Top 15 de Crypto YouTubers: a qui seguir avui

Una manera excel·lent de començar a aprendre tot sobre criptomonedes és mitjançant alguns dels fantàstics continguts de vídeo que produeixen els de la comunitat de criptomonedes. Els vídeos poden ser extremadament divertits, atractius i francament entretinguts quan es fan bé.

YouTube és el lloc obvi on cal buscar contingut de vídeo, tant si voleu aprendre com simplement entretenir-vos. L’únic problema amb YouTube és el seu caràcter centralitzat, que va provocar que el lloc web suprimís vídeos relacionats amb les criptografies en el passat i prohibís directament diversos YouTubers de criptografia el 2019..

Per tant, donem una ullada més detallada a això …

La purga de Nadal de YouTube

Les prohibicions incloïen Chris Dunn, el youtuber de llarga data, que publica sobre la inversió en mercats tradicionals, a més del seu contingut en criptomoneda. Va dir que es va despertar el dia abans de Nadal del 2019 per trobar tots els seus vídeos, que feia deu anys que havien estat treballats, per haver estat “contingut perjudicial o perillós” i per la “venda de productes regulats”.

Twitter de Chris Dunn

Tweet on Chris Dunn anuncia l’informe de YouTube

Més tard, YouTube va restaurar els vídeos i va enviar un tuit a Chris Dunn que la retirada va ser un error durant el procés de revisió de YouTube. Tot i això, Dunn ha deixat de publicar vídeos de criptomonedes a YouTube i ha anat passant a la plataforma descentralitzada LBRY.

Més recentment, hi ha hagut informes de que YouTube continua eliminant vídeos dels YouTubers criptogràfics. El 9 de març, Ivan a Tech va tuitejar que YouTube havia suprimit un dels seus vídeos. Un dia després, el 10 de març, The Moon, un analista tècnic, va dir que YouTube també havia esborrat un dels seus vídeos.

És una tendència òbviament preocupant a YouTube, però encara s’hi produeixen i es carreguen un gran contingut de criptografia, de manera que val la pena seguir i subscriure’s als vostres YouTubers de criptografia preferits..

Per tant, amb això fora del camí, fem una ullada a la llista dels 15 millors Crypto YouTubers que hi ha.

Els 15 millors canals de criptografia de YouTube

Quan vaig compilar aquesta llista, vaig buscar diversos factors. El més important és la qualitat del contingut. Hi ha molts canals que tenen un alt nombre de subscriptors, però que normalment contenen contingut mitjà o poc estàndard.

Després també vaig examinar el seu atractiu comunitari més ampli, la manca de xíling excessiu i la comprensió més àmplia del mercat de criptografia. Aquí no hi ha cap comanda particular, així que no dubteu a consultar-los i gaudir-ne!

Oficina de monedes

YouTube de Coin Bureau és el nostre propi canal i en realitat és un dels més nous, amb el primer vídeo penjat al gener del 2019. En els següents 14 mesos, el canal ha crescut ràpidament i, a mitjan març del 2020, hi havia 17.000 subscriptors al canal.

L’enorme atractiu del canal Coin Bureau és l’excel·lent contingut que s’està produint i l’enviament atractiu de Guy, el nostre criptògraf. Aquests vídeos, òbviament, estan molt ben investigats i Guy s’està dedicant a l’enviament del contingut. A més, la producció en si és de molt alta qualitat, superant la pobra producció de gairebé totes les altres a l’espai criptogràfic.

Oficina de monedes de Guy

Guy, el nostre noi resident Crypto!

El canal Coin Bureau aborda tot tipus de temes, des de l’intercanvi de criptografia i les revisions de projectes, fins a l’actualitat actual. La millor part és la qualitat informativa dels vídeos. Qualsevol persona que vulgui afegir sistemàticament els seus coneixements criptogràfics faria bé subscriure’s a aquest canal i mirar-lo regularment. Publicem 3 vegades a la setmana i cada vídeo dura uns 20 minuts. És una hora sòlida d’educació en criptografia cada setmana.

Si creieu que desitgeu més aquest aprenentatge criptogràfic, Guy també publica un butlletí setmanal per correu electrònic i un Canal de Telegram. Aquest últim és un canal privilegiat que ofereix als membres una perspectiva més àmplia sobre el pensament de Guy sobre els mercats i sobre com tria les seves monedes per revisar-les..

Benjamin Cowen

Benjamin Cowen també és un dels YouTubers de criptografia més nous de l’escena que va empènyer el seu primer vídeo al juny del 2019. Benjamin té una formació acadèmica i ho utilitza per desglossar algunes tendències clau del mercat en un vídeo un cop al dia.

Benjamin s’endinsa en les dades i analitza les tendències logarítmiques, les relacions i les bandes de regressió. Sobretot ho fa per Bitcoin, tot i que també fa una ullada a altres preus de criptomonedes. He vist vídeos a Ethereum, Cardano, Nano, etc..

És important entendre que Benjamin no analitza la tecnologia fonamental darrere d’una criptomoneda, sinó més les seves dades de preus. Tanmateix, a diferència de molts dels altres “experts” en anàlisi tècnica, Benjamin no fa servir publicitat ni nombres purs.

Benjamin Cownen YouTube

Benjamin Cowen YouTube

Intenta il·luminar tendències i relacions interessants que poden haver estat ignorades d’alguns dels altres cripto-tubercles de l’espai. Tot i el complicat que poden ser aquestes disciplines, intenta explicar-ho d’una manera simplificada que la majoria dels seus subscriptors puguin entendre i, si comproveu els comentaris, podreu veure per què.

Benjamin sembla gravar els vídeos des de casa, de manera que no té un pressupost elevat com alguns dels altres canals de la llista. Tot i això, la qualitat de l’anàlisi no pot ser fallada. Té poc més de 14.000 subscriptors i un grup de Telegram. Per tant, comprova

Ivan a Tech

Vam esmentar Ivan a Tech més amunt com un dels YouTubers criptogràfics atacats per YouTube a partir de març de 2020. El canal està dirigit pel desenvolupador de programari suec Ivan Liljeqvist i està actiu a YouTube des del juliol de 2013. En aquest temps, el canal ha acumulat més de 18 milions de visualitzacions i 217.000 subscriptors. Això fa que aquest sigui un dels canals de criptografia més grans de YouTube.

A més del contingut que es publica a YouTube, Ivan també és ponent i educador internacional sobre blockchain.

El canal té un enfocament fort a Bitcoin, però també es cobreixen els altcoins, així com els esdeveniments macro ocasionals que poden afectar tot el mercat. El canal publica una actualització diària cada dia de la setmana a les 7:00 GMT, però Ivan pot publicar una vegada al dia o tres vegades al dia. I els vídeos poden durar de 10 a 90 minuts o més, amb una mitjana de 45-55 minuts.

Ivan coneix molt els mercats i la tecnologia que hi ha darrere de la revolució de les criptomonedes. També és articulat, enèrgic i divertit de veure. És un bon canal i les actualitzacions diàries són molt agradables.

Tone Vays

El Tone Vays El canal es va iniciar a l’agost del 2016 i va obtenir gairebé 12,8 milions de reproduccions de vídeo. El canal també té 90,2 mil subscriptors.

Tone és un altre entusiasta de les criptomonedes que va començar a Wall Street. En el seu cas, va ser com a analista de riscos a Bear Stearns durant gairebé una dècada, seguit d’un període com a vicepresident de JPMorgan Chase després de la crisi financera del 2008..

ToneVays YouTube

Tone Vays YouTuber

Com es pot imaginar pels seus antecedents, Tone és un expert en anàlisi de riscos. També és molt coneixedor de les tendències econòmiques i del comerç en general. Tot i que el canal es va iniciar el 2016, Tone ha participat des de 2013 en la criptomoneda, difonent coneixement sobre la tecnologia blockchain i la seva rellevància i importància per al món modern. Tone ha aparegut en diversos documentals com ara Diners màgics & Bitcoin: més enllà de la bombolla.

El canal en si és molt educatiu, interessant i entretingut alhora. Els vídeos es publiquen diàriament en la majoria dels casos i poden durar força, en alguns casos gairebé dues hores. Tot i que val la pena, podeu aprendre molt de Tone

La lluna

El Canal lunar es va iniciar el desembre de 2017 i, des de llavors, ha acumulat prop de 13 milions de visualitzacions i 89,6 mil subscriptors. També és un altre crypto de YouTuber esmentat anteriorment que ha vist esborrats els seus vídeos per YouTube el març de 2020.

El canal es centra principalment en Bitcoin, però hi ha vídeos produïts sobre altres criptomonedes, i fins i tot sobre els mercats tradicionals de tant en tant. Cobreix les notícies criptogràfiques generals, les notícies de Bitcoin i algunes anàlisis tècniques bàsiques adequades per als comerciants principiants.

Aquí no hi ha cap programa de producció, però sembla que The Moon penja un vídeo nou almenys un cop al dia durant els dies laborables. Es tracta de vídeos bastant curts de 10 a 15 minuts de durada, i tampoc busquen una qualitat de producció impressionant, amb alguns vídeos gravats per The Moon mentre està assegut al llit.

A part, la informació presentada és de primer nivell, i això fa que el canal valgui la pena veure-ho.

Crypto Love

T’encantarà Crypto Love. Allotjat per Randall, antic programador de satèl·lits de la NASA i veterinari d’emergència, li agrada el Bitcoin i les criptomonedes que són infeccioses i difon aquesta infecció al seu canal YouTune..

Crypto Love YouTube

Crypto Love a YouTube

El canal va començar a l’agost del 2017, però els vídeos que es mostren a la llista de reproducció només es remunten al setembre del 2019 i hi ha menys de 400.000 visualitzacions de canals. Si mireu aquell vídeo de setembre de 2019, Randall fa referència a un vídeo anterior, així que només puc pensar que YouTube ha ajudat els seus vídeos anteriors. Tingueu en compte també que el canal té 95,2 mil subscriptors, cosa que no és coherent amb el total de visualitzacions.

Aquest hauria de ser un canal fàcil per a la majoria de tothom. Randall és intel·ligent i entretingut i ofereix informació sòlida en breus vídeos de menys de 10 minuts. També només publica 3-4 vegades a la setmana, de manera que no us deixareu aclaparar, però obtindreu una bona educació en criptografia juntament amb una rialla o dues..

The Crypto Analyst

The Crypto Analyst va començar el seu canal de criptografia de YouTube el gener de 2018, just quan començava el cripto-hivern. Des de llavors ha augmentat el canal fins a 6,88.000 subscriptors, amb 365.000 reproduccions de vídeo. Tot i que no és el canal més gran, el Crypto Analyst ofereix una forta experiència educativa, ja que explica els fonaments de la tecnologia blockchain i les criptomonedes mitjançant l’anàlisi de l’acció de preus i la cobertura de notícies ocasionals..

Tot i que, principalment, el canal tracta d’ensenyar a la gent a operar i invertir en criptomonedes i guanyar més diners. Ho fa publicant la seva anàlisi tècnica de Bitcoin. No espereu, però, publicacions freqüents. Un cop a la setmana, aproximadament, penja un vídeo nou, tret que es produeixi un gran moviment o un punt d’activació tècnic.

Aquests vídeos solen durar entre 10 i 15 minuts, de manera que es poden veure de manera ràpida, tot i que hi ha hagut alguns vídeos de 60-90 minuts de durada a la llista de reproducció. Si no coneixeu l’anàlisi tècnica de les criptomonedes, pot ser útil afegir Crypto Analyst a la vostra llista de reproducció.

Cryptobud

El Cryptobud channel és un dels canals de YouTube de criptografia més duradors, que va començar l’abril de 2015. El canal ha vist més d’1,5 milions de visualitzacions al llarg dels anys i ha crescut fins a tenir 74,6 mil subscriptors, cosa que és bastant bona per a un canal de criptografia.

Trobareu des de la cobertura de Bitcoin i altres novetats sobre criptomonedes, fins a l’anàlisi tècnica i fonamental de diferents monedes altes, fins a peces més generals que analitzen el paper de les criptomonedes als mercats financers més amplis..

CryptoBud YouTube

CryptoBud a YouTube

Sembla que no hi ha cap programa de producció aquí. Algunes setmanes tenen 3 o 4 vídeos penjats i d’altres només en tenen un. La durada del vídeo també es troba a tot arreu, tot i que solen estar entre els 10 i els 20 minuts.

Si mireu el canal i us sembla que us agrada el material i el lliurament de Cryptobud, també podeu unir-vos a ell a Patreon, on publica molt més contingut al seu grup d’aprenentatge sobre criptomonedes.

Cova Crypto de Krown

Cova Crypto de Krown està acollit per un antic professional de Wall Street amb més d’una dècada de mercat creant opcions directament a la planta de NYSE i CBOE. La seva vida adulta la va passar aprenent sobre els mercats financers, l’anàlisi tècnica i l’art del comerç. I ara ho ha aplicat tot a les criptomonedes i comparteix el coneixement amb els espectadors de YouTube.

La cova Crypto de Krown es va crear a l’agost del 2016, convertint-la en un dels canals més antics. En els prop de quatre anys de la seva existència, ha crescut fins als 41,5 mil subscriptors i més de 3,6 milions de visualitzacions de vídeo. De fet, són estadístiques impressionants per a un canal de YouTube criptogràfic.

Una cosa a saber és que el canal es centra exclusivament en Bitcoin. No hi ha cobertura altcoin, ni xíling ICO, ni tan sols cobertura de cap mercat tradicional. Aquest canal no és res més que Bitcoin.

El canal penja un vídeo nou cada dia i, de vegades, dues vegades al dia, i els vídeos solen durar entre 30 i 60 minuts. Alguns estan clarament dirigits a principiants, mentre que altres aprofundeixen en configuracions tècniques més avançades. Tot i que és molt educatiu i val la pena visualitzar-lo.

Crypto Crow

El Crypto Crow canal va ser iniciat el novembre de 2017 per Jason Appleton, un antic promotor de lluites de MMA i vicepresident de vendes d’una empresa hipotecària nacional. Jason va aprofitar els seus coneixements i contactes per fer créixer ràpidament els seus seguidors a YouTube i, a març de 2020, el seu canal compta amb 80,5 mil subscriptors i més de 5,6 milions de visualitzacions de vídeo..

És un empresari i un inversor en criptografia i el canal està destinat a educar sobre l’espai de les criptomonedes d’una manera molt contundent i avançada. A alguns els agradarà aquest enfocament directe, ja que normalment us fa pensar.

Crypto Crow YouTube

Crypto Crow

Jason no és un comerciant a curt termini, però defensa la compra i la retenció perquè l’espai és molt nou. Considera el blockchain i la criptomoneda com una tecnologia que canvia el món i anima a tothom a entrar-hi ara, quan l’espai encara està a la seva infància..

Tot i que el canal se centra en les criptomonedes, això no impedeix que Jason comenti ocasionalment altres mercats o novetats econòmiques. Amb un vídeo nou penjat cada dia de la setmana i vídeos que duren de 15 minuts a una hora, hi ha molt contingut aquí per digerir.

Crypto Cred

El Crypto Cred canal es va iniciar a l’octubre de 2017 amb un enfocament principalment en l’anàlisi tècnica de Bitcoin i un to educatiu. Tenint en compte que el canal només penja un vídeo al mes, és bastant impressionant veure 41,2 k subscriptors. Crec que això també parla de la qualitat dels vídeos i dels coneixements d’anàlisi tècnica que es transmeten.

Els primers vídeos són bastant curts, però els vídeos posteriors van començar a publicar-se entre 30 i 45 minuts i, durant el darrer any, alguns vídeos han superat una hora. Tanmateix, és un contingut realment fantàstic i, ja que ensenya anàlisis tècniques, és possible que pugueu retrocedir a tota la llista de reproducció i obtenir una base molt bona en l’anàlisi tècnica…

Crypto Chemist

El Crypto Chemist va obrir el seu laboratori de YouTube (canal) el febrer de 2018, convertint-lo en un relativament nouvingut a l’ecosistema de Youtuber. Fins i tot amb el començament tardà ha pogut reunir 54,6 mil subscriptors i gairebé mig milió de visualitzacions als seus vídeos. Així que ha començat bé.

Crypto Chemist Channel

Crypto Chemist

Va ser capaç de fer-ho centrant-se en alguns projectes i intercanvis més foscos i aportant excel·lents comentaris i anàlisis.

També ho va fer sense publicar un munt de contingut. Els vídeos nous es carreguen un o dos cops per setmana i la majoria tenen una durada de 15 minuts o menys. Així, podríeu seguir aquest canal sense un compromís horari enorme. El que és més important, ja que sovint cobreix projectes foscos, probablement obtindreu noves idees d’inversió.

Crypto Traders Pro

Crypto Traders Pro és una mica diferent, ja que en realitat és una comunitat de més de 75.000 comerciants repartits pels canals de xarxes socials i físicament a tot el món. El canal de YouTube està allotjat per Matthew i Kurt, tots dos inversors experimentats i entusiastes de la criptomoneda a llarg termini.

El canal va començar el setembre del 2017 i no ha demostrat el creixement d’altres canals, ja que només tenia 4,63 k de subscriptors i una mica més de 200 k de visualitzacions de vídeo. Els visitants del canal trobaran no només vídeos educatius destinats a principiants, sinó també comentaris més avançats sobre una àmplia varietat de monedes i temes fonamentals de la indústria blockchain..

El canal mai ha estat especialment prolífic, amb una mitjana de només una càrrega a la setmana durant gran part de la seva història. Recentment, alguns mesos només hi ha hagut una càrrega de vídeo al mes. Probablement es deu al fet que Matthew i Kurt estan ocupats en viatjar pel món per augmentar el coneixement i l’adopció de criptomonedes, organitzar reunions i conferències i ser ambaixadors de la comunitat blockchain..

També obtindreu una combinació de durada del vídeo, amb alguns de tan sols 5 minuts i d’altres de més de 2 hores. Tot depèn del que calgui per tractar completament el tema que ens ocupa.

KIFS Crypto (Keep It F *** en senzill)

Anteriorment conegut com The Crypto Vaper, l’entusiasta de la cadena de blocs Lee ho ha executat Canal de YouTube des del juliol del 2015. En aquest temps, el canal ha crescut fins als 16,8 mil subscriptors i, segons les paraules de Lee, des de “una afició a temps parcial fins a una feina plena”.

KIFS Crypto Channel

KIFS Crypto

Tot i que no estic segur de com és el canal de YouTube a temps complet, ja que només penja dos vídeos a la setmana, i poques vegades duren més de 15 minuts.

Per tot això, els vídeos són bons per introduir noves persones a la criptomoneda i per introduir alguns monedes alternatius que, d’altra manera, molta gent podria no mirar.

Patrick Corsino

Patrick Corsino és un empresari en sèrie i inversor de criptomonedes de 21 anys que comparteix les seves opinions sobre la tecnologia blockchain i els mercats de criptomonedes al seu canal de YouTube. A més, també participa en directe i el seu canal de YouTube, que va començar l’abril del 2017, té 26,9 mil subscriptors. Malauradament, aquest és un altre canal afectat per les prohibicions de YouTube, i els seus arxius de vídeo només es remunten dos mesos enrere.

Hola, els vídeos se centren en els darrers desenvolupaments en l’espai de criptomoneda i blockchain, buscant educar i entretenir al mateix temps.

Com que Patrick passa la major part del temps construint els seus altres negocis i motivant altres persones, només publica una o dues vegades per setmana al canal de YouTube. Cada vídeo té una durada de 10 a 15 minuts. És un bon professor, molt motivador i optimista, però també utilitza el canal per impulsar els seus negocis externs, cosa que pot suposar un desajust per a alguns..

Conclusió

Aquí el teniu, 15 dels millors YouTubers de criptografia que conec. Per descomptat, aquesta llista no és completament exclusiva. És possible que hi hagi altres canals que no estiguin aquí igualment impressionants.

Recordeu que el nombre de subscriptors no és realment indicatiu de la qualitat del contingut. També hi ha nombrosos canals de criptografia que tenen una gran base de subscriptors que van capturar durant la cursa del 2017. Tot i això, han desaccelerat gairebé completament la seva producció, no ideal

També és important cansar-se lleugerament d’aquests YouTubers que es dediquen a una gran quantitat de criptomonedes, serveis d’intercanvi o préstec en particular. Sens dubte, tindran un motiu posterior que no us té com a principal preocupació.

Per tant, gaudiu del vostre contingut de criptografia però amb una mica de precaució &# 128521;

Imatge destacada a través de Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me