Bitstamp anmeldelse: Hvad du behøver at vide inden handel

En af de ældste og mest respekterede kryptokurrencyudvekslinger, der er i drift i dag, er Bitstamp.

Du har muligvis hørt om dem, især hvis du er bosiddende i Europa. Bitstamp startede i 2011, ikke længe efter oprettelsen af ​​Bitcoin, og siden har det positioneret sig som en top europæisk kryptokurrencyudveksling, samtidig med at den udvider sin brugerbase over hele kloden. Ud over sin globale brugerbase har den også kontorer i Luxembourg, London og New York.

I denne Bitstamp-gennemgang tager vi dig gennem Bitstamp-platformen trin for trin. Vi vil også se nærmere på vigtige funktioner, sikkerhedsprocedurer, gebyrer og kundesupport.

Når det er sagt, lad os springe lige ind.

Bitstamp Oversigt

I 2011 grundlagde Damijan Merlak og Nejc Kodric Bitstamp i Slovenien for at imødekomme europæiske Bitcoin-entusiaster. På det tidspunkt skulle udvekslingen være et alternativ til den dominerende Mt. Gox udveksling.

Da Bitstamp voksede, åbnede det senere kontorer i Storbritannien i 2013 og derefter i Luxembourg i 2016. Siden da har det også tilføjet et kontor i London og New York for fortsat at yde fremragende service til sin voksende globale brugerbase..

Bitstamp er mest populær blandt mellemliggende og erfarne kryptokurrencyentusiaster og bruges som en måde at købe mere etablerede kryptokurver med fiat-valutaer på. Bitstamp tilbyder lave gebyrer og er blevet anerkendt som en glimrende måde at udveksle store mængder digitale valutaer på.

Bitstamp var engang en af ​​de bedste kryptovalutaudvekslinger og håndterede op til $ 700 millioner i daglig handelsvolumen, men det er siden faldet betydeligt, da markedet er blevet oversvømmet med nye børser.

Fra maj 2018 er Bitstamp nr. 22 i handelsvolumen og håndterer cirka 90 millioner dollars om dagen i handelsvolumen. Over halvdelen heraf handler med BTC / USD, hvor yderligere ca. 10% hver tages af ETH / USD og BTC / EUR-handel.

Er Bitstamp Safe?

Udvekslingssikkerhed er et af de vigtigste spørgsmål for brugeren. Cryptocurrency exchange er primære mål for hackere, og vi har for nylig set en hel del eksempler fra Mt Gox til Coincheck.

Dette er også et særligt rørende punkt for Bitstamp, da de også har lidt hacks i 2014 og 2015. I 2015-hacket lykkedes det angriberne at udtrække 19.000 BTC, som faktisk er en af ​​de største kryptokurrencyudvekslingshacks nogensinde..

Bitstamp-hackmeddelelse

Når det er sagt, er det stadig sikkert at bruge Bitstamp? Kort svar: Ja


Selvom disse hacks skete, var de et resultat af phishing-forsøg, der formåede at narre udvekslingsmedarbejdere. De var ikke et resultat af teknologiske fejl.

Desuden er det vigtigt at se på de skridt, som børsen har taget siden da, og hvordan de har forbedret deres sikkerhed. Lad os se på nogle af Bitstamps sikkerhedspolitikker.

Exchange Wallet Security

Bitstamp bruger nogle af de bedste fremgangsmåder, når det kommer til opbevaring af deres kryptokurrencyaktiver. Hvad dette grundlæggende betyder, er at de holder størstedelen af ​​deres mønter offline i en luftgappet tilstand.

Dette betyder, at de er utilgængelige for hackere, da de ikke har forbindelse til internettet. Disse vil kun altid fås adgang til og trækkes tilbage, når de er ved at løbe tør for mønter, som de har i deres “Hot Wallet”.

IQ Option handel kreditkort

Hot tegnebøger er de tegnebøger, der er forbundet til deres servere og letter transaktioner for brugerne. Med hensyn til de sikkerhedsprocedurer, der er implementeret i dette tilfælde, bruger de avancerede multi-sig-tegnebøger.

Dette betyder, at disse tegnebøger kun nogensinde kan sende en transaktion, hvis de er underskrevet af flere nøgler. I det væsentlige skal der være et antal ansatte på Bitstamp, der vil underskrive disse transaktioner.

Dette er også grunden til, at hackerne ikke ville være i stand til at stjæle penge igen i tilfælde af et phishing-forsøg. De skulle få alle nøglerne fra alle deltagerne for at logge ud af transaktionerne.

Brugersikkerhed

Selvfølgelig er der altid en risiko for, at brugerens konti kan blive hacket. Derfor har Bitstamp en række funktioner, der beskytter brugerne og mindsker chancerne for, at en hacker nogensinde er i stand til at kompromittere deres konti.

Den vigtigste af disse er uden tvivl tofaktorautentificering. Dette er blevet ret standard på børser i disse dage og er et ekstra sikkerhedslag. Disse kræves ikke som standard på Bitstamp, så det anbefales, at du aktiverer dette.

Hvis du nogensinde skal sende penge ud af dine online tegnebøger, skal Bitstamp bekræftes via e-mail som en ekstra sikkerhedsfunktion.

På trods af alle disse beskyttelser, der er på plads, vil du dog altid bruge bedste praksis for sikkerhed og aldrig opbevare en stor mængde mønter på børsen. Som man siger normalt: “Hvis du ikke holder nøglerne, ejer du ikke mønterne”.

Kommunikationssikkerhed

Endelig, fordi Bitstamp beskæftiger sig med følsomme oplysninger som identitetsdokumenter og kontoadgangskoder, skal de sørge for, at al kommunikation er sikker.

SSL-kryptering bitstempel

Derfor bruger de de mest avancerede standarder i AES 256-kryptering til forbindelser til deres server. Du kan bekræfte dette ved at observere den grønne “SSL” hængelås i din browser, når du besøger Bitstamp.

Når du uploader dine dokumenter til webstedet, gemmes de desuden ved hjælp af PGP-kryptering. Dette betyder, at selvom hackere skulle komme ind på deres servere, er dine oplysninger sikre.

Alle disse sikkerhedsfunktioner betyder, at Bitstamp siden 2015-hacket har været fri for yderligere hackingforekomster og betragtes som en af ​​de mest sikre udvekslinger.

Bitstamp-gebyrer

Noget, som mange kryptovalutahandlere vil sætte pris på ved Bitstamp, er deres lave og gennemsigtige gebyrstruktur.

Forhandlere opkræves tre typer gebyrer. Disse er depositum, handelsgebyrer og udbetalingsgebyrer (netværksgebyrer).

Handelsgebyrer

Hvis du allerede har midler på børsen, vil du blive opkrævet et procentgebyr for det beløb, du handler. Dette er bundet til den mængde volumen, du har handlet i de sidste 30 dage og følger en glidende skala.

Nedenfor er den gebyrplan, som Bitstamp opkræver:

30 dages USD-volumen Betaling
< $ 20.000 0,25%
< $ 100.000 0,24%
< $ 200.000 0,22%
< $ 400.000 0,20%
< $ 600.000 0,15%
< $ 1.000.000 0,14%
< $ 2.000.000 0,13%
< $ 4.000.000 0,12%
< $ 20.000.000 0,11%
> $ 20.000.000 0,10%

Mens de fleste forhandlere falder ind under ovennævnte kategori, kunne større institutionelle forhandlere, der kunne være market maker, anmode om producentgebyrer, hvis de skulle kontakte support.

Finansierings- / udbetalingsgebyrer

Hvis du skulle sende penge til Bitstamp, vil de variere alt efter den metode, du brugte til at finansiere din konto.

Hvis du sender dine midler via en SEPA-overførsel i euro, betaler du ikke gebyrer. Du skal kun betale et udbetalingsgebyr på 0,90 EUR, når du fremsætter anmodningen fra Bitstamp.

Men hvis du ikke har en EU-bankkonto og gerne vil betale via en international bankoverførsel, betaler du et indbetalingsgebyr på 0,05% (minimumsgebyr på $ 7,5). Hvis du skulle trække dig via en ledning, skulle du betale et gebyr på 0,09% med et minimumsgebyr på $ 15.

Hvis du skulle købe dine mønter med et kredit- eller betalingskort, ville du betale et fast gebyr på 5%. Dette er en lille smule i den højere ende for et kortkøb sammenlignet med andre løsninger som Hodly og Coinmama.

Til sidst, når du trækker dig ud i kryptokurrency, vil Bitstamp ikke opkræve et gebyr. Du bliver dog nødt til at betale et netværksgebyr, der er det beløb, der går til minearbejdere for at behandle transaktionerne.

Kunde support

Kundesupport er normalt et af de vigtigste felter, som en børs skal krydsse for. Vi ved alle, hvor frustrerende det kan være, når du skal vente i fire aldre, før supportbilletter får svar.

Til det formål er vi virkelig nødt til at komplimentere kundesupporten hos Bitstamp.

For det første har de en omfattende FAQ-sektion, hvor du kan stille alle dine spørgsmål. Men hvis der er et spørgsmål, som du havde, der ikke stod i ofte stillede spørgsmål, eller hvis du havde et specifikt kontospørgsmål, kan du bruge deres billetsystem.

Bitstamp Ticket Support System

Bitstamp-billetsupportformular

Bitstamp kommer normalt til din billet i løbet af en time eller to. Dette er drastisk kortere, end det er med mange andre sammenlignelige børser.

En anden virkelig imponerende tilføjelse hos Bitstamp er telefonstøttemuligheden. Nedenfor er telefonnumre for de respektive lande:

  • London: +44 20 3868 9628
  • Nordamerika: +1666658 9784
  • Luxembourg: +352 20 88 10 96

Vi testede faktisk kundesupportlinjen for at sikre, at den faktisk var live, og at de var lydhøre (hvilket vi kan bekræfte).

Bekræftelse af bitstempel

Dette hænger pænt sammen med ovenstående punkt om kundeservice, da verifikation er påkrævet inden handel og udføres af teamet på Bitstamp.

Hvorfor kræves verifikation?

Dette skyldes, at der er nye EU-politikker, der kræver udvekslinger for at køre ordentlige KYC-procedurer på deres kunder. Dette er noget, som selv tidligere anonyme P2P-børser som Bitcoin-kontanter er begyndt at implementere.

Derfor, hvis du søgte at købe Bitcoin anonymt, bliver du nødt til at se efter andre alternativer.

Hvis du dog gerne vil blive fuldt verificeret på Bitstamp, er alt, hvad de vil kræve af dig, en form for ID samt et bevis på adresse. Dette kan uploades via deres verifikationsportal.

Der er også en mulighed for at give yderligere oplysninger om din økonomiske situation og påtænkte udveksling. Årsagen til, at denne mulighed også er tilgængelig, er for de handlende, der begynder at indløse større mængder mønter, Bitstamp kan standse disse udbetalinger som en del af deres overvågningsaktiviteter. Hvis du havde udfyldt formularen, forhindrer de muligvis ikke dine anmodninger.

Med hensyn til de tidspunkter, det tager for verifikation, kan det variere afhængigt af belastningen. Under Bull Run-verifikationen i 2017 tog det mindst et par dage. Nu kan dette dog gøres om et par timer. Du kan altid sende dem en supportbillet, hvis du ønsker det.

Valutasupport

Bitstamp betragtes ofte som mere en “Fiat Gateway” end en stor børs for at købe en række mindre Altcoins.

Derfor fortsætter Bitstamp med at opretholde et kernefokus på de mest etablerede crptovalutaer og tilbyder par med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin og Ripple. Disse matches med USD og EUR fiat valutaer.

Bitstamp aktivdækning

Aktivdækning ved bitstempel

Selvom handelsvolumen er faldet, giver Bitstamp stadig et højt niveau af likviditet i de kryptokurver, det tilbyder. Dette gælder især for alle deres Euro-par.

Hvis du ledte efter en anden Fiat-gateway, der havde et større udvalg af altcoins, som du kunne købe, kunne du overveje Kraken, som er en børs baseret i Californien.

Bitstamp registrering og login

Når du besøger officielle Bitstamp-side vil du se linket “Registrer” øverst til højre på webstedet. Ved at klikke på dette link åbnes registreringsformularen til udvekslingen, hvor du skal indtaste dit navn, e-mail-adresse og bopælsland. Klik for at acceptere servicevilkårene og bevise, at du ikke er en robot, og klik derefter på knappen “Registrer”.

Bitstamp-registrering

Når du har klikket på, modtager du en meddelelse “Registrering gennemført”, hvis du har udfyldt formularen korrekt. Du modtager også dit kunde-id og din adgangskode i den e-mail, du brugte til at tilmelde dig. Den automatisk genererede adgangskode skal bruges til det første login, men derefter ændres.

Registrering gennemført

Tjek din e-mail for dine nye legitimationsoplysninger, og du kan bruge dem til at logge ind på Bitstamp for første gang. Du bliver tvunget til at ændre din adgangskode efter dit første login. Ændring af din adgangskode logger dig ud, og du logger derefter ind med den nye adgangskode.

Du bør også tage et minut på at konfigurere 2-faktor-godkendelse for at sikre din konto fuldt ud. Så er du klar til at tjekke, hvad Bitstamp har at tilbyde.

Fuldfører KYC

Bitstamp følger Know Your Customer (KYC) og anti-hvidvaskning af penge, så for at låse op for udbetalinger og indbetalinger skal du bekræfte din konto. Du kan vælge enten en personlig eller forretningskontotype, men begge kræver følgende dokumentation for at bekræfte kontoen:

  • Gyldig identifikation såsom kørekort, pas eller nationalt ID.
  • Bevis for ophold, som kan være en regning, en kontoudtog eller et af flere andre regeringsudstedte dokumenter.

Kontoverifikationer

Efter at have leveret de krævede dokumenter skal du også bekræfte dit telefonnummer. Dette gøres via SMS, hvor Bitstamp sender en OTP-kode til det telefonnummer, du angiver. Når det er gjort, har du fuld adgang til alle funktionerne og funktionerne på din Bitstamp-konto og er i stand til nemt at indbetale, hæve og handle.

Dit næste trin inden handel vil være at foretage en indbetaling, hvilket du kan gøre ved at klikke på linket “Indbetaling” øverst til højre på websiden. Dette åbner siden med indbetalingsmuligheder, hvor du kan vælge at indbetale via SEPA eller international wire, eller hvis du foretrækker det via din foretrukne kryptokurrency (BTC, ETH, LTC, BCH, XRP). Det er også muligt at foretage et depositum via AstroPay.

I nogle tilfælde kan dit indskud tage op til 3 hverdage, selvom kryptokurrency og SEPA-indskud typisk er meget hurtigere end dette. Når du har midler til rådighed i din kontosaldo, kan du begynde at handle.

Bitstamp-handelsplatform

Du kan gøre dette enten ved at klikke på “Køb / Sælg” -linket øverst på siden eller ved at klikke på “Tradeview” -linket øverst på siden. I begge tilfælde bliver du nødt til at vælge det par, du vil handle, størrelsen på din handel, den pris, du er villig til at betale, og ordretypen (øjeblikkelig, marked, grænse eller stop).

Når handlen er afsluttet, krediteres din konto den kryptovaluta, du har købt. Du kan derefter sælge dette sent på børsen, eller du kan overføre til en ekstern tegnebog, hvis du vælger.

Bemærk, at der er mindst 5 Euro for handelspar, som er denomineret i euro, og et minimum på 0,001 BTC for Bitcoin-par, der er denomineret. For ethvert andet handelspar er minimumet baseret på 5 enheder i fiat-valutaen. Så alle USD-denominerede par har et minimum på 5 USD.

Bitstamp-platform

Vi var ganske imponeret over handelsvisningsplatformen med hensyn til dens funktionalitet og værktøjer. Fra en brugeroplevelse er det godt indrettet med ordrebøgerne og købe / sælge vægge let synlige. Du har også en liste over de nyeste handler, der lige er ramt markedet til højre for den platform, der har en lydindstilling, hvis du ønsker det.

Dette er også den ideelle platform for chartisterne og teknikerne blandt kryptohandelssamfundet. Dette skyldes den række tekniske undersøgelser og indikatorer, der er tilgængelige. Du kan også udvide diagrammet til en fuldskærmsindstilling, hvis du kun ønsker at gøre brug af diagrammet.

Desværre er der ingen mulighed for at adskille adskillige forskellige diagrammer i faner eller widgets. Dette betyder, at du bliver nødt til at åbne en separat browserfane på en anden skærm, hvis du ønsker at handle med flere kryptopar. Desværre er der ingen pc-klient, som du kan downloade og færdiggøre din kortlægning på.

Mobil applikation

For at kompensere for manglen på pc-klienter har Bitstamp en brugervenlig mobilapplikation, der er tilgængelig på iOS og Android. I appen kan du placere ordrer og overvåge din position. Det har også begrænset kortlægningsevne, hvis du ønsker at foretage en teknisk analyse.

Bitstamp mobilhandel

Bitstamp iOS-app. Kilde: iStore

Selvom det er en god mulighed for de handlende, der ønsker at overvåge deres positioner på farten eller placere en eller to enkle handler, er det ikke rigtig så avanceret. Dette er også, hvad de fleste af feedbacken påpeger på både itunes-butikken såvel som Google Play. For eksempel kan du ikke placere stopordrer og kun begrænse ordrer, og når du ser på diagrammet, skaleres det ikke for godt.

Derfor, hvis du er en bruger, der er stærkt involveret i mobilhandel, kan du overveje en anden børs, der har en mere avanceret og kraftfuld handelsapplikation.

Bitstamp-partnerskaber

Fordi Bitstamp er så respekteret, har det været i stand til at skabe flere partnerskaber på højt niveau og har også haft nogle bemærkelsesværdige præstationer. Bitstamp var den allerførste Ripple Gateway, såvel som at være den første partner i Ripple Incentive Program.

Det er også bemærkelsesværdigt, at Bitstamp har sikret partnerskaber med både Swissquote og Credit Agricole SA, hvilket fremhæver dets fantastiske omdømme inden for den finansielle industri.

Aktuelt reguleret af Luxembourg Financial Industry Supervisory Commission (CSSF) var Bitstamp den første fuldt licenserede kryptovaluta-udveksling i Europa. Forordning betyder, at Bitstamp følger bedste praksis inden for kontoverifikation og kundesikkerhedsstandarder og revideres regelmæssigt for at sikre, at det overholder reglerne.

Bitstamp-partnere

Brugerfeedback er generelt positivt for Bitstamp. Der er nogle klager over forsinkelser i godkendelsen af ​​konti fra december 2017-tidsrammen, da alle kryptokursudvekslinger blev oversvømmet med nye brugere.

Der har også været ældre klager over, at kundeservice tager 2-3 hverdage til at svare på supportanmodninger, men fra maj 2018 synes disse problemer også at være løst. En sidste bekymring er mobilapplikationerne, der er klassificeret som 2 af 5 stjerner i Apple Store og 3 af 5 stjerner i Google Play Butik.

Generelt er handel dog effektiv og pålidelig på Bitstamp-platformen.

Bitstamp vs Coinbase

Hvis du er baseret i Europa, er der to fiat-udvekslingsmuligheder, som du mest ville overveje, og disse er Bitstamp og Coinbase. Selvom Bitstamp har deres hovedkontor i Europa og har gjort dette til deres marked i løbet af de sidste 4 år, gør Coinbase et aggressivt skub ind på deres marked.

De har udvidet deres Euro-finansieringsmuligheder og udruller flere kryptopar, som folk kan handle på. I nedenstående tabel ser vi på nogle af de vigtigste overvejelser, når du vælger mellem Coinbase og Bitstamp.

  Bitstempel Coinbase
Etableret 2011 2012
Befinde sig Luxembourg San Francisco
Køb / indbetalingsmetoder Kreditkort, betalingskort, SEPA Wire, International Wire, Crypto Kreditkort, betalingskort, GBP bankoverførsler, SEPA Wire, Crypto
Tilgængelige kryptopar BTC, ETH, LTC, BCH, XRP BTC, ETH, ETC, LTC, BCH
Fiat-valutaer accepteret EUR USD, EUR, GBP
Handelsplatform Tradeview-diagrammer og pakker Avanceret (Coinbase Pro)
Kunde support Billetsupportsystem, telefon, e-mail E-mail, kontaktformular, supportnummer
Handelsgebyrer 0,25% – 0,10% 1,49%
Finansieringsgebyrer Gratis for SEPA, 0,05% for International Wire, 5% for kort Gratis til SEPA / UK-ledninger, 3,99% for kort (inkl. Handelsgebyr)
Mønt sikkerhed Tidligere brud Aldrig blevet hacket
Fiat Sikkerhed Standard bankkonto FDIC forsikret (USA) & Segregerede konti i Europa

Fra vores analyse ser det ud til, at Coinbase og Bitstamp ligeledes er ganske etablerede. Hvis du ville have al handelsfunktionen, kan du bruge Coinbase Pro (ex GDAX). Dette er fantastisk til de handlende, der kan lide at handle med diagrammer og teknisk analyse.

Mens de begge ser ud til at have den samme mængde kryptokurrencyaktiver at købe i øjeblikket, er det værd at bemærke, at Coinbase er i færd med at tilføje en hel række nye mønter til deres platform. Dette blev tidligere annonceret i en blogindlæg af virksomheden. Der har ikke været nogen indikation på, om Bitstamp snart vil tilføje flere mønter.

Coinbase har lidt højere handelsgebyrer end Bitstamp, og disse er flade. Dette kan være en vigtig overvejelse for de handlende, der gør en stor mængde og gerne vil have lidt lavere gebyrer.

Konklusion

Bitstamp er en af ​​de længstvarende Bitcoin-børser, der har forvitret begyndelsen på kryptokurrencyhistorien, da det ikke engang var sikkert, at kryptokurver kunne overleve. Gennem årene har det positioneret sig som en sikker, pålidelig udveksling for at købe de bedste kryptokurver ved hjælp af fiat-valutaer.

Med lave gebyrer og en brugervenlig grænseflade er det et godt valg for erfarne, mellemliggende og begyndende kryptokurrencyentusiaster, der ønsker at købe Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash eller Litecoin.

Da børsen er baseret i Europa og har fokus på europæiske kunder, er det et godt valg på grund af lave SEPA-overførselsgebyrer.

Når det er sagt, har denne Bitstamp Review fundet plads til forbedringer.

For eksempel har børsen plads til at tilføje mange flere kryptokurver og fiat-valutaer. Tilføjelse af en online chat-funktion kan være en glimrende måde at skille sig ud fra mængden af ​​kryptokurrencyudvekslinger, der har spist i Bitstamps handelsvolumen i løbet af det sidste år.

Alt i alt er Bitstamp et godt valg for dem, der ønsker at købe og handle de største kryptokurver, især for dem, der er placeret i Europa. Som en af ​​de ældste kryptokurrencyudvekslinger kan du være sikker på, at holdet er velrenommeret og pålideligt.

Fremhævet billede via Bitsamp og Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map