Zclassic continua estavellant-se a mesura que es prepara Bitcoin Private Fork

La bifurcació privada de Bitcoin ja ha arribat. Dins de les pròximes hores hauríem d’esperar a veure el llançament d’aire que es donarà a aquells que tinguin Bitcoin i Zclassic.

No tot era una navegació senzilla, ja que Zclassic s’enfrontava a problemes de retirada a la borsa Cryptopia. Cryptopia no anava a honorar el llançament aeri, de manera que els usuaris no obtindrien gaire avantatge de tenir les monedes a canvi.

Ara sembla com si hi hagués un altre problema que pateix els titulars de Zclassic: el preu. El ZCL continua caient a mesura que ens acostem a la bifurcació. Això és realment sorprenent, ja que se sol saber que les monedes pre-hardfork es reuneixen.

Ho hem vist recentment amb l’increment del preu de Litecoin i la forquilla d’efectiu Litecoin, així com el ral·li a Bitcoin el novembre passat al ral·li SegWit2X.

Ara hi ha molts titulars de ZCL que es pregunten exactament què dóna.

Bomba ZCL i després bolqueu-la

ZClassic ha tingut un repunt de preus força impressionant recentment. Des de l’anunci de canvi de marca, el preu de ZCL ha passat de només 4 dòlars a més de 180 dòlars alhora. A continuació es mostra el moviment dels preus durant els darrers 3 mesos des de Coinmarketcap.

Rendiment de preus Zclassic

Preu de ZCL en 3 mesos. Font: Coinmarketcap.com

Això es podria haver perpetuat per dos factors. Un podria ser aquell que intenta posar les mans a la moneda en previsió del llançament aeri. L’única manera en què algú pot reclamar una moneda amb llançament aeri és mitjançant una presa de la moneda en qüestió.

Tanmateix, també pot haver-hi un altre motiu pel qual el preu hagi augmentat tant. Això podria haver estat el resultat d’altres oportunistes que volien canviar la moneda mentre es reunia cap a la data prevista de forquilla.

Aquests operadors són els que probablement es veuran afectats per la recent caiguda del preu de ZCL. No haurien tingut cap interès en reclamar la moneda privada de Bitcoin i només tenien el Zclassic. Hi ha algunes estimacions que Zclassic podria augmentar els 500 dòlars.

Ara sembla que el preu de Zlcassic continuarà baixant a mesura que ens acostem a la data real del llançament. Aquells que tinguin les monedes reclamaran el seu Bitcoin privat i probablement vendran el seu Zclassic. La majoria dels desenvolupadors treballaran en la nova moneda i és probable que Zclassic estigui abandonat.

A més, sembla que hi ha una certa pressió de venda provinent d’aquests comerciants. Quan es van adonar que les seves elevades ambicions pel preu ZCL eren poc realistes, van començar a vendre les seves monedes.

Llistats privats de Bitcoin

Fins ara, l’únic intercanvi que ha declarat que llistaran Bitcoin Private és HitBTC. El projecte privat de Bitcoin també ha afirmat que els agradaria obrir el seu propi intercanvi descentralitzat per facilitar el comerç.

Hi ha molts que no veuen això com un èxit i voldrien obtenir un suport més ampli. Alguns han demanat un llistat d’intercanvi de Binance encara, és poc probable que hi hagi molta orientació al respecte, ja que Binance no revela el llistat abans.

Un altre intercanvi que no honrarà el llançament aeri privat de Bitcoin és Bittrex. Han afirmat que no poden fer una instantània de les carteres de Bitcoin abans de la bifurcació, ja que això comportaria pèrdues per a l’intercanvi.

Desglossament de mercats Zclassic

Principals mercats de Zclassic Trading. Font: Coinmarketcap.com

Això és realment lamentable, ja que més del 93% del volum de negociació de Zclassic corresponia a Bittrex. A més, afegeix pes a l’argument que la majoria dels compradors que augmentaven el preu de Zclassic eren comerciants que esperaven moure’s per l’onada.

Realment necessitem Bitcoin privat?

Hi ha molts a la comunitat de criptografia que qüestionen la necessitat d’una altra criptomoneda conscient de la privadesa. Actualment hi ha tantes monedes que sembla que ofereixen els seus propis avantatges exclusius per a la privadesa.

Això també va ser recollit per Vitalik Buterin quan va respondre al tuit d’una altra persona sobre Bticoin privat..

Zcash és la moneda de privadesa de la qual Zclassic va forjar originalment. Molts criptògrafs consideren les proves de coneixement Zero que s’utilitzen al protocol Zcash com les més avançades de la indústria..

També teniu altres monedes més recents, com ara Verge (XVG) i Deeponion, que intenten entrar al mercat de les monedes privades. Per tant, el Bitcoin privat entrarà en un mercat realment saturat.

Tant de bo que aquells que volguessin reclamar les seves monedes privades de Bitcoin tinguessin les seves ZCL i BTC emmagatzemades de manera segura fora de l’intercanvi. Encara hi ha la possibilitat que Bitcoin Private s’enlairi i serveixi bé al titular. Tot i així, com la majoria de les forquilles Bitcoin, no ha estat una navegació fluida.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me