TenX Review: la targeta de dèbit amb còpia de seguretat CryptoCurrency

TenX (PAY) és una targeta de dèbit finançada per criptomonedes que ha tingut una bona part d’alts i baixos des de la seva superproducció ICO el 2017.

La visió darrere de TenX era permetre als usuaris gastar la seva criptografia tan fàcilment com gastaven els seus fons fiduciaris. A través de les targetes amb criptografia, els usuaris podien lliscar les seves monedes per obtenir béns i serveis. Tot i això, des del llançament hi ha hagut retards en el llançament de la targeta.

Per tant, TenX pot complir realment les seves promeses??

En aquesta revisió de TenX analitzaré en profunditat el projecte, així com el seu equip, tecnologia i full de ruta. També analitzaré el potencial d’adopció a llarg termini dels tokens PAY i si mai es podrien recuperar.

Què és TenX?

TenX no és un projecte nou. Es va llançar el 2015 i va prometre als usuaris una cartera digital i una targeta de dèbit física que permetrien als usuaris gastar criptomoneda en béns i serveis en qualsevol lloc. El projecte ha tingut un recorregut accidentat recentment, amb la versió inicial de la targeta física aturada a principis del 2018 i els enviaments de targetes més recents també es van endarrerir.

El testimoni PAY lligat a TenX és un testimoni de seguretat ERC-20 que actua com a accions de l’empresa TenX.

Després de perdre les dates d’enviament inicials, l’equip de TenX va agafar a Twitter el 17 de gener amb un vídeo de màrqueting molts anomenats intel·ligents i alguns anomenats desagradables, que assegurava als usuaris que les targetes s’enviaven a Singapur i, més endavant, l’any s’enviarien als països APAC i a Europa..

Per tant, les cartes han sortit a Singapur, però és massa tard per a TenX? Perquè amb prou feines és l’únic projecte que busca subministrar als usuaris targetes de dèbit que els permetin aprofitar fàcilment els fons de criptomoneda.

Tant Crypto.com (anteriorment Mònaco) com Token són una competència seriosa amb TenX, ambdós treballen per impulsar les regulacions que permetin alliberar una targeta de pagament de criptomoneda per als consumidors..

És possible que aquells patrocinadors i primers adoptants que se sentin tan estafats hagin marxat definitivament i que TenX no pugui recollir les peces. O potser podran avançar ara que han tornat al bon camí amb les entregues de targetes.


COMIT i TenX

TenX té previst subministrar un intercanvi de criptomonedes sense comissions mitjançant l’ús de la transacció instantània multi-actiu fora de cadena sense criptografia. (COMIT). Tot i que aquesta xarxa és independent de TenX, el mateix equip està desenvolupant-la.

COMIT utilitzarà un protocol d’encaminament especialitzat per permetre una interoperabilitat perfecta entre cadenes de blocs, que donarà lloc a intercanvis gairebé gratuïts entre ells. Tanmateix, COMIT no pot funcionar amb totes les cadenes de blocs i només és compatible amb aquells que tenen doble protecció de despeses i que admeten funcions de hash, timelocks i multisig.

Encaminament de xarxa COMIT

Encaminament de xarxa COMIT. Imatge via Llibre blanc de la xarxa COMIT

La xarxa COMIT funcionarà a través de proveïdors de liquiditat que fan que el procés de verificació d’intercanvi sigui ràpid, senzill i econòmic. L’equip de TenX l’ha descrit com un competidor basat en blockchain per a la xarxa SWIFT.

A més de donar suport a intercanvis bàsics i transaccions de compra, l’equip de TenX té previst llançar un conjunt d’eines per a desenvolupadors que donaran suport a la creació i l’ús d’altres productes financers amb TenX, com ara préstecs i ETF. Finalment, TenX preveu que la seva xarxa doni cobertura a totes les facetes del finançament del consumidor i del processament de pagaments.

Tot i que s’ha completat la demostració d’un intercanvi entre PAY i BTC mitjançant COMIT, el COMIT mainnet encara no s’ha publicat i l’equip admet que continua sent molt experimental en aquest moment.

També hi ha preguntes sobre si COMIT confiarà en la cadena de blocs Ethereum o en una cadena de blocs nativa un cop es llanci mainnet. L’execució i el manteniment d’una plataforma d’aquest abast és alhora costós i difícil, i no hi ha certesa que l’equip COMIT pugui aconseguir-ho.

Tarifes de la targeta TenX

Tot i que no hi ha cap comissió per utilitzar la targeta TenX, sí que hi ha comissions per adquirir-la. Així és com TenX planeja finançar el seu projecte.

La forma en què està dissenyada l’estructura actualment els usuaris pagarien 1,50 dòlars per utilitzar la targeta TenX digitalment o 15 dòlars per obtenir una targeta física. No hi ha cap quota anual per utilitzar la targeta, sempre que invertiu un mínim de 1.000 dòlars a l’any. Si no compleix aquest llindar mínim, la targeta TenX té una quota anual de 10 dòlars.

Al llibre blanc original, també hi havia un programa de recompenses vinculat a la targeta TenX i al testimoni PAY. Bàsicament, guanyaves recompenses mantenint fitxes PAY i utilitzant la targeta TenX.

Comparació de taxes TenX

Comparació de les taxes TenX en original Llibre blanc TenX

En aquells titulars de llibres blancs originals de PAY, els tokens rebrien el 0,5% de tot el volum total de transaccions mensuals de la xarxa. Aquests pagaments es realitzaran a Ethereum i creixeran juntament amb l’ús de la xarxa. En última instància, el llibre blanc preveia que la xarxa creixés prou com perquè els pagaments es fessin cada hora.

A més, el llibre blanc descrivia un esquema de recompensa per als usuaris de targetes on rebrien una recompensa del 0,1% en forma de fitxes PAY cada vegada que utilitzaven la seva targeta TenX.

Malauradament, aquests programes de recompenses no es van implementar mai i, a l’octubre del 2018, tots dos s’han eliminat, i l’equip va declarar que es replantejava el programa de recompenses..

En aquest moment no hi ha cap programa de recompenses i hi ha una sèrie d’adoptadors primerencs que estan força molestos amb el projecte perquè la seva compra inicial de fitxes PAY es va entendre que rebrien recompenses en línia amb el programa del qual es parlava al TenX original. paper blanc.

La plataforma TenX

Tot i que és possible que COMIT encara no estigui a punt, la plataforma inclou un fort conjunt d’eines i controls per als usuaris.

Els usuaris poden evitar l’ús no autoritzat de la targeta establint límits de despesa, retirades i compres, que poden ser límits diaris o límits generals. Tot això es fa mitjançant contractes intel·ligents de seguretat descentralitzada.

DSS TenX

Descripció general del contracte intel·ligent de seguretat descentralitzada. Imatge via Bitcoin Talk

Per descomptat, el major avantatge per als usuaris és que poden gastar criptomonedes en qualsevol minorista que accepti targetes Visa. Ja no cal limitar-se només als comerciants que accepten criptomoneda.

Tot això es fa mitjançant un intermediari financer que manté la criptomoneda dipositada en dipòsit i fa pagaments als comerciants en moneda fiduciària. A continuació, el prestador liquida el compte en funció del tipus de canvi vigent quan es va produir la transacció. El comerciant es paga immediatament, però pot trigar uns quants dies a liquidar les transaccions de canvi al fons.

Anteriorment, WaveCrest estava fent una còpia de seguretat de la targeta TenX, però no hi ha hagut cap anunci que faci una còpia de seguretat de les targetes que s’envien actualment a la regió APAC. També hi va haver indicis que TenX intentava obtenir una llicència bancària per convertir-se en el patrocinador financer. Si això és el que va passar, és una mica preocupant, ja que fa que TenX sigui més centralitzat.

Cartera TenX Crypto

TenX també ha desenvolupat la seva cartera mòbil que funcionarà conjuntament amb la seva targeta criptogràfica. Es pot utilitzar com qualsevol altra cartera mòbil criptogràfica i actualment admet Bitcoin (BTC), Ethereum i Litecoin.

Aquesta aplicació s’aparellarà amb la targeta perquè els usuaris puguin gastar el seu xifratge en compres a la botiga, compres en línia o fins i tot per retirar efectiu d’un caixer automàtic. També podeu controlar la targeta des de l’aplicació en cas que es perdi desactivant el xip.

Consell de seguretat?: En el moment que heu descarregat l’aplicació, assegureu-vos d’habilitar l’autenticació de dos factors

L’aplicació TenX es va llançar poc després de l’ICO al novembre del 2017 i ha anat evolucionant des de llavors. Actualment està disponible tant en iOS com en Android. Si fem una ullada a les respectives botigues d’aplicacions, podem veure les ressenyes força polaritzades.

Classificacions d'aplicacions TenX

Aplicacions ratificades al botiga iTunes i Google Play

Tanmateix, si es volia aprofundir en les ressenyes, la majoria dels comentaris semblen ser frustracions pel retard d’enviament de les targetes. Tot i que són raonables, no estan realment relacionats amb la funcionalitat de l’aplicació ni de la cartera.

Però el que és encoratjador és que els desenvolupadors de TenX estan seguint aquestes queixes i revisions. Això demostra que són receptius a les crítiques de la comunitat i els mantenen ben informats.

Hi ha hagut plans per afegir criptomonedes addicionals a l’aplicació, tot i que l’equip potser està preocupat pel llançament de les targetes recentment.

Equip TenX

L’equip de TenX té seu a Singapur i actualment està dirigit pel cofundador i CEO Toby Hoenisch. Abans de fundar TenX Toby va ser cofundador i CEO d’una empresa de desenvolupament de programari anomenada One One Agency, que va participar en la creació de sistemes de pagament integrats per a clients privats..

Fundadors de TenX

Equip fundador de TenX

Un segon cofundador és Michael Sperk, que exerceix de cap d’enginyeria a TenX. Va obtenir la seva experiència tècnica i tècnica treballant com a responsable tècnic a Visualyze, on va ajudar a desenvolupar una eina basada en navegadors que realitzava anàlisis visuals en missatges de xarxes socials i era capaç de processar centenars de milers de missatges en temps real..

El tercer cofundador és Paul Kittiwongsunthorn, que va treballar al costat de Toby a One One Agency i és el director de desenvolupament de TenX..

Hi va haver un quart membre fundador de l’equip, però, ja no figura com a fundador al lloc web de TenX a causa d’una certa controvèrsia sobre les seves activitats passades, específicament la seva connexió amb un esquema de ponzi des del 2011 fins al 2015. Aquest quart membre és Julian Hosp i va cessar com a president de TenX el 8 de gener de 2019.

El testimoni PAY

TenX utilitza el testimoni PAY com a testimoni de seguretat per a la seva xarxa i l’ICO celebrada el 24 de juny de 2017 va ser enorme, com a mínim. El projecte va recaptar 80 milions de dòlars en un sol dia, venent fitxes PAY per 0,8701 dòlars cadascun. El preu va començar a augmentar a l’agost de 2017 i va arribar a un màxim històric de 6,21 dòlars el 12 d’agost de 2017.

Això és únic entre les criptomonedes, ja que la majoria van assolir els màxims històrics el gener del 2018 després de l’enorme període previst al desembre del 2017 a Bitcoin. El preu es va retirar d’aquesta pujada, però va tornar a augmentar a més de 5 dòlars el gener del 2018 abans d’enfonsar-se al costat de la resta del mercat de criptocurrències durant tot el 2018.

Rendiment del preu de PAY

Rendiment del preu de PAY. Imatge via CoinCodex

No hi ha mineria de PAY, ja que es va minar tot el subministrament. El subministrament total és de 205.218.256 PAY i el subministrament actual és de 114.347.861 PAY. El projecte preveu llançar uns 55 milions de tokens PAY en els propers 4 anys com a part d’un fons de desenvolupament de la comunitat i el negoci, mentre que els tokens restants es dividiran entre l’empresa TenX i els fundadors.

El testimoni PAY està disponible en diverses borses, però l’intercanvi que falta és Binance. Els principals intercanvis per volum de PAY són Dcoin i Bithumb. També hi ha una bona quantitat de volum a OKEx. Altres opcions serien Bittrex, Upbit, Huobi Global i Gate.io entre un grapat d’altres.

Sembla que hi ha una liquiditat raonable per a la divisió del testimoni en tots aquests intercanvis. Per descomptat, la major part del volum es realitza en dos intercanvis asiàtics, cosa que significa que PAY és força susceptible al flux de notícies fora de la regió (especialment Corea del Sud). Per tant, PAY sol ser més volàtil que els tokens comparables.

Si heu comprat fitxes PAY, la millor pràctica és emmagatzemar-les fora de l’intercanvi en una cartera. Com que PAY és un testimoni ERC-20, es pot guardar en qualsevol cartera compatible amb ERC-20, com ara MyCrypto o MyEtherWallet.

Conclusió

TenX va començar amb enormes ambicions i, si hagués estat capaç de seguir el camí, ara podria ser el líder clar en facilitar la despesa de les criptomonedes..

No obstant això, els contratemps experimentats per l’equip han situat TenX en una posició en què està en peu de joc o potser fins i tot jugant a posar-se al dia amb projectes similars. L’any que ve hauria de saber si és capaç d’assegurar el domini o no.

L’èxit dependrà de la rapidesa amb què puguin ampliar la petjada de les seves targetes, l’addició de noves criptomonedes a l’ecosistema i l’addició d’un sistema de recompenses, que és el que va atreure molts inversors inicials..

També és fonamental que COMIT llanci una xarxa principal per reduir els costos i les taxes.

Fins i tot amb totes aquestes coses al seu lloc, no està clar si la comunitat de criptomonedes excusarà els errors comesos per TenX i els acceptarà de nou com a projecte viable. Mirar la lluita que viu PAY per recuperar el futur èxit del projecte continua sent qüestionable.

Imatge destacada a través de Fotolia

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map