Terrexa Review: Guia completa per a principiants

En aquesta revisió veurem un nou servei d’intercanvi de criptomonedes que acaba de sortir al mercat.

Terrexa s’esforça per ser una manera senzilla i ràpida per als comerciants d’obtenir la criptomoneda. Desenvolupat per veterans de la indústria de divises, Terrexa intenta assumir altres portals i carteres d’intercanvi de criptografia establerts.

Tot i això, podeu confiar en un servei tan nou?

En aquesta completa revisió de Terrexa, aprofundirem en l’intercanvi i us oferirem tot el que necessiteu saber. Entre altres coses, farem un cop d’ull a la seguretat, la tecnologia, l’equip, les regulacions i les tarifes.

Anem-hi.

Informació general de Terrexa

Terrexa es va llançar a l’abril del 2018 i està controlada per un holding anomenat Prime Marshall Cy Ltd. La companyia té seu a Xipre i té una adreça a Arch Makariou 3, 34 Hadjiyannis Court Limassol..

Terrexa és en realitat una marca que va ser llançada pels sistemes comercials Leverate. Per a aquells que no ho sàpiguen, Leverate és un conegut proveïdor de tecnologia per a una gamma de corredories de divises a tot el món..

Aprofita desenvolupar sistemes comercials que els corredors utilitzen com a producte de marca blanca. Com a tal, sembla que Terrexa és el trampolí per al llançament de la nova plataforma d’intercanvi de criptomonedes de Leverate.

En una entrevista recent amb Finance Magnates, Amir Haimpour, cap de producte sènior de Terrexa, va afirmar el següent:

“A Terrexa somiadors, i el nostre nou servei d’intercanvi i la cartera digital són l’obertura inicial. Ja hem començat a planificar els nostres propers passos en aquest fascinant ecosistema ”

Per tant, és clar que Terrexa té ambicions bastant grans respecte a la seva estratègia en els mercats de criptomonedes.

Terrexa no està regulada per si mateixa i no sembla que hi hagi una regulació definida a Xipre quant al funcionament dels serveis de canvi de moneda digital. No hi ha llicències de “Money Service” similars als tipus que tenen als EUA.

Aquest és potser un dels motius pels quals Terrexa no està oberta als clients dels Estats Units. No volen incomplir la normativa que regula les empreses de serveis monetaris.

Terrexa és segur?

Una de les preguntes més importants per a un comerciant a l’hora de tractar intercanvis i serveis de criptomonedes és la seguretat que tenen. Ens recordem constantment els riscos que es produeixen quan es tracta de pirates informàtics i infraccions que comporten grans pèrdues.

Un dels avantatges de Terrexa és que funcionen exclusivament com a porta d’intercanvi de criptografia. No emmagatzemen els vostres fons als seus sistemes i, per tant, sempre teniu el control de les vostres claus privades a les carteres locals.

Per tant, és molt menys probable que siguin un objectiu per als pirates informàtics, ja que no tenen una gran quantitat de monedes als seus servidors.

Xifratge SSL Terexa

Certificat SSL Terrexa

Tenint en compte que encara els heu de proporcionar les dades de la targeta de crèdit i penjar informació confidencial, és fantàstic veure que Terrexa té xifratge SSL complet al seu domini. Totes aquestes comunicacions estan xifrades mitjançant l’estàndard de 256 bits.

Quan inicieu sessió a Terrexa.com, veureu que el navegador tindrà un cadenat al costat del seu domini. Això indica que esteu al servidor Terrexa correcte i que podeu enviar-los la informació necessària amb seguretat.

Sembla que Terrexa no ofereix res d’autenticació de dos factors que és probable que trobeu en altres borses i carteres. Tot i que, sense fons emmagatzemats a la borsa, això podria ser menys preocupant.

Cobertura d’actius

Terrexa segueix sent un canvi relativament nou i, com a tal, actualment no disposen d’una gamma tan gran d’actius de criptomoneda. De moment, les úniques monedes que podeu comprar-les són Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH).

Cobertura d’actius a Terrexa

Cobertura d’actius a Terrexa

Això pot canviar aviat ja que Terrexa ha indicat que els agradaria enumerar els tipus de Bitcoin Cash (BCH) de Ripple (XRP) i Litecoin (LTC).

Mentrestant, sempre podríeu utilitzar Terrexa com el que s’anomena “Fiat Gateway”. En altres paraules, podeu utilitzar-lo per canviar el vostre dòlar o EUR per criptografia i viceversa. Aquesta criptografia es pot enviar a altres borses, com ara Binance, que tenen més cobertura de moneda però no tenen opció de pagament de Fiat.

Tarifes Terrexa

Una cosa que ens va agradar molt de Terrexa va ser la seva estructura de quotes molt senzilla. Apliquen un nivell de comissions a la compra / venda de criptomonedes que només difereix segons el vostre mètode de pagament.

Si comprareu monedes amb la vostra targeta de crèdit, pagareu una quota del 5%. Si utilitzeu un pagament per cable, serà del 3%. Això està raonablement en línia amb altres borses, com ara Bitstamp Exchange, que cobren un 5% per les transaccions amb targeta de crèdit.

No hi ha comissions de negociació separades, ja que la taxa que cobrarà Terrexa per la compra inclou els diferencials, així com les comissions que esmentem més amunt. Vam comprovar la taxa que Terrexa va fer amb les cotitzacions de Coin Market Cap i són relativament constants.

Atenció al client

Una cosa que els comerciants de criptomonedes han hagut de tractar en gran mesura recentment és la manca de servei al client a les borses més grans. Durant la cursa del 2017, els usuaris van haver d’esperar dies per obtenir respostes als seus bitllets.

Tenint en compte que Terrexa encara és un nou intercanvi, no hi ha tanta informació en línia dels usuaris sobre l’atenció al client. Tanmateix, una cosa que ens va agradar molt de Terrexa és el fet que tenen un número de telèfon al qual podeu trucar.

Terrexa Banner Out

És el +35725030027 i sembla que estan oberts a usuaris que trucin quan tinguin un problema. Tanmateix, la vostra consulta potser es gestiona millor en línia mitjançant el formulari de venda d’entrades. També podeu contactar amb el seu equip d’assistència per correu electrònic a [email protected]

Com a alternativa, si la vostra pregunta és més rutinària, podeu fer-ne una ullada Secció de preguntes freqüents. Té la informació més bàsica a l’hora d’administrar el vostre compte, així com de verificacions, etc..

Pagaments i retirades

Terrexa funciona més com una passarel·la amb una interfície. Els enviaràs fons i enviaran la criptomoneda a la teva adreça de cartera desitjada. Això els fa bastant semblants a Coinmama.

També els podeu enviar Bitcoin i, a continuació, processaran un pagament per cable per pagar el Bitcoin. De moment, només es pot vendre Bitcoin.

Si utilitzeu la vostra targeta de crèdit, el pagament hauria de ser instantani. Tanmateix, si realitzeu un pagament mitjançant transferència bancària, haurien de trigar com a mínim 2-3 dies laborables. Això dependrà de diversos factors, inclosos els llocs on es connecten els fons i el banc des del qual envieu.

Actualment, Terrexa només accepta cables de moneda fiduciària en forma de dòlars i euros. Si teniu fons en una altra moneda, podeu convertir-los abans d’enviar-los o fer un pagament amb targeta de crèdit.

Pel que fa als límits de pagament, si utilitzeu una targeta de crèdit, podreu comprar entre 50 i 5.000 euros de criptografia. Quan utilitzeu l’opció de cablejat, esteu comprant entre 20 i 2.500 € per transacció.

Amb l’opció de cablejat, un cop efectuat el pagament, Terrexa requerirà la referència del cablejat per assegurar-se que capturarà els fons entrants. Terrexa iniciarà la transacció criptogràfica en el moment que pugui confirmar els fons. Les transaccions criptogràfiques solen confirmar-se en menys d’una hora.

Inscripció a Terrexa

Un cop hàgiu decidit que voleu provar Terrexa, haureu de crear un compte. Podeu fer-ho dirigint-vos a la pàgina de registre aquí.

Pas d’inscripció a Terrexa

Inscripció a Terrexa Exchange

Per a aquest pas, només necessiten la vostra adreça de correu electrònic i una contrasenya. Atès que Terrexa no té autenticació de 2 factors, és possible que vulgueu triar una contrasenya més forta. Us suggerim que utilitzeu un servei com ara una contrasenya segura generador.

Un cop hàgiu completat aquest pas, Terrexa us enviarà un correu electrònic de confirmació. Cal que seguiu l’enllaç del correu electrònic abans que se us permeti iniciar sessió al vostre compte.

Confirmació per correu electrònic Terrexa

Confirmeu el correu electrònic de Terrexa

Quan hàgiu completat aquest pas, el vostre compte estarà actiu, però probablement haureu de verificar la vostra identitat.

Terrexa KYC i Verificació

Es recomana que confirmeu la vostra identitat abans de començar a utilitzar els seus serveis.

Per què és això?

Terrexa està operat per una empresa gran i de bona reputació i, com a tal, ha d’estar al capdavant del seu KYC i Anti-blanqueig de diners. Per tant, requereixen que tots els seus usuaris completin el procediment de verificació d’identitat.

Per un màxim de 5.000 dòlars, heu de confirmar les vostres dades personals i penjar els vostres documents d’identitat. A continuació es mostra la informació que Terrexa necessita per al primer pas de verificació.

Informació de KYC sobre Terrexa

Informació requerida de KYC sobre Terrexa

Un cop hàgiu completat aquest pas, Terrexa us demanarà que pengeu el vostre DNI així com el comprovant de residència. La identificació ha de ser una forma d’identificació emesa pel govern. Això pot incloure un passaport o un permís de conduir.

Documents KYC sobre Terrexa

Documents requerits per Terrexa per a la verificació del compte

Pel que fa a la prova de residència, requeriran una factura de serveis públics. Perquè això sigui vàlid, s’ha de datar dins de darrers 6 mesos.

Un cop hàgiu penjat aquests documents, Terrexa completarà les verificacions. Tornaran a contactar amb vosaltres si necessiten més informació. Sembla que en aquesta etapa que les verificacions a Terrexa es fan manualment, però hauríeu d’esperar una resposta a la vostra verificació en un termini de 24 hores..

Si voleu comprar més de 5.000 dòlars de criptografia, hauríeu de verificar-vos fins al nivell 2. Això requereix que completeu algun tipus de “Qüestionari”. Tanmateix, si voleu comprar una quantitat il·limitada de criptocurrency, haureu de completar el que anomenen un “estat de treball”..

Per tant, per desgràcia per a aquells usuaris que prefereixin compres anònimes, els haureu d’enviar els vostres documents.

De fet, la majoria dels intercanvis actuals requereixen verificació abans de negociar Hem de cobrir una sèrie d’altres opcions per comprar Bitcoin de forma anònima en cas que aquest sigui el vostre objectiu.

Com comprar a Terrexa

Un cop verificat el vostre compte, podeu passar a comprar la vostra primera criptomoneda. Una cosa que ens agrada molt de Terrexa és el fàcil que és comprar ràpidament criptografia a la seva plataforma.

Feu clic al botó Compra / Venda de la capçalera i us portarà al formulari de comanda estàndard que hi ha a continuació. Podeu introduir la quantitat d’una moneda que vulgueu comprar o la quantitat que esteu disposat a gastar.

Formulari de comanda Terrexa per a criptomoneda

Formulari de comanda per comprar criptomoneda a Terexa

Un cop hàgiu decidit quant voleu comprar, podeu confirmar la compra. A continuació, Terrexa us preguntarà on voleu que s’enviïn les monedes (la vostra adreça personal de Bitcoin). El darrer pas és confirmar les dades de pagament.

Detalls del pagament per comprar Crypto a Terrexa

Proporcioneu a Terrexa les vostres dades de pagament per a la compra

En aquest cas, vam optar per pagar amb targeta, de manera que requereix les dades de la nostra targeta de crèdit. Si haguéssiu seleccionat l’opció de cablejat, hauria conclòs amb les dades del compte bancari de Terrexa.

Si, en canvi, teniu Bitcoin que voleu canviar per Fiat a Terrexa, decidireu enviar-los Bitcoin en lloc de la moneda Fiat. Ho seleccionareu al formulari de comanda.

En aquest cas, només us poden enviar els fons com a transferència bancària. Quan feu clic a “Intercanvia”, us dirigirà a la pàgina on se us demana que empleneu les dades bancàries de destinació. A continuació es mostra aquest formulari de comanda.

Instruccions de cablejat per a Terrexa

La vostra informació bancària requerida per Terrexa

Si estiguéssiu confós quant a les entrades, el “número de sucursal” és el codi BIC / SWIFT del banc i el número de compte és el número IBAN que el banc us produirà. Si hi ha problemes específics amb el formulari, podeu contactar amb l’assistència de Terrexa.

Aplicacions mòbils Terrexa

Si no teniu la vostra cartera de criptomoneda per emmagatzemar les vostres monedes, sempre podeu fer servir la cartera mòbil Terrexa. Està disponible tant en dispositius Android com Apple.

Es tracta de carteres completes, cosa que significa que s’emmagatzemen les vostres claus localment al telèfon. Tanmateix, també podeu connectar-vos al vostre compte de Terrexa des del telèfon i comprar monedes mentre esteu en moviment.

Aplicació mòbil Terrexa

Aplicació mòbil Terrexa al Apple App Store.

Tenint en compte que encara és una aplicació i un servei d’intercanvi bastant nous, encara no hi ha cap comentari sobre l’aplicació per a iOS. Tot i això, sembla que hi ha algunes ressenyes més a Google Play Store. La cartera només admet Bitcoin, de manera que, si voleu comprar Ether, haureu de trobar una altra cartera.

Clients institucionals

Si sou una empresa que depèn d’ingressos en Bitcoin o criptomoneda, podeu sol·licitar un compte institucional de Terrexa. Això us pot proporcionar més opcions per a l’intercanvi de monedes sense haver de deixar cap moneda.

Si voleu sol·licitar un compte a Terrexa, podeu fer-ho aquí. Us contactaran i discutiran les vostres necessitats empresarials.

Pel que fa al negoci KYC, és probable que sol·liciti documents com el certificat d’incorporació, així com la identificació personal del director. Es tracta de documents estàndard necessaris en altres borses.

Conclusió

Tot i que Terrexa és un servei d’intercanvi de criptomonedes nou, sembla que saben quines són les seves competències bàsiques. Han desenvolupat una manera ràpida i eficaç perquè els usuaris puguin aconseguir la criptomoneda.

Tot i que és possible que actualment no tinguin reputació, ens agrada el fet que estiguin recolzats per un proveïdor de tecnologia Forex establert i de bona reputació. També creiem que és relativament segur, ja que teniu el control total de les vostres claus privades a tot arreu.

Això no vol dir que no hi hagi marge de millora.

Si volen competir legítimament contra alguns dels intercanvis més establerts, han d’incloure més monedes als seus serveis. També haurien de pensar a introduir més procediments de seguretat com l’autenticació de 2 factors.

Terrexa també hauria d’oferir més opcions de venda de criptomonedes. Actualment només permeten als usuaris convertir el seu Bitcoin en moneda Fiat. Això exclou aquells usuaris que tinguin els seus fons d’ETH

Dit això, Terrexa encara és nou i s’ha d’assegurar que tinguin un producte base completament provat abans de començar a expandir-lo..

En resum, una manera fàcil i eficaç d’entrar ràpidament als mercats de criptomonedes a través d’una porta d’entrada fiat.

Imatge destacada a través de Terrexa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me