Binance Review: Komplet Exchange-oversigt

I denne gennemgang af Binance vil vi se på en af ​​de største kryptokurrencyudvekslinger i verden.

Binance er et af de første steder, hvor kryptokurrencyhandlere vil gå for at handle med en lang række altcoins. I deres relativt korte levetid har de opbygget et stærkt ry i samfundet.

Men er Binance virkelig sikkert? Er de den bedste mulighed for dig?

I denne gennemgang vil vi se nærmere på udvekslingen. Vi vil undersøge sikkerheden, gebyrerne, platformens funktionalitet og aktivdækningen. Vi giver dig også nogle top tip om, hvordan du får mest ud af din Binance-handel.

Binance Exchange-oversigt

For dem, der er relativt nye i kryptovaluta-handelsøkosystemet, er Binance sandsynligvis et af de mest kendte navne. De har også haft eksplosiv vækst og havde på tidspunktet for denne gennemgang 24-timers volumener på over $ 700 mio.

Alt dette er stadig mere overraskende, når man lærer, at udvekslingen er lidt over et år gammel.

Binance blev lanceret i juni 2017 og afsluttede et indledende møntudbud. Det blev grundlagt i Kina af Changpeng Zhao (CZ), der selv har en omfattende historie inden for online handelssystemer.

CZ er selv også blevet en ganske populær figur i kryptokurrencyrummet i betragtning af sin proaktive tilgang. Selvom Binance blev grundlagt i Kina, besluttede det at flytte offshore sidste år som svar på de kinesiske myndigheders regler.

De flyttede efterfølgende til at blive samlet i Hong Kong og Singapore og har for nylig besluttet at foretage flytningen til Malta. Dette er stadig i gang, men der er mange, der ser dette som en god måde for børsen at få eksponering for EU og deres bankregler.

Binance-teamet er opdelt over hele verden, og de har regionale kontorer i adskillige lande over hele verden med hovedparten af ​​deres arbejdsstyrke i Asien.

Binance-gebyrer

En af de vigtigste faktorer for erhvervsdrivende, når de vælger en børs, er det gebyr, de skal betale. Dette er trods alt, hvor børserne laver deres brød og smør, så det at vide, at gebyrstrukturen virkelig er kritisk.

Handelsgebyrer

Når det kommer til handelsgebyrer på Binance, opererer de med et standardhandelsgebyr på 0,1%. Hvis du har midler i børsernes BNB-token, trækkes dette først. Morevoer, hvis du placerer dine handler i BNB, reduceres dine handelsgebyrer med 25%.


Derfor, hvis du handler BNB / BTC og køber BTC, vil dit handelsgebyr kun være 0,075%.

Binance har også nogle mere avancerede handelsgebyrstrukturer, der er nyttige for de handlende, der handler mere volumen. Disse er baseret på maker-taker-modellen, der er designet til at tilskynde handlende til at handle mere som market makers og give børsen en vis likviditet.

Nedenfor er en mere detaljeret oversigt over Binance-gebyrer, der er baseret på producenttagermodellen. De er struktureret på forskellige niveauer, der er baseret på dine handelsvolumener.

Niveau 30d BTC-volumen BNB Holdings Maker Taker
Standard < 100 BTC ≥ 0 BNB 0,10% 0,10%
VIP 1 ≥ 100 BTC ≥ 50 BNB 0,09% 0,10%
VIP 2 ≥ 500 BTC ≥ 200 BNB 0,08% 0,10%
VIP 3 ≥ 4.500 BTC ≥ 1.000 BNB 0,07% 0,09%
VIP 4 ≥ 10.000 BTC ≥ 2.000 BNB 0,06% 0,08%
VIP 5 ≥ 20.000 BTC ≥ 3.500 BNB 0,05% 0,07%
VIP 6 ≥ 40.000 BTC ≥ 6.000 BNB 0,04% 0,06%
VIP 7 ≥ 80.000 BTC ≥ 9.000 BNB 0,03% 0,05%
VIP 8 ≥ 150.000 BTC ≥ 110.000 BNB 0,02% 0,04%

Som du vil bemærke, bliver du belønnet med et lavere handelsgebyr ved at give likviditet til Binance-udvekslingsordrebøgerne. Omvendt, hvis du tager likviditet væk fra ordrebøgerne, vil du blive opkrævet et lidt højere gebyr.

Finansierings- og udbetalingsgebyrer

Binance opkræver ikke gebyrer for indgående transaktioner. De anvender dog variable gebyrer på de udgående transaktioner. Disse er baseret på netværksgebyrer, som Binance skal betale for minearbejdere for at sprede dine transaktioner.

Som sådan er disse gebyrer ikke faste, og de varierer dag for dag. Selvom Binance forsøger at reducere omkostningerne ved disse gebyrer ved at gruppere tilbagetrækningsanmodningerne, kan de være ret høje i perioder med overbelastning i netværket.

Du kan se en komplet liste over de live tilbagetrækningsrater, der vil blive anvendt på Binance gebyrplan.

Er Binance Safe?

Cryptocurrency exchange security er af største vigtighed for de fleste forhandlere. Der er en lang historie med udvekslingshacks, og dette er måske en af ​​de største bekymringer for selve børserne.

Så hvordan stammer Binances sikkerhed sammen?

Med hensyn til Binance-track record er de faktisk ret stærke. De har ikke lidt et hack af deres servere eller systemer til denne dato. Der har været koordinerede phishing-angreb, men disse har været skyld i brugerfejl.

Selvom Binance ikke giver nogen detaljerede oplysninger om deres særlige sikkerhedsprotokoller, var vi i stand til at indsamle følgende oplysninger fra andre online kilder.

Køleopbevaring og serversikkerhed

Binance praktiserer uden tvivl med forsigtighed, når det kommer til at opbevare langt størstedelen af ​​børsens midler i kølerum. Dette er ifølge en af ​​deres supportmedarbejdere, der kommenterede en reddit-bruger spørgsmål.

Køleopbevaring er i det væsentlige, hvor børsen gemmer tegnebogens private nøgler på et sikkert offline sted for at beskytte dem mod hackere.

Det er også velkendt, at Binance forsøger at holde placeringen af ​​deres handelsservere hemmelig. Dette er for at beskytte dem ikke kun mod digitale indbrud, men også mod risikoen for fysiske overtrædelser.

Mange handlende har forsøgt at få oplysninger om placeringen af ​​Binance-handelsserverne for at kunne drive bots i de samme datacentre. De har løbende modtaget negative svar på grund af risikoen for det. Nedenfor er en e-mail fra en erhvervsdrivende, der beder om serveroplysninger.

Binance for serverplaceringer

Handler, der spørger om serverplaceringer hos Binance. Billede Kilde

Derfor vil Binance uden tvivl have en lang række sikkerhedsprotokoller og sikkerhedskopier på deres systemer for at forhindre overtrædelser.

Der er naturligvis risikoen for, at hackere er i stand til at komme ind på brugerkonti ved phishing. Dette er grunden til, at Binance har sikkerhedsprotokoller på plads for at beskytte brugerne på deres side.

Brugersikkerhed

For det første bruger Binance fuldt sikret kommunikation med 256-bit SSL-certifikater. Dette hjælper med at sikre ikke kun, at din forbindelse er fri for “mand i midten” -angreb, men det vil også hjælpe dig med at identificere et phishing-websted.

Binance SSL-bekræftelse

Binance SSL-bekræftelse

Hvis du er på et Binance-websted, og SSL-hængelåsen ikke er til stede, er dette et massivt rødt flag og skal advare dig om et muligt phishing-angreb. Sørg derfor altid for, at du observerer denne hængelås i browseren.

Selvom en hacker er i stand til at få adgang til din adgangskode og loginoplysninger, kan de andre beskyttelser, som Binance har, hjælpe dig. De har mobil tofaktorautentificering samt adskillige e-mail-verifikationer til login og tilbagetrækning.

Binance API-hacks

Mens Binance ikke har lidt nogen hacks af deres interne systemer, er der to hændelser, der skete, som vi synes er vigtige at gå igennem. Begge disse relaterede til hackere, der udnytter API-systemer.

Den første hændelse skete i marts 2018, da hackere brugte phishing-bruger-API-nøgler til at manipulere Viacoin-ordrebøger og forsøgte at hvidvaskke midlerne ud af Binance. I det væsentlige havde hackerne adgang til brugerens API-nøgler og ifølge en Binance post

placerede et stort antal markedskøb på VIA / BTC-markedet og skubbede prisen højt, mens 31 forudindskudte konti var der, der solgte VIA øverst. Dette var et forsøg på at flytte BTC fra de phishing-konti til de 31 konti. Tilbagekaldelsesanmodninger blev derefter forsøgt fra disse konti umiddelbart derefter.

Så dette er helt klart et tilfælde, hvor brugere ikke passer på, når det kommer til deres API-nøgler. Mens dette virkelig var en nervepirrende oplevelse, formåede Binance at stoppe tyvene i deres spor og begrænse tilbagetrækningen. En alt sammen professionel og stærk reaktion.

Den anden hændelse opstod på grund af en sårbarhed i Syscoin-tegnebogen. Angriberne var i stand til at udnytte denne sårbarhed og sælge en enkelt SYS til 96 BTC. I dette tilfælde lykkedes det dem at trække midlerne tilbage, hvilket fik Binance til at standse udbetalinger.

Som det var tilfældet med det forrige forsøg, gjorde Binance imidlertid deres handlende hele og oprettede endda det, de kaldte en Secure Asset Fund for Users (SAFU). Nedenfor er tweetet fra supportteamet om hændelsen.

Alt i alt kan vi konkludere, at Binance har en temmelig stærk sikkerhed. Dette er også en påstand, som en række andre erhvervsdrivende har, og de betragtes højt som specifikt for dette.

Binance Support

Responsivt supportpersonale er et andet meget vigtigt krav for de fleste kryptovalutahandlere. Derfor er det en ganske vigtig overvejelse for vores gennemgang af Binance.

Binance har virkelig kun en vej til at nå ud til supportteamet, og det er ved brug af et online billetsystem. Dette kan tilgås her. Når du har indsendt en supportbillet, sendes den til det relevante hold.

Hvis du vil øge den hastighed, hvormed din forespørgsel behandles, skal du sørge for at give dem al den information, de har brug for for at imødekomme din bekymring. Hvis det handler om en transaktion, skal du sørge for at have transaktions-id’et osv.

Binance Support Billet

Binance support billet oprettelse. Komplet alle felter

Når det kommer til ventetider, har der været blandede følelser.

Under tyremarkedet 2017-2018 var det ikke ualmindeligt, at brugerne ventede mere end en dag på et svar. Der ser ud til at være mange indlæg online om de frustrationer, som visse mængder forhandlere står over for.

Men da Binance har vokset deres supportteam, og markederne er blevet roet ned, er ventetiden reduceret dramatisk. Vi testede det med vores egne supportbilletter, og det meste, vi måtte vente, var max 4 timer.

Du får besked via e-mail, når du får svar fra supportteamet. Du kan derefter fortsætte diskussionen med supportagenten via e-mail, hvis du foretrækker det.

Desværre er der i modsætning til konkurrenter som Coinbase og Bitstamp ikke noget telefonnummer til support, som du kan nå ud til, hvis du ønsker at tale med nogen. Måske er dette noget, som Binance kan overveje at tilføje et eller andet sted nede på linjen.

Men hvis du foretrækker ikke at vente på svar fra en supportagent, kan du overveje at bruge deres Ofte stillede spørgsmål. Hvis du har et problem, der ikke er specifikt for din konto, kan du være temmelig sikker på, at en anden har bedt om det før.

Almindelige spørgsmål om ofte stillede spørgsmål om Binance

Almindelige problemer findes i afsnittet om ofte stillede spørgsmål om Binance

Endelig kan du også nå ud til Binance gennem en af ​​deres sociale mediekanaler som Twitter eller Reddit. Vi har gennemsøgt Binance subreddit og har bemærket, at administratorerne regelmæssigt reagerer på brugeranmodninger og spørgsmål.

Hvis du havde en billet, der tog lang tid at få et svar, så kunne det være en god måde at få dem til at deltage i din billet hurtigere ved at rejse en anmodning i Reddit.

Aktiver i kryptovaluta

Måske er Binance mest kendt for deres omfattende aktivdækning. Faktisk er de sandsynligvis børsen med de fleste møntpar, der er opført på alle de store børser.

I alt er der over 127 mønter i alt. Mange af disse mønter krydses med Bitcoin, Ethereum og Binance Coin. Dette betyder, at Binance i alt har over 382 handelspar på deres ordrebøger.

Du kan se en komplet liste over alle de mønter, som Binance har på deres børs her.

Selvom de har et bredt udvalg af mønter at handle, tager Binance ikke bare nogen ulige mønt, og de har særlige krav, når det kommer til møntoversigter. De vil kun medtage mønter, der har opfyldt strenge udviklerkrav.

Det mest interessante aktiv på børsen er Binance Coin (BNB). Dette er likviditetsmønten på børsen, og det var symbolet, der blev udstedt under Binance ICO sidste år.

Binance forsøger aktivt at promovere brugen af ​​disse mønter og tilbyder som sådan handelsgebyrincitamenter, som vi har nævnt ovenfor.

Om du vælger at bruge Binance Coin eller Bitcoin som din basisvaluta til at handle, afhænger af den relative likviditet for de aktiver, du har i spørgsmålet.

Binance registrering

Hvis du har besluttet, at du vil prøve Binance, er registreringsprocessen ret ligetil og vil have dig klar og klar til at handle på under 10 minutter.

Når du tilmelder dig, skal du kun bruge en gyldig e-mail-adresse og adgangskode. Når du har udfyldt disse oplysninger, vil de kræve, at du bekræfter e-mail-adressen.

E-mail-verifikationer på Binance

Sørg for at bekræfte din tilmelding på Binance

Efter bekræftelse med linket i den e-mail, de sender, er du klar til at logge ind på din konto og begynde at handle. Når du først logger ind igen, får du en ansvarsfraskrivelse og advarsel. Dette fører dig gennem nogle af de vigtigste sikkerhedsprocedurer på Binance, så det er klogt at tage til efterretning.

Sikkerhedsoplysninger, der skal noteres på Binance

Vigtige sikkerhedsoplysninger at være opmærksom på på Binance

Herefter bliver du bedt om at konfigurere din 2-faktor-godkendelse for at sikre din konto. Som nævnt ovenfor er dette sandsynligvis en af ​​de mere forsigtige ting at gøre, og vi vil foreslå det. Desuden tillader Binance dig ikke at trække mønter, medmindre du har gjort det.

Du har nu gennemført Binance-registreringen og kan begynde at handle. Der er et vigtigt punkt, som du skal overveje nu, når det kommer til verifikationer.

Kontoverifikationer

Binance er en af ​​de få børser, der stadig tillader ubekræftede konti at handle på dem. Dette betyder, at du ikke behøver at sende Binance nogen form for identifikation for at handle.

Der er dog en grænse for dette.

For disse ubekræftede konti har du en udbetalingsgrænse på op til 2BTC inden for en 24-timers periode. For de fleste forhandlere vil dette være tilstrækkeligt, men hvis du vil øge denne grænse, bliver du nødt til at blive verificeret op til niveau 2.

Verifikationsniveauer på Binance

Verifikationsniveauer for Binance

Dette giver dig mulighed for at trække 100 BTC ud inden for en 24-timers periode. For at blive verificeret op til niveau to skal du give Binance dine personlige oplysninger samt din adresse. De vil også kræve en form for regerings-ID.

Når du har indsendt, scannes dokumenterne af et eksternt verifikationsbureau, og du skal modtage godkendelse inden for en time.

Så hvis du bliver bekræftet?

Nogle handlende vil uden tvivl føle sig ubehagelige ved at overdrage identitetsdokumenter til en central børs. Men selvom du ikke trækker mere end 2BTC tilbage i løbet af en 24-timers periode, kan der komme et tidspunkt, hvor du har brug for et verificeret niveau. Dette inkluderer med betalingsfejl og lignende.

Virksomhedsbekræftelser

Hvis du har en virksomhed eller virksomhed, der regelmæssigt bruger kryptovaluta, kan du ansøge om Binance virksomhedsbekræftelse. Dette fører dig op til niveau 3-verifikation, der giver dig ret til maksimalt 200 BTC-udbetalinger i en 24-timers periode.

I dette tilfælde vil Binance kræve en lang række oplysninger om virksomheden samt direktørregistreringer og inkorporeringsdokumenterne.

Binance-finansiering og hævning

Nu hvor din Binance-konto er oprettet, skal du finansiere kontoen. I skrivende stund er Binance stadig kun en krypto-udveksling.

Dette kan ændre sig snart, når de har illustreret planer for åbne en fiat-udveksling i Singapore i de kommende måneder. Der er også mulighed for, at deres flytning til Malta giver dem mulighed for at åbne Euro-finansieringskonti med tiden.

Finansiering af din konto

Hvis du finansierer din konto i kryptokurrency, har Binance en tegnebog til næsten alle de mønter, de viser. Du bliver nødt til at gå videre til afsnittet “Funds” og derefter “Depositum”.

Valg af mønt til indbetaling

Vælg den mønt, du vil indbetale til.

Her kan du søge efter den mønt, du vil deponere, og derefter generere den adresse, der gælder for din konto. Nedenfor er den BTC-indbetalingsadresse, som vi oprettede på vores konto.

Oprettelse af Bitcoin-adresse på Binance

Generere en Bitcoin-indbetalingsadresse på Binance

Tage til efterretning der er dog nogle mønter som Monero (XMR), som Binance giver dig et betalings-id til. Adresserne er ikke unikke, og når du sender penge til Binance uden betalings-id’et, vil det være en lang proces at prøve at gendanne det.

Tilbagetrækninger

Udbetalinger er lige så enkle som indskud, og du får adgang til det fra hovedmenulinjen. Når du ankommer til udbetalingsafsnittet, skal du vælge den mønt, som du har pengene i.

Indsæt din eksterne tegnebogadresse, og behandl tilbagetrækningen. Binance vil kræve af dig at bekræfte tilbagetrækningen med både tofaktorautentificering samt en e-mail-bekræftelse. Hvis du foretrækker ikke at gennemgå denne proces hele tiden, kan du vælge at hvidmærke de bestemte adresser.

Binance handelsplatform

En af de vigtigste dele af enhver børs skal være handelsplatformen. Når det kommer til Binance, er det velkendt for at have en af ​​de mest effektive handelsmatchende motorer på markedet.

Ifølge Binance hvidbog, deres matchende motor er i stand til at opretholde en hastighed på 1,4 mio. ordrer pr. sekund. Det betyder, at selv i perioder med markedsbelastning vil ordrer stadig blive udført.

Når det kommer til brugergrænsefladen på webplatformen, ser Binance ud til at have fundet en god balance. Platformen er teknisk kraftfuld og yderst funktionel, men den er også nem at bruge for dem, der er nye inden for handel, der blot vil købe eller sælge mønter.

Dette skyldes, at Binance har udviklet to forskellige brugerplatforme.

Grundlæggende platform

Dette er måske det første sted, du vil gå til bare at købe eller sælge dine mønter. Det har de fleste af de relevante oplysninger, som du har brug for for at handle med krypto. Du har alle ordrebøgerne for det aktuelle par til venstre samt et link til de andre markeder til højre.

Binance grundlæggende platform

Skærmbillede af Binance Basic Trading platform UI

Du har også standardkortene i midten. Du kan placere dine ordrer lige under diagrammerne i ordreformularerne. Binance har tre forskellige ordretyper, som vi dækker nedenfor.

Lige under ordreformularerne har du handelshistorikken, som har et overblik over alle dine nuværende ordrer såvel som dem, der er fuldt udført.

Med hensyn til kortfunktionaliteten på Basic-platformen får du kun de glidende gennemsnit, volumen og MACD-indikator. Hvis du ønsker flere kortindstillinger, kan du enten bruge den avancerede platform eller tradingview-pakken.

Sidstnævnte er et velkendt sæt handelsværktøjer, der har været brugt af Forex-forhandlere i lang tid.

Avanceret platform

Den avancerede platform har stort set de samme udvekslingsfunktioner som den grundlæggende platform, men er lagt ud på en anden måde. Nedenfor er et screenshot af platformen.

Binance avanceret handelsplatform

Mere avanceret handelsplatform til Binance med standard mørk farveskema.

Som du kan se, er ordreformularer såvel som ordrebøger flyttet rundt for at øge den ledige plads, som den erhvervsdrivende har for at gennemføre nogle kortlægninger. Med hensyn til kortlægningen har den avancerede platform mere funktionalitet i denne afdeling.

Du kan bruge en lang række forskellige værktøjer samt tekniske indikatorer. Dette er fantastisk for de handlende, der foretrækker at stole på teknisk analyse for at informere deres handelsbeslutninger.

Som med Basic-platformen kan du vælge at bruge Tradingview-diagrammer. Vi foretrækker faktisk tradingview, da vi er vant til værktøjerne på det, men det kommer virkelig ned til personlig præference.

Ordretyper

Når det kommer til ordretyper, har Binance et ret standard tilbud. Der er tre typer handelsordrer, som du kan placere på børsen. Disse er:

  • Begræns rækkefølge: Det er her, du placerer en ordre til en bestemt pris, der er væk fra den aktuelle markedspris.
  • Markedsordre: Placering af en markedsordre udfører din ordre til den løbende markedsrente. Dette er den ordre, du vil bruge, hvis du bare vil købe / sælge lige nu.
  • Stopgrænse: Dette er en grænseordre, hvor du også placerer en stoppris. Dette er den pris, hvor din handel lukkes, hvis markedet når dette. Du kan også tænke på dette som at placere et stoptab.

PC og Mac-klient

Mens den internetbaserede handelsplatform Binance kan være tilstrækkelig for de fleste forhandlere, er der nogle fagfolk, der foretrækker et mere robust og pålideligt system. Det er her Binance PC-klienterne kommer ind.

Binance pc-klienter

Binance pc-klient og brugergrænseflade

Disse har fordelene ved at være hurtigere end den webbaserede handelsplatform. Dette skyldes, at de er forbundet direkte til Binance-handelsserverne og ikke behøver at gå gennem den webbaserede grænseflade, før de udføres.

Kortfunktionen på pc-klienten er også mere robust end dem på den webbaserede platform. Den pc-baserede handelsklient ser ud til at have den samme kortfunktionalitet, som du normalt ville få på tradingview-diagrammerne.

Binance har nu også frigivet en MacOS-version af handelssoftwaren. Vi foretrækker dog Windows-drevne handelsmaskiner.

Binance mobilapplikation

For de handlende, der konstant er på farten og ikke altid kan stå bag deres pc, har Binance også en mobilapplikation. Dette kommer i både iOS- og Android-version.

Hvis du har en iPhone og gerne vil installere appen, kan du følge dette link. Hvis du har en Android og vil installere Binance-appen, kan du enten downloade APK-filerne fra webstedet, eller du kan få adgang til den fra Google legetøjsforretning.

Android App brugergrænseflade

Brugergrænseflade til Binance Android App

Mens Binance-mobilappen ser ud til at være temmelig funktionel, kan den stadig ikke sammenlignes med virkningen af ​​handel på internettet eller pc-baseret klient. I betragtning af at det er en mobilforbindelse, er der desuden mulighed for ordreforsinkelser.

Når det er sagt, er Binance-mobilappen langt bedre end meget af konkurrencen. Det er meget mere funktionelt og er en af ​​de få apps, vi er stødt på, der har fuld mobil kortfunktion.

Google Play-anmeldelser ser ud til at være på den positive side, da mange handlende fremsætter lignende forslag til dem, vi har rejst. Desværre er Binance iOS-appen ikke opført i App Store, så vi kunne ikke få en fornemmelse af, hvad apple-brugere sagde om det.

Binance API

Hvis du er en udvikler, der kan lide at kode dine egne handelsbots, kan du bruge Binance API. Dette er også en fantastisk måde at gøre brug af deres avancerede handelsmotor på en programmatisk måde.

Binance Rest API har et slutpunkt kl https://api.binance.com. Du kan få adgang til al API-dokumentation på deres Github og du kan læse nogle ofte stillede spørgsmål vedrørende API på Binance support side.

Hvis du vil bruge en højfrekvent handelsbot, er det vigtigt at sikre dig, at du er opmærksom på de API-satsgrænser, der er på plads. Med hensyn til de hårde grænser er de 1.200 anmodninger p / m, 10 ordrer p / s og 100k ordrer i en 24-timers periode.

De har også blødere grænser på plads, der er drevet af Machine Learning-algoritmer, men vi går ikke ind på dem nu.

Hvis du ønsker at gøre brug af Binance API, vil du gerne have en API-nøgle. Disse giver dig mulighed for enten at placere ordrer på børsen eller få adgang til din online tegnebog.

Få din API-nøgle

Binance API-nøglen kan genereres fra din konto. Når du er logget ind på din konto, skal du gå til “Administratorindstillinger” og klikke for at aktivere din API.

Anmoder om din Binance API-nøgle

Oprettelse af Binance API-nøgle i Kontoindstillinger

Der vises en skærm, der beder om din API-nøgleetiket. Når du har navngivet API’en, bliver du bedt om at bekræfte oprettelsen af ​​nøglen. Du bliver nødt til at have oprettet tofaktorautentificering for at dette skal genereres.

Efter bekræftelse online, vil du også modtage en separat bekræftelses-e-mail, hvorefter din API-nøgle er genereret.

Den næste fase er afgørende, da du bliver nødt til at gemme den hemmelige nøgle, der er genereret. Dette er nødvendigt for at få adgang til API’en, og det genereres kun en gang.

Binance API Key Generation

Saml din API-nøgle og hemmelige nøgle (tab ikke den)

Du vil muligvis også låse API-nøglen til din IP-adresse. Dette hjælper med at beskytte din konto, hvis nogen er i stand til at få adgang til dine nøgler forsøger at udføre handler. Du skal bare bekræfte denne ene ændring, og så er du klar til at gå.

Binance Henvisningsprogram

Hvis du finder ud af, at Binance-handelsoplevelsen er efter din smag, giver de dig muligheden for at optjene henvisningsprovisioner. Dette kan også være en god mulighed for de handlende, der har en relativt stærk online-følge.

Med Binance bliver du belønnet med en procentdel af brugernes handelsindtægter. Dette er ikke løst og ligger i øjeblikket på 20%. Men hvis du har mere end 500 BNB på din konto, øger Binance dette til 50%.

Hvis du gerne vil deltage i Binance-henvisningskampagnen, skal du få et henvisningslink. Du kan få dette på dit dashboard fra deres invitationslink.

Når du klikker på det, vil du tage til dit tilknyttede link, som du kan sende til dine venner og tilhængere. Du kan også bruge den QR-kode, der genereres til dette, hvis du foretrækker det.

Binance henvisningslinkgenerering

Binance-henvisningssektionen med link og QR

I dette tilknyttede adminpanel vil du også kunne se, hvem af dine henviste kundeemner, der har tilmeldt sig, og hvor meget handel de har foretaget. Der er et interessant rangkort over det, der viser dig de bedste henvisende partnere i Binance.

Binance Afstemning

Bortset fra at være et likviditetstoken til Binance-børsen, tjener BNB-mønter et andet nyttigt formål. De kan bruges til at stemme på potentielle møntoversigter. Disse fællesskabsstemme kan være en god måde for dig at få dine yndlingsmønter opført på Binance.

De mønter, der kommer på listen “Community Favorites” hos Binance, får en gratis notering. For at stemme på projekter, du kan lide, skal du bruge BNB. Binance gør dette for at begrænse afstemning af stemmer.

Binance vil dyrlæge projekterne og teknologien inden de opføres i afstemningsrunderne og vil derefter annoncere, hvilke mønter der skal afstemmes. Du kan også få adgang til afstemningens hovedside her.

Binance Stemmeliste Fællesskabsmønter

Binance-stemmeafdeling efter afslutning af en vellykket afstemning

Ovenfor var den seneste afstemningsrunde, der fandt sted den 27. august. Som du kan se, fik GoChain (GO) flest stemmer og vil snart blive noteret på Binance. Det siger sig selv, at en gratis notering på Binance er en gunstig position for ethvert projekt at være i.

Akademi og informationsportal

Binance er en af ​​de få børser, der forsøger at forbedre brugeroplevelsen ud over den faktiske handel. De ønsker at hjælpe deres brugere med informativ uddannelsesvejledning og anmeldelser.

Noget, som de lige for nylig lancerede, er Binance Academy. Dette er et godt sted for dem, der er nye i kryptokurver, at læse om nogle af de vigtige teorier. De har også nyttige videoer, der forklarer begreberne i enkle vendinger.

Binance Academy Oversigt

Nogle af videoerne på Binance Academy

Binance ønsker også, at dette skal være fællesskabsstyret, så hvis der er noget andet, som du gerne vil vide, der ikke er angivet i akademiet, kan du stille en separat anmodning. Binance er også villig til at acceptere indhold fra bidragydere fra samfundet, der kender en hel del om kryptokurver og gerne vil dele deres viden.

Der er også Binance informationsportal. Her finder du en masse nyttige oplysninger ikke kun om mønter, der er noteret på Binance, men op til 400 andre altcoins og tokens.

Bortset fra at have nogle grundlæggende oplysninger om mønten fra Binance, har de også et antal uafhængige ratings. Dette er anmeldelser, der er foretaget af eksterne ratingbureauer, der er nøje valgt af Binance. Disse ratingbureauer vurderer også hver kryptovaluta baseret på den opfattede kvalitet af den.

Vi har ikke set dette på nogen anden børs, og det kan være meget nyttigt for de cryptocurrency-brugere, der gerne vil have upartisk information om en bestemt mønt eller et projekt fra pålidelige kilder..

Hvad vi ikke kunne lide

Mens vores Binance-anmeldelse efterlod os ganske imponeret, var der en hel del ting, som vi troede berettigede til forbedring.

For det første og sandsynligvis vigtigst er der i øjeblikket ingen mulighed for at finansiere en konto i Binance med Fiat-valuta. Dette betyder, at handlende bliver nødt til at finde en Fiat-gateway et andet sted, før de kan købe mønter på Binance.

For det andet er der som nævnt ingen telefonsupport eller live chat-funktionalitet. Handlende bliver nødt til at benytte deres billetstøttesystem.

Vi fandt det også overraskende, at nogle relativt populære mønter ikke er opført. For eksempel kan du ikke købe følgende mønter blandt andre:

  • Tezos (XTZ)
  • VeChain (VET)
  • DogeCoin (DOGE)
  • Afkrævet (DCR)
  • Digibyte (DGB)

Endelig er kravene til møntnotering undertiden usikre. Vi ved, at Binance foretrækker at liste mønter, som de tror kan tilføje til økosystemet. Der har imidlertid været blandede rapporter om, hvor meget bestemte projekter vil betale for at få en mønt opført på Binance. Man kan ikke vide med sikkerhed, medmindre udvekslingen giver mere gennemsigtighed.

Konklusion

Vores gennemgang af Binance var måske en af ​​de mest grundige, vi har gjort. Dette var fordi der virkelig var meget at dække.

Binance er uden tvivl en ganske imponerende udveksling. Ikke kun har de et af de største valg af mønter at købe, men de er også den største børs efter rapporteret volumen.

Desuden er de velanset i kryptokurrency-samfundet for professionalisme og sikkerhed. Mens hackere ved utallige lejligheder har forsøgt at bryde deres systemer, er de forblevet et skridt foran.

Som nævnt er der nogle ting, som vi tror Binance kan forbedre. Det er opmuntrende at se, at Binance leder efter en række muligheder for at acceptere Fiat-valutaer. Dette kan gøre handel på børsen meget mere tilgængelig.

Afslutningsvis er Binance sandsynligvis en af ​​de bedste børser på markedet i dag. Det er ingen overraskelse, at de gik fra en simpel ICO sidste år til den største kryptobørs et år senere.

Fremhævet billede via Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me