignende. Med hensyn til de specifikke Fiat-krydsninger har de over 47 markedspar. Kraken har også krydset alle deres altcoins med Bitcoin for at skabe BTC-markeder.

Kraken-gebyrer

Gebyrer påvirker direkte din rentabilitet som erhvervsdrivende. Derfor er dette uden tvivl et af de vigtigste punkter, når man ser på en udveksling som Kraken.

Når vi ser på handelsgebyrer, opkræver Kraken baseret på det handelsvolumen, du gennemfører, samt om du er en “maker” eller en “taker”.

Denne gebyrmodel bruges til at tilskynde til markedsføring. Dybest set får de, der skaber likviditet i Krakens ordrebøger, et lavere gebyr end dem, der fjerner likviditet.

Top tip &# 128175;: Hvis det er forvirret af Maker / Taker, er en simpel tommelfingerregel, at markedsordrer genererer et takgebyr, mens begrænsede ordrer genererer en maker

De giver også handlende en differentieret gebyrplan. Det betyder, at de, der gør mere volumen, får et lavere gebyr. Nedenfor er producent / taker-gebyrer for alle deres markeder baseret på handelsvolumen.

 Rullende volumen USD Producentgebyr Takstgebyr
< 50.000 0,16% 0,26%
< 100.000 0,14% 0,24%
< 250.000 0,12% 0,12%
< 500.000 0,10% 0,20%
< 1.000.000 0,08% 0,18%
< 2.500.000 0,06% 0,16%
< 5.000.000 0,04% 0,14%
< 10.000.000 0,02% 0,12%
> 10.000.000 0,00% 0,10%

Dette er de gebyrer, der opkræves for hver handel, du gennemfører. Det rullende volumen beregnes ved at se tilbage på de sidste 30 dages handelsvolumen på din konto.

Stablecoin &# 128178;: Hvis du handler med Tether USDT stablecoin, reduceres dine gebyrer. Se fuldt ud gebyrplan

Mens disse handelsgebyrer stort set er i tråd med de fleste børser, er det ganske overraskende for os at se en segmentering af gebyrerne mellem producentens og takersiden af ​​handlerne.

Finansierings- / udbetalingsgebyrer

Med hensyn til de gebyrer, der opkræves for finansiering og trækning af din konto, gælder følgende:

 • USD Wire Depositum og tilbagetrækning koster $ 5 for banker i USA
 • EUR SEPA-indskud (EØS-lande) er gratis, og en udbetaling er kun 0,09 €
 • EUR international bankoverførsel har et depositum på € 5
 • CAD indenlandske EFT’er er gratis, men tiltrækker et 0,25% gebyr ved udbetalinger
 • CanadaPost Personlig kontant / debitering har et depositum på 1,25 CAD + 0,25%

Selvom der ikke er nogen gebyrer for at deponere kryptovaluta på Kraken, gælder følgende tilbagetrækningsomkostninger for de øverste 7 kryptopar:

 • Bitcoin: 0,0005 BTC
 • Bitcoin kontant: 0,0001 BCH
 • Æter: 0,005 ETH
 • Litecoin: 0,001 LTC
 • Krusning: 0,02 XRP
 • Monero: 0,0001 XMR
 • Steller: 0,00002 XLM

Disse gebyrer bruges til at dække netværks- eller minearbejdsgebyrer, som Kraken skal afholde for at sprede din transaktion. Det er dog interessant, at de har indstillet disse på et fladt niveau i stedet for at gøre det dynamisk som de fleste andre børser.

Marginhandelsgebyrer

Hvis du vil begynde at bruge Kraken-marginhandelsfaciliteterne, bliver du opkrævet to separate gebyrer. Du opkræves et handelsgebyr eller som de har kaldt det “åbningsgebyr”. Dette er i det væsentlige kun et gebyr på positionens størrelse.

Du opkræves også et ”rollover” -gebyr. Dette er det gebyr, som du vil blive opkrævet på kontrakten for at holde den åben. Du kan tænke på dette som anologt til en rentesats, der anvendes hver 4. time.

For handel med Bitcoin og Tether-margin vil du blive opkrævet et 0,01% åbningsgebyr og en 0,01% overførselsgebyr pr. fire timer. For Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Augur, Monero og Ripple vil du blive opkrævet en 0,02% åbningsgebyr og en 0,02% overførselsgebyr hver 4. time.

Kontoniveauer & KYC

Som vi nævnte, opererer Kraken på en niveaubaseret struktur, når det kommer til kontogrænser for finansiering og udbetalinger. Desværre, selv for de mest basale kontotyper, skal du give en eller anden form for information (i dette tilfælde fødselsdato, navn og telefonnummer).

Hvis privatliv er et problem for dig, er der andre anonyme handelsbørser, som du kan bruge. Disse inkluderer OTC-handel samt decentrale børser og pengeautomater.

Der er tre forskellige kontobekræftelsesniveauer i Kraken. Disse er de Forret, det Mellemliggende og Pro. Nedenfor er krypto / fiat depositum og udbetalingsgrænser for hver:

Kraken Depositum / Udbetaling

Kontoniveauer i Kraken med grænser

Nedenfor er de oplysninger og dokumenter, som Kraken har brug for for hvert niveau nævnt ovenfor.

 • Forret: Dette er den første fase af verifikationen hos Kraken og kræver, at du logger ind med 2FA, en e-mail, dit fulde navn, DOB, telefonnummer og en fysisk adresse.
 • Mellemliggende: Dette niveau kræver, at du udfylder alt fra Starter samt inkluderer et gyldigt ID & Bevis for ophold. Afhængigt af det dokument, du bruger til din ID-verifikation, skal du muligvis tage et ID-bekræftelsesbillede. Dette er normalt et billede af dig, der holder det pågældende dokument.
 • Pro: For at blive accepteret på Pro-niveauet skal du udfylde ovenstående samt besvare et KYC-spørgeskema. Dette kan stille dig spørgsmål om finansieringskilde såvel som din beskæftigelse osv.

Når du har sendt disse dokumenter til Kraken, skal du vente på enten en automatisk eller en manuel verifikation.

Bekræftelsestider

Hvis du har lavet en ansøgning om en startkonto, foretages verifikationer automatisk. Dette kan normalt tage ikke mindre end en time.

Bemærk ✍️: Hvis Kraken finder ud af, at din Starter-konto kræver en manuel gennemgang, vil bekræftelsestiderne være de samme som Intermediate / Pro.

Mellemliggende og Pro-niveauer kræver manuel verifikation hos Kraken-teamet. Ifølge deres vejledning kan dette tage alt fra 1-5 dage.

Det er sandsynligvis også her, hvor mange mennesker kan blive utroligt frustrerede. Da verifikationer skal udføres manuelt, kræver de, at nogen hos Kraken læser over dem og bekræfter, at de er legitime.

I tider med høj efterspørgsel i sommeren sidste år var det ikke uhørt, at verifikationer tog mere end to uger til niveau 2. Man kan få en fornemmelse af samfundets frustration i dette reddit-indlæg fra sidste år.

Der er andre eksempler på verifikation i december-rallyet til niveau tre, der overstiger 3 uger. Man skal selvfølgelig tage højde for, at disse var i tider med ekstrem efterspørgsel på børserne, så det er sandsynligt, at dette nu er faldet lidt.

Kraken registrering

Når vi bevæger os ind på dyrets motor, ser vi nu på Kraken-udvekslingsplatformen. Første gang du besøger webstedet, skal du udføre en standardregistrering. Dette er standardkombinationen for e-mail og adgangskode i billedet til højre.

Kraken registrering

Kraken konto registrering

Når du har registreret dig og er på platformen, beder de dig om at sikre din konto med tofaktorautentificering. Du kan enten bruge Google Authenticar-app eller en speciel “Yubikey”, som er en hardwareenhed, der kan generere en engangsnål.

Når du har konfigureret dette, kan du starte bekræftelsesprocessen. Du kan klikke på linket “Bliv bekræftet” lige der på din konto. Herfra kan du vælge det verifikationsniveau, som du gerne vil gå videre med.

Du udfylder verifikationskravene og indsender de oplysninger, som vi har angivet ovenfor. Når dette er gjort, er du klar til at finansiere din konto og begynde at handle på Kraken.

Finansiering og udbetalinger

Som vi nævnte, er Kraken Fiat-gateway, hvilket betyder at du kan indbetale og hæve i en række forskellige Fiat-valutaer. De accepterer ledninger til deres bankkonti i CAD, EUR, GBP og USD. Hvis din bank er i EU, kan der også foretages en SEPA-betaling.

Det er vigtigt at bemærke, at de ligesom mange af deres konkurrenter kræver, at nogle KYC-procedurer er afsluttet, før du kan finansiere din konto i en Fiat-valuta. I Krakens termer ville du kræve et minimum med mellemliggende niveau.

Hvis du er bekræftet, har du ret til at trække dine midler tilbage til den samme bankkonto, som du sendte dem fra. Tilbagetrækningstider kan variere afhængigt af hvor din bank er placeret. Hvis du er i EU, bliver SEPA-betalinger ryddet om en dag eller to.

Kraken registrering

EUR fiat-finansieringsmuligheder i Account Management

Internationale Swift-ledninger vil normalt tage mellem 3-5 arbejdsdage, før de rammer din konto. Dette kan undertiden være frustrerende, men det er den pris, man betaler for at bruge ældre banksystemer.

Selvfølgelig kan du også finansiere din konto i kryptokurrency, hvis du ønsker det. Du kan stadig gøre dette på en startkonto uden indbetalingsgrænser. Vær dog opmærksom på, at du får en $ 5k daglig udtagsgrænse.

Kraken handelsplatform

Dette er sandsynligvis et af de steder, hvor Kraken tidligere har været udsat for negativ presse. Folk har været meget kritiske over for platformen, da den var fyldt med fejl og konstant styrtede ned. Der ville også være bugs, der ikke ville fange en handelsordre, når de blev placeret.

I midten af ​​2018 udgav børsen imidlertid sin helt nye og forbedrede matchende motor og handelsplatform. De har også opgraderet handelsgrænsefladen samt givet hele webstedet en UI-opgradering.

Kraken har to metoder, hvor du kan handle krypto. Den første er ved brug af de ordreformularer, du har lige der på din konto. Dette er måske det nemmeste, hvis du bare vil udføre et simpelt køb / salg.

Nedenfor er grænsefladen til ordreformularen, når du gennemfører et simpelt køb / salg. Disse kan enten være en markedsordre, der udføres til markedsprisen eller en begrænset ordre.

Kraken simpel rækkefølge

“Enkel” ordreindstilling i Kraken-ordreformular

For dem, der ønsker lidt mere kontrol over deres ordretyper, kan de vælge den mellemliggende eller avancerede ordreformular. Dette gør det muligt for den erhvervsdrivende at indsætte et antal flere parametre, som vi vil gennemgå nedenfor.

Når du har afgivet din ordre, vil den blive præsenteret nedenfor i din ordrebog.

Pro-platform

Dette er Krakens svar på alle de andre kryptokurrencyudvekslinger med avanceret handelsteknologi.

Det blev udviklet til de erhvervsdrivende, der havde brug for mere kortlægningsfunktionalitet og handelsværktøjer for at gennemføre strengere teknisk analyse. Nedenfor er den primære brugergrænseflade:

Kraken Pro Platform

Pro-handelsplatformen over på Kraken

Øverst til venstre har du mulighed for hurtigt at skifte mellem de forskellige markeder. Derefter lige nedenfor har du de vigtigste diagrammer og kortværktøjer. Her kan du kortlægge dine trendlinjer, tegne specifikke tekniske undersøgelser samt forfine diagramparametrene.

For eksempel har du over 20 tekniske undersøgelser inkluderet i pakken, såsom Chaikin Oscillator, Parabolic SAR og adskillige glidende gennemsnitskort. Du kan også tegne blæserlinjer, Fibonacci-træk og Fibonacci-buer.

Toptradertip &# 128175;: Du kan udvide diagrammet til fuld skærm for at foretage mere analyse. Du kan også lukke paneler og udvide størrelsen på diagrammet ligesom standardvinduer

Midt i grænsefladen har du din overvågningsliste samt dine køb / salg vægge. Sidstnævnte er nyttige for den erhvervsdrivende, da de giver ham / hende mulighed for at få en bedre forståelse af markedssentimentet (bullish eller bearish).

Derefter lige ved siden af ​​har du udvekslingsordrebøger såvel som de tidligere ordrer. Endelig yderst til højre er der de mere avancerede ordreformularer, som du kan udføre. Lad os se nærmere på disse:

Ordretyper

Både i dit kontoområde og i den avancerede platform har du et antal ordretyper.

Kraken ordreformularer

Avancerede ordreformularer

Mens du måske er bekendt med de enkle ordretyper, hjælper det at vide, hvad de andre ordrer betyder.

 • Markedsordre: Dette er en ordre, der placeres på markedsniveau og vil blive udført med det samme.
 • Begræns rækkefølge: Dette indstilles til en forudbestemt pris og mængde, der kan være væk fra det nuværende markedsniveau. Det forbliver åbent, indtil det enten udføres, eller det udløber. For udløbsindstillingerne har du Good-Till-Canceled, som forbliver åben, indtil den udføres eller annulleres. Du kan også vælge et dagligt, ugentligt, månedligt eller endda et brugerdefineret udløb.
 • Stop tab: Enkel grænseordre, der udføres, når den er nået, og begræns det tab, du har på din konto.
 • Tag fortjeneste: Det modsatte af et stoptab. Dette udføres, når din rentable position har nået en bestemt prisgrænse.
 • Afgør position: Dette er en ordre, som du vil bruge, hvis du vil afvikle en handlet position med åben margen.

For de handlende, der har specifikke stop / take profitniveauer i tankerne, kan du indstille en betinget lukning. Dette er ordrer, der åbner en ordre til lukning af en position på samme tid som ordren til åbning af den.

Så antag for eksempel, at du var ved at gå lang BTC på et bestemt grænseniveau. Du ville placere denne ordre, og på samme tid kunne du placere det stoptab, du ville anvende på denne åbne ordre.

Bemærk ✍️: Det er ikke muligt at placere både stoptab og take profit med en betinget lukning

Marginhandel

Noget, som Kraken giver, der ikke er en mulighed ved de andre store Fiat-gateways, er handel med kryptomargin. Du kan handle på margen med gearing op til 5 gange. Selvom dette ikke er nær den slags gearing, som man kan forvente af en mægler som IQ Option, giver det stadig handlende en god kant.

Marginkravene for disse handler varierer alt efter dine verifikationsgrænser og den valuta, du bruger til at deponere den oprindelige margin. Du kan læse mere om den krævede margen for de forskellige par her.

For de handlende, der er ivrige efter at handle med deres foretrukne altcoins på margen, kan du blive lidt skuffet. Der er kun en håndfuld crypto / fiat-par, som du kan marginhandel på. Disse er præsenteret nedenfor.

 • XBT / EUR, XBT / USD
 • ETH / XBT, ETH / USD, ETH / EUR
 • ETC / XBT, ETC / ETH, ETC / USD, ETC / EUR
 • REP / XBT, REP / ETH, REP / EUR
 • XMR / XBT, XMR / USD, XMR / EUR

Kraken Futures

Efter at Kraken med succes havde rejst $ 100 mio., Gik de på et udvidelsesdrev og købt de London-baserede Crypto-faciliteter. Dette er en reguleret futuresplatform, hvor handlende kan handle krypto med gearing.

Kraken besluttede at mærke produktet igen som Kraken futures og har nu inkluderet futureshandel på deres liste over instrumenter. I modsætning til Krakens standardmarginhandel giver disse instrumenter dig mulighed for at handle op til 50x gearing på visse kryptokurrency-par.

Futures adskiller sig fra traditionelle margininstrumenter, idet de er baseret på aktivets pris på et fremtidigt tidspunkt. Disse fremtidige tider kaldes “udløbstider”, og de giver markedsdeltagere mulighed for at afdække markedsrisiko eller se fremtiden på aktivets pris..

Med lanceringen af ​​denne nye tjeneste giver de deres handlende mulighed for at handle 6 forskellige kryptokurrencyaktiver inklusive Bitcoin, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum. Nedenfor er detaljerne i deres futureskontrakter.

Kraken Futures Vilkår

Futures kontraktbetingelser i Kraken

Som du kan se, tilbyder de tre typer kontrakter. Disse er den evige, månedlige og kvartalsvise. Disse er baseret på hvornår kontrakterne udløber.

Som det er tilfældet med de andre futures-børser, har du også en løbende rullende futures-kontrakt, der ikke har en fast udløbstid. Evige futures opfører sig som de fleste andre margin- eller spread betting-instrumenter og vil være næsten identiske med spotprisen (ikke tilfældet med traditionelle futures).

Du vil blive overrasket over at vide, at disse instrumenter er fuldt reguleret af Storbritanniens FCA. Dette placerer Kraken på en tydelig fordel i forhold til andre børser som BitMEX et al., Der ikke er reguleret af nogen finansiel myndighed.

Bemærk ✍️: Desværre er disse futureskontrakter ikke tilgængelige for beboere i USA.

Hvis du gerne vil handle Kraken-futures, og du er i en jurisdiktion, der tillader det, bliver du nødt til at flytte til deres dedikerede futures-platform.

Kraken Futures Platform

Deres futuresplatform er godt udformet og har meget mere funktionalitet, som du vil have på deres standardplatforme.

Du kan skifte mellem de forskellige valutapar i overskriften og være med til de respektive markeder. Til venstre på platformen kan du skifte udløbstid samt se alle kontraktoplysningerne.

Kraken Futures-handelsplatform

Brugergrænsefladen til Kraken Futures-platformen

I midten har du din ordreformular og dine tidligere ordrer under det. Endelig, til højre for det, har du ordrebøgerne, du har markedsdybdekort såvel som alle de tidligere handler.

Lige over ordrebøgerne har du markedstabellerne. Som det er tilfældet med standard Kraken-platformen, bruger den fremtidige platform tradingview-teknologien, der giver mulighed for mere dybdegående analyse.

Advarsel ⚠️: Handel med futures med så høje gearingsgrader er meget risikabelt. Sørg for, at du har tilstrækkelige stop på plads.

Kraken API

For de handlende, der fordobles som udviklere, kan de gøre brug af den avancerede Kraken API. For enkel information såsom prisfastsættelse, volumen og ordrebøger kan de gøre brug af den offentlige API.

Alternativt, hvis den erhvervsdrivende gerne vil udvikle en handelsbot, kan du få adgang til Kraken API via privat adgang, som giver dig mulighed for at udføre handler. Dette er sandsynligvis, hvad de fleste algoritmiske forhandlere vil bruge, hvis de handler baseret på tekniske indikatorer.

For at forhindre misbrug af handlende har Kraken API bestemte hastighedsgrænser, der bestemmer, hvor mange anmodninger der kan placeres i en given periode. Dette er baseret på det, der har betegnet “Call counters”, og du kan læse mere om Kraken API-opkaldshastighedsgrænser her.

Opsætning af API

Hvis du vil bruge API’en til at foretage handler i stedet for bare at trække data, skal du få en Kraken API-nøgle. Disse kan genereres i din “Konto” sektion på Kraken-webstedet. Du vælger at generere en API-nøgle.

Genererer API-nøgle til Kraken

Genererer Kraken API-nøgle

Når du har gjort det, bliver du bedt om at udføre dine ønskede indstillinger for din personlige adgang til Kraken API. Disse bestemmes af de særlige krav i din handelsalgoritme. Når du har indsendt formularen, genererer Kraken dig en API-nøgle, som du kan bruge, når du sender anmodninger til Kraken API.

Kraken Dark Pool

En anden interessant funktion, som Kraken har, er handel med mørk pool-kryptovaluta. Dette er grundlæggende, når en erhvervsdrivende er i stand til at placere handler, der ikke er synlige for resten af ​​markedet, i offentlige ordenbøger.

Dette blev lanceret af Kraken i 2015 og vil give forhandlere mulighed for at placere deres ordrer anonymt. Når de afgiver disse ordrer, afslører de ikke deres hensigt for de andre handlende. Kraken vil prøve at matche disse ordrer med andre handlende på den modsatte side af handelen.

Hvorfor bruge en mørk pool?

Når en ordre er stor og placeres i bøgerne, kan det påvirke prisen på det åbne marked. Folk kunne se ordren i købe / sælge vægge, og dette kunne skabe enten køb eller salg af panik. Dette vil betyde, at ordren ikke bliver udført, og den erhvervsdrivende mister en god pris.

Krakens mørke pool vil uden tvivl være en gunstig mulighed for kryptovalutahvaler og store institutionelle investorer.

Kraken kundesupport

Kraken Chat-modul

Kundesupport hos Kraken ser ud til at være på niveau med branchens standarder. Bortset fra de forsinkelser, som mange mennesker oplevede i verifikationsfasen, synes de villige til at svare på supportbilletter på en relativt effektiv måde.

Der er naturligvis en række eksempler online på mennesker, der er mindre end imponeret over deres supporttider. Selvom dette virkelig er foruroligende, ved vi ikke omstændighederne i disse sager. Mange gange, når supportbilletter tager længere tid end normalt, kommer det ned til individuelle sager.

Hvis du vil få fat i dem, kan du bruge chatindstillingen lige fra instrumentbrættet, som giver dig mulighed for live chat til support. Dette er live 24/7 for de handlende i forskellige tidszoner.

Desværre er der i modsætning til konkurrerende børser som Coinbase og Bitstamp ingen telefonsupport hos Kraken. Du kan dog altid komme i kontakt med dem via sociale medier, og de ser ud til at være relativt lydhøre på deres twitter-feeds.

Udvekslingsstatus

Noget, som vi fandt ganske nyttigt som supplement til kundesupport, var Kraken Status side. Dette er hvor handlende kan gå for at få en live opdatering af handelssystemerne og hjemmesiden på Kraken.

Dette er ikke noget, som de fleste andre børser har tilbudt, og det ser ud til, at Kraken har lært en lektion af den nylige nedetid-debakel i december 2017 og januar 2018.

Krakens udvekslingsstatusside holder dig informeret, hvis der er alvorlige systemafbrydelser. De giver dig også en omfattende oversigt over nedetidrapporterne de sidste 24 timer. Dette er opdelt på API og websted med hensyn til både oppetid og svartid.

Kraken System Status

Kraken Exchange Statusopdateringer

Du kan også navigere til siden med hændelseshistorikken. Her vil de give dig en opdatering af alle meddelelser fra planlagt vedligeholdelse til uventede afbrydelser. I skrivende stund var de eneste problemer, der blev rapporteret, forbindelsesproblemer for webstedet og API i maj.

Hvis du gerne vil have regelmæssige Kraken-opdateringer om alle problemer, kan du abonnere på disse. Du kan enten få dem via e-mail, SMS, webhook eller online chat. Dette kan være nyttigt for de handlende, der bruger API’en og kræver regelmæssige opdateringer.

Konklusion

Vores gennemgang af Kraken har været relativt let at gennemføre. Udvekslingen er yderst gennemsigtig og dokumenterer alle deres procedurer og politikker online. De har også tidligere fået omfattende dækning og har mange blandede meninger.

På den positive side synes Kraken at være meget sikker med de mest avancerede procedurer på plads for at afværge eventuelle hackere. De er også en god fiat-gateway med omfattende finansieringsmuligheder, som handlende overalt i verden kan gøre brug af.

For en stor Fiat-gateway ser de ud til at have et stort udvalg af kryptokurrency-par, som de tilbyder. Desuden er det en ekstra bonus for nogle erhvervsdrivende at vide, at de kan komme ind i positioner med moderat gearing, der giver dem mulighed for at få mest muligt ud af små sigtstræk..

På ulempen er det stadig svært for Kraken at ryste den tidligere kontrovers, som de havde med sidens nedetid. Desuden er verifikationstiderne stadig ret lange sammenlignet med nogle af de andre børser. Der er stadig nogle handlende, der synes frustrerede over en række langsomme svartider og udvekslingsfejl.

Som vi har vist, er Kraken dog generelt meget lydhør, når det kommer til klager og forslag. Ved tidligere lejligheder har deres CEO svaret på disse bekymringer og lovet en forbedring.

Så er Kraken kryptobørs for dig?

Dette afhænger i høj grad af dine handelspræferencer og bopælsland. Fra hvad vi kan se, er det dog bestemt en god mulighed for en række handlende på jagt efter en omfattende Fiat-gateway.

Fremhævet billede via Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me