Tron anuncia la cartera a l’aplicació de xarxes socials: les necessitats de TRX Boost?

Tron, l’inici de criptomonedes que té com a objectiu oferir als creadors de contingut una manera de publicar el seu contingut sense fer servir tercers va anunciar la seva col·laboració amb l’aplicació xinesa de xarxes socials Peiwo.

Segons la pàgina oficial del mitjà Tron labs, la col·laboració permetrà als usuaris de Peiwo enviar-se consells a l’aplicació basats en els tokens Tron TRX.

Què és Peiwo?

Peiwo (pronunciat pay-woh) és un tipus d’aplicació de xarxes socials dirigida a usuaris de xinès que està disponible a iOS i Android. L’aplicació està dissenyada per a membres de la “generació posterior als 90” i se centra en les interaccions basades en la veu en lloc de fer-ho mitjançant text o imatges, que segons l’aplicació es poden falsificar fàcilment.

Opció IQ Trade Tron

Tot i que alguns llocs en anglès fan referència a Peiwo com a comunitat per compartir contingut d’àudio, aquesta etiqueta és una mica inexacta, ja que és molt més una aplicació temàtica de xat o cites. El nom de l’aplicació en xinès (陪 我) significa “acompanyar-me” o “passar temps amb mi” segons el context.

El nom en si mateix implica la seva intenció basada en la combinació, romàntica o no. Segons els creadors de LinkedIn pàgina, l’aplicació en anglès es diu “Callme”.

Peiwo és creat i operat per la mateixa persona, Justin (Yu Chen) Sun, que va crear Tron. Per tant, la col·laboració entre aquestes dues aplicacions és més que la consolidació de l’imperi del programari Sun.

Esquerra: Una pantalla de cartera que mostra els elements del menú “my TRX” i “TRX balance”. Dret: L’aplicació Peiwo amb un botó ‘TRON’ i diversos articles digitals a la venda amb preus de token TRX

Bones notícies per a Tron?

Tron va experimentar una bomba massiva de preus, seguida d’un descens de preus. És possible que el projecte estigui buscant maneres més destacades d’augmentar els preus dels tokens. No obstant això, segons els estàndards xinesos de xarxes socials, Peiwo és en realitat un peix increïblement petit.

L’aplicació de xarxes socials més gran, WeChat, té centenars de milions d’usuaris i, bàsicament, tots els usuaris de la Xina que tenen un telèfon intel·ligent tenen WeChat i l’utilitzen diverses vegades al dia. 10 milions d’usuaris a Peiwo poden semblar molts. Però la veritat és que en realitat representa menys de l’1% del seu competidor, WeChat.

També cal tenir en compte que, d’acord amb la legislació xinesa, tots els missatges, enregistraments de veu i transaccions de qualsevol tipus han de ser totalment accessibles en forma completa pel govern xinès..

Per tant, qualsevol usuari de la xarxa Tron pot trobar les seves transaccions supervisades pel govern xinès. Això és si les seves monedes formen part de la xarxa Peiwo en qualsevol moment.


Per exemple, si les unitats TRX que heu comprat en una bossa eren una de la cartera Peiwo, és possible que les vostres monedes siguin objecte de seguiment i anàlisi. Tot i que no hi ha evidències específiques de que TRX es controli específicament d’aquesta manera, estaria completament dins de la llei que el govern xinès ho fes.

Finalment, com que l’aplicació Peiwo només està disponible en xinès, el seu abast quedarà molt limitat en comparació amb WeChat. Aquesta aplicació està disponible en diversos idiomes i té ampliat a altres mercats fora de la Xina continental.

Finalment, les criptomonedes per a l’ús de propines entre persones són en gran mesura innecessàries a la Xina. Això es deu al fet que diverses aplicacions de pagament, inclosa la pròpia WeChat i un altre competidor anomenat Alipay, ja ofereixen intercanvis instantanis gratuïts de comissions de transacció de la moneda nacional, el Yuan.

Si afegiu una capa de dificultat addicional a través de la necessitat d’intercanviar criptomoneda, podríeu significar que molts usuaris de Peiwo no estaran interessats a utilitzar els tokens Tron. Per descomptat, també és possible el contrari. Però, ateses les condicions actuals del mercat i el domini absolut de WeChat, és altament improbable.

Furthur, jugadors importants com Apple fracassat fins i tot fer un cop al mercat xinès de pagaments mòbils amb Apple Pay, tot i que la Xina és el mercat de consumidors més gran d’Apple.

Pensaments finals

L’afegit de qualsevol tipus de cartera de criptomoneda a una aplicació amb milions d’usuaris sembla interessant com a concepte. Tot i això, és millor esperar a veure com hi respon el públic abans de dictar judici. Això podria resultar una benedicció o bé podria ser ignorat en gran part pel públic.

Dependrà en gran mesura de la capacitat de Tron i Peiwo per superar la seva competència consolidada. Tot el que podem fer és esperar i veure.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me