Køb Monero med LocalMonero – En trinvis vejledning

LocalMonero gør netop det, hjemmesiden fungerer som en udvekslingsplatform, der forbinder lokale købere og sælgere af den populære kryptovaluta.

Platformen tilbyder lignende funktionalitet som Localbitcoins og hjælper brugere med at sikre transaktioner af fiat-valutaer til Monero (XMR).

2018 er fortsat vidne til stigningen i decentraliserede cryptocurrency-udvekslinger og peer-to-peer-handelsplatforme. Da sektoren fortsætter med at modnes, er der et stigende antal tjenester, der sigter mod at forbinde brugere, samtidig med at behovet for en central myndighed fjernes.

I denne anmeldelse vil vi dække alt, hvad du har brug for at vide om LocalMonero, samt tage dig gennem en trinvis købsvejledning.

Lad os hoppe ind.

Hvad er LocalMonero?

Lokal Monero-mission

Billede via localmonero.co

LocalMonero lanceret i august 2017, og online-udvekslingen giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til enkeltpersoner, der køber eller sælger Monero-kryptokurrency i deres lokale område. Hjemmesiden blev lanceret af et team af entusiaster med base i Hong Kong, og projektet blev levende via et Reddit-indlæg, der dukkede op i slutningen af ​​august.

Teamet bag projektet vælger at forblive anonym og giver ikke meget information om sig selv. De har dog udviklet et websted, der fungerer på samme måde som Localbitcoins, og giver brugerne mulighed for at finde lokale købere og sælgere af Monero og foretage køb online eller møde op og veksle Monero til kontanter.

Webstedet giver adgang til handlende i lande som Canada, De Forenede Stater, Det Forenede Kongerige og De Forenede Arabiske Emirater og letter fiat-transaktioner med brugere, der har lov til at handle den anonyme valuta for “rigtige penge”.

Monero har eksisteret siden 2013 og er en kryptovaluta, der understreger privatlivets fred og anonymitet. Holdet bag Monero gør brug af Ring Signature-teknologi til at gøre adresser og transaktioner vanskelige at spore, og disse funktioner har tiltrukket et brugerfællesskab, der er interesseret i at bevare deres privatliv, når de handler online.

Handelsspecifikationer

  • Lokal Monero tillader handel med Monero (XMR) -kryptovaluta i bytte for fiat-valutaer. Webstedet understøtter i øjeblikket fiat-valutaer som CAD, EUR, BNP, USD og JPY, som bruges i de områder, hvor webstedet har et aktivt samfund.
  • Webstedet driver transaktionsgrænser for handler, der involverer flytning fra en fiat-valuta til en anden. Disse grænser er specificeret af annoncører, og brugerne definerer alle handelsbetingelser såsom priser og valutakurser på annoncen.
  • For at få vist en annonce offentligt skal brugerne have mindst 0,35 XMR i deres tegnebøger.
  • Alle onlinetransaktioner er beskyttet af en spærretjeneste, og når en handel startes, reserveres den nødvendige Monero til handlen automatisk fra sælgerens LocalMonero Wallet. Derfor, hvis sælgeren ikke frigiver den krævede Monero, kan supportteamet frigive XMR til køberen fra deponering. Sælgere rådes til ikke at frigive spærringen, før de overholder, at de har modtaget betaling fra køberen.
  • Alle tvister håndteres af websteds supportmedarbejdere, og tvister løses, når handelsbetingelser, betalingsbevis, brugeromdømme og andre relevante data er nøje undersøgt. Brugere rådes til at kontrollere omdømmescore og antal tidligere handler foretaget af en erhvervsdrivende for at hjælpe med at finde de mest pålidelige og velrenommerede forhandlere til rådighed.
  • Alle transaktioner udført på LocalMonero er fuldstændig irreversible, derfor skal brugerne være forsigtige og vælge betalingsmetoder med den laveste risiko.

Sådan kommer du i gang

Brugeren kan købe Monero på siden ved at:

Oprettelse af en konto på platformen – Det er muligt at tilmelde sig ved at indtaste et brugernavn og en adgangskode på mellem 8 og 72 tegn. Afsendelse og e-mail-adresse er valgfri.

Herefter skal du klikke på købsmuligheden til venstre på hovedsiden og udfylde de krævede oplysninger såsom beløb, valuta, placering og betalingsmetode. Klik derefter på søgning, oplysningerne behandles, og brugerne kan derefter se en liste over reklamer, som de kan vælge imellem. Du kan derefter klikke på knappen “køb” for at få vist yderligere oplysninger om den valgte annonce.

Her vises annoncørens handelsbetingelser, og hvis køberen accepterer vilkårene, kan de fortsætte med at klikke på knappen ‘send handelsanmodning’ for at starte handlen.

Køber og sælger kan derefter blive enige om den mest bekvemme betalingsmetode, og køberens betaling behandles af webstedet og bekræftes af modtageren. Når dette har fundet sted, flyttes den købte Monero fra deponeringen og overføres til køberens LocalMonero-tegnebog.

Brugeren kan sælge Monero på webstedet ved at:

Oprettelse af en konto som ovenfor – Klik derefter på ‘sælge’ i venstre side af hovedsiden og udfyld de krævede oplysninger såsom beløb, valuta, placering og foretrukken betalingsmetode. Klik derefter på søg.

Platformen behandler de indsendte oplysninger og viser en liste med foreslåede reklamer fra et antal potentielle købere. Sælgeren kan derefter vælge den køber med det bedste omdømme og handelshistorie ved at klikke på knappen “Sælg” i en annonce.

Herefter vises annoncørens handelsbetingelser, og hvis sælgeren accepterer disse vilkår, kan de klikke på knappen “Send handelsanmodning” for at starte handlen. Køberen vil anmode sælgerens betalingsoplysninger og foretage betalingen. Sælgeren bekræfter derefter betalingen og frigiver de købte mønter ved at klikke på “frigiv Monero” -knappen på siden.

Understøttede valutaer

Local Monero understøtter køb og salg af Monero (XMR) i bytte for forskellige fiat-valutaer. Disse inkluderer i øjeblikket valutaer som USD, CAD, EUR, BNP, JPY og KES. Platformen understøtter også adskillige betalingsmetoder, og globale betalingsmetoder inkluderer bankoverførsler, gavekort, MoneyGram, Skrill, Apple-betaling, Crypto-overførsler, Neteller, Perfect money, Payoneer, PayPal, Venmo og Western Union.

Lokale betalingsmetoder varierer afhængigt af landet, og nogle almindelige lokale betalingsmetoder inkluderer kontanter, Walmart gavekort, M-Pesa, Advcash, CashU, Xoom, Dwolla, Payza og OneCard.

Sikkerhed og privatliv

Webstedet bruger tofaktorautentificering (2FA) oven på en mindst otte-cifret adgangskode. Denne metode præsenterer et ekstra lag af verifikation og sikkerhed for brugere af platformen. Når du opretter en konto, kræves kun et brugernavn og en adgangskode, og en e-mail er valgfri. 2FA-proceduren bruger også en valgfri tidsbaseret engangsadgangskode (TOTP), og brugerne modtager en lang streng numerisk adgangskode som sikkerhedskopi.

Udvekslingen bruger også avanceret DDoS-sikkerhed (Distribueret Denial of Service) fra Cloudflare som en metodebeskyttelse mod webangreb.

LocalMonero søger også at lette fuldstændig anonym handel og kræver ikke, at brugerne har en e-mail-adresse, og de har heller ikke nogen registreringer af IP-adresser. Logfiler over handelschats, der finder sted på webstedet, er krypteret, mens eventuelle vedhæftede filer, der uploades i chatten, også er krypteret og vandmærket for at forhindre uautoriseret brug. Handelschat-logfiler opbevares i 180 dage for at hjælpe webstedet med at håndtere tvistmægling.

Webstedet gør også brug af Tor og I2P (Invisible Internet Project) og kan tilgås via dets .onion-domænenavn (localmonerogt7be.onion) og I2P-adresse (http: //yeyar743vuwmm6fpgf3x6bzmj7fxb5uxhuoxx4ea76wqssdi4f3q.b32.i2p). Der er heller ingen IP-adressebekræftelse gennem webstedets portaler.

Gebyrer

Registrering, køb og salg af Monero er helt gratis på platformen, og brugere, der opretter annoncer på LocalMonero, opkræves et gebyr på 1% for hver afsluttet handel.

Transaktioner til tegnebøgerne til andre LocalMonero-brugere er gratis, mens transaktioner til andre Monero-tegnebøger er underlagt Monero-netværket. Transaktionsgebyret betales fra din LocalMonero tegnebog, når du sender en transaktion, og det aktuelle gebyr er synligt på tegnebogsside under overskriften Udgående Monero-gebyrer.

 Kunde support

Webstedet tilbyder en supporttjeneste og brugere kan åbne billetter og tale med medlemmerne af supportteamet via e-mail. Der er også en FAQ sektion designet til at besvare de mest almindelige spørgsmål, og team har også inkluderet en guide om, hvordan man kommer i gang på platformen.

Derudover er holdet også i stand til at nås via deres sociale mediekanaler som f.eks Telegram kanal og Twitter konto.

Skal du bruge LocalMonero?

Skal du bruge LocalMonero

Billede via Fotolia & Localmonero

Webstedet appellerer naturligvis til enkeltpersoner, der kun er interesserede i at købe Monero og giver folk mulighed for at handle kryptokurrency mere anonymt, end når de køber gennem visse mere almindelige online-børser.

LocalMonero giver brugerne mulighed for kun at foretage transaktioner med den person, du handler, med adgang til relevante oplysninger. Webstedet er generelt ligetil at bruge, og når du besøger webstedet, er det muligt at se en liste over folk, der køber og sælger Monero sammen med deres placering på hovedsiden.

Der er også online Monero-sælgere, og brugere kan betale med fiat-valutaer, hvor webstedet understøtter adskillige betalingsmetoder. Disse er alle tiltalende funktioner, og vigtigst af alt har LocalMonero udviklet et godt niveau af samfundstillid.

Platformen har modtaget positive anmeldelser fra sine brugere, og der har ikke været et signifikant antal negative rapporter om webstedet eller haler af svindel, der finder sted på LocalMonero. Escrow-tjenesten og overordnede sikkerhedsforanstaltninger hjælper meget; dog rådes brugerne stadig til at være forsigtige, når de bruger webstedet.

Webstedet er stadig relativt ungt og har masser af plads til at forbedre. Brugere skal være forsigtige med at udvise forsigtighed og afprøve platformen ved at søge handlende med stærkt omdømme og foretage små køb til at begynde med. Brugere skal også være forsigtige, når de arrangerer møder med sælgere for at gennemføre handler og bør generelt udøve sund fornuft, når de handler på platformen.

Det er også afgørende at huske, at LocalMonero ikke letter nogen ulovlige aktiviteter og udelukkende eksisterer for at hjælpe brugere med at handle XMR-valutaen. Webstedet fungerer lovligt i en række forskellige jurisdiktioner, og brugere rådes til at kontrollere lovgivningen vedrørende handel med kryptokurver i det land, de bor i.

Billeder via Localmonero.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me