Trusttoken i TrueUSD Review: tot el que heu de saber

TrustToken és una plataforma relativament nova que es va crear amb la visió de posar a disposició actius simbolitzats. Es tracta de criptomonedes que també es coneixen com a “stablecoins” perquè el seu preu tendeix a mantenir-se més estable, ja que es relaciona amb actius del món real.

La primera stablecoin del projecte i el símbol insígnia de la plataforma és el TrueUSD (TUSD), que és una stablecoin vinculada al dòlar nord-americà i que pretén mantenir una proporció 1: 1 amb el USD. L’equip TrustToken aposta per que TrueUSD sigui el primer de molts tokens basats en actius de la plataforma. Segons el TrueToken lloc web:

TrueUSD és una stablecoin ERC20 recolzada en USD que està totalment garantida, protegida legalment i verificada de manera transparent per certificacions de tercers

L’equip diu que el testimoni TrueUSD utilitzarà diversos comptes de dipòsit de garantia per reduir el risc de contrapart, a més de donar protecció legal als titulars contra el robatori.

Com funciona TrustToken

Els comptes de dipòsit de tercers són la clau per al bon funcionament dels actius tokenitzats amb TrustTokens. Actualment, tothom pot comprar TrueUSD un cop hagi complert els requisits de coneixement del client i contra el blanqueig de diners.

Això s’aconsegueix connectant dòlars nord-americans a un compte de dipòsit de garantia, després del qual s’aconsegueix una quantitat coincident de TrueUSD. Quan hi ha altres fitxes disponibles, el comprador pot triar quin token està comprant.

Com funciona TrustToken TUSD

Com funciona TrustToken. Font: Trustoken

Tot i que el TrueUSD està emparellat amb el dòlar nord-americà, l’equip de TrustToken espera tenir emparellaments amb altres monedes en el futur. Actualment, la compra mínima és de 10.000 dòlars, tot i que s’espera que aquest import mínim de la compra disminueixi en el futur.

Depòsit centralitzat & Cripta descentralitzada?

Atès que els comptes de dipòsit de garantia estan centralitzats per naturalesa, van en contra de la credibilitat de les criptomonedes descentralitzades. Això ho reconeix l’equip de TrustToken. També continuen assenyalant que el seu sistema tracta problemes i reptes del món real.


El 2018 no és possible obrir comptes i transferir fons mitjançant contractes intel·ligents i signatures de contractes intel·ligents. Fins que això sigui possible, l’equip de TrustToken construeix la seva plataforma per utilitzar el sistema més conegut i utilitzat del món per a la gestió de comptes bancaris: comptes de dipòsit.

Aquest tipus de compte ja és àmpliament utilitzat, entès i de confiança. Proporciona un enfocament híbrid per ara i, en el futur, l’equip planeja allunyar-se dels comptes de dipòsit. En les seves pròpies paraules:

Reconeixem que els comptes de dipòsit no són el final per a la gestió descriptiva de diners i actius tokenitzats, però la indústria de la confiança i de la confiança ja funciona bé per a la gestió i distribució d’actius..

És TUSD comparable amb altres Stablecoins?

Tether vs. T USD

Tether vs. T USD

L’equip de TrustToken considera que el TUSD és complementari a altres projectes existents de stablecoin com Tether (USDT), BaseCoin i MakerDAO. TrustToken és una mica diferent de BaseCoin i MakerDAO, ja que utilitzen algoritmes per mantenir l’estabilitat, mentre que TUSD manté l’estabilitat mantenint el recolzament dels actius. Això proporciona a TrustToken un públic objectiu substancialment diferent.

L’equip admet que les solucions basades en algoritmes són possibilitats emocionants, però assenyala que no s’han provat ni provat al món real. L’equip de TrustToken considera que alguns inversors trobaran més seguretat en un testimoni que està recolzat per la moneda fiduciària que es troba en un compte bancari auditat. En el futur, hi hauria d’haver casos d’ús tant per a les stablecoins basades en actius com per protocol.

En essència, la plataforma TrustToken s’està desenvolupant principalment per al públic inversor institucional.

Quant a la similitud amb Tether, l’equip de TrustToken simplement va dir que volien desenvolupar una moneda estable que poguessin “utilitzar i confiar” en ells mateixos. Aquesta afirmació és probable que es faci referència als problemes de confiança que molts tenen amb Tether, atès el controvertit passat del creador del testimoni i les preguntes sobre quant es manté realment la moneda fiduciària per fer una còpia de seguretat de Tether..

Tokenització d’actius de TrustToken

Tot i que TrueUSD és el primer actiu tokenitzat publicat a la plataforma, l’equip té previst permetre la tokenització de qualsevol actiu del món real. Al lloc web TrustToken ofereixen exemples com ara béns arrels, propietats de lloguer, temps compartit, accions i bons i petites empreses. Evidentment n’hi ha moltes altres.

Actius que podeu cedir

Quins actius podeu signar. Font: Lloc web Trusttoken

La tokenització també permetrà als usuaris oferir una propietat fraccionada d’objectes que després es podran negociar en borses globals.

Quins recursos es poden simbolitzar? Bé, la propietat immobiliària és un excel·lent exemple, però altres actius que es podrien beneficiar de la tokenització inclouen productes bàsics com ara or i petroli, drets d’autor i patents, col·leccionisme com art o monedes, capital privat en empreses i fins i tot equips esportius..

Això significa que aquells que posseeixen actius no líquids, com ara l’art i la propietat intel·lectual, podrien oferir una propietat fraccionada dels actius i recuperar part del valor d’aquests objectes. Els empresaris i els creadors podrien oferir una propietat fraccionada de noves empreses i creacions empresarials en un escenari global en un model de model de finançament col·lectiu. Els inversors tindrien accés a noves oportunitats i classes d’actius de tot el món.

Beneficis de la tokenització TrustToken

Avantatges de la tokenització a TrustToken

La possibilitat de simbolitzar qualsevol actiu faria que els actius del món real per valor de 256 bilions de dòlars estiguessin disponibles per ser controlats i transaccionats en una cadena de blocs, cosa que transformaria completament tant el paisatge criptogràfic com el d’inversió..

Tot i que encara és un camp nou en la indústria de les criptomonedes, hi ha altres projectes que també s’han centrat en actius simbolitzats o “fitxes de valors”. Un altre exemple ben conegut és el de la xarxa Polymath. Els agradaria fer alguna cosa similar amb la seva plataforma de fitxes de valors propietària.

L’equip TrustToken

L’equip que hi ha darrere de TrustToken aporta coneixements i experiències que s’espera que ajudin al projecte a tenir èxit i potencialment a superar les expectatives. L’equip té tres cofundadors:

Cofundadors de TrustToken

Cofundadors de TrustToken

  • Danny An – CEO de TrustToken i antic científic de dades de Kernel, on va treballar en el desenvolupament de models cerebrals humans.
  • Rafael Cosman – CTO de TrustToken i antic expert en aprenentatge automàtic de Google i Kernel, així com fundador de StreetCode Academy.
  • Stephen Kade – COO de TrustToken i ex gerent de projectes de comercialització de Kernel, a més d’assessor tècnic de Bankorus.

A més del trio de fundadors, l’equip de TrustToken està format per un complet complement de desenvolupadors i professionals del màrqueting, a més d’un sòlid grup d’assessors de projectes..

Què passa amb el mercat TUSD?

El TrueUSD es va crear com una connexió amb el dòlar nord-americà, el que significa que sempre hauria de cotitzar a 1 dòlar i que ho faria en un món perfecte. Tot i això no vivim en un món perfecte. A mitjan agost de 2018, un TUSD es cotitza a 1,01 dòlars a Coinmarketcap.com i, durant els darrers mesos, s’ha cotitzat tan sols a 0,98 dòlars cadascun. En general, el preu en dòlars roman al voltant dels 1 dòlar, però el preu de Bitcoin ha experimentat una variació més àmplia.

Rendiment del preu TUSD

Rendiment del preu TUSD des del llançament

Això no és d’estranyar, donat el vincle amb l’USD. El que va sorprendre van ser les dues pujades del valor de TUSD al maig del 2018 que van permetre que la moneda es negociava breument fins a gairebé 1,40 dòlars. Aquesta pujada es va explicar com a resultat de la compra de bot després que la moneda aparegui a la llista de Binance i es va corregir ràpidament ja que els comerciants humans van començar a vendre les seves monedes per obtenir un fort benefici..

Possibles reptes

TrustToken intenta simbolitzar els actius del món real d’una manera realista tenint en compte l’estat actual dels diners i la banca. Ofereix als inversors institucionals una manera d’entrar a l’ecosistema de les criptomonedes sense exposar-los a riscos innecessaris i desconeguts.

L’únic punt que sembla frenar el projecte en aquest punt és la seva actual similitud amb Tether. Aquest projecte té un cas d’ús molt similar, però també ha lluitat amb problemes de confiança a causa de la manca de transparència i les indiscrecions passades dels patrocinadors. Els desenvolupadors de TrustTokens han abordat aquesta similitud breument i han subratllat la qüestió de la confiança. És possible que TrueToken i el TUSD puguin proporcionar una alternativa més fiable per substituir Tether.

En última instància, aquesta batalla es decidirà per la taxa d’adopció del TrueUSD. Tether, òbviament, té un gran avanç en aquest moment, però és molt aviat en la revolució criptogràfica i Tether també s’enfronta a alguns rígids vents frontals. TrueUSD també s’enfronta als vents frontals a causa de la seva semblança amb Tether, però possiblement pot superar aquells amb un enfocament làser en inversors institucionals. Això pot conduir eventualment a eines especialitzades que Tether no posseirà.

Conclusió

Tokenitzar els actius del món real és una cosa que es veu que té un gran potencial, ja que desbloquejarà valor i crearà un entorn sense confiança, lliure de la necessitat de costosos intermediaris de tercers. Ja ho hem vist funcionant en la tokenització d’actius digitals, com ara criptocol·leccionables, i DigixDAO també ha tokenitzat amb èxit l’or.

El següent pas lògic en la tokenització és que altres actius del món real es tokenitzin mitjançant contractes intel·ligents. Això podria permetre a les persones posseir parts de propietats de lloguer o drets d’autor o altres actius productors d’ingressos que permetin als titulars cobrar una part dels ingressos en relació amb la seva propietat simbòlica, tot gestionat de forma segura i sense costos mitjançant contractes intel·ligents..

Això fins i tot podria permetre a artistes, altres creadors o fins i tot figures esportives vendre potencialment parts de tots els guanys futurs, creant valor ara a partir del potencial de beneficis futurs de la persona.

Imatge destacada a través de Trusttoken.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map