Ted O’Neill sobre Narrativa: la nostra entrevista exclusiva amb el CEO i fundador

Narrativa, una empresa que vulgui crear una economia de contingut basada en blockchain està a punt de recaptar fons mitjançant una Oferta inicial de monedes. L’interessant és que construiran el seu testimoni a la part superior de la cadena de blocs NEO.

Ho han fet perquè pensen que NEO, l’Ethereum xinès, seria un millor ajust a llarg termini per a la plataforma. Per exemple, hi ha tarifes de transacció més baixes i un entorn de desenvolupament més flexible amb un protocol resistent a la informàtica quàntica.

Finalitzar la venda de les fitxes Narrative (NRV) significa que l’equip seguirà dos ICO reeixits recents que han fet el mateix. Es tractava de Red Pulse i Deepbrain China.

Ens va interessar molt per l’anunci de l’equip de Narrativa i vam decidir entrevistar el fundador, Ted O’Neill. Abans d’entrar en les preguntes, donem una ràpida visió general de la narrativa.

Què és la narrativa??

Narrative s’ha etiquetat com a “Economia del contingut”, on es generen recompenses per als creadors, moderadors i revisors de contingut de la xarxa. Utilitzen un sistema de puntuacions i classificacions de reputació per assegurar-se que el contingut dolent es distribueix eficaçment.

Els anunciants pagaran per accedir a la xarxa, el 85% de la totalitat dels ingressos es destinaran als que hi han contribuït. Tots els ingressos que es generen a la xarxa es registren i emmagatzemen eficaçment mitjançant la tecnologia blockchain, cosa que la fa immutable.

El testimoni natiu que s’utilitzarà a la xarxa narrativa és el testimoni NRV. Això farà servir l’estàndard de token NEP-5 de NEO en comparació amb l’actual estàndard ERC-20 que s’utilitza a la majoria d’ICO Ethereum.

La xarxa de narrativa també farà ús de participants interessants com ara narradors, creadors de contingut i un tribunal. Els narradors són aquelles persones que són usuaris de la xarxa. A continuació, teniu els creadors de contingut que generaran el contingut de la xarxa. Finalment, el tribunal actuarà com una mena de “tribunal suprem” en cas de disputes.

També permeten a aquelles persones que aporten més de 60 tokens NEO a la plataforma obtenir un estatus de “fundador”. Aquests fundadors rebran diversos avantatges de la venda de fitxes, inclosos l’accés exclusiu al material, així com un 10% de “punts d’activitat” de bonificació.

Els detalls específics de l’ICO

Hi haurà 100 milions de fitxes NRV que es distribuiran al bloc de gènesi que es crea mitjançant la venda de fitxes. D’aquestes fitxes, la distribució serà del 30% a l’empresa en forma de reserves, del 20% a l’equip i del 50% als participants de la venda multitudinària..

La venda de fitxes començarà el 13 de febrer i continuarà fins al 22 de març. A la programació ICO següent, podeu veure el desglossament de la venda de fitxes. La prevenda privada s’ha completat i s’ha esgotat.

Cronologia ICO narrativa

Cronologia ICO: imatge Font


Hi haurà una quantitat mínima que es requerirà perquè la venda multitudinària hagi passat. Seran 30.000 tokens NEO. Si es venen menys d’aquests, l’equip de Narrativa reemborsarà les fitxes. També hi ha un límit màxim de 166.667 fitxes NEO.

Per tal de garantir la rendició de comptes, els propietaris han establert un període de contractació de 3 anys per als membres de l’equip. Seran dos anys per als fons que es trobin a les reserves de l’empresa.

La nostra entrevista amb Narrative CEO

Ted O'Neil Narrativa

Ted O’Neill. Imatge mitjançant Narrative.network

L’equip de Narrativa va ser molt útil en el sentit que el fundador, Ted O’Neill, es va dedicar el temps a respondre a preguntes específiques que teníem sobre l’augment de capital i la pròpia companyia.

Oficina de monedes: Què us va motivar a emprendre un ICO??

Ted O’Neill: Ens encanta el model de venda simbòlica de finançament col·lectiu. Sabíem que podríem llançar un MVP (producte viable mínim) sense finançament, però per executar un projecte d’aquest abast es necessitaven despeses de capital significatives al llarg del temps..

Creiem que una venda simbòlica harmonitza perfectament els interessos dels col·laboradors / clients amb els nostres. No necessitàvem fons per llançar el nostre primer alpha, però els fons que recaptem ajudaran sens dubte a fomentar el desenvolupament i la comercialització del projecte més enllà d’aquesta etapa alfa.

CB: Per què creieu que l’economia del contingut està preparada per a la interrupció??

TO’N: El fet és que actualment no hi ha economia de contingut. És una mena de sistema feudal en què les corporacions gegants obtenen totes les recompenses generades pel contingut creat pels seus usuaris.

Encara pitjor, si bé prenen gairebé tots els ingressos generats a les seves xarxes de contingut, Big Social no dóna absolutament cap paraula als seus usuaris en la gestió del contingut. Prenen decisions des de molt alt, sense aportacions de membres.

És clar que és hora de posar els usuaris al capdavant, proporcionant-los autonomia, transparència i gairebé tots els ingressos generats per la xarxa. I estem segurs que el nostre model pot capgirar realment el guió.

CB: Com diferenciar la narrativa d’altres ICO compartits de contingut afins (per exemple, Tron)?

TO’N: La bellesa de la narrativa és l’abast de la seva economia. Tots els aspectes del contingut es consideren en el model narratiu. No es tracta només de creadors de contingut, sinó també de moderació i curació humana, comentaris i suggeriments d’usuari a usuari i, sobretot, la reputació de l’usuari..

Tot i que totes les accions a la xarxa poden tenir un valor econòmic, aquest valor està influït per la reputació obtinguda a la comunitat. La narrativa també té un enfocament realment democràtic, que permet als seus usuaris triar els seus propis moderadors i els seus líders … així com votar-los si cal.

A més, Narrative no és només per a persones que es senten còmodes amb la criptografia. Els membres poden rebre pagaments de recompensa en moneda fiduciària, si ho prefereixen. El mateix passa amb els anunciants … la majoria voldrà pagar en moneda fiduciària, de manera que és compatible.

CB: Per què vau decidir pujar a la xarxa NEO i no a ETH?

TO’N: Vam veure molts avantatges en el processament de transaccions més ràpid NEO, costos de transacció molt més baixos, un model de consens més estable, opcions de programació més flexibles i una comunitat molt acollidora.

CB: Amb les versions personalitzades a la Xina / Índia, quan teniu previst implementar-les??

TO’N: No s’estableix cap horari per a això. Actualment, ens centrem únicament en la nostra versió inicial, i fins i tot amb la nostra xarxa actual, tenim previst donar suport a molts altres idiomes al llarg del temps, inclosos l’espanyol, el francès i l’alemany. I cada idioma tindrà el seu propi contingut i nínxols.

CB: Ens agrada l’angle publicitari. Esteu en converses amb anunciants o teniu una estratègia per atraure anunciants un cop llançats??

TO’N: Encara no. Primer ens centrarem més en atraure creadors de contingut. La publicitat ni tan sols serà compatible amb la primera versió. Tanmateix, això s’afegirà als pocs mesos del llançament inicial.

Conclusió

La narrativa és sens dubte un concepte interessant que vol canviar completament la nostra manera de pensar sobre la recompensa dels generadors de contingut. Crear tot un sistema econòmic entorn de la generació de contingut immutable i descentralitzat és una bona manera d’assolir aquests objectius.

L’ús de la plataforma NEO també és un angle interessant que la diferencia d’una sèrie d’altres companyies blockchain. Tot i que la plataforma Ethereum evoluciona, la seva dependència del seu propi llenguatge de programació és un obstacle per als equips de desenvolupament que dominen altres llenguatges de programació..

També hi ha altres avantatges que es poden obtenir a part de tenir només un testimoni NRV. Les persones poden participar activament en l’ecosistema narratiu si tenen alguna cosa a oferir. Com a comunitat descentralitzada, guanyarà el seu poder dels que en formen part.

Per tant, en cas d’invertir?

No podem donar consells d’inversió a Coin Bureau. Tanmateix, podem dir que Narrative sí que té un model de negoci interessant que podria crear una mini economia de contingut. A més, donats els nivells relativament baixos de NEO en aquest moment, és bastant assequible participar en un ICO basat en NEO en aquest moment.

Esperem amb il·lusió controlar la progressió de Narrativa a través de la venda multitudinària i als salons.

Imatge destacada a través de Narrative.network

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me