Xarxa d’ontologia: l’ICO gratuït que no coneixíeu

Si inicialment us va sorprendre força la noció d’un ICO gratuït, no estareu sols. De fet, sembla que hi ha moltes persones a la comunitat de criptomonedes que no en són conscients Xarxa d’ontologia.

Quan es tracta de tecnologia blockchain, un dels aspectes més importants és que és privada i anònima. Tot i això, aquesta manca d’identitat a la cadena de blocs limita el ventall d’aplicacions potencials.

IQ Option Trade NEO

L’ontologia es considera un “ecosistema de confiança descentralitzada” i té l’objectiu d’aprofitar l’altre benefici principal de les cadenes de blocs, la confiança.

Anem a aprofundir en aquest ICO.

El problema

Un dels problemes més notables a què s’enfronten les persones als EUA és la seva capacitat per obtenir finançament hipotecari. A part del fet que l’obtenció de crèdit és generalment difícil, l’administració necessària per a una hipoteca sobre habitatge és immensa.

Per exemple, no només necessitareu reams de documents d’identitat personal, sinó que també heu de gastar centenars de dòlars per obtenir nombrosos documents financers..

A més, cal obtenir una avaluació que costarà uns 400 dòlars. Això no és res més que una marca d’escombraries on algú mirarà la vostra casa per assegurar-vos que realment existeix.

Després, un cop hagin confirmat que la propietat existeix, han d’assegurar-se que és realment al vostre nom. Aquí és on entra una cerca de títols. Això pot costar més de 200 dòlars només per comprovar uns quants registres.

Tot i això, no només voleu completar cap cerca de títol. De vegades, poden tenir resultats enganyosos que podrien tenir conseqüències negatives per al futur. Per tant, haurà d’obtenir una assegurança en la cerca de títols.

Al final, la quantitat de diners que heu de gastar només per arribar a la fase d’aplicació adequada és immensa. Tot i que a vegades aquest cost és ridícul, es fa per establir un nivell de confiança entre vostè i el banc.

La xarxa d’ontologia vol construir una solució on es pugui establir aquesta confiança des del principi.

Què és la xarxa d’ontologia?

Intercanvi de dades d’ontologia

Intercanvi de dades d’ontologia: imatge a través d’Ont.io

La xarxa d ‘ontologia va ser llançada per OnChain el 27 de novembre del 2017. Molts poden conèixer OnChain com l’empresa fundada per DaHongFei i Erik Zhang, els fundadors de NEO.

OnChain es va desenvolupar com a col·laboració entre empreses i governs xinesos. Aquest va ser un encert, ja que permetria als desenvolupadors treballar en un producte mentre rebien activament consells dels que elaboren les lleis. Per tant, no hi ha possibilitat de resistència reguladora als productes llançats per OnChain.

La idea que hi ha darrere de la xarxa d’ontologia seria gestionar i connectar-se a recursos que ajudin a identificar les persones i els registres financers. Podria ser una combinació d’un sistema centralitzat tradicional amb una nova tecnologia blockchain. Podran enllaçar els dos sistemes mitjançant oracles de blockchain.

L’esperança és que amb aquesta informació de confiança disponible immediatament al seu abast, les institucions financeres se sentin més còmodes amb el sol·licitant des del primer moment. De la mateixa manera, el sol·licitant no hauria de preocupar-se per un informe fals ja que és completament verificable.

El llançament de l’ontologia a Nova York va ser celebrat per diverses persones de l’ecosistema. El full de ruta d’Ontolgy i altres divulgacions importants es publicaran a finals del primer trimestre del 2018, seguit d’un llançament del testnet amb un programa de recompensa d’errors..

Airdrops en el camí

A diferència de la majoria d’empreses tradicionals basades en blockchain, Ontolgy llançarà les seves fitxes mitjançant diversos esdeveniments de recompensa. Es tracta de “airdrops” que són efectivament fitxes gratuïtes lliurades a aquells que s’han inscrit amb una adreça de correu electrònic. Aquests es publicaran quan llancin el seu Mainnet més endavant l’any.

Igual que l’ecosistema NEO amb GAS i recompenses, hi haurà un model de votació a la xarxa d’ontologia on els titulars dels tokens ONT tindran la seva opinió sobre les decisions de l’ecosistema..

Pel que fa al subministrament total de fitxes ONT, hi haurà mil milions que es crearan al bloc de gènesi. Les fitxes tampoc no seran divisibles, que és un concepte interessant que ha estat utilitzat per electrones.

Després, hi haurà el testimoni que s’utilitza per pagar el càlcul i les transaccions és Ontology Gas (ONG). Això serà divisible per fins a mil milions de parts i es guanyarà durant un període de 22 anys. L’ONG es donarà com a “interès” als titulars d’ONT durant aquests 22 anys.

Això també podria ser una gran oportunitat per a una forma d’ingressos passius a llarg termini. Per exemple, se sap que alguns dels primers patrocinadors del projecte NEO estan obtenint ingressos estables en forma de gas NEO de les seves extenses participacions a la fitxa NEO.

Com implicar-se?

Tenint en compte que no hi haurà prevenda, venda pública o venda privada, heu de tenir molt en compte les estafes que puguin sorgir. Aquesta és una recompensa de llançament per a aquells que estiguin registrats a la llista de subscripcions de correu electrònic. Per tant, haurà de fer-ho uniu-vos a la seva comunitat.

L’equip els mantindrà actualitzats amb els seus desenvolupaments i anunciarà els llançaments d’avió quan es publiqui la xarxa principal. També podeu unir-vos als seus nombrosos canals de xarxes socials per obtenir les últimes notícies i informació sobre el projecte.

Tots hem vist l’èxit massiu que ha tingut NEO i sembla que la xarxa d’ontologia té les mateixes receptes d’èxit. Fundat pel mateix equip que NEO i integrat en un enfocament col·laboratiu, aquest projecte és un dels quals cal vigilar.

Imatge destacada mitjançant ontologia & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me