Tendències emergents: cinc monedes a veure el 2018

A l’hora d’escollir en quines criptomonedes invertir aquest any, és important tenir en compte quines seran les principals tendències i cap a on anirà la indústria d’aquí.

Hem esbossat algunes de les tendències que considerem que tenen un impacte important i diversos projectes que exemplifiquen una implementació ideal d’aquests conceptes. Per tant, llegiu els nostres suggeriments sobre quines cinc criptomonedes cal vigilar durant el 2018.

Per a aquesta llista, evitarem aquells que es troben entre els deu límit màxims de mercat i ens centrarem en aquells que tenen molt marge de creixement.

Privadesa en un món Blockchain

A mesura que l’IRS i altres agències governamentals de tot el món desenvolupen tecnologies d’anàlisi de blockchain, cada vegada és més important per a un inversor centrar-se en la privadesa com a tema clau..

El fiscal no només és una preocupació, sinó que els lladres també poden utilitzar tècniques similars per identificar grans jaciments de criptomoneda a què es destinen. I per la mateixa raó per la qual mantenim les portes a les parades del bany, la privadesa és només un dret humà bàsic i, a mesura que hi hagi més persones que inverteixin en blockchain, cercaran opcions de privadesa.

PIVX

Revisió de monedes de privadesa PIVX

Font de la imatge: pivxmasternode.org

PIVX és una cadena de blocs una mica nova que es basa en una tecnologia X11 ben establerta i molt provada. També és la primera, i actualment, l’única criptomoneda que admet simultàniament privadesa absoluta i extracció de proves d’interès.

No només és privat, sinó que també admet el protocol Zero Coin, que és un conjunt d’estàndards molt específics que descriuen com funcionaria una moneda de privadesa teòricament perfecta..

Tanmateix, PIVX no està exempt de defectes. Per exemple, si voleu fer proves de prova de participació, no podreu utilitzar funcions de privadesa, ja que les dues encara no són compatibles.

La funció de privadesa funciona creant una sub moneda anomenada ZPIV això es pot pensar com fitxes de casino. Quan envieu el ZPIV, arribarà al seu destí com a tokens PIVX normals. Podeu conservar tant les fitxes PIVX com les ZPIV a la mateixa cartera, però actualment les fitxes ZPIV no es poden apostar.

Aquesta moneda també ofereix nodes mestres. Tanmateix, als preus actuals, requereixen una forta inversió inicial superior als 100.000 dòlars per participar-hi. Molts informes indiquen que operar un node mestre no proporciona gaire més recompenses que només la participació.

A part d’aquests petits problemes, PIVX té una dedicació dedicada i una xarxa altament segura que hauria de satisfer les necessitats de qualsevol persona que busqui privadesa total, així com un valor de botiga raonablement bo..

On-Ramps a la carretera Crypto


Una qüestió important en els propers anys és l’anomenada “rampes on crypto currency”. Tal com va descriure Andreas Antonopoulos, una rampa on-ramp és un servei que permet a les persones habituals intercanviar alguna cosa com ara moneda fiduciària en moneda digital. A mesura que hi hagi més gent que vulgui entrar a l’espai, les rampes d’accés seran cada vegada més importants.

Per a aquesta categoria hem escollit dos interessants projectes de criptomoneda.

Celci

Xarxa de préstecs Celcius

Font de la imatge: celsius.network

Celsius té com a objectiu proporcionar tots els serveis financers a joves del mil·lenni i altres joves que sovint no els estan disponibles a causa de la seva manca d’història creditícia o simplement ignorats pel sistema bancari tradicional.

Celsius permetrà als usuaris prestar moneda fiduciària i prestar criptomoneda. La plataforma funciona de forma transparent. A diferència d’un banc, permet als seus usuaris beneficiar-se del sistema al màxim mitjançant préstecs de baix interès i estalvis de gran interès.

Segons el seu principal inversor Alex Mashinsky, l’objectiu declarat del projecte és incorporar els propers 100 milions de persones a Ethereum (en què es basa Celsius). Els tokens Celsius són necessaris per obtenir la pertinença a la plataforma i, per tant, podrien ser força populars.

Gemmes

Gems Descentralized Mechanical Turk

Font de la imatge: gems.org

A part d’utilitzar diners per comprar o prestar criptomoneda, i si algú al món ho guanyés mitjançant tasques senzilles a Internet? Aquest és l’objectiu darrere del Gemmes projecte, que pretén ser un competidor del programa Amazon Mechanical Turk.

Com funciona això, els sol·licitants que necessiten micro-tasques completes poden oferir feines a través de Gems. A continuació, a mesura que els usuaris realitzen tasques, es premien amb la criptomoneda Gems.

Això no només podria actuar com a font d’ingressos, sinó que també es podria demostrar que és una passarel·la d’entrada i rampa molt important, ja que permet als usuaris guanyar fitxes en lloc de comprar-les..

Creació de noves economies amb Blockchain

Les economies completament noves seran un aspecte apassionant de la criptomoneda en un futur proper. Els actius no comercialitzables anteriorment i el poder irrendible es poden vendre de sobte a la cadena de blocs i a escala mundial.

Golem

Golem Super Computer descentralitzat

Font de la imatge: golem.network

Un exemple particularment emocionant d’això és el projecte Golem. Golem és una plataforma on la gent pot vendre el seu poder informàtic no utilitzat a una xarxa de sol·licitants.

Per exemple, un estudi de Hollywood que necessita representar milions de fotogrames d’alta definició d’animació en 3D pot, en lloc d’invertir una fortuna en maquinari que quedarà ràpidament obsolet, llogar la potència informàtica a la xarxa Golem.

Aquesta potència també es podria utilitzar per a una variació il·limitada de projectes. Un altre exemple podria ser la investigació mèdica, la investigació científica i fins i tot la mineria de criptomonedes.

La plataforma Golem es llançarà a finals d’aquest any i la seva dedicada base de fans està treballant per fer funcionar els seus sistemes i començar a vendre o llogar la seva potència informàtica..

La demanda d’intercanvis flexibles creixerà

A mesura que creixi el nombre de criptomonedes, també creixerà la necessitat d’intercanviar-les. Llocs web com Shape Shift i Changelly s’han enlairat i guanyen una fortuna per als seus propietaris.

Això es deu al fet que els inversors volen formes segures i ràpides de canviar un tipus de criptomoneda en un altre sense el risc d’exposar-se a un intercanvi. Un intercanvi que podria ser objectiu de pirates informàtics com el que va passar amb el pirateig d’intercanvi Youbit a Corea del Sud.

Tot i que alguns dels serveis, com ara Shape Shift, funcionen de manera que augmenten constantment les comissions o canvien les comissions sense previ avís, comencen a aparèixer altres plataformes que no només són més senzilles en les seves regles d’intercanvi, sinó que ofereixen una manera d’invertir i guanyar a persones normals. el que és essencialment un dividend només per mantenir el seu testimoni.

Flyp.Me

Plataforma de negociació Flyp.me

Font de la imatge: flyp.me

Es diu l’intercanvi del qual voldríem parlar avui Flyp.Me. Des del seu llançament, el servei ha vist augmentar constantment el volum a mesura que es publica al seu lloc web i es pot observar a la cadena de blocs. El lloc web té una tarifa molt senzilla del dos per cent i permet intercanvis molt petits.

Actualment admet 15 criptomonedes, inclòs el PIVX esmentat anteriorment. Els titulars del seu testimoni FYP tindran dret a dividends trimestrals iguals al 50% de les comissions de canvi guanyades pel lloc. Els dividends d’intercanvi es paguen a Ether i es lliuren automàticament a la cartera que conté el testimoni.

Tot i que Flyp.Me pot ser que no sigui el més popular, el seu model de negoci és convincent, ja que els titulars del testimoni gairebé segur que preferiran utilitzar Flyp.Me per als seus propis intercanvis, ja que bàsicament pagaran una part de la quota.

Exempció de responsabilitat: són opinions dels escriptors i no s’han de considerar consells d’inversió.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map