Bedste deklarerede tegnebøger: Top 6 steder at opbevare din DCR på

Decred (DCR) blev oprettet i februar 2016 som en forbedret version af Bitcoin. Den kombinerer Bevis for arbejde med Bevis for indsats for konsensus og inkluderer en ledelseskomponent.

Med Decred udbetales 60% af minebelønningen til PoW-minearbejdere, 30% går til PoS-interessenter, og 10% placeres i en fond til fremtidig udvikling. Dette betyder, at bortset fra det langsigtede prispotentiale for DCR, vil indehavere også være i stand til at tjene et løbende afkast for at indsætte deres DCR.

Selvfølgelig, hvis du planlægger at indsætte Decred, skal du bruge en tegnebog til at holde din DCR. I dette indlæg vil vi se på 6 af de bedste steder at gemme din Decred, og vi vil også give dig nogle tip og tip, der kan hjælpe, når det kommer til at sætte din DCR.

Top 6 steder at gemme din DCR på

Decred er en ganske populær kryptovaluta i sig selv, men i betragtning af protokollens unikke karakter er der stadig relativt begrænset dækning fra nogle af de største udbydere af tegnebøger. Ikke desto mindre er der stadig en hel del lagringsmuligheder, som du har til Hodl din DCR.

I vores resumé af nogle af de bedste Decred-tegnebøger har vi kigget på et krydsvalg af tegnebøger fra forskellige udviklere. Selvom der kan være tegnebøger, som vi ikke har medtaget på denne liste, som du overvejer, er det vigtigt at sikre, at den pågældende tegnebog understøttes af Decred-gruppen.

Decrediton (Desktop Wallet)

Det Decrediton desktop tegnebog er den officielle Decred grafiske brugergrænseflade tegnebog. Decrediton-tegnebogen er helt åben kilde og har eksisteret siden Decred startede. Det er også blevet forbedret gennem årene, så det i øjeblikket tilbyder en fremragende grænseflade til lagring, afsendelse og modtagelse af Decred.

Decrediton Wallet Interface

Decrediton desktop wallet brugergrænseflade. Kilde: Afkrævet Docs

Decrediton-tegnebogen er tilgængelig til Windows, OSX og Linux. Det giver enestående sikkerhed, da det virkelig er lidt mere end en grafisk gengivelse af kommandolinjegrænsefladen. De, der ønsker et brugervenligt og sikkert sted at opbevare og stake Decred, vil være mere end glade for at bruge Decrediton.

Noget, der er vigtigt at bemærke om Decrediton-tegnebogen, er at du ikke kan stake din DCR alene. Du bliver nødt til at gøre brug af en indsatsbassin eller en afstemningstjenesteudbyder (mere om dette nedenfor). Dette vil kræve et gebyr betalt til indsatsbassinet, så hvis du vil undgå dette, kan du overveje at bruge kommandolinjeporteføljen.

Ledger Nano S (hardware-tegnebog)

Hvis du er fortrolig med kryptovalutalagring, ved du, at en hardware-tegnebog betragtes som et af de mest sikre måder at opbevare mønter på. Ledger Nano S er en af ​​de bedste tilgængelige hardware-tegnebøger, og at opbevare din Decred i en Ledger-tegnebog kan give dig ro i sindet.

Ledger Nano S Decred Wallet

Få din Ledger Nano S i dag

Ledger beskytter din Decred fra hackere og andre dårlige skuespillere på en række måder. Enheden kræver både digitale og fysiske input for at gennemføre eventuelle transaktioner, hvilket betyder, at det er umuligt at stjæle penge fra en Ledger eksternt. Alle data er krypteret og PIN-beskyttet såvel som fuldt sikkerhedskopieret. Der er lidt behov for at bekymre sig om at miste Decred, der er gemt på en Ledger. Og du får også anti-malware-kontrol for at sikre, at enheden ikke er kompromitteret.

Der er en pris på $ 59,00 på Ledger, men enhver med mere end et par hundrede dollars værdi af kryptokurver vil finde en lille pris at betale for sikkerhed. Desuden har Ledger Nano support til over 800 forskellige kryptokurver, hvilket gør det til hardware-tegnebogen med den mest møntsupport, der i øjeblikket er på markedet.

Du kan også være interesseret i at vide, at Ledger lige har frigivet deres Nano X-model. Dette vil omfatte imponerende ny hardware såsom deres nye certificerede sikre chip. Det understøtter flere mønter, end der i øjeblikket tilbydes i Nano S-modellen og vil også være bluetooth-aktiveret til trådløs mobilitet.

Decred Command Line Wallet

En anden open source Decred tegnebog, som du kan overveje, er Decred kommandolinjepung. Dette er ikke så brugervenligt som Decrediton-tegnebogen og kræver, at du har en vis færdighed med kommandolinjen. Der er dog et antal nyttige guider om, hvordan du installerer og bruger Decred CLI.

En af de primære fordele ved Decred Command line-tegnebogen er, at du har tilføjet funktionalitet. For eksempel giver denne tegnebog dig mulighed for at solo din DCR og dermed give afkald på de gebyrer, der opkræves på Staking-pools.

Mens solo-indsats kan virke som en attraktiv mulighed fra et returperspektiv, vil det kræve, at du holder din tegnebog ulåst og har din pc tændt og tilsluttet netværket 24/7. Så hvis du overvejer solo staking, skal du sørge for, at din opsætning kan tillade dette.

Alternativt er der intet, der forhindrer dig i at bruge CLI-tegnebogen og slutte sig til en af ​​indsatsbassinerne, som du ville gjort med Decrediton-tegnebogen.

Exodus (Desktop Wallet)

Exodus crypto-tegnebogen blev først introduceret i juli 2016 og har siden da været et populært valg for mange krypto-entusiaster. Årsagen er dens smukke brugergrænseflade og brugervenlighed. Det tilføjer også support til nye mønter hele tiden, og udviklingsteamet er meget aktivt.

Exodus giver kryptering til både transaktionsdata og private nøgler, og dataene forlader aldrig din enhed. Det gør det også nemt at sikkerhedskopiere eller gendanne din tegnebog med kun et klik.

Exodus Wallet Decred

Exodus brugergrænseflade til Desktop Wallet

En anden nyttig funktion i Exodus-tegnebogen er at have Shapeshift indbygget. Dette gør det hurtigt og nemt at bytte til en række kryptokurver. Exodus er tilgængelig til Windows, Linux og OSX, og hvis du støder på problemer, er der et supportteam tilgængeligt 24/7.

Der er dog et par ulemper ved denne tegnebog. For eksempel er det ikke så sikkert som en hardware-tegnebog, og nogle brugere har klaget over manglen på 2-faktor-godkendelse. Desuden kan du ikke satse din DCR fra en Exodus-tegnebog, så du kan miste potentielle indsatsbelønninger.

Cobo (mobil tegnebog)

Det Cobo tegnebog er noget andet, da det fungerer som en indsat pung. Det tilføjede støtte til Decred i oktober 2018, og du kan placere din Decred lige fra Cobo-tegnebogen. Det har også support til over 20 andre Proof of Stake-mønter og giver dig mulighed for at satse mange af dem alle fra den samme tegnebog.

De tilføjede også for nylig adgang til private nøgler fra hierarkiske deterministiske tegnebøger samt tilføjelse af PIN-koder for bedre sikkerhed. Cobo-tegnebogens brugergrænseflade er klar og intuitiv og indeholder endda placeringsspecifikke funktioner.

Cobo Mobile Wallet Decred

Cobo Mobile Wallet Screenshots. Kilde: Google Play Butik

Det faktum, at Cobo er en mobil tegnebog, er urolig fra et sikkerhedsperspektiv, men hvis du kører det på en mobilenhed, der ikke bruges sammen med andre applikationer, skal det være sikkert nok. Og indsatsfunktionen er en god tilføjelse, især hvis du har flere af de Cobo-understøttede PoS-mønter udover Decred.

Atomic Wallet (Universal)

Atomic-tegnebogen er en universel cryptocurrency-tegnebog, der understøtter over 300 mønter inklusive Decred. Atomic-tegnebogen har også integreret krypto-udvekslingstjenester som Changelly og Shapeshift i deres tegnebogsløsninger.

Dette betyder, at du kan købe og sælge kryptokurrency med fiat direkte fra din tegnebog ved hjælp af disse instant exchange-tjenester. Det giver dig også mulighed for at veksle dine mønter som DCR med det samme til enhver anden mønt, der understøttes af disse kryptogatewayer.

Hvis du er mere traditionel og foretrækker at udveksle dine mønter direkte uden brug af en central tjeneste, kan Atomic Swap-support snart komme. Dette er især relevant for Decred i betragtning af deres arbejde med at gøre atomkæder med tværkæde til virkelighed.

Atomic-tegnebogen er tilgængelig på en række forskellige operativsystemer, herunder Windows, MacOS, Ubuntu, Debian og Fedora. Udvikleren er også ved at lancere en mobilversion på både Apple iStore såvel som i Google Play-butikken. De vil sende opdateringer om alfa-udgivelsen på deres hjemmeside.

Selvom Atomic-tegnebogen stadig er et relativt nyt produkt, har den en ganske stærk opbakning fra indflydelsesrige virksomheder og enkeltpersoner i kryptokurrency-samfundet..

Afstemningstjenesteudbydere

Som nævnt, når du har Decred, giver deres regeringsprotokol dig ret til at stemme om bestemte initiativer. For at deltage ville du have holdt din pc permanent på at køre en fuld node på netværket, mens du lader din tegnebog ulåst.

Men hvis du foretrækker at delegere disse stemmerettigheder (og optjene den stående belønning), kan du gøre brug af det, der kaldes Afstemningstjenesteudbydere. Disse kaldes også “Stakepools”, og de giver dig mulighed for at deltage i Decred’s PoS-system uden behov for konstant at køre en fuld node.

VSP opkræver selvfølgelig et gebyr for at køre denne service, men der er en lang række puljer, du kan vælge imellem. Hvis du skal vælge en VSP, opfordres det til at vælge en, der ikke har mere end 5% af alle netværksstemmer. Dette er for at hjælpe decentraliseringen af ​​netværket ved at distribuere stemmeret.

Konklusion

Der er et væld af Decred-tegnebøger og opbevaringsmuligheder. Hvis du leder efter den mest sikre metode, er du sandsynligvis bedst tjent med at skaffe dig en Ledger Nano-hardware-tegnebog. Dette giver dig mulighed for at holde din DCR i et offline miljø beskyttet fra nysgerrige hackers hænder.

Alternativt, hvis du foretrækker den fulde funktionalitet af den officielle Decred desktop-tegnebog, kan du installere Decrediton-tegnebogen. Husk dog, at hvis du vil satse uden en VSP, skal du holde din pc 24/7 med din tegnebog ulåst.

Tredjeparts tegnebøger som Exodus- eller Cobo-tegnebogen kan også være en løsning, så længe du ikke har noget imod de gebyrer, der opkræves af disse indsatsbassiner. Husk bare, at når du vælger din VSP, skal du sørge for at basere dit valg på decentralisering af netværket og ikke kun gebyrer.

Bedste steder at købe DCR:

  • Binance Exchange
  • Huobi
  • Bittrex
  • Cryptopia

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me