Bedste rande tegnebøger: Top 4 sikreste steder at opbevare XVG

Verge (XVG) er en anden af ​​de privatlivsmønter, der har eksisteret i lang tid (efter kryptostandarder).

Det tager også en ret unik tilgang til at opretholde privatlivets fred og anonymitet. Mens andre blockchains primært beskæftiger sig med at skjule transaktionsdata, arbejder Verge også med at maskere geolokalisering og IP-adressedata gennem Tor og I2P.

Mens prisen på XVG er faldet dramatisk i 2018, forbliver den i top 50 af kryptokurver efter markedsværdi, så det er stadig værd at købe og holde. Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for at gøre det, skal du bruge en tegnebog til at opbevare din XVG.

Der er en række muligheder, og nedenfor får du et glimt af de fire sikreste steder til opbevaring af din Verge XVG.

Top 4 rande tegnebøger

I modsætning til mange andre kryptokurver, der er bygget op af Ethereum-protokollen, har Verge sin egen unikke protokol. Dette betyder, at der er et antal tegnebøger, der er åbne for andre ERC20-tokens, som ikke er tilgængelige for Verge.

Ikke desto mindre var Verge-udviklerne og samfundet i stand til at udvikle mindst fire tegnebøger, der har varierende grad af sikkerhed og brugervenlighed. Det er også vigtigt at påpege, at selvom der kan være andre tegnebøger, der understøtter Verge, er de sandsynligvis mindre sikre end at bruge officielle XVG-tegnebøger.

Når det er sagt, her er de top 4 Verge Wallets (i rækkefølge efter præference).

Verge Electrum Tor Wallet (Desktop Wallet)

Verge har indfødte tegnebøger, og vi vil se på nogle af dem senere, men først vil du måske overveje Verge Electrum tegnebog. Det er en let desktop tegnebog, der er nem at bruge, og en god mulighed for dem, der er nye i Verge.

Electrum startede som en Bitcoin-tegnebog, men på grund af sin brugervenlige brugervenlighed er den blevet vedtaget af en række kryptokurver, og Verge er en. Der er ikke noget slik eller specielle funktioner. Verge Electrum-tegnebogen viser blot de oplysninger, du har brug for, på en logisk måde og på en måde, der er kendt for brugerne.

Verge Electrum Wallet

Brugergrænseflade til Verge Electrum Tor Wallet. Kilde: Randen

Electrum-tegnebogen bruger Simple Payment Verification-specifikationen, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at downloade hele blockchain for at bruge tegnebogen. Efter download af tegnebogen kan du begynde at sende og modtage Verge på få øjeblikke.


Du får alle de indbyggede privatlivsfunktioner i Verge sammen med de sikkerhedsfunktioner, der leveres af Electrum, såsom adgangskodebeskyttelse og 2-faktor-godkendelse.

Tegnebogen kommer i Windows-, Linux- og OSX-versioner, og der er også en mobil Electrum-tegnebog, selvom den ikke er helt den samme grænseflade som desktopversionen.

Det er også vigtigt at bemærke, at Bitcoin Electrum-tegnebogen havde et sikkerhedshul opdaget i 2018. Det blev hurtigt rettet, men det betyder, at du altid skal være sikker på at bruge den nyeste version af Electrum-tegnebogen..

Verge Tor QT (Desktop Wallet)

Hvis du vil have den bedste sikkerhed og en fuldt udstyret fuld node Verge tegnebog Verge Tor QT tegnebog, udviklet specielt til XVG er dit bedste valg. Da det er en full node-tegnebog, skal det downloades hele Verge blockchain, som er mere end 4 GB pr. December 2018.

Det kan være et problem for nogle brugere, men funktionerne fra QT-tegnebogen med fuld node gør det umagen værd. En fremragende funktion er det ekstra sikkerhedslag, der leveres af SSL-kryptering. Og da tegnebogen er en fuld node, behøver du ikke bekymre dig om ugyldige transaktioner.

Verge TOR QT tegnebog

Brugergrænseflade til Verge Electrum Tor Wallet. Kilde: Randen

Mens brugergrænsefladen giver dig de samme funktioner som Electrum-versionen, præsenteres den på en mere visuelt tiltalende måde. QT-tegnebogens virkelige kraft er dog i RPC-kommandoerne, som giver dig en detaljeret kontrol over Verge blockchain og alle aktiviteter inden for den.

Verge QT-tegnebogen er tilgængelig til Windows, Linux og OSX og understøtter kun XVG.

Coinomi (mobil tegnebog)

Mens Verge har sin egen indbyggede mobile tegnebog, kan du virkelig ikke slå Coinomi-tegnebogen. Og iOS-brugere er ude af lykke med Verge-mobilpungen, da den stadig er under udvikling, hvilket gør Coinomi til deres allerbedste mulighed. Det har også fordelen ved at være en universel tegnebog, der giver dig mulighed for at gemme alle dine mønter. Det er en fordel i mobile tegnebøger, da de bedst bruges til at medbringe dine mønter.

Verge Electrum Wallet

Coinomi Wallet i iOS. Kilde: App butik

Takket være ShapeShift og Changelly-integration er det hurtigt og nemt, hvis du har brug for at bytte fra Verge til en anden kryptokurrency eller omvendt.

Du ved sikkert allerede, at en mobil tegnebog kun er så sikker som din egen enhed, men Coinomi har alle de grundlæggende mobile tegnebogssikkerhedsfunktioner på plads, inklusive en indbygget IP-skjulteknik og yderligere privatlivsfunktioner.

Coinomi har også for nylig lanceret en desktop tegnebog, der kan komplimentere deres mobile tegnebog. Dette har den samme kernesikkerhed som den mobile tegnebog, og du kan nemt synkronisere den med den mobile tegnebog for at overvåge al den aktivitet, der har fundet sted.

Verge Paper Wallet

Denne artikel handler om de sikreste steder at gemme din Verge, så det ville selvfølgelig ikke være komplet uden at inkludere papir tegnebog. Dette gælder især da Verge ikke understøtter hardware-tegnebog. Mens der rygter om en Ledger Verge-tegnebog, er Verge-papir tegnebogen din sikreste metode til kold opbevaring i slutningen af ​​2018.

Da papir tegnebogen er et offline medium, er det meget sikkert fra hackere, men det er ikke så let at bruge mønter gemt i en papir tegnebog. Og der er stadig fysiske trusler at overveje, herunder tyveri af papir tegnebogen.

Verge Paper Wallet

Oprettelse af en Verge paper Wallet i browser

Verge paper wallet generator giver dig mulighed for at generere en ny papir wallet og udskrive den på få minutter. Den genererede tegnebog er standard med mønstre udskrevet, der forhindrer andre i at se eller manipulere med dine mønter.

Papir tegnebøger skal holdes meget sikre. Et pengeskab er et godt valg til mindst en kopi, men du skal udskrive flere eksemplarer og opbevare dem flere forskellige steder. Dette beskytter dine mønter i tilfælde af at en af ​​papirbøgerne ødelægges. Husk, det er bare papir og meget let at ødelægge eller tabe.

Verge paper wallet generator kører i din webbrowser og bruger JavaScript. Hvis du ønsker endnu mere sikkerhed, er det muligt at downloade den html, som generatoren bruger til at køre, og derefter køre den i en browser på en offline computer. Dette sikrer, at dine private nøgler aldrig udsættes for internettet.

Hardware tegnebøger (TBC)

Det er vigtigt at påpege på dette tidspunkt, at en af ​​de sikreste lagringsmuligheder for kryptokurrency generelt er den for en hardware-tegnebogsenhed, såsom en Ledger Nano S eller en Trezor. I øjeblikket understøtter ingen af ​​disse Verge XVG.

Dette kan dog ændre sig med Ledger Nano S support til Verge rundt om hjørnet. Dette blev drillet i et tweet fra produktudvikleren hos Verge, der sagde:

Da han blev spurgt mere om en potentiel tidslinje, sagde udvikleren, at den stadig var i test, og at den var meget afhængig af Ledger-virksomhedens tidsplan om tilføjelser af potentielle nye mønter. Vi vil holde øje med meddelelser fra udviklingsholdene Ledger og Verge.

Sikker opbevaring af XVG

Hvilken tegnebog du ender med at vælge, kommer i sidste ende ned til dine egne personlige præferencer. For de Hodlers, der gerne vil beholde deres mønter i det lange løb, så er din bedste chance sandsynligvis at oprette en papirpung og opbevare den på et sikkert sted.

For de mennesker, der regelmæssigt bruger deres Verge til at foretage betalinger, kan du ikke gå galt med en af ​​de officielle tegnebøger, der er udviklet af kerneteamet. Enten er Tor QT eller Tor Electrum-tegnebogen tilstrækkelig. Du kan sandsynligvis også bruge Coinomi Verge-mobilpungen til dine mindre og mere regelmæssige køb, der skal foretages på farten..

Uanset hvilken Verge-tegnebog du beslutter at bruge, skal du sørge for, at du bruger kryptovalutasikkerhedsbest-praksis. Der er en række ting, du kan gøre for at reducere dine chancer for tab.

  • Hold sikkerhedskopier af frø: Når du opretter din tegnebog, får du et frøord, der gør det muligt for dig at inddrive dine midler, hvis du glemmer din adgangskode eller mister din tegnebog. Sørg for at tage backup af disse frøord, da disse er den sidste udvej mellem dig og dine midler, der går tabt for evigt.
  • Vær forsigtig med vira: Hvis du bruger desktopversionerne af Verge-tegnebogen, skal du sørge for ikke at downloade mistænkelige filer fra websteder eller e-mails. Dette er en af ​​de mest almindelige måder for Malware at finde vej til din maskine og få fat i dine private nøgler.
  • Undgå tegnebøger fra tredjepart: Medmindre udviklerteamet eksplicit har bakket en XVG-tegnebog, der er oprettet af en tredjepartsudvikler, skal du være skeptisk, når du bruger den. Dette skyldes, at ondsindede tegnebøger ofte finder vej til brugerens enheder, fordi de var naive i deres antagelser.
  • Tal ikke om det: Den primære grund til, at Verge blev oprettet, var at holde din økonomi og transaktioner private. Hvis du fortæller nogen om dine Verge-beholdninger, besejrer du dette formål. Derudover har der været en række lejligheder for indehavere af kryptokurreni at være fysisk truet af deres adgangskoder. Så i det væsentlige skal du bare HODL din Verge-stilhed. Ingen skal vide, at du holder Verge.

Konklusion

Selvom det er lidt uheldigt, at der ikke er en hardware-tegnebogmulighed for Verge i øjeblikket, kan dette være rundt om hjørnet. Indtil da kan du gøre brug af de officielle tegnebøger, der er udviklet med privatlivets fred og sikkerhed i tankerne.

Faktisk behøver du ikke kun vælge en tegnebog for at imødekomme dine behov. Du kan opbevare dine store beholdninger af XVG i en papirpungeform i kølerum. Du kan derefter gemme et mindre beløb i din Desktop og mobil tegnebog til mere regelmæssig brug.

Spred dine risici på tværs af tegnebøger.

Endelig, hvis du vil gemme din Verge på en hvilken som helst tegnebog, skal du sørge for at følge de bedste fremgangsmåder for kryptosikkerhed og holde hackere og svindlere i skak.

Bedste steder at købe XVG:

  • Binance
  • Bittrex
  • HitBTC
  • Huobi

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map