Deribit Review: Komplet Exchange-oversigt

Deribit er et af de eneste steder, du kan købe kryptovalutaindstillinger på markedet i øjeblikket.

Deribit har også udvidet deres produkttilbud til at omfatte Bitcoin & Ethereum-futures. Dette er fantastisk, da det giver handlende et alternativ til status quo for Bitcoin futures-børser.

Er deribit dog sikkert og pålideligt?

I denne komplette Deribit Review giver vi dig alt, hvad du har brug for at vide om udvekslingen. Vi giver dig også nogle tip, når det gælder handel med futures og optioner.

Deribit Oversigt

Deribit blev lanceret i 2016 og er baseret i Amsterdam, Holland. De opererer under Deribit B.V.-virksomheden, der er beliggende på Stationsstraat 2 B 3851 NH, Ermelo. Børsen blev lanceret som en Bitcoin futures og option platform, selvom den er bedre kendt for sine muligheder.

Deribit blev grundlagt af Bitcoin-entusiaster og tidligere forhandlere. For eksempel var CEO (John Jansen) en erhvervsdrivende på Amsterdam-børsen. Han samarbejdede med den nuværende CTO (Sebastian Smyczýnski) for at udvikle en udveksling, der havde den minimale latenstid og maksimale funktionalitet.

Andre medlemmer af teamet inkluderer Johns yngre bror, Marius, der er CMO samt Andrew Yanovsky, som er Lead-udvikleren. Du kan læse mere om teammedlemmerne og deres baggrund i om os sektion af Deribit.

Deribit er i øjeblikket ureguleret som optionsmægler, men det skyldes hovedsageligt, at europæiske finansielle tilsynsmyndigheder stadig ikke har udviklet en ramme for disse børser til at falde ind i.

Er deribit sikkert?

Et af de vigtigste spørgsmål, som handlende ønsker at vide om en kryptovaluta-udveksling, er, om det er sikkert. Vi kender alt for godt konsekvenserne af at bruge en upålidelig eller usikker udveksling.

Der er et par ting, vi kigger efter, når vi analyserer sikkerheden ved en børs, og disse vedrører enten sikkerhed på børsesiden eller sikkerhed på brugersiden.

Udvekslingssikkerhed

Til dato har Deribit ikke været udsat for nogen form for sikkerhedsbrud siden starten. Dette betyder ikke, at de er immune, men det viser, at de ser ud til at have de rigtige protokoller på plads.

Med hensyn til mønthåndtering hævder Deribit at anvende en politik på 95% om kold opbevaring. Dette betyder, at disse mønter opbevares offline i en sikker tegnebog, der er “luftgappet”. I dette tilfælde opbevares tegnebøgerne i mange forskellige bankhvælv.


For at sikre, at der ikke er nogen sårbarheder i den nye kode og opdateringer, som Deribit skubber, har de et ret omfattende bounty-program. Dette er fantastisk, da det tilskynder hackere til hvide hatte til at finde disse bugs og modtage deres dusør før de sorte hat-fyre gør det.

De har også revision i realtid af deres konti samt en unik likvidationsmotor, der sørger for, at underfinansierede konti lukkes. Alt dette er en del af Deribit-forsikringsfonden, som vi dækker nedenfor.

Endelig har de også det, de kalder deres “risikomotor”, hvilket er afgørende for, at enhver derivatudveksling fungerer. Dette analyserer alle indgående ordrer, inden de rammer udvekslingsbogen og bliver mødt med den matchende motor.

Brugersikkerhed

Da brugeren ofte er det svageste led, når det kommer til kontosikkerhed, har Deribit en række funktioner, der forbedrer din individuelle sikkerhed.

Til at begynde med foregår al kommunikation med Deribit-serveren via en SSL-forbindelse. Du kan bekræfte dette ved at se på hængelåsen i din browser adresselinje. Dette er også en ekstra kontrol, som du vil bekræfte, før du logger ind for at sikre, at du ikke er på et phishing-websted.

Selv hvis du har en kompromitteret adgangskode, giver Deribit dig chancen for at aktivere to faktorgodkendelser. Dette er ikke aktiveret som standard, så du vil muligvis aktivere det, når du logger ind.

Fastgørelse af IP-adresse Deribit

Fastgørelse af din IP-adresse for sikkerhed på Deribit

Der er nogle andre sikkerhedsfunktioner, som du kan aktivere på dine kontoindstillinger, herunder IP-fastgørelse. Dette betyder, at hvis nogen skulle logge ind på din konto fra en anden IP, når du er logget ind, vil det afslutte sessionerne.

Du kan også indstille dine sessionstimeouts manuelt. Standard-timeout for inaktivitet på kontoen er en uge, men du kan ændre dette til en time.

Opsec 101 ✔️: Hvis du ikke kontrollerer tasterne, styrer du ikke mønterne

Uanset sikkerhedsprocedurerne ved en børs er det naturligvis aldrig klogt at efterlade en stor mængde mønter på dem.

Gebyrer for deribit

Da Deribit er en handelsplatform, er valutagebyrer vigtige. Dette gælder især, hvis du handler en stor grad af volumen med gearede instrumenter, der kan afvikles eller leveres.

Her er gebyrstrukturen hos Deribit:

Ombytningsgebyrer

Som de fleste andre børser driver Deribit en “maker-taker” -model. Dette betyder, at de handlende, der leverer likviditet til Deribit-bøgerne, får et lavere gebyr (eller endda en rabat) end de handlende, der tager det.

Forvirret ❓: Som en tommelfingerregel får du et takgebyr, når du udfører en “markedsordre”, og du kan få et producentgebyr med en “Kun post” -begrænsningsordre. Vi dækker disse nedenfor.

For Bitcoin / Ethereum-futures opkræver de en rabat på 0,02% / 0,025% for producenterne, og de opkræver et takgebyr på 0,05% / 0,075%. Når man ser på den evige futures-kontrakt, er rabatten for beslutningstagere 0,025%, og gebyret for takeren er 0,05% for både Bitcoin og Ethereum.

Bitcoin
Gebyrtype Fremtid Evig fremtid Muligheder*
Maker 0,02% (rabat) 0,025% (rabat) 0,04%
Taker 0,05% 0,075% 0,04%
Levering 0,025% 0,025% 0,02%
Likvidation 0,35% 0,375% 0,19%
Ethereum
Maker 0,025% (rabat) 0,025% (rabat) 0,04%
Taker 0,075% 0,075% 0,04%
Levering 0,025% 0,025% 0,02%
Likvidation 0,90% 0,90% 0,19%

Når det kommer til optionerne, sætter Deribit en grænse for gebyrerne. De kan aldrig være højere end 20% af optionens omkostninger. Dette gælder kun virkelig for dem dybt ud af de penge muligheder, der er virkelig billige.

Likvidationsgebyrerne gælder for de gebyrer, som Deribit opkræver for likvidationsordrer. Disse udføres af Deribit for konti, hvor margenen er opbrugt. I dette tilfælde går hovedparten af ​​gebyrerne til Deribit-forsikringsfonden.

Forsikringsfond ❓: Dette er den fond, der beskytter erhvervsdrivende mod ”socialiserede tab”. Vi forklarer det fuldt ud nedenfor

Her er de nøjagtige likvidationsgebyrer, der er på vej til forsikringsfonden for Bitcoin / Ethereum:

  • Fremtid: 0,30% / 0,90%
  • Evige: 0,30% / 0,90%
  • Muligheder: 0,15% / 0,19%

Finansiering & Tilbagetrækningsgebyrer

Deribit opkræver ikke et gebyr for indbetaling af mønter på børsen. De opkræver dog et gebyr for udbetalinger. Dette gebyr er baseret på det minegebyr, der aktuelt gælder på netværket.

Dette kan variere lidt fra de gebyrer, du kan se på det åbne marked. Dette skyldes, at Deribit ved behandlingen af ​​tilbagetrækningen opkræver det gebyr, som de bedst finder anvendelse på netværket. Hvis kunne være lidt højere eller lidt lavere baseret på transaktionsbatching.

Tilmelding af deribit

Forudsat at du ville tilmelde dig og prøve Deribit, skal du oprette en konto. Du kan gå videre til deres tilmeldingsafdeling og registrere dine oplysninger.

Privacy Hawks &# 128374; ️: Deribit er en anonym kryptokurrencyudveksling, så du er ikke forpligtet til at angive dit navn. Et alias vil gøre!Tilmelde

Nødvendige oplysninger for at tilmelde dig Deribit

Når du har givet dem detaljerne, sender de dig en e-mail med et bekræftelseslink. Når du følger dette link, vil din konto være fuldt funktionel, og du kan begynde at bruge den. Det er måske det bedste tidspunkt at også konfigurere din tofaktorautentificering, hvis du vil sikre din konto.

Deribit Testnet

Noget, som Deribit har, og som ikke er tilgængeligt på et antal børser, er et live testnet for alle brugere. Du kan tænke på det som en separat demo-konto. Dette kan tilgås den test.deribit.com. Du bliver nødt til at oprette en anden konto, men du kan bruge de samme legitimationsoplysninger, hvis du vil.

Når du først har tilmeldt dig og oprettet en konto her, får du 10 BTC som demo-midler. Du kan nu handle med dem, som du ville have en live-konto, og teste dine strategier. Dette er fantastisk til de handlende, der er begyndere og bare bliver vant til optioner / futures. Eller det kan også bruges af de handlende, der ønsker at få en fornemmelse for Deribit UI.

Glidning &# 129407 ;: Det eneste, Testnet ikke kan replikere, er “glidning” af live ordrer

Dette domæne er også nyttigt for dem af jer, der gerne vil udvikle bots på Deribit API. Dette giver dem chancen for at forfine deres kryptokurrencyalgoritmer, før de kan slå dem til live-konti.

Finansiering & Tilbagetrækning

Hvis du er tilfreds med din handel, og du gerne vil begynde at handle på en live-konto, skal du finansiere din konto. Deribit er kun en kryptobørs, og desværre kan du ikke finansiere din konto med Fiat-penge.

Derfor, hvis du kun har Fiat-midler, og du gerne vil handle med Deribit, skal du bruge det, der kaldes en fiat gateway-udveksling. Disse er børser som Bitstamp, Coinbase, Kraken (eller din lokale ækvivalent).

Når du har din Bitcoin, skal du sende den til din Deribit-konto. Du kan gøre dette ved at trykke på “Deposit” -knappen øverst til højre i online-panelet. Du skal derefter oprette en indskudsadresse, som du kan sende pengene til.

Depositum

Oprettelse af en depositum Bitcoin-adresse

Når du har denne adresse, og du sender pengene, venter Deribit på en bekræftelse og fyld din konto op. Dette betyder, at du kan få handel meget hurtigere, da de fleste børser kræver mindst tre bekræftelser.

Pro Tip ✔️: Brug en Bitcoin Block Explorer til at spore din transaktion

Når det kommer til udbetalinger, er det lige så simpelt. Du bliver nødt til at oprette en ny tegnebogsprofil med et navn og vedhæfte din eksterne tegnebogsadresse. Når dette er gjort, kan du behandle tilbagetrækningen.

Udbetaling af deribit

Valg af tegnebog, der skal trækkes tilbage til hos Deribit

Deribit siger, at de vil forsøge at gøre dette med det samme, men det afhænger naturligvis af, om midlerne er tilgængelige i deres hot wallet. Hvis de har brug for at genopfylde deres midler fra køleopbevaring, skal du muligvis vente lidt.

Deribit-platform

Det er på tide at gå ind i udyret og undersøge den underliggende platform og udvekslinger. Fra et første blik er vi meget imponeret. Platformen ser meget funktionel ud, men ser også ud til at være relativt intuitiv.

Sammenlignet med andre futures-børser er det også mere attraktivt set fra et brugergrænseflade (UI) perspektiv. Menuerne er lagt ud til venstre sidebjælke med alle muligheder for markeder, ofte stillede spørgsmål og anden vigtig dokumentation. Deribit har også oversat hjemmesiden og platformen til en række forskellige sprog.

Du har også en masse funktionalitet, når det kommer til administration af dine konti. For eksempel kan du oprette forskellige underkonti, krydse margen mellem konti samt få en omfattende oversigt over dine handelsstatistikker.

Til natugler &# 129417 ;: Du kan skifte grænsefladen til det mørke tema øverst til højre på din platform.

Der er også omfattende dokumentation og indhold, der hjælper dig med at komme i gang med at handle. Disse inkluderer oversigter over deres handelsinstrumenter samt mere generel information om selve børsen. De har også nyttige videoer som kan forklare processen for dig.

Futures Exchange

Hvis du har handlet futures på andre børser som BitMEX, er futures exchange et velkendt område for dig (se vores BitMEX Review). Markederne vil ændre sig i henhold til futures-kontraktens udløbsdato. Du kan derefter beslutte, om du vil gå lang eller kort enten som et “køb” eller “salg”.

Som andre børser tilbyder Deribit også det, der kaldes en “evig fremtid”. Disse er stort set kun kontrakter, der ikke har en udløbsdato. Du kan tænke på dem som en rullende futures-kontrakt, og de er ækvivalente CFD’er (kontrakter om forskelle) og spread-derivater.

Nedenfor har vi skærmbilledet fra Deribit Perpetual Futures-børsen. Du kan se ordrebøgerne, nylige handler såvel som ordreformularen ét sted. Du har også adgang til dine nuværende ordrer og live handler lige under det.

Deribit Futures Exchange

Futures Exchange-platform til evige kontrakterBemærk ✍️: Platformen vil se nøjagtig den samme ud for futureskontrakter, der har en bestemt udløbstid såvel som på Ethereum-markedet

Som de fleste professionelle børser har Deribit også integreret Tradingview-kortlægningsteknologi i deres platform. Dette er en drøm, hvis du er en kryptoteknisk analytiker, og du leder efter det bedste værktøj, indikatorer, der kortlægger software.

Hvilken anvendelse er det naturligvis teknisk analyse, hvis du ikke har avanceret ordrefunktionalitet. Deribit har en række muligheder for dig, når det kommer til at placere og vedligeholde ordrer. Vi dækker dette nedenfor.

Valgmulighedsudveksling

Når du går over til optionen udveksling, vil du blive præsenteret for alle option markeder. Dette er sandsynligvis lidt mere kompliceret for den uindviede erhvervsdrivende, når de først kigger på det. De præsenterer dig for de forskellige udløb, optionstype og strejke på platformen. De giver dig også andre vigtige data som volatilitet, Delta, åben interesse osv.

Et komplet overblik over optionsteori ligger uden for denne gennemgang, men du kan læse vores komplette guide til kryptokurrencyindstillinger, hvis du ønsker mere information. Nedenfor har vi et screenshot fra Deribit-optionsmarkedet. Dette giver dig bare et fuldt “læg af landet”.

Udveksling af optioner på Deribit.com

Deribit Option Exchange-brugergrænseflade

I ovenstående platform er ordrebøgerne for optionsmarkederne 31. maj 2019 og 7. juni 2019. Som du kan se, er der en overflod af information, som du kan hente fra Deribit-optionplatformen.

Du kan se din porteføljedynamik over optioner øverst på skærmen. Nedenfor vælger du at forfine markederne i henhold til bestemte filtre. Dette kan være gennem pris, åben interesse eller endda muligheden “Grækere”.

Grækere &# 128305 ;: Dette er valgparametre som “Delta”, “Theta”, “Gamma” osv. Du kan læse meget mere om option greker her

Hvis du ønskede at handle med en bestemt mulighed, er der to metoder, som du kan bruge til at indsnævre den nøjagtige mulighed. Du kan enten forfine søgekriterierne øverst til højre, eller du kan vælge indstillingen i den bestemte ordreformular.

Når du klikker på en bestemt mulighed i markedsoversigten, bliver du præsenteret med ordreformularen. I dette tilfælde har vi valgt det mest likvide marked, og $ 6.500 call option udløber i slutningen af ​​november 2018. Nedenfor er den specifikke ordreformular, hvor du vil se ordrebøgerne.

Bestillingsformular for deribit-option

Bestillingsformular for den valgte mulighed på markedet

I denne form kan du forfine din ordre, eller du kan endda ændre valgmulighedstypen øverst til venstre. Du vil naturligvis bemærke, at jo længere ud af pengene / i-pengene du tager dine muligheder, jo mere illikvid bliver markedet.

Der er også et antal andre ordreformularparametre, som du måske vil overveje. Vi giver dig et komplet overblik over Deribits ordrefunktionalitet for både futures og optioner lige nedenfor.

Det eneste, vi bemærkede ved Deribit-optionerne, er den generelle mangel på likviditet for de optioner, der er ude af pengene eller dybt inde i pengene. Dette kan begrænse rækkevidden af ​​optionstrategier, som du kan anvende.

Bestillingsformularer

Som nævnt har Deribit et ret omfattende udvalg af ordreindstillinger på både Futures og Options-instrumenterne. Disse kan hjælpe med at udvide din handelsstrategi.

Lad os først og fremmest kigge på Futures ordreformularer. Nedenfor er bestillingsformularen til det evigtvarende Bitcoin-marked, som vi har i skærmbilledet ovenfor.

Deribit.com Futures ordreformular

Deribit Futures ordreformular

Den første ting, du vil bemærke, er at du kan finjustere ordreformularen til enten at være denomineret i USD eller i BTC. Dette er unikt for Deribit og giver nybegynderhandlere mulighed for at vurdere marginniveauer i USD.

Pro Tip &# 128175 ;: Du kan bruge ordreberegneren øverst til højre til hurtigt at bestemme fortjeneste / tab

Der er fire forskellige typer ordrer, som du kan placere med futuresinstrumenterne. Disse er følgende:

  • Begrænse: Dette er en ordre, der placeres til en forudbestemt pris. Den annulleres kun, når den er udført, eller når den er blevet fjernet manuelt
  • Marked: Disse ordrer placeres således, at de udføres med det samme. Dette ville være på buddet for et salg og tilbuddet om et køb
  • Stop-marked: Dette er en markedsordre, der har et stoptab placeret. Det udføres til markedsprisen, og så har du et stoptab for at beskytte tab
  • Stop-Limit: Næsten det samme som stopmarkedet, bortset fra at det vil være en grænseordre med et stop.

Med begrænsningsordrene kan du også bestemme, hvor længe du vil have ordren til at være i live. Dette er det, der kaldes “ordrelivet”. Der er tre af disse parametre på Deribit:

  • Godt till-clearet (GTC): Denne grænseordre forbliver åben permanent. Den eneste gang, den lukkes, er når den enten annulleres manuelt, eller om ordren udføres
  • Fyld-eller-dræb (FOK): Dette udfører enten en ordre med det samme og i sin helhed eller slet ikke. Med andre ord kan der ikke være delordrer.
  • Umiddelbar-eller-dræb (IOC): Dette svarer til FOK-ordren, medmindre det giver mulighed for delvis udførelse. Med andre ord udfører den en del af ordren, som den kan og vil annullere de dele, der ikke kan udføres.

Hvilket ordreliv du skal bruge, afhænger virkelig af din handelsstrategi. GTC er fantastisk, hvis du vil have fuld kontrol over dine ordrer, selvom det er mindre end ideelt til hurtig udførelse.

Stop udløser &# 128299 ;: Når du indstiller stop, har du tre “triggerpris” -muligheder for reference-stoppris. Disse er den sidste pris, mærkepris og indekspris. Du kan læse mere om disse her.

Endelig har du yderligere tre ordreparametre, som du måske vil overveje. Disse er “Post”, “Hidden” og “Reduce”.

Postordrer er dem, der altid indtaster ordrebogen som en “producent” ordre. Skjulte ordrer er dem, der ikke vises i ordrebogen, og Reducer vil kun nogensinde mindske størrelsen på din position.

Når det kommer til valgordrer, har du de fleste af de samme parametre (undtagen stopordrer). Det unikke ved ordreformularen er, at du ud over BTC og dollarværdi også har Implicit volatilitet (IV) af optionen.

Disse er for de mere professionelle optionshandlere derude, men hvad det giver dig mulighed for at definere IV til din mulighed. IV bruges som et stort input i prisen på en option, så ved at definere den justerer du den pris, du er villig til at betale.

Margin og gearing

Som du måske ved, handler du ikke fysiske produkter hos Deribit, men snarere derivater. Disse er naturligvis gearede instrumenter, da du bliver nødt til at placere en margen for positionen. Dette består af den oprindelige positionsmargin samt vedligeholdelsesmargenen.

Fremtid

I tilfælde af futures er den oprindelige margen 1% af positionen for Bitcoin, og det er 2% af positionen for Ethereum. Dette indebærer en gearing på 100 gange for BTC-kontrakter og 50 gange for ETH.

Dette er ikke konstant og vil stige lineært. Dette steg med 0,5% pr. 100 BTC-stigning i Bitcoin-kontrakt og 1% stigning pr. 10.000 ETH i en Ethereum-kontrakt. Nedenfor er den formel, som de bruger til at anvende den oprindelige margen:

BTC IM = {1% + (Positionsstørrelse i BTC) * 0,005%} * {Positionsstørrelse i BTC}

ETH IM = {2% + (Positionsstørrelse i ETH) * 0,0001%} * {Positionsstørrelse i ETH}

Med hensyn til vedligeholdelsesmargenen starter dette ved 0,55% for BTC og 1,0% for ETH. Det vil stige med en sats på 0,5% pr. 100BTC-stigning for Bitcoin en Bitcoin-position. For Ethereum vil den stige med 1,0% pr. 10.000 ETH-stigning i positionsstørrelse.

Nedenfor er formlen, der bruges til at bestemme vedligeholdelsesmargenen (MM):

BTC MM = {0,55% + (Positionsstørrelse i BTC) * 0,005%} * {Positionsstørrelse i BTC}

ETH MM = {1.0% + (Positionsstørrelse i BTC) * 0.0001%} * {Positionsstørrelse i BTC}

Priserne for afregning for futureskontrakten er baseret på det, de kalder ”Mark Price”. Denne pris beregnes på baggrund af deres egne interne Deribit BTC-indeks, der i sig selv stammer fra priserne på en række forskellige børser. Du kan læse mere om, hvordan det beregnes i dok.

Muligheder

Når du ser på indstillingerne, er du ikke forpligtet til at oprette en margen for Lange indstillinger. Dette skyldes arten af ​​disse udbetalinger, at du aldrig længere skal stille sikkerhed. Du har en begrænset nedadgående risiko, som er omkostningen ved optionen.

Bemærk ✍️: Hvis du ikke har nye muligheder, foreslår vi, at du undgår at kortslutte dem og holde dig til mere velkendte futures. De kan være risikable, hvis du ikke ved, hvordan du handler dem

Du skal dog bogføre margen for korte optionspositioner. I betragtning af de unikke risici ved disse instrumenter er beregningerne meget mere involverede. De vil også være forskellige afhængigt af om det er et opkald / put.

Her er de indledende margen- og vedligeholdelsesmargenkrav til et kort opkald:

IM = maksimum (0,15 – ud af pengebeløbet / underliggende markpris, 0,1) + markeringspris for optionen

MM = 0,075 + markering af optionen

Og her er de for en kort put-mulighed:

IM = maksimum (maksimum (0,15 – ud af pengebeløbet / underliggende markpris, 0,1) + markprice_option, vedligeholdelsesmargen)

MM = maksimum (0,075, 0,075 * markprice_option) + mark_price_option

Disse er naturligvis kun en kort oversigt over marginbetingelserne. Hvis du får en mere dybdegående analyse af kontraktspecifikationerne og marginkrav osv., Kan du læse alt om dette i deres Dokumenter.

Porteføljemargin

For de mere avancerede handlende blandt os kan du bede Deribit om at anvende det, der kaldes en “porteføljemargin”. Med dette anvender Deribit en margin, der er baseret på den historiske volatilitet i din portefølje. Det kombinerer også de positioner, du har i både futures og optioner.

Så hvis du f.eks. Har positioner, der delvis modregner risikoen for porteføljen samlet, kan Deribit anvende en lavere margin. Disse kunne teoretisk give dig mere gearing på en bestemt handel.

For at kvalificere dig skal du til enhver tid opretholde et minimum på 0,5BTC på din konto. Du skal også have nogle tidligere erfaringshandelsoptionsinstrumenter for at kunne anvende. Der er et helt afsnit om, hvordan porteføljemarginen fungerer, i afsnittet Indstillingsmargener.

Forsikringsfond

Mens vi handler om margener og stærkt gearede handler, er det værd at nævne Deribit-forsikringsfonden. For de handlende, der har brugt BitMEX før, er det det samme koncept som det, deres udveksling.

Forsikringsfonden er grundlæggende en pulje af BTC, der står i reserve i tilfælde af handlernes positionskonkurser. Det finansieres gennem de gebyrer, der opkræves af Deribit for likvidationsordrer (angivet ovenfor). Disse føjes derefter hver time til forsikringsfonden.

Deribit forsikringsfond

Samlet BTC-beløb i Deribit Insurance Fund

Som du kan se fra ovenstående billede, står Deribit-forsikringsfonden i øjeblikket på 142BTC. Så længe der ikke er nogen nul mængde BTC i fonden, kan handlende trække urealiseret overskud på futureskontrakter.

Men hvis forsikringsfonden på en eller anden måde bliver udtømt, er resten af ​​de erhvervsdrivende på krogen, og de konkurshandlende bliver “socialiseret” blandt de vindende handlende. Du kan grundlæggende tænke på forsikringsfonden som en kollektiv risikoreducerende fond.

Deribit mobilapp

Mens mobilapps aldrig kan matche funktionaliteten på web- og pc-klientbaserede platforme, kan de være nyttige for de handlende, der ikke kan være ved deres skriveborde hele dagen. De kunne også være nyttige blot til at overvåge live positioner.

Deribit har deres egen Native-app, der er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder. Dette er en fordel, at de har i forhold til BitMEX, som slet ikke har nogen apps. Tilsvarende kunne Deribit-appen udføre hurtigere end andre udvekslingsbaserede mobilapps, da den er forbundet via API’en.

Når vi kigger gennem applikationen, ser det ud til at være en hel del funktionalitet. For eksempel kan du få adgang til både optioner og futures exchange, og det giver dig omtrent de samme oversigter og ordreindstillinger, som du finder i webappen.

Deribit mobilapp

Deribit Android App-skærmbilleder

Med hensyn til feedback har der ikke været nogen anmeldelser fra brugere om Apple butik. Der var dog nogle brugere, der indsendte anmeldelser på Google Play Butik. De var generelt ret positive, selvom der var konstruktiv kritik.

For eksempel tog nogle handlende problemer med, at appen var data- og energitung. Der var også en eller to bugs, der skulle stryges ud. Nogle brugere udtrykte bekymring for, at de havde brug for en API-nøgle for at bruge appen og ikke var for komfortable med denne loginmulighed.

Vi bliver nødt til at være enig med nogle af disse brugere.

Mens API-forbindelsen faktisk gør appen hurtig, er den mindre sikker end at bruge standard lokale mobilgodkendelser. Måske er dette noget, deribit kunne overveje at tilpasse til senere versioner af appen på grund af slutningen af ​​2018.

Deribit API

For de handlende, der kan lide at udvikle deres egne bots og handelsalgoritmer, vil de gerne benytte Deribit API. Dette er faktisk et ret omfattende API-system, der har en række funktioner til udviklere.

Deribit har både en REST API og en Websocket API. Førstnævnte har en offentlig og en privat del. Hvis du blot ville udvikle applikationer, der brugte markedsdata osv., Kunne du få ved at bruge den offentlige API. Men hvis du vil have adgang til den private API, skal dine anmodninger underskrives med din API-nøgle.

For at få din API-nøgle går du videre til din konto og trykker på API-fanen. Du bliver derefter nødt til at anmode om din API-nøgle. Sørg for, at når du først har din API-nøgle, skal du også gemme din adgangsnøgle et sikkert sted. Dette skyldes, at det er din eneste måde at gendanne din API-nøgle i tilfælde af tab.

Anmodning om adgang Deribit API-nøgle

Anmoder om adgang til din Deribit API-nøgle

Ligesom en generel sikkerhedsforanstaltning også skal du være ekstra forsigtig med dine API-nøgler. Hvis nogen svindler eller hacker får fat i det, der kan sende afskyelige handler til dine konti. API-konsoltagget giver dig alle oplysninger, da det vedrører din interaktion med API’en. Med hensyn til hastighedsgrænser på API har de en simpel grænse på 300 anmodninger pr. Sekund.

Noget andet, som Deribit gør, er ikke en mulighed ved andre børser, at de tilbyder udviklere samlokalisering i deres datacenter. Dette betyder grundlæggende, at man kan oprette deres handelsservere lige i nærheden af ​​Deribits servere for at reducere ventetid. Deres datacenter er i OVH datacenter i Strasbourg.

Det er også værd at nævne her, inden vi går ind i mobilappen, at denne applikation fungerer via API’en. Derfor, hvis du overvejer at bruge Deribit-mobilappen, bliver du under alle omstændigheder nødt til at anmode om en API-nøgle.

Deribit kundesupport

For de handlende, der var aktive under tyrløbet 2017-2018, ved de første hånd, hvor svært det var, når det kom til kundesupport ved en række kryptokurrencyudvekslinger. Dage i træk og ubesvarede billetter.

Så hvordan stabler Deribit sig sammen?

De ser ud til at have alle standardmulighederne for kundesupport. For det første har de en række specifikke e-mails, som du kan nå dem på fra deres kontaktside. De har dog ikke en online kontaktsektion svarende til dem, der leveres af en række andre børser.

Deribit-kontakt-e-mails

E-mail-adresser, der bruges til at kontakte Deribit

I betragtning af at de ikke kræver, at du bekræfter din udveksling, behøver du ikke vente på dem for at undersøge dokumenter, som de gør ved mange andre fiat-udvekslinger. Disse var ofte de langsomste processer ved disse udvekslinger.

Hvis du ønsker en mere direkte kontakt med dem, kan du altid deltage i deres Telegram supportkanal. De har også en Twitter konto, som de synes at være relativt aktive på, så du kan også bruge disse.

Top tip ✔️: Hvis dit spørgsmål er rutinemæssigt, kan du gå videre til deres FAQ-sektion. Det er ret omfattende og vil sandsynligvis have svaret på dit spørgsmål derovre.

Deribit tilknyttet program

Hvis du tilfældigvis har en relativt stærk følge online, kan du drage fordel af Deribit-tilknyttede program. Ligesom andre børshenvisningsprogrammer vil dette give dig en andel af handelskommissionen for de brugere, du henviser til.

I det væsentlige, hvis du får dine henvisninger til at tilmelde dig og begynder at bruge Deribit, får de 10% rabat på deres handelsgebyrer i op til 6 måneder. For din henvisning får du 20% af disse handelsgebyrer i de første 6 måneder. Derefter får du 10% i evighed.

Dette er bedre end det tilknyttede tilbud, der i øjeblikket er tilgængeligt på BitMEX, hvor du starter med 10% fast. Det er dog lidt mindre attraktivt end Binance, hvor du får 20% ubegrænset.

Hvis du ville henvise nogle mennesker til Deribit, er det fornuftigt at skaffe dig et tilknyttet link. Du kan få dette i tilknyttet sektion på din konto. Nedenstående skærmbillede er dit tilknyttede dashboard.

Deribit tilknyttet program

At få dit tilknyttede link til at sende venner

Du får to links, som du kan sende dine henvisninger til, og disse er enten startsiden eller tilmeldingsformularen.

Bemærk ✍️:Du rådes til at læse tilknyttede vilkår og betingelser for at sikre, at din marketing / henvisningspraksis er ærlig.

Hvad vi ikke kunne lide

Selvfølgelig ville ingen gennemgang være komplet uden at se på nogle af de største ulemper, vi kunne identificere på Deribit-børsen.

For det første, mens det omfattende udvalg af optionelle instrumenter på Deribit er fantastisk til at implementere optionstrategier, kan manglen på likviditet på nogle markeder forhindre det. Dette er ikke rigtig en fejl fra Deribit, men er mere et resultat af manglende volumen for handlende på den anden side.

I øjeblikket har Deribit kun Bitcoin- og Ethereum-markeder uden andre altcoins. Hvis du vil handle på disse markeder, skal du overveje et alternativ som Kraken eller IQ Option.

Deribit er heller ikke åben for forhandlere fra bestemte regioner som USA, Canada eller Holland. De blokerer IP-adresser fra disse geoer. Dette skyldes de regler, som disse specifikke lande har for finansielle værdipapirer.

Nogle handlende har brugt VPN’er til at oprette en anonym konto. Dette bryder dog Deribit TOS og kan medføre risici. Hvis der nogensinde er tid til, at Deribit muligvis har brug for en verifikation i fremtiden, tager de muligvis ikke venligt, hvis deres TOS bliver brudt.

Endelig, mens manglen på Fiat-valutafinansiering ikke er et problem for de fleste kryptohandlere, kan det være en lille hindring for traditionelle handlende, der let kunne bruge en CFD eller spread betting platform, der accepterer USD, EUR, GBP osv..

Konklusion

Vi blev glædeligt overrasket med vores anmeldelse af Deribit. Børsen er en af ​​de mest funktionelle, som vi har set, og som ville tilfredsstille de fleste pro-handlende. Det er også relativt intuitivt med masser af ressourcer for nogle af de nyere forhandlere.

Vi kunne også godt lide konceptet med en “demo-konto” på deres testnet. Dette kan være gavnligt for alle de handlende, der overvejer at skifte fra en anden børs. Det giver dem mere perspektiv på hele børsen, før de fremlægger live midler.

Ja, der er nogle problemer, som vi troede berettigede til forbedring. Disse bør dog ikke overskygge resten af ​​fordelene ved børsen. Bitcoin-optioner er stadig i en begyndende fase af vedtagelsen, og efterhånden som flere handlende flytter over, vil volumener og opmærksomhed øges.

Sammenfattende en god udveksling, hvis du vil handle Bitcoin-optioner og et stærkt alternativ til BitMEX til futureshandel.

Advarsel ⚡️: Handel med gearede futuresprodukter er utroligt risikabelt. Sørg for, at du praktiserer tilstrækkelig risikostyring

Fremhævet billede via Deribit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map