Bittrex Review: Komplet udvekslingsoversigt

Hvis du har været i kryptokurrencyrummet i nogen længere tid, vil du have hørt om Bittrex-udvekslingen eller “Trex”.

Denne USA-baserede børs har udviklet et navn til sig selv i betragtning af mængden af ​​mønter, som de angiver på deres bøger. Faktisk er der nogle mønter, som du kun kan få på en børs som Bittrex.

Men er det hele skabt til at være? Er der nyere alternativer?

I denne Bittrex-anmeldelse giver vi dig alt hvad du behøver at vide om udvekslingen og deres omdømme. Vi giver dig også nogle top tip for at få mest muligt ud af din handel.

Bittrex Oversigt

Bittrex Inc. blev grundlagt i 2014 og er baseret i Seattle, Washington State. Det er en lille til mellemstor børs baseret på deres 24 timers handelsvolumen på over $ 46 mio. Dette placerer dem som nummer 40 på børsrangeringen.

Bittrex blev grundlagt af fire cybersikkerhedseksperter. De er Bill Shihara (CEO), Richie Lai (CIO) og Rami Kawach (CTO). De har alle lignende baggrunde, der har arbejdet inden for netværkssikkerhed i virksomheder som Amazon, Blackberry og Microsoft.

Mens Bittrex Inc. er et amerikansk selskab, har de for nylig udvidet deres aktiviteter med en international arm. Dette er baseret på Malta og kaldes officielt Bittrex Malta. Alle handlende, der er baseret uden for USA, vil blive sendt til international.bittrex.com.

Den internationale børs er næsten identisk med Bittrex.com-børsen, da den bruger den samme platform og teknologi. Dette er bare for at Bittrex effektivt kan segmentere og regulere deres internationale forhandlere i et europæisk selskab.

Indtil for nylig var Bittrex bare en krypto-til-krypto-udveksling. De har dog for nylig fået et antal banklicenser, som giver dem mulighed for at tage fiat-finansiering og behandle fiat-udbetalinger. Dette kan give dem en fordel i forhold til nogle af de større børser, der ikke har denne funktionalitet.

Er Bittrex sikkert?

Et af de vigtigste spørgsmål, som enhver kryptovalutahandler kan stille, er, om en børs er sikker og sikker. Faktisk er nyere historie fyldt med en række højt profilerede udvekslingshacks.

I modsætning til nogle af de andre ældre børser i rummet har Bittrex ikke lidt nogen overtrædelser. Faktum er, at de tre grundlæggere er cybersikkerhedseksperter, er en stor fordel for udvekslingen.

Lad os se nærmere på nogle af de mere specifikke sikkerhedsprocedurer og protokoller hos Bittrex.

Udvekslingssikkerhed


På børsstyringssiden hævder Bittrex, at de driver det, der kaldes en “elastisk flertrins tegnebogstrategi”. Dette styrer grundlæggende, hvordan de får adgang til deres mønter og flytter dem fra kolde til varme tegnebøger.

De anfører også, at størstedelen af ​​deres mønter opbevares i kølerum. Dette er et af de vigtigste krav til kryptovalutaudvekslingssikkerhed. Køleopbevaring er den praksis at opbevare mønter i et “luft-gapped” miljø, hvor de ikke er tilgængelige.

Når børsen har adgang til disse kolde lagrede mønter, vil de sandsynligvis kræve en multi-signaturgodkendelse, og den flyttes ind i børsens “varme” tegnebøger. Dette er tegnebøgerne, der er forbundet til serverne og behandler indbetalinger / udbetalinger.

Kommunikationssikkerhed

SSL-kontrol på webstedet

Kontroller domæne og gyldig SSL

Som det er standard med de fleste websteder i disse dage, bruger Bittrex fuld SSL-kryptering på deres domæne. Dette betyder, at alle de oplysninger, du sender dem fra din browser, skal være fri for interferens.

Det er også en god måde for dig at fortælle, om du er på et phishing-websted. Hvis SSL-certifikatet for webstedet er ugyldigt, er det sandsynligt, at hackere prøver at høste dine oplysninger.

Du vil gerne sikre dig, at du får adgang til webstedet direkte (følg ikke links fra andre websteder). Sørg for, at du har en grøn hængelås i din browser, og at du enten er tændt bittrex.com eller international.bittrex.com.

Brugersikkerhed

De fleste tilfælde af udvekslingstyveri og phishing opstår på grund af brugerfejl. Derfor implementerer børser en række procedurer for at forhindre bestemte angrebsvektorer.

Derfor er den første ting, du vil gøre, når du har oprettet din konto, at aktivere tofaktorautentificering. Dette fungerer som en ekstra gate, hvis nogen får fat i din adgangskode til din konto.

Opsætning af 2FA Bittrex

Trin til opsætning af 2FA på Bittrex. Billede Kilde

Bittrex 2FA gør brug af Google-godkendelsesapplikationen, som du kan downloade fra Apple iStore eller Google Play. Du scanner QR-koden, bekræfter godkendelsen ved udvekslingen og i en e-mail, de sender.

Styr dine nøgler &# 128273 ;:På trods af hvor sikker Bittrex kan være, vil du sikre dig, at du ikke efterlader en betydelig mængde mønter på børsen. Du kan aldrig være 100% sikker på, at der aldrig sker nogen overtrædelser.

Bittrex-gebyrer

Når det kommer til gebyrer, har Bittrex valgt at bruge et fast gebyr på alle deres transaktioner. Dette er simpelt 0,25% gebyr, der opkræves for alle par. Dette er relativt i tråd med andre børser som Bitstamp osv.

Selvom gebyret med fast sats er let at forstå, er det ufordelagtigt for de brugere, der handler store mængder volumen og kan være market maker. “Maker-taker” -modellen er noget, som andre børser som BitMEX bruger.

Denne model vil tilskynde de handlende, der tilføjer likviditet til ordrebøgerne med begrænsede ordrer. Vi kan kun antage, at Bittrex ikke har brug for denne overskydende likviditet. Du får dog ingen gebyrfordele, hvis du foretager store handler, der skaber likviditet til børsen.

Potentiel opdatering &# 128184 ;: Bittrex introducerer muligvis en maker-taker-dynamik til deres ordrebøger i 2019. Dette blev annonceret, da de rullede ud en ny handelsmotor til deres platform. Så se dette rum …

Depositum / tilbagetrækningsgebyrer

Hvis du finansierer din konto i kryptokurrency, opkræver Bittrex ikke noget gebyr. Men hvis du skal trække krypto ud af din Bittrex-tegnebog, opkræver de et gebyr, der svarer til netværket eller gebyret “minearbejdere”.

I tilfælde af fiat-finansiering ser det ikke ud til, at Bittrex opkræver gebyrer ved deres afslutning. De eneste gebyrer, som du sandsynligvis vil støde på, er de gebyrer, som din bank eller mellemliggende banker sandsynligvis vil opkræve for routing af midlerne.

Møntdækning

En af de stærkeste fordele ved Bittrex i forhold til nogle af de andre børser er antallet af kryptokurver, du kan handle. Faktisk er de sandsynligvis en af ​​de bedste børser, når det kommer til møntstøtte.

Dette er endnu mere attraktivt, når du tænker på, at de nu har indført fiat-finansiering. Dette betyder, at de sandsynligvis er en af ​​de eneste børser, som du nemt kan konvertere fiat-valuta til en række forskellige mindre altcoins.

Bortset fra alle listerne har de også skabt fire forskellige markeder for nogle af mønterne. For eksempel har de BTC-markedet, der har over 220 mønter, som du kan handle. De har også Tether (USDT) markeder, et ETH-marked og det nyindførte USD fiat-marked.

Fiat parrer Bittrex.com

Liste over Fiat-par på Bittrex

Som du kan se ovenfor, er dette et ret blandet udvalg. De har en kombination af nogle af de store cap-mønter med nogle mere mellemstore cap-størrelser, der er under top 20 på CMC.

Flere mønter &# 128091 ;: Selvom Bittrex har et ret omfattende udvalg af mønter, som du kan handle, er der andre børser, der har et større udvalg. Disse inkluderer lignende Binance, som har over 300 forskellige mønter samt mere volumen.

Selvom det er dejligt at se et så stort udvalg af mønter, der er opført på deres bøger, betyder det ikke, at alle disse mønter er skabt ens. Nogle af dem har meget tyndt volumen og er derfor ret illikvide, så vær opmærksom på dette, inden du afgiver en ordre.

Bittrex registrering

Så du vil prøve Bittrex?

Du bliver nødt til at oprette en konto og tilmelde dig deres udveksling. Du kan gå videre til deres registreringsside, og du vil blive præsenteret for følgende formular.

Bittrex registreringsformular

Bittrex registreringsformular

Når du har tilmeldt dig og oprettet din konto, skal du bekræfte registreringen ved at følge det link, de sendte til din e-mail. Når du har bekræftet din konto, skal du give dem nogle grundlæggende oplysninger om dig selv.

Dette inkluderer sådanne oplysninger som dine personlige oplysninger samt ophold osv. Dette er nødvendigt, fordi de bliver nødt til at bekræfte brugerens identitet for fuldt ud at aktivere kontoen.

KYC og verifikationer

Mens anonyme konti kan være godt for brugerens privatliv, betragtes de med stor skepsis af internationale tilsynsmyndigheder. I betragtning af at Bittrex nu forsøger at udvide, har de besluttet at fjerne alle anonyme konti.

Dette betyder, at hvis du vil begynde at handle på Bittrex, skal du gennemføre deres obligatoriske KYC- og AML-kontrol. For det grundlæggende verifikationsniveau skal du give dem en kopi af en eller anden form for regeringsudstedt ID.

Bittrex bruger et tredjeparts verifikationssystem kaldet NetVerify. De vil bede dig om at uploade dit ID samt tage et billede for at sikre, at ID’et faktisk er dig. Sørg for, at når du sender dit ID, får du hele dokumentet og ikke afskærer dele af billedet.

Bittrex.com verifikationsinstruktioner

Instruktioner til verifikation på børsen

Forudsat at dokumenterne er helt klare, og din selfie er godt taget, kan du forvente en verifikation inden for få timer. NetVerify-softwaren er automatiseret, så den skal fremskynde processen for dig.

Dette er dog kun retningslinjer.

Under bull run i 2017 tog verifikationen dage. Dette kunne have været som et resultat af den massive tilstrømning af nye brugere, som de fik. Faktisk var der en periode, hvor de faktisk skulle standse nye brugere på grund af tilstrømningen.

Men i betragtning af at Bittrex har øget antallet af supportantal samt faldet i efterspørgsel efter handel, er verifikationstiderne langt nede. Derfor er 2-3 timers ventetid sandsynligvis i tråd med hvad du kan forvente. For eksempel var der dette reddit indlæg hvor de fleste brugere bekræftede de virkelig hurtige verifikationer.

Virksomhedskonti

Hvis du har et firma, der regelmæssigt beskæftiger sig med kryptokurrency, kan du overveje en virksomhedskonto. Disse konti har meget mindre begrænsninger og har bedre priser, kundeservice og ingen begrænsninger.

For at du kan få adgang til dette kontoniveau, skal du dog gennemføre deres virksomheds KYC-kontrol. Disse kræver meget mere papirarbejde og frem og tilbage end når du opretter din egen personlige konto.

De har brug for information såsom vedtægter, virksomhedsadresseverifikationer samt skattenumre. De vil også kræve, at alle personer med mere end 25% af aktierne i virksomheden skal gennemføre en ”signifikant person” KYC. Virksomhedsbekræftelser kan tage op til en uge.

Dette er kun nogle af kravene til åbning af en virksomhedskonto. Hvis dette er noget, der virkelig kan passe til din virksomheds behov, kan du anmode om en virksomhedskonto igennem denne form.

Finansiering / udbetaling

Når du har gennemført verifikationerne, er du klar til at finansiere din konto og begynde at handle. Den nemmeste og hurtigste måde at gøre dette på er sandsynligvis gennem krypto-finansiering af en slags.

Bemærk ✍️: Før du finansierer din konto med krypto, skal du sørge for, at alle tegnebøger hos Bittrex er fuldt funktionelle. Du kan se dette på deres markedsstatusside

For at finansiere din konto med Bitcoin for eksempel, navigerer du til sektionen “tegnebøger” i overskriften. Dette fører dig til tegnebogoversigten over din konto. Du bliver nødt til at vælge den grønne pil (se nedenfor), som er genvejen til at finansiere din konto.

Bittrex depositum / udbetaling

Nem adgang til indbetaling / udbetaling fra Bittrex Wallet

Dette giver dig derefter en boks, der giver dig chancen for at generere en indbetalingsadresse på børsen. Dette er den adresse, du kan bruge til at sende de eksterne midler til. Når du har behandlet transaktionen, skal det tage cirka en time, før midlerne ankommer (afhænger af blockchain-efterspørgsel).

Når det kommer til at trække dine midler ud, følger du en lignende proces. Du rammer den røde pil op, som skal trækkes tilbage, og derefter vil du blive præsenteret for nedenstående felt. Det transaktionsgebyr, som de angiver, er det nødvendige minerydningsgebyr til netværket.

Tilbagekaldelsesanmodning Bittrex

Tilbagekaldelsesformular hos BittrexAdvarsel ⚠️:Hvis du trækker Ethereum tilbage til brug i en Crowdsale, skal du først overføre til en anden tegnebog under din kontrol. Dette skyldes, at den adresse, som ICO vil bruge til tildeling af deres tokens, vil være børsens adresse, og Bittrex har erklæret, at de vil ikke kreditere disse.

Fiat-betalinger

I betragtning af at Bittrex nu har fiat-funktionalitet, har du nu mulighed for at foretage betalinger og hæve i USD eller en tilsvarende. Dette er åbent for personer eller virksomheder, der er baseret uden for USA eller i en af ​​de kvalificerende stater (i øjeblikket 31 stater berettigede)

Dette er ikke noget, der kommer som standard, og du bliver nødt til at anmode om at få denne funktion tilføjet til din konto. For at gøre dette skal du gennemføre denne form. De stiller dig nogle yderligere spørgsmål bare for at fastslå dine fiat-handelsbehov. Dette skal udfyldes for både virksomheds- og personlige konti.

Med hensyn til grænserne for overførsler har du følgende:

  • Personlige konti: Du har et depositum på mindst $ 1.000, og du har et minimumsudbetalingsbeløb på $ 50. Der er ingen maksimale begrænsninger for disse transaktioner.
  • Virksomhedskonti: Der er ingen grænser for virksomhedstransaktioner. Hvis du imidlertid trækker mere end $ 10 mio. I midler fra Bittrex, skal du på forhånd maile [email protected] bare for at bekræfte det.

I begge disse tilfælde giver de dig deres bankkontooplysninger, når du har udfyldt formularen til anmodning om fiat-konto.

Bittrex handelsplatform

Lad os gå videre til et af de vigtigste aspekter af Bittrex. Det er deres handelsplatform og matchende motor.

Handelsplatformen blev opgraderet i 2018, og der blev introduceret en meget mere brugervenlig grænseflade. Bittrex trading / matching motor blev også specialbygget og er i stand til at håndtere omfattende belastning, mens den matcher handler inden for millisekunder.

Når man ser på handelsplatformen, er det faktisk ganske imponerende fra første øjekast. Den nye brugergrænseflade er let at forstå, og alt er godt lagt. Du kan også nemt skifte mellem de forskellige markeder lige i venstre værktøjslinje.

Den vigtigste handelsgrænseflade er angivet nedenfor. Øverst har du prisdiagrammet og dybdekortet. Disse er ikke begge synlige, og du bliver nødt til at skifte mellem dem for at se hinanden. Nedenfor har du ordrebøgerne sammen med ordreformularen.

Bittrex handelsplatform

Brugergrænseflade til Bittrex handelsplatform

Du bliver nødt til at rulle lidt mere ned, hvis du vil komme til de tidligere ordrer såvel som alle dine åbne ordrer. Øverst til højre på platformen har du nem adgang til dine tegnebøger, de andre markeder samt dine generelle kontoindstillinger.

Natugler &# 129417 ;: Hvis du foretrækker at se platformen i “mørk tilstand”, kan denne let skiftes øverst til højre på din platform. Et klik frem og tilbage vil ændre brugergrænsefladeens farveskema.

Noget, som vi virkelig kan lide ved Bittrex-platformen, er deres kortlægningsfunktionalitet. Der er overflod af undersøgelser, indikatorer og værktøjer. I modsætning til andre børser har de udviklet dette selv, og de bruger ikke tredjeparts kortpakker som TradingView osv.

Så de handelsværktøjer, du har hos Bittrex, er gode til de personer, der kan lide at bruge teknisk analyse til at informere deres handel og ikke ønsker at skifte til eksterne udbydere.

Du kan også skifte væk fra prisdiagrammet til markedets likviditetsdiagrammer. Disse er nyttige for tekniske forhandlere, da du kan få en fornemmelse af det bullish / bearish stemning på markedet. Dette kan skiftes øverst til venstre i afsnittet om markedsdiagram.

I februar 2019 rullede Bittrex ud en hel række opdateringer til deres handels- og matchende motor. Virkningen af ​​dette er at øge transaktionshastigheden yderligere. Bittrex-teamet hævder, at det allerede kan udføre disse ordrer 20 gange hurtigere end den oprindelige build.

Sjov kendsgerning &# 129299 ;: Bittrex har en 99,95% oppetid, hvilket næsten er uhørt blandt andre børser

Ordretyper

Når du handler hos Bittrex, har du en række ordretyper. Disse er ret standard ved udveksling efter de fleste foranstaltninger. Her er nogle eksempler på de ordrer, du kan placere:

Bittrex ordreformular

Bittrex ordreformular

  • Begræns rækkefølge: Dette er standardordren, der placeres, og dette placerer grundlæggende ordren på et bestemt forudbestemt niveau.
  • Stopgrænse (betinget): Dette er en ordre, der kun afgives på visse betingelser, der er opfyldt. For eksempel kan du placere en betingelse for, at ordren afgives, hvis prisen er over eller under visse niveauer. Dette giver dig også mulighed for effektivt at placere stoppositioner, hvor du kan indstille en “Trigger” -pris for de stopordrer, der skal indsendes. Disse placeres først, før disse ordrebetingelser er opfyldt.

Markedsordrer ❓: Du vil bemærke, at der ikke er nogen “markedsordre” -muligheder hos Bittrex, hvilket faktisk er ret overraskende. Du kan dog let konstruere det. Du placerer et køb / salg ved tilbuddet / budet og vælger en øjeblikkelig eller annuller ordreparameter.

Når du afgiver en grænseordre, skal du også vælge, hvor længe du vil have ordren til at forblive i. Dette kaldes “tiden i kraft”. Der er to muligheder, når det kommer til dette:

  • Godt til annulleret: Dette er standardordren, og den forbliver live, indtil du faktisk annullerer den. Så når du først har afgivet denne ordre, kan du lade den være, og den forbliver i ordrebøgerne i længere tid.
  • Umiddelbar eller Annuller: Øjeblikkelig eller annullering er et andet navn til udfyldning eller dræbning. Med andre ord, hvis denne ordre ikke udfyldes i det øjeblik, du har afgivet den, annulleres den.

Så selvom disse giver dig en vis kontrol over din ordre, er Bittrex ordreformularer langt mindre sofistikerede end nogle af deres andre rivaler. Dette kan dog ændre sig baseret på oplysninger i holdets teknologikøreplan for 2019.

Bittrex-apps

Mens Bittrex-handelsplatformen er ret avanceret, tilbyder den ikke noget andet i vejen for mobile applikationer eller desktopklienter. Dette er ret uheldig, da det efterlader dem i en ulempe for nogle af de andre børser, der gør.

Der er andre applikationer, der er tilgængelige til download i App Store og Google Play Store. Disse gør brug af Bittrex API-nøglen, så du kan handle på din mobile enhed med deres tredjepartsapplikationer.

Tredjepartsapps

Kompendium med tredjeparts Bittrex-tilknyttede applikationer. Kilde: Legetøjsforretning

Det ville vi selvfølgelig, forsigtighed mod dette.

Du har ingen måde at vide, om disse applikationer er sikre. I betragtning af at du giver dem skriveadgang til API-grænsefladen, kan de let stjæle dine API-nøgler og bruge dem til at køre pumpe- og dump-ordninger på børsen.

Kunde support

Kundesupport er et meget vigtigt krav for os, når vi ser på udvekslinger. Langsom og ikke-responderende kundesupport er noget, som de fleste kryptokurrencyhandlere vil have oplevet på et eller andet tidspunkt.

Når det kommer til Bittrex-supporten, er der kun virkelig tre direkte metoder, som du kan bruge, når du beskæftiger dig med deres supportborde. De er via en supportbillet, direkte e-mail eller via 24/7 online chat-funktionen.

Billetsupport hos Bittrex

Eksempel på en supportbillet hos Bittrex

Desværre har de ikke telefonsupportnumre. Dette kan placere dem i en mindre ulempe for nogle af de andre centraler som Coinbase og Bitstamp, der har indført telefonnummer til supportnumre.

Feedback om supporttider har varieret. I løbet af bull run i 2017 tog de dage at komme tilbage til brugerne. Men da tingene er blevet roet ned, og de har udvidet deres hold, er ventetiderne faldet dramatisk.

Med hensyn til andre platforme for at få fat i deres støtte ser de ud til at være relativt aktive i deres uofficiel subreddit. De har også en Twitter konto, som du kan tweet på, hvis du har en presserende forespørgsel.

Hurtigere servicetip &# 128222 ;: Det giver mening at oprette en billet og derefter få det billetnummer. Du skal derefter gå over til subreddit og rejse det problem, du har der. Agenten skal kontakte dig og prøve at tackle din bekymring.

Bittrex API

For de handlende, der kan lide at udvikle deres egne handelsalgoritmer og kryptobots, ville Bittrex API være lige op til din gyde. De har en fuld REST API samt WebSocket API til mere rutinemæssige generelle anmodninger om markedsordrer, priser osv.

Hvis du ønsker at udvikle dine egne handelskripts, skal du få din API-nøgle genereret. Du kan kun generere en API-nøgle, når du har aktiveret totrinsgodkendelse på din konto. Hvis du har gjort dette, kan du gå videre til afsnittet “API-nøgler” på platformen.

Her kan du generere dine nøgler. Du bliver nødt til at beslutte, hvilke tilladelser du er villig til at knytte til denne nøgle. Hvis du kun vil handle og ikke trække dig ud automatisk, kan du deaktivere tilbagetrækningsfunktionen. Dette kan også hjælpe i tilfælde af brud på din API-nøgle.

API til Bittrex.com

Oprettelse af Bittrex API-nøgle

Du kan også begrænse handelsstørrelsen på API’en. Dette kan være klogt at gøre i tilfælde af, at din bot skulle udstede nogen vilkårlige ordrer som følge af fejl i koden.

Der er visse begrænsninger, du har med API’en. For eksempel har du lov til at have op til 500 åbne ordrer på din konto, og du er begrænset til 200.000 ordrer om dagen. Med hensyn til takstgrænser har du maksimalt tilladelse til 60 API-opkald pr. Minut. Du kan læse mere om API’en i deres officielle dokumenter eller på Bittrex API GitHub.

Bittrex vs. Kraken

En af de mest relevante konkurrenter til Bittrex i USA er Kraken-børsen. Dette er en relativt veletableret børs, der blev lanceret et år før Bittrex og er baseret i San Francisco, Californien.

Kraken ligner på mange måder Bittrex i betragtning af at de tilbyder Fiat-finansiering, at de har mange mønter, og at de aldrig har lidt nogen form for sikkerhedsbrud. Lad os se nærmere på disse udvekslinger i en sammenligning side om side.

  Bittrex Kraken
Etableret 2014 2013
Befinde sig Seattle San Francisco
Køb / indbetalingsmetoder Crypto, USD og EUR Crypto, CAD, EUR (SEPA-ledning), GBP
Tilgængelige kryptopar Over 20 Over 250
Handelsplatform Avanceret proprietær teknologi Tredjeparts handelskort
Kunde support Billetsupportsystem, e-mail, live chat E-mail, kontaktformular, supportnummer
Bekræftelsestider 3-4 timer 1-3 dage
Handelsgebyrer 0,25% 0% – 0,26% (maker taker-model)
Finansieringsgebyrer Gratis for al finansiering (ekskl. Interbankgebyrer) Gratis for SEPA EUR, $ 10 gebyr for USD og CAD, gratis for Crypto
Marginhandel Ingen 10 forskellige par op til 5x gearing
OTC-handel Ingen “Mørk pool” til store blokke

Som du kan se, er det en blandet pose, når det kommer til de relative fordele ved begge børser. Mens Bittrex har mange flere mønter, som du kan købe, tilbyder Kraken marginhandel op til 5 gange på mindst 10 forskellige par.

Mens Kraken har lavere handelsgebyrer (især for market makers), har Bittrex gratis fiat-indskud og udbetalinger. Selvfølgelig afhænger dette af, hvilken slags valuta du gerne vil finansiere med, da Kraken også har GBP- og CAD-handelspar.

Kraken-kortfunktionaliteten er muligvis ikke så avanceret som den på Bittrex, den har en ret veletableret OTC-handelsdisk, som kan give institutionelle investorer og kryptohvaler mulighed for at undgå at flytte markederne med deres store ordrer..

I sidste ende kommer det virkelig ned til dine egne personlige handelskrav. Der er intet, der forhindrer dig i at have en konto på begge. Hvis du ønsker mere information, kan du læse vores dybe Kraken-gennemgang.

Hvad vi ikke kunne lide

Mens Bittrex har udviklet en ganske sofistikeret børs og handelsplatform, er der et par ting, som vi troede berettigede til en vis forbedring.

For det første, mens Fiat-finansieringsmuligheden er en fantastisk måde for en lang række handlende at begynde at bruge børsen, er det ganske involveret at oprette. Du er nødt til at gennemgå et antal trin, før din konto aktiveres til fiat-handel. De skal gøre det lettere at følge.

Vi troede også, at det var uheldigt, at Bittrex ikke havde nogen mobile applikationer eller pc-klienter. Selvom de har en avanceret webbaseret platform, er der en hel del handlende, der gerne vil have adgang til deres konto, mens de er væk fra skrivebordet.

Mens Bittrex-gebyrerne er enkle at forstå og relativt lave, tilskynder de ikke handlende til at levere likviditet ved at være market makers. Dette betyder, at nogle andre børser kan have lavere gebyrer end Bittrex, når forhandlere leverer, letter denne type likviditet.

Endelig kan verifikations- og KYC-kravene være et problem for nogle erhvervsdrivende. Mange erhvervsdrivende føler sig stadig ubehagelige med at levere omfattende personlige dokumenter til centraliserede børser. Dette er dog sandsynligvis mindre af afgørende i dag, da de fleste udvekslinger normalt kræver identitetsbekræftelse.

Konklusion

Bittrex er sandsynligvis en af ​​de mere avancerede kryptokursudvekslinger på markedet i dag. Vi kunne godt lide, at børsen er baseret i USA og har nogle af de mest sikre protokoller på plads for at holde hackere i skak.

Der indeholder et bredt udvalg af kryptokurrencyaktiver kombineret med fiat-finansieringsmuligheden, at handlende kan få mest muligt ud af deres meget avancerede handelsplatform.

Mens der var nogle ting, som vi mente berettigede til forbedring, kunne disse alle arbejdes med i tide. Bittrex har kun lige frigivet fiat-finansieringsfunktionaliteten og har travlt med at teste den, før en fuld implementering implementeres.

Så er det udvekslingen for dig?

Hvis du leder efter en veletableret amerikansk baseret børs med over 240 børsnoterede mønter, stærke sikkerhedsprotokoller og fiat-finansieringsmuligheder, er Bittrex en stærk kandidat.

Fremhævet billede via Bittrex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me