Coinbase Pro anmeldelse: Komplet udvekslingsoversigt

Coinbase Pro (tidligere GDAX) er den avancerede cryptocurrency-handelsplatform, der ejes og drives af Coinbase.

Bortset fra et meget mere omfattende møntvalg kan handlende på denne platform handle med mere sofistikerede systemer. Coinbase Pro fungerer som en mere traditionel “udveksling” med ægte ordrebøger og markedslikviditet.

Men er det virkelig det værd?

I denne Coinbase Pro-gennemgang giver vi dig alt, hvad du har brug for at vide om denne udveksling. Vi giver dig også nogle af de bedste tip til at få mest muligt ud af handelsplatformen.

Oversigt

Som nævnt plejede Coinbase Pro at blive kaldt “GDAX” og var den avancerede handelsplatform, der blev drevet af Coinbase. I 2018 blev børsen omdøbt til “Coinbase Pro”.

Coinbase er velkendt for næsten alle kryptovalutahandlere i verden og var en af ​​de tidlige børser. De åbnede deres bøger til markedet i juni 2013 og er kun vokset siden da.

Coinbase er baseret i San Francisco og har over 20 millioner brugere, der har handlet over $ 150 mia. Siden børsen åbnede sine døre. De har også udvidet til adskillige lande rundt om i verden og har let fiat-valuta ombordstigning i USA, Storbritannien og EU.

Coinbase Pro blev bygget til at tappe det store og lukrative krypto-til-krypto-handelsmarked. Handlende kan handle med et antal forskellige mønter ved hjælp af ordrebøger på markedet. Dette adskiller sig fra Coinbase, hvor du køber direkte fra børsen som market maker.

På trods af den mere avancerede platform driver Coinbase Pro den samme teknologiske infrastruktur og ekspertise, der kører Coinbase.

Dette punkt hænger pænt sammen med vores næste spørgsmål …

Er Coinbase Pro sikker?

Coinbase Pro har nøjagtigt de samme sikkerhedsprocedurer, som er på plads på Coinbase. Dette betyder, at handlende drager fordel af mange års erfaring fra udviklerne, der kører et sikkerhedssystem, der er kamptestet.

Coinbase Pro Sikkerhed

Det betyder også, at Coinbase Pro har meget af det samme lovgivningsmæssige tilsyn som Coinbase. Lad os se nærmere på alle disse.

Mønt sikkerhed

Coinbase Pro driver en politik til køleopbevaring for størstedelen af ​​de mønter, de har. Over 98% af alle mønter på Coinbase Pro er gemt i offline tegnebøger, der er “luft-gapped” afbrudt fra internettet.

Vidste du ❓: Coinbase er eksperter i opbevaring af mønter i betragtning af deres drift af Coinbase Custody, en institutionel møntopbevaringstjeneste.

De driver også tegnebøger med flere signaturer. Dette betyder, at mønter kun kan tages fra kølehuset, hvis et antal forskellige personer i organisationen godkender transaktionen.

FDIC forsikring

Noget andet, som Coinbase Pro har, som ikke er tilgængeligt på mange andre børser er FDIC forsikring på deres USD-konti. Dette er banker normalt for at beskytte deres kunder.

FDIC-forsikring betyder, at handlende med USD-saldi under $ 250.000 er føderalt forsikret af den amerikanske regering. Hvis Coinbase Pro skulle gå under, ville du få refunderet saldoen af ​​den amerikanske regering.

Brugersikkerhed

Der er også en række sikkerhedsprocedurer, som de skal beskytte individuelle konti. For det første har du to-faktor-godkendelse, der kræves som standard på din konto. Dette beskytter dig mod phishing.

Der er to metoder, som du kan bruge til tofaktorautentificering, og dette er enten via sms-verifikation eller via Googles godkendelsesapp. Vi vil anbefale sidstnævnte i betragtning af den risiko, der er forbundet med sim-bytte.

Coinbase Pro 2FA

Coinbase Pro 2FA og Authenticator-app

På tegnebogsiden lader Coinbase Pro dig også hvidmærke dine kryptovaluta-adresser. Dette betyder, at du kun kan trække dig tilbage til bestemte forudgodkendte kryptovaluta-adresser.

Dækning af aktiver

I alt er der 12 forskellige mønter, som du kan købe. Disse inkluderer standard Coinbase-tilbudet af Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Ethereum Classic.

Nedenfor er nogle af de ekstra mønter på Coinbase Pro med fuld handel aktiveret:

 • Ripple (XRP)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)
 • Zcash (ZEC)
 • Augur (REP)
 • 0x (ZRX)

Der er også et antal andre mindre altcoins, som du kan handle på, men der kan være begrænsninger for den type handel, du kan foretage (kun begrænsning af ordrer). Du kan se live-status på alle markeder i deres markedsside.

Markedsstatus Coinbase Pro

Markedsstatusoversigt på Coinbase Pro

Der er også en række forskellige markeder for alle de ovennævnte mønter. For eksempel har du standard fiatmarkederne USD, EUR og GBP. Derefter har du også krydset mønterne med BTC og yderligere dem, der er blevet krydset med USDC, Coinbase’s stablecoin.

Pro Tip: ✔️ USDC er knyttet til dollaren 1: 1. Dette gør det til en ideel kandidat til at “Hodl” dine gevinster.

Coinbase Pro-gebyrer

En stor forskel mellem Coinbase og Coinbase Pro er handelsgebyrestrukturen.

Coinbase Pro driver en gebyrmodel for producent-taker. Dette betyder, at der vil være to kurser afhængigt af, om du skaber likviditet på børsen, eller om du tager likviditet fra deres bøger.

Bemærk: ✍️Når du afgiver en “markedsordre”, vil du være en “taker”. Begrænsningsordrer er for det meste ”producent” ordrer. Se ordredetaljer nedenfor

Fordi Coinbase Pro ønsker at tilskynde deres handlende til at gøre likviditet på bøgerne, er producentgebyret mindre end takergebyret. Der er også forskellige gebyrer, der gælder baseret på det volumen, du har handlet. Nedenfor er en forenklet gebyrtabel:

30-dages bind Takstgebyr Producentgebyr
Op til $ 100.000 0,25% 0,15%
$ 100.000 – $ 1 mio 0,20% 0,10%
$ 1m – $ 10m 0,18% 0,08%
$ 10m – $ 50m 0,15% 0,05%
$ 50m – $ 100m 0,10% 0,00%

Som du kan se, jo mere volumen du handler, jo lavere bliver de gebyrer, du opkræves. Volumenet ovenfor beregnes baseret på dine tidligere 30 dages USD-handelsvolumen rullende.

Hvis du vil se de gebyrer, du har betalt for dine transaktioner, kan du se dem i dit kontos dashboard. Du går videre til afsnittet “Mine ordrer”, hvor du får dine tidligere ordrer samt hvad du har betalt for dem.

Noget andet, vi fandt ganske praktisk, var evnen for dig til hurtigt at generere udsagn om alle dine tidligere handler. Dette gøres i profilafsnittet på din konto, og disse dokumenter kan bruges til administrative formål som skatter osv.

Finansiering / udbetaling

Når det kommer til finansiering / hævning fra din konto, betaler du de samme gebyrer, der opkræves på Coinbase hovedbørsen.

For eksempel, når du finansierer via et kreditkort, opkræves et gebyr på 3,99%. Finansiering via ledning er gratis, men udbetaling via ledning medfører et gebyr på £ 1 for GBP-bankkonti og € 1 på EUR-konti.

Selvfølgelig, når det kommer til tilbagetrækning af kryptokurrency, skal du betale netværks- eller “miner” -gebyrer. Disse er dog virkelig ret ubetydelige.

Coinbase Pro-lande

Coinbase Pro er tilgængelig i de fleste af de regioner, som Coinbase er. Dette betyder, at de har en ganske omfattende rækkevidde og er åbne for et antal mennesker.

For det første har du fuld adgang til fiat-handelsparene på børsen for dem, der er i USA, Storbritannien og det meste af EU. Du har også adgang til alle krypto-til-kryptomarkeder.

Bemærk: ✍️Der er en stat, hvor Coinbase Pro ikke har licens til at levere deres tjenester, og det er på Hawaii

Hvis du ikke er placeret i en af ​​regionerne ovenfor, kan du stadig få adgang til alle krypto-til-kryptoparene. Dette inkluderer følgende:

 • Argentina
 • Australien
 • Brasilien
 • Canada
 • Chile
 • Colombia
 • Hong Kong
 • Indien
 • Indonesien
 • Mexico
 • New Zealand
 • Peru
 • Filippinerne
 • Singapore
 • Sydkorea

Selvfølgelig, når det kommer til finansiering af din konto med fiat, er dette kun tilgængeligt for USA, Storbritannien og EU. De, der er i Singapore, Canada og Australien, kan kun købe Bitcoin med et kreditkort. Du kan se mere i vores finansierings- / udbetalingssektion nedenfor.

Det er også værd at påpege, at Coinbase Pro kun er til individuelle konti. Hvis du har et handels- eller institutionelt handelskrav, kan du gøre brug af Coinbase Prime. Dette giver dig adgang til de samme likviditetspuljer som Coinbase Pro, men med meget mere raffineret service.

Coinbase Pro registrering

Hvis du allerede har en Coinbase-konto, er det ret simpelt at registrere dig til Coinbase Pro. Alt du skal gøre er at logge ind med dine Coinbase-legitimationsoplysninger, og du er klar til handel.

Men hvis du endnu ikke har registreret dig hos Coinbase, skal du gøre dette, før du kan handle på Coinbase Pro. Dette betyder, at du bliver nødt til at gennemføre deres verifikations- og overholdelsestrin.

Coinbase Pro-registrering

Coinbase Pro-registreringsformular

Dette kræver, at du sender dem bevis for identitet samt bevis for adresse. Førstnævnte kan være noget som et pas / kørekortskopi, mens sidstnævnte kan være et kontoudtog eller en regning.

Privacy Hawks &# 128374; ️: Coinbase Pro er en fuld KYC-udveksling. Tjek Binance, hvis du vil starte med en anonym konto

Coinbase Pro vil også kræve, at du tager en selfie, der holder identitetskortet nede. Dette giver dem mulighed for at kontrollere, at du faktisk er indehaver af det dokument, du prøver at indsende.

I de fleste tilfælde er de i stand til at kontrollere dokumenterne og selfien ved hjælp af ansigtsgenkendelsesteknologi, hvilket betyder, at det kan gøres næsten øjeblikkeligt. Bekræftelser kan dog tage længere tid, hvis de har brug for flere oplysninger fra dig.

Coinbase Pro-platform

En af hovedårsagerne til, at dette kaldes “Pro”, er på grund af handelsplatformen.

Denne platform ser helt anderledes ud end den, der er på Coinbase, men vil være ret bekendt for de handlende, der har brugt anden udveksling som Kraken eller Bitstamp.

Når det er sagt, er platformen temmelig godt udformet og relativt intuitiv for begynderehandlere. Det har også mange af de funktioner, som avancerede kryptovalutahandlere har forventet.

Coinbase Pro-platform

Coinbase Pro-handelsgrænsefladeTil natuglerne &# 129417 ;: Du kan ændre farveskemaet for handelsgrænsefladen nederst til højre på skærmen

Lad os se nærmere på hvert af disse segmenter i hovedhandelsgrænsefladen.

Bestillingsformularerne er til venstre. Det er her, du placerer dine ordrer og sender dem til udvekslingsordrebøgerne. Der er et antal ordreparametre, som vi vil dække nedenfor.

Desuden har du selve ordrebøgerne. Dette giver dig et overblik over alle køb / salg ordrer, der aktuelt er på Coinbase Pro-børsen, samt spændet mellem de to. Når du afgiver en ordre, vil du se, at den sendes til disse bøger.

Prisdiagrammet er øverst i midten. Dette har ret grundlæggende funktionalitet, og du kan ændre krydsstørrelsen, diagramstørrelsen samt overlejre to forskellige glidende gennemsnitsindikatorer (EMA12 eller EMA26).

Desværre for den erfarne kryptotekniske analytiker er der ingen undersøgelser, kortværktøjer eller andre tekniske indikatorer, som du kan bruge på disse diagrammer..

Toptradertip &# 128175 ;: Hvorfor ikke bruge det? Tradingview for at gennemføre din kortlægning og derefter handle på Coinbase Pro?

Når du går videre under diagrammerne, køber / sælger du vægge. Disse bruges til at bestemme ordrebogens dybde, og hvem der har kontrol over markedet mellem tyre og bjørne. Du kan også zoome ind på dette diagram for at få mere indsigt.

Under disse har du dine nylige ordrer, der enten er blevet udført eller stadig er live. Til højre for dette har du alle de ordrer, der lige blev udført på markedet.

Hvad sker der, hvis du vil ændre de markeder, du handler?

Skiftende markeder CoinbasePro

Skift mellem markeder

Til venstre for platformen har du en rullemenu, hvor du kan skifte mellem de forskellige markeder. I rullemenuen kan du også søge efter det ønskede par, og det filtreres ud.

Ordreplacering

Der er en rimelig mængde ordrefunktionalitet på Coinbase Pro.

Ordreformularen er let placeret til venstre for handelsgrænsefladen. Den første ting, du bliver nødt til at beslutte, er, om du vil købe eller sælge. Derefter vælger du det beløb, du vil handle.

CoinbasePro bestillingsformularer

Forskellige ordrer i ordreformularer

Nu hvor du har ordnet det grundlæggende i ordren, skal du beslutte, hvordan du ønsker, at ordren skal placeres. Der er tre ordretyper på Coinbase Pro, og det er vigtigt at vide, hvad hver af disse betyder:

 • Markedsordre: Dette er en ordre, der placeres på markedsniveau og udføres næsten øjeblikkeligt. Det placeres på det laveste “tilbud”, hvis et køb eller på det højeste “bud”, hvis et salg
 • Begræns rækkefølge: Dette er en ordre, der placeres på et niveau, der er væk fra det nuværende markedsniveau til en forudbestemt pris. Dette kan være over markedsprisen, hvis et salg eller under prisen, hvis et køb.
 • Stop ordre: Disse er i det væsentlige to modsatte markedsordrer, der placeres på samme tid. Den ene vil være at købe / sælge, og den anden vil være at stoppe ud af positionen. Dette er effektive risikostyringsværktøjer, der beskytter din position i tilfælde af nedsat risiko.

Toptradertip &# 128175 ;: Garanter dig selv producentgebyret med din grænseordre ved at vælge ordren “Kun post”

Ud over disse ordrer ovenfor har du også mere avancerede muligheder, når det kommer til, hvordan “ordreliv” for markedsordrer. Dette er følgende parametre:

 • God indtil annulleret (GTC): Dette er en ordre, der forbliver åben, indtil den enten udføres eller annulleres af dig. Hvis ingen af ​​tilfældene sker, forbliver det for evigt
 • God Till Tid: Dette er en markedsordre, der forbliver åben, men kun i en bestemt periode. På Coinbase Pro kan du indstille dette til et minut, en time eller en dag
 • Umiddelbar eller Annuller (IOC): Med denne ordre udfører den hele eller en del af ordren med det samme og annullerer den udfyldte del. Dette betyder, at denne type ordre muliggør “delvis udfyldning”
 • Fyld eller dræb (FOK): Med denne type ordre skal hele positionen udføres til en bestemt pris. Hvis dette ikke kan ske, annulleres ordren. Dette adskiller sig fra IOC-rækkefølgen, da det ikke tillader delvis udfyldning

Så hvis du bare ønsker at købe en bestemt mængde Bitcoin til en bestemt pris, skal du indstille en FOK-ordre. Hvis du er mere fleksibel omkring det beløb, der bliver udført, kan du overveje GTC eller GTT. Vi kan ikke rigtig se behovet for IOC-ordrer i øjeblikket.

Indskud / udbetalinger

Finansiering af din konto er lige så enkel som ved normal Coinbase-udveksling.

For at gøre det på Coinbase Pro kan du gå videre til afsnittet “Mine tegnebøger”. Dette giver dig et overblik over alle de tidligere indskud / udbetalinger, du har foretaget på kontoen.

Du vælger den type finansiering, du vil foretage. Forudsat at dette er i Bitcoin, så rammer du din Bitcoin-tegnebog. Derefter vælger du “Depositum”, og dette genererer en Bitcoin-adresse.

Bitcoin indbetaling

Indbetaling af Bitcoin hos Coinbase Pro

Hvis du har penge på en Coinbase-konto, kan du også overføre dem fra den tegnebog, du gemmer der. Dette er øjeblikkeligt, da Coinbase blot overfører saldoen fra den ene konto til den anden.

Praktisk tip &# 128076 ;: Hvis finansiering fra ekstern tegnebog, kræver Coinbase Pro 6 Bitcoin-bekræftelser. Brug bitcoin block explorers til at spore transaktionen

Hvis du vil trække midler ud, er processen lige så enkel. Du skal enten indsætte en ny tegnebogadresse eller bruge en af ​​de foregående i din adressebog. Du kan også overføre hurtigt tilbage til din Coinbase-tegnebog, hvis du har brug for det der.

Vi brugte Bitcoin som et eksempel, men Coinbase Pro har finansierings- / tilbagetrækningsfunktionalitet for alle de mønter, de noterer på børsen. Processen er nøjagtig den samme som Bitcoin-eksemplet forklaret ovenfor.

Det er også vigtigt at bemærke, at Coinbase Pro har udbetalingsgrænser på plads som standard på din konto. Dette er sat til $ 10.000 for de fleste konti. Hvis du vil øge dette, skal du indsende en anmodning.

I denne anmodning har Coinbase Pro brug for flere oplysninger om, hvorfor du fremsætter anmodningen, samt et link til dit Linkedin. De beder også om en kontoudtog for at fremskynde din anmodning. Vi fandt dette ret besværligt og påtrængende, men du kan være mindre generet af det.

Fiat-finansiering / udbetaling

Hvis du vil sende enten USD, GBP eller EUR, kan du bruge de mange muligheder, de har til fiat-finansiering på Coinbase Pro.

Som med Bitcoin-finansieringen går du over til din Wallets-sektion, og du vælger den valuta, du vil finansiere i. I vores tilfælde vil vi se på at finansiere i GBP. Dette genererer nedenstående formular:

Fiat depositum

Fiat-valutaindskud Coinbase Pro

Dette genererer de bankkontooplysninger, du skal finansiere i din egen bank. Du skal også sikre dig, at du bruger den unikke identifikator, når du finansierer, da dette giver Coinbase Pro mulighed for at spore din transaktion.

Bemærk ✍️: Du kan kun sende penge fra en konto i dit navn. Der er ingen tredjepartsoverførsler tilladt

Når du har foretaget betalingen, vil det tage tid at afhænge af, hvor din bank er placeret osv. Normalt skal det være inden for 1-2 hverdage.

Fiat-udbetalinger til bankkonti kan kun udføres, når du har knyttet din bankkonto til Coinbase Pro.

Du går videre til afsnittet “Bank” i din kontoprofil. Her ser du de aktuelle konti, som du har linket til din konto. Hvis du vil tilføje en, skal du klikke på “Link ny konto”.

Link bankkonto Coinbase

Sammenkædning af bankkonto på Coinbase

Ovenstående information er påkrævet for UK- og EUR-konti. Bemærk også, at som det er tilfældet med finansiering, kan du kun trække penge ind på en konto i dit navn. Forbindelse af din konto kan normalt ske øjeblikkeligt, forudsat at de korrekte oplysninger blev givet.

I tilfælde af at din bank ikke kan forbindes på denne måde, så vil Coinbase kræve, at du udfører en indbetalingsbekræftelse. De sender dig en kort kode i et lille depositum til din bank, som du bliver nødt til at bruge til at bekræfte.

Kunde support

Kundesupporten på Coinbase Pro er ikke usædvanlig, men er i tråd med de fleste andre børser.

Der er en række metoder, som du kan bruge for at få fat i dem. Måske er dit bedste valg gennem deres billetsupportsystem. Dette kan tilgås direkte fra dit online dashboard.

I øverste højre hjørne får du dit navn. Du kan holde markøren over det, og det vil præsentere dine dashboardindstillinger. Her kan du klikke på “kontakt os”, hvorefter hele kontaktformularen vises.

Præcis hvor lang tid de tager afhænger af typen af ​​anmodning og kompleksiteten i din sag. Hvis du stadig er i verifikationsfaserne, kan det tage lidt tid, især hvis dine dokumenter skal kontrolleres manuelt.

Top tip✔️: Prøv at gøre din anmodning så specifik som muligt med al nødvendig information. Dette kan fremskynde anmodninger

Hvis du stadig ikke har held med dette billetstøttesystem, har de dedikerede telefonlinjer. Du kan kontakte dem på +1888908-7930, hvis du er i USA / international, eller du kan bruge 0808 168 4635, hvis du er i Storbritannien.

Selvfølgelig, hvis du foretrækker ikke at skulle håndtere dem gennem disse metoder, kan du altid bruge deres kunders ressourcer. Dette har en lang række ofte stillede spørgsmål og andre oplysninger, der kan hjælpe med at løse din forespørgsel.

Coinbase Pro API

For disse udviklere derude havde Coinbase Pro en ret robust API. API’en giver dig mulighed for at kode dine egne bots og algoritmer for at handle på markederne 24/7/365.

For det første har du websocket API, der giver dig mulighed for at læse markedsdata. Derefter har du FIX (Financial Information Exchange) API, hvor du kan placere ordreanmodninger. Endelig har du REST API, som har alle kontoadministrationsværktøjer. Du kan læse API’en dokumenter her.

Hvis du vil begynde at bruge API’en, bliver du nødt til at få din API-nøgle. Dette kan genereres fra dit kontos dashboard. Du rammer “Ny API-nøgle” øverst til højre på skærmen.

Generer API-nøgle CBPro

Generering af din API-nøgle

Når dette er gjort, skal du vælge den type tilladelser, du vil have nøglen til. Du bliver også nødt til at vælge en adgangssætning såvel som om du vil binde API’en til en bestemt IP-adresse. Din nøgle genereres derefter med en “hemmelig” streng.

Tage til efterretning ✍️: Hemmeligheden genereres kun én gang. Sørg for at skrive det ned, og opbevar det et sikkert og sikkert sted.

Når du har din nøgle, vises den i din API-sektion. Du kan nu tage disse og bruge dem i dine bots, der interagerer med Coinbase Pro API.

Hvad vi ikke kunne lide

Ingen Coinbase Pro-gennemgang ville være komplet uden at se på nogle af de ting, som vi troede berettigede til forbedring.

For det første, selvom aktivdækningen er mere omfattende end den almindelige Coinbase-platform, er den stadig ret begrænset sammenlignet med andre børser. Der er nogle vigtige mønter i top 20, som ikke er inkluderet, såsom Monero (XMR), DASH, Cardano eller Neo.

Top tip✔️: Hvis du har brug for flere mønter, kan du altid overveje Bittrex, en anden amerikansk baseret børs.

Tilsvarende, mens handelsplatformen er mere avanceret end den traditionelle, er der nogle steder, som vi synes, den mangler funktionalitet. Dette er især tilfældet, når det gælder kortlægning på platformen. De skal i det mindste integrere tradingview-software.

Der er heller ingen Coinbase Pro-app, og hvis du vil handle mønter på din telefon, skal du bruge mobilbrowseren. Den eneste app, der er tilgængelig fra Coinbase, er den for deres standardudveksling. Dette er langt fra ideelt, og Coinbase Pro har brug for sin egen applikation.

Endelig har Coinbase Pro alle de begrænsende KYC-krav, som du har som Coinbase-hovedbørsen. Dette betyder, at det måske ikke er ideelt for de handlende, der værdsætter privatlivets fred og foretrækker at handle på en anonym børs.

Konklusion

Sammenfattende har vores Coinbase Pro-gennemgang fundet, at denne udveksling er ret brugervenlig, mens den stadig har en relativt avanceret handelsplatform.

Desuden har disse brugere adgang til et større udvalg af mønter, mens de stadig drager fordel af den ekspertise og sikkerhed, der leveres af folkene ved den vigtigste Coinbase-børs.

Selvfølgelig er der nogle ting, som vi mener berettiger til forbedring, men disse er relativt lette at implementere og kan komme med tiden.

Så hvis du overvejer Coinbase Pro?

Vi vil opfordre dig til at lave din egen forskning, men hvis du leder efter en enkel, men kraftig Exchange, der er sikker og pålidelig, kan det være for dig.

Fremhævet billede via Coinbase Pro

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me