Syscoin Review: el primer mercat totalment descentralitzat

A mesura que les criptomonedes s’acosten a l’acceptació general, la seva interacció amb les plataformes de comerç electrònic hauria de resultar vital. Hi ha hagut rumors que els gegants minoristes en línia Amazon i Ebay estudien la possibilitat de permetre els pagaments de Bitcoin als seus llocs.

Syscoin espera obviar-se per complet a tercers i té com a objectiu proporcionar un mercat descentralitzat que pugui donar lloc als llocs centralitzats com Amazon pels seus diners..

Què és Syscoin (SYS)?

Syscoin es comercialitza com una xarxa global, un llibre major distribuït, una base de dades descentralitzada i una cadena de blocs. A més de tot això, també és una criptomoneda amb la plataforma que inclou el seu testimoni SYS natiu.

El projecte està dirigit per Sebastian Schepis, creador de Syscoin i desenvolupador bàsic, i el projecte també compta amb el suport de Blockchain Foundry. The Foundry actua com una empresa de desenvolupament de tecnologia blockchain i crea solucions comercials basades en blockchain tant per a particulars com per a empreses. Tot i començar el 2016, l’equip de gestió de Blockchain Foundry va ser fonamental per desenvolupar el protocol Syscoin el 2014.

Imatge de portada de Syscoin

Membres de l’equip de Syscoin. Font: syscoin.org

El projecte Syscoin és una navalla suïssa i la plataforma completa conté una col·lecció de funcions que es poden utilitzar per proporcionar solucions a una àmplia gamma de serveis descentralitzats.

Un dels objectius principals de l’equip darrere del projecte és evitar els intermediaris i tornar a posar el control en mans de minoristes i consumidors, eliminant alhora les taxes substancials que cobren les principals plataformes de comerç electrònic..

Què fa que Syscoin sigui especial?

Syscoin va prendre vida com a bifurcació del protocol Bitcoin el 2014 i té un algorisme que permet la mineria de fusions amb Bitcoin. Això permet als miners minar simultàniament criptomonedes que es basen en el mateix algorisme, i Syscoin pot aprofitar el poder de la mineria combinada amb Bitcoin i altres monedes SHA-256. Això proporciona a Syscoin una xarxa altament segura i estable que actua com a base sòlida de la plataforma.

A més de proporcionar un mercat totalment descentralitzat, la plataforma Syscoin també incorpora una sèrie de funcions clau destinades a millorar tota l’experiència de comerç electrònic. Per exemple, els usuaris tenen accés a un inventari il·limitat, mentre que els minoristes poden revendre béns d’altres usuaris i permetre que els seus productes siguin venuts per una comissió..

Els preus al mercat es poden relacionar amb monedes fiduciàries com USD, EUR i GBP o amb el preu de BTC. Tot i que el mercat també incorpora una funció de dipòsit arbitral arbitrat que manté els tokens en dipòsit fins que es compleixin els termes de la venda i els fons es lliurin al venedor..

La plataforma també incorpora missatgeria xifrada, adreces de cartera vinculades a noms i certificats digitals que permeten als usuaris emetre i intercanviar actius digitals privats com ara claus de registre i codis de targetes regal.

Syscoin Blockmarket Desktop


Syscoin Blockmarket Desktop. Font: syscoin.org

A més de tot això, Syscoin ofereix transaccions financeres properes al cost zero i, per tal de desbloquejar aquestes baixes tarifes, els usuaris han de fer pagaments mitjançant la criptomoneda nativa SYS. La plataforma també permet fer pagaments en Bitcoin i Zcash (ZEC).

Com de viable és el projecte?

Syscoin és un projecte consolidat que existeix des del 2014 i encara té molt marge per créixer pel que fa al desenvolupament de la seva base d’usuaris i la generació d’ingressos significatius..

El projecte funciona directament en oposició als mercats empresarials centralitzats i permet als usuaris vendre qualsevol cosa directament a la cadena de blocs de Syscoin o construir un lloc empresarial que utilitzi la seva infraestructura per processar transaccions.

L’equip ha desenvolupat un producte totalment funcional i ha treballat per incorporar diverses funcions que fan de la plataforma una alternativa realment viable a llocs com Amazon i Ebay.

A més, Syscoin té la capacitat d’augmentar el seu valor a causa de l’especulació, a més de beneficiar-se de derivar valor intrínsec de la gamma de serveis descentralitzats que proporciona..

La cadena de blocs de Syscoin pot admetre 750 transaccions per segon (TPS), i està previst que augmenti fins a 300.000 TPS amb una versió masternode prevista. Actualment, el testimoni SYS és una de les criptomonedes de tarifa més baixes del mercat i només es queda per darrere de les criptomonedes lliures de tarifes de transacció com NANO i NEO.

Visions generals de Syscoin

Font: syscoin.org

De manera crucial, la plataforma també permet la gestió de certificats distribuïts i utilitza tècniques criptogràfiques que permeten als usuaris emetre, autoritzar i intercanviar diversos certificats digitals..

Aquests certificats es poden autenticar mitjançant l’ús d’un mecanisme de prova criptogràfica de treball de la plataforma i això obre la porta a la creació i l’intercanvi generalitzats d’actius digitals, com ara certificacions, documents de propietat, rebuts, tiquets d’esdeveniments, llicències de programari i garanties..

Syscoin també fa ús de contractes intel·ligents endurits que es reforcen i no es poden comprometre de la mateixa manera que els contractes intel·ligents d’Ethereum, cosa que fa de la plataforma una opció seriosa per a les organitzacions implicades en assegurances, medicaments i jocs.

Això també permet negociar una gran quantitat de béns i serveis al lloc que superen les capacitats actuals dels mercats més centralitzats..

Tot i incorporar totes aquestes funcions, el projecte encara té diversos obstacles per superar per atraure l’adopció generalitzada. Actualment, els principals mercats principals són molt coneguts i caldrà un període ampli i llarg de publicitat i màrqueting per atreure usuaris al lloc..

Syscoin també competeix amb plataformes com Shopify i WordPress (Woocommerce) que permeten als minoristes establir llocs de comerç electrònic amb relativa facilitat i també són molt coneguts.

A més d’haver de lluitar per l’atenció, Syscoin també s’enfronta a la competència “interna” d’altres operacions de blockchain. BitBay també funciona com un mercat descentralitzat que permet el comerç de béns i serveis sense necessitat d’intermediaris. Mentre era nouvingut Protocol d’origen també està disposat a establir-se al món dels mercats descentralitzats.

Val la pena invertir Syscoin?

Logotip de Syscoin

Font de la imatge: syscoin.org

Com a una de les monedes més consolidades del mercat, els inversors en criptografia haurien de sentir-se més còmodes sabent que el projecte té un bon nombre d’anys al darrere. No obstant això, fins al març de 2017, Syscoin tenia una capitalització de mercat de només 6 milions de dòlars i cada SYS es negociava a un preu de 0,01 dòlars..

Un augment de l’interès a l’estiu va suposar que el projecte augmentés significativament el seu valor abans que finalitzés l’any Bull Run va veure que SYS es negociava a un preu d’uns 0,91 dòlars i arribava a un límit de mercat de 487 milions de dòlars..

Com a resultat, és fàcil que els nous inversors puguin haver perdut el vaixell tot i que actualment el testimoni cotitza aproximadament a 0,70 dòlars i manté un límit de mercat a la regió de 375 milions de dòlars. No obstant això, una sèrie d’evolucions haurien de fer que el projecte continuï augmentant de valor durant l’any.

Està previst que Masternodes comenci a funcionar el primer trimestre del 2018 i això facilitarà fins a 300.000 TPS, a més, els micropagaments hauran de ser funcionals a mesura que la xarxa Lightening s’incorpori a la xarxa principal de Syscoin.

L’equip també ha exposat el seu plans per a l’any indicant:

Els nostres plans de desenvolupament del 2018 inclouen l’addició de bases de dades descentralitzades i l’emmagatzematge de fitxers, l’augment de la velocitat de transacció a les capacitats POS / Visa / MasterCard, l’afegiment de veritables capacitats de contractes intel·ligents completes de Turing per a lògica de negoci il·limitada, cadenes laterals, capes d’aplicacions i la nostra identitat

En resum, Syscoin està recolzat per un equip fort que generalment compleix les seves promeses. La plataforma conté una sèrie de funcions que resultaran valuoses per als minoristes i està ben posicionada per deixar la seva empremta a mesura que la tecnologia blockchain es fa més coneguda.

A més, com que Amazon, Ebay i PayPal continuen augmentant els seus honoraris i aplicant normes més estrictes, els proveïdors en línia aviat tindran poca opció que buscar alternatives més barates.

Syscoin és un protocol blockchain que permet a particulars i empreses negociar béns i serveis, dades i certificats digitals de manera segura i a baix cost. La plataforma es beneficiarà massivament de qualsevol augment significatiu de l’adopció i els nous inversors podrien servir millor per veure el projecte a mitjà i llarg termini, tot i que ha demostrat la seva capacitat d’augmentar sobtadament el valor..

Imatge destacada Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map