Bedste Monero-tegnebøger i 2021: Hvor skal du opbevare din XMR

Monero (XMR) er steget til nummer 10-position med hensyn til markedsværdi, fordi cryptocurrency-brugere sætter pris på de fortrolighedsfunktioner, der følger med brugen af ​​Monero.

Sammen med væksten i popularitet for Monero er antallet af tegnebøger, der understøtter denne privatlivscentriske mønt, også steget. Dette gør det vanskeligere at beslutte, hvilken tegnebog der er bedst til opbevaring af din Monero, men jeg er her for at hjælpe dig med at navigere i denne beslutning.

I den følgende guide tager jeg dig gennem de 7 bedste Monero Wallets på markedet. Jeg vil også give dig nogle tip, du kan overveje, når du opbevarer din XMR sikkert.

7 bedste Monero-tegnebøger til 2019

Inden vi går ind i de forskellige tegnebøger og opbevaringsmuligheder, er det vigtigt at påpege vores kriterier for udvælgelse af de “bedste” Monero-tegnebøger. Vi baserer dette på sikkerheden i tegnebogen, løbende support, samfundsfeedback, brugervenlighed og omkostninger.

Der kan være andre tegnebøger, der er blevet nævnt, men vi troede ikke, at de stablede op til det samme niveau som nogle af disse mere etablerede muligheder. Når det er sagt, lad os starte med en af ​​de mest sikre og dyre muligheder.

Ledger Nano

Måske er et af dine bedste spil til opbevaring af din Monero i en sikker hardware-tegnebog. En af de mest populære i øjeblikket er Ledger Nano. Dette var også en af ​​de første hardware-tegnebøger, der begyndte at tilbyde support til XMR.

Ledger-enhederne er også tegnebøger med flere valutaer, hvilket betyder, at du kan gemme over 1.000 forskellige mønter på den. Der er i øjeblikket to versioner. Du har Nano S og Nano X.

Ledger Nano XMR tegnebog

Få din Ledger Nano X fra den officielle butik

Begge disse understøtter Monero, selvom Nano X har mere møntunderstøttelse samt bluetooth og flere applagringsmuligheder. Det koster dog lidt mere, men til $ 119 mod Nano S til $ 59.

Hacker-bevis &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: Hardware-tegnebøger er så sikre, fordi dine private nøgler aldrig forlader enheden. De udsættes heller aldrig for et online miljø og holdes “kolde”. Al signering sker på enheden, og den interagerer med pc-applikationerne via USB.

Når du bruger din Ledger-tegnebog til at sende Monero, skal du bruge Monero core GUI-tegnebogen (dækket nedenfor). Selvom Ledger har et pc-tegnebogsprogram kaldet Ledger Live, understøtter det ikke Monero.

Du bliver først nødt til at installere Monero-appen på din Ledger-enhed og derefter forbinde den til pc’en, der har Monero GUI installeret. For yderligere instruktioner kan du læse deres dybdegående vejledning her.

Trezor Model T

Den næstmest populære hardware-tegnebog på markedet er Trezor. Ligesom Ledger er der to versioner af Trezor-tegnebogen, men kun den dyrere Model T understøtter Monero.

Model T er ret pæn, fordi den er den eneste hardware-tegnebog med en farvetouchscreen, der giver en mere problemfri brugeroplevelse. Du har også støtte til en overflod af andre mønter, da det er en pung med flere valutaer.

Trezor Model T Monero XMR

Trezor Model T Indhold. Billede via Trezor

Ligesom Ledger skal du først installere den officielle Monero-tegnebog. Så når det er på din pc, kan du oprette forbindelse til din Trezor og underskrive dine transaktioner / se din saldo osv. Du kan se guiden her.

Advarsel ⚠️: Når du køber en hardwareenhed, skal du sørge for at købe den fra den officielle butik. Der er altid risikoen for, at en tredjepart sælger en manipuleret enhed til dig.

Trezor Model T koster € 149, hvilket betyder, at det er en hel del mere end Ledger Nano X. Så det ser ud til, at du betaler en præmie for den farveberøringsskærm. Ikke rigtig det værd efter min mening.

Officiel Monero Desktop GUI

Hvis du leder efter en mere omkostningseffektiv løsning til opbevaring af dine XMR-mønter, hvorfor ikke gå med den officielle Monero desktop-klient. Du kan få det fra officielle Monero-websted og den er tilgængelig til Windows, Mac, Linux og andre operativsystemer. Det er designet til at muliggøre brugervenlighed ved opbevaring eller transmission af Monero-beholdninger.

Den officielle Monero desktop-tegnebog er en full-node-tegnebog, hvilket betyder at du bliver nødt til at vente på, at tegnebogen downloades og synkroniseres med den fulde blockchain.

Ikke kun tager dette lang tid, det tager også en god mængde plads på harddisken og processorkraft. Hvis det ikke appellerer, er det måske ikke den rigtige tegnebog for dig.

Når alt er downloadet og synkroniseret, er tegnebogen ret let at bruge, men det hjælper, hvis du har en tidligere kryptooplevelse.

Monero GUI

Officiel Monero GUI-tegnebog. Kilde: Monero.org

Grundlæggende om afsendelse og modtagelse er ret simpelt, og du finder adgang til dine XMR-mønter både hurtig og pålidelig. Desuden blev det bygget køb Monero Core devs, så du ved, at sikkerheden er sund.

Open Source &# 128187 ;: Monero officielle kerne tegnebog er fuldt open source. Dette betyder, at koden er åben for intens peer review og kontrol. Dette anses generelt for mere sikkert af sikkerhedsspecialister

Det er dog ikke den mest brugervenlige tegnebog, så nykommere i verden af ​​kryptokurver vil måske overveje en tegnebog, der er mere brugervenlig.

MyMonero

MyMonero er en anden gratis tegnebog, der er ret respekteret i Monero-samfundet. Det administreres af den samme Monero-kerneudvikler, der oprettede Monero Ledger-integrationen og giver brugerne sikre, hostede Monero-konti.

MyMonero blev oprindeligt udviklet som en browserbaseret tegnebog, selvom de for nylig har udviklet en Windows, Mac & Linux-program samt en iOS-version. Og ligesom den officielle Monero GUI er al koden open source og tilgængelig i deres GitHub.

Måske er din mest sikre mulighed for at bruge MyMonero gennem deres pc-program. Dette er en let tegnebog, hvilket betyder, at du ikke behøver at downloade hele blockchain for at bruge den. Det opretter forbindelse til eksterne noder.

MyMonero

MyMonero webside med brugergrænseflade

MyMonero pc-tegnebogen er ret ligetil at bruge og er mere brugervenlig end GUI-tegnebogen. Du kan også installere det på din iPhone, hvis du har brug for XMR, når du er væk fra din pc.

Hvis du dog ønsker en hurtig og nem kasseringsadresse til din Monero, kan du bruge MyMonero-webpungen. Du kan få en konto registreret på mindre end et minut, men vær opmærksom på behovet for at huske eller registrere 13-ordets login-nøgle.

Den er ikke gemt på Monero-serverne, så hvis du glemmer eller mister denne nøgle, mister du også adgangen til din konto.

Mens denne webpung er en hurtig og bekvem mulighed, udsætter den også dine mønter for de største sikkerhedsrisici. MyMonero advarer dig endda om dette under oprettelsen af ​​tegnebogen med følgende meddelelse:

… Det er ekstremt vanskeligt for MyMonero at levere sin kode sikkert til din browser. Dette betyder, at der er betydelig risiko ved at bruge MyMonero i store mængder!

Hvis du har store mængder Monero eller ønsker at gemme det i længere tid, er din bedste løsning en hardware-tegnebog eller en papir tegnebog, som jeg vil behandle senere.

Monerujo

Monerujo blev oprettet som en oprn-kilde Android-app, der giver mobilbrugere en måde at gemme og transmittere Monero på. Fordi det er open source, er koden blevet undersøgt og verificeret for at være fri for enhver ondsindet kode af Monero-samfundet.

Monerujo har været populær blandt Monero-samfundet, og appen har en 4.2-stjerneklassificering på Google Play med næsten 300 anmeldelser. Det er blevet downloadet og installeret mere end 10.000 gange ifølge Google Play-butikken.

Monerujo kører som en let tegnebog, hvilket giver dig mulighed for at køre din egen node eller bruge fjernknudepunkter til at synkronisere din tegnebog med Monero-blockchain. Dette gør det muligt for appen at være lille og let og fylder meget lidt på din Android-mobilenhed.

Monerujo Android Store

Monerujo til Android-enheder. Kilde: Google Legetøjsforretning

Og for en let tegnebog er Moneroujo ganske fuld. Det giver dig mulighed for at importere eller oprette flere adresser, så du nemt kan flytte XMR mellem flere adresser i samme app. Dette kan være meget nyttigt, hvis du bruger flere tegnebøger til forskellige formål – sig en til langvarig opbevaring og en anden til daglig brug.

Du kan også bruge den indbyggede QR-kode scanningsevne, så du lettere kan sende Monero uden besværet med at skrive lange Monero-adresser.

En anden meget praktisk funktion er integrationen af ​​XMR.to-tjenesten i appen, som giver brugerne mulighed for at sende Monero til en Bitcoin-adresse, hvor den modtages som Bitcoin. Alle konverteringer er nede i baggrunden, så det er en problemfri proces, og en, der kan være meget praktisk, så du kan betale for Bitcoin-transaktioner anonymt.

Exodus Wallet

Exodus-tegnebogen er en anden tredjeparts desktop & mobil tegnebog, der for nylig er inkluderet støtte til Monero. Is er også en multivaluta-tegnebog med support til over 100 mønter.

Sammenlignet med nogle af de andre tegnebøger her er Exodus måske en af ​​de mest brugervenlige. Det har en simpel brugergrænseflade, hvor du kan administrere alle dine aktiver, sikkerhedskopiere din tegnebog eller underskrive transaktioner.

Exodus Monero

Brugergrænseflade til Monero Wallet på Exodus

Noget andet, som Exodus har, der kan komme til nytte er deres øjeblikkelige udvekslingsfunktion. Dette betyder, at du nemt kan skjule din XMR til en anden mønt lige der i tegnebogen. Du behøver ikke først at sende det til en børs og derefter konvertere.

Open Source ❓: Exodus er ikke fuldt ud open source. Der er dog mange komponenter, der blev bygget på det, som er.

Nu, som nævnt, er denne tegnebog tilgængelig til både stationære og mobile enheder. Så hvis du skal være væk fra din pc, kan du synkronisere din telefon ved hjælp af de backupfrø, du får, når du opretter tegnebogen.

En ting mere, som denne tegnebog hævder at have, er 24/7 menneskelig støtte. De har en omfattende FAQ-sektion, men støtten er der, hvis disse svar ikke er tilstrækkelige.

Monero papir tegnebog

Mens folk ikke rigtig taler om papirbøger så meget som de gjorde for flere år siden, er en papirpung stadig og en glimrende måde at opbevare din Monero sikkert på lang sigt. Du finder en Monero-papirbogsgenerator på MoneroAddress og du kan endda bruge det offline så dine nøgler bliver aldrig eksponeret.

Monero papir tegnebogen giver dig to QR-koder og to nøgler, den ene er din private nøgle, og den ene er en offentlig nøgle, der kan deles for at få Monero sendt direkte til papir tegnebogen.

En papirpung, når den bruges korrekt, er en af ​​de sikreste tegnebøger med næsten ingen risiko for at blive hacket eller få dine mønter stjålet.

Hvilket er skal du bruge?

Præcis hvilken tegnebog du skal bruge meget afhænger af dine egne personlige krav og ressourcer. Hver af tegnebogsmulighederne ovenfor kan opfylde et krav, men mangler et andet. Det er ofte en afvejning, man skal foretage, når man vælger den bedste Monero-tegnebog.

Hvis du har en hel del XMR, som du vil gemme i en langvarig HODL, er du sandsynligvis bedst egnet til Ledger Nano S eller en papirpung. Mens førstnævnte kan være dyrere, er sidstnævnte let at miste, og du bliver stadig nødt til at bruge en tegnebogsklient, hvis du vil sende mønter ud.

MyMonero er sandsynligvis en af ​​de hurtigste måder at oprette en Monero-tegnebog på og begynde at sende XMR, men den er også modtagelig for phishing. Monero Official GUI og Monerujo er sandsynligvis de mest brugervenlige muligheder, men er mindre sikre som offline-lagring.

Konklusion

Der er meget spænding omkring Monero-økosystemet i øjeblikket. Derfor er der en hel række udbydere af flere valuta-tegnebøger, der arbejder på XMR-integration.

Dette kan være godt for de Monero-fans, der ønsker en hardware-tegnebogsmulighed til deres XMR og ikke er særlig interesserede i Ledger Nano.

Hvis du er i denne lejr, er du sandsynligvis bedst egnet til at bruge en gratis mulighed i mellemtiden, indtil Trezor frigiver deres officielle opdatering.

Uanset hvilken tegnebogsmulighed du i sidste ende beslutter at gå med, skal du sørge for at følge de bedste fremgangsmåder for kryptovaluta-sikkerhed.

Disse tegnebøger er ret sikre, men de er afhængige af forsigtig brug, da det svageste led i mange tilfælde er brugeren.

Steder at købe XMR:

  • Binance Exchange
  • Kraken
  • Bittrex
  • Huobi

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me