Targetes Visa de criptomonedes: una ullada a les opcions actuals

Els projectes de blockchain solen incloure-se en categories particulars, com ara distribució computada, mercats de predicció o subministrament de contractes intel·ligents. Les empreses creadores de criptomonedes tenen la tendència a congregar-se en sectors particulars i lluitar contra la supremacia, una vegada que aquest sector implica el subministrament de targetes de dèbit de criptomoneda..

Sector pròsper

Recentment, diverses empreses emergents s’han aventurat a la zona i han intentat pressionar els proveïdors de targetes ja establerts. Aquest any, TenX, Mònaco, i Centra tots han llançat el barret a un anell que ja estava habitat per empreses com Bitpay, Xapo i Wirex. A més, els proveïdors de serveis bancaris blockchain com Change, Worldcore i Bankera també estan treballant per proporcionar als seus clients opcions de targeta de dèbit de criptomoneda..

Aquest és clarament un sector pròsper i els serveis bancaris representen una àrea que naturalment s’adapta a la interrupció de les empreses basades en blockchain. El potencial per obtenir guanys ràpids també ha de ser difícil de resistir, ja que el trio de TenX, Mònaco i Centra van tenir rendibles ICO a principis d’aquest any. TenX va recaptar més de 83 milions de dòlars durant el seu ICO de juny i el seu testimoni PAY ha augmentat de valor de 0,80 dòlars en el moment de l’ICO a uns 1,70 dòlars..

Mònaco va poder recaptar poc més de 25 milions de dòlars durant la seva ICO de juny i va vendre el seu testimoni MCO a inversors a un preu de 2,84 dòlars. Ara MCO cotitza al voltant dels 5,80 dòlars, cosa que ha donat lloc a un ROI potencial superior al 200% per als inversors. La venda multitudinària de Centra va guanyar poc menys de 50 milions de dòlars durant la venda multitudinària de setembre, tot i que el seu equip ha tingut un rendiment baix i això ha provocat que la fitxa Centra baixi de 0,70 dòlars t0 0,40 dòlars.

Malgrat la fortuna mixta de Centra, les targetes de dèbit de criptomonedes són una de les àrees amb més èxit relacionades amb les empreses blockchain. També es beneficien d’una bona quantitat de suport i bona voluntat de la comunitat, ja que els entusiastes de les criptomonedes identifiquen amb raó les targetes de dèbit criptogràfiques com un component clau per aconseguir l’adopció massiva..

Les targetes de dèbit criptogràfiques permeten la integració perfecta de criptomonedes amb el món establert del fiat i fan que la despesa en criptos sigui més eficient. També permeten que els menys tècnics s’involucrin amb les criptomonedes sense la necessitat d’entendre tots els antecedents de Bitcoin o Ethereum, per exemple..

Màximes i baixes

Com es pot esperar, el sector és propens a experimentar alts i baixos i els proveïdors de targetes de dèbit criptogràfic van rebre un gran impuls quan Va anunciar Visa Inc. que ha aprovat una targeta de prepagament recolzada per la criptomoneda Mònaco quan s’aventura en monedes digitals.

La targeta prepagada de Mònaco s’ha aprovat per a la seva expedició a residents de Singapur i Visa va reconèixer estar sorprès per l’alta demanda de targetes, ja que es reservaven més de 17.000 targetes basades únicament en el boca-orella..

Kris Marszalek, conseller delegat de Mònaco, va afegir: “Aquest és un pas important cap a la visió de Mònaco d’introduir la criptomoneda al mercat massiu”.

Targetes Visa de Mònaco

Imatge Font

Visa gaudeix d’una xarxa de pagaments d’uns 44 milions de comerciants i qualsevol targeta de dèbit sintonitzada a aquesta xarxa està més que un pas més per aconseguir l’adopció massiva. A més d’aprovar Mònaco, Visa també ha aprovat programes per a BitPay i Shift Card que permeten als consumidors convertir criptomonedes en moneda fiduciària i dipositar aquests fons en un compte bancari vinculat a una targeta de dèbit o prepagament Visa..

Aquesta bona notícia va seguir una anterior llançament decebedor per TenX que va revelar que l’emissor de la seva targeta de dèbit, Wave Crest Holdings, ha deixat d’emetre targetes fora d’Europa. TenX va tenir problemes amb els reguladors ja que es veia que tenien un banc sense llicència. Com a resultat, TenX no pot emetre targetes Visa a la majoria de territoris, però ho poden fer a Europa, ja que Wave Crest té la llicència bancària necessària.

A partir del 16 d’octubre The TenX Visa; que pot convertir Bitcoin, Ethereum i DASH en monedes fiduciàries, només funcionarà a Europa i a altres països, com Israel i Turquia. TenX no estarà disponible per als habitants de les Amèriques, Àsia, Àfrica, Austràlia i el Pacífic. Fins que TenX no trobi un emissor de targeta de reemplaçament, els residents a aquestes regions no podran utilitzar els seus serveis.

Aquesta notícia hauria de tenir com a resultat que els proveïdors de serveis de targeta de dèbit criptogràfica dediquin més temps i energia a investigar la legislació bancària i a implementar estratègies que s’adaptin millor als seus objectius particulars..

Mirant cap endavant

Tot i aquests contratemps inicials, el futur sembla brillant per a les targetes de dèbit criptogràfiques i és qüestió de temps que siguin més acceptades i, per tant, més visibles. La fusió de criptomonedes amb sistemes bancaris tradicionals a través de xarxes de pagament amb targeta de dèbit serà un pas crucial endavant en la carrera cap a l’adopció massiva.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me