Spankchain Review: Com canviarà aquesta moneda l’entreteniment per a adults

Les criptomonedes, i més concretament el Bitcoin, ja fa temps que s’associen a algunes de les zones més marginals d’Internet.

Poc després de la seva aparició, Bitcoin es va popularitzar en part a causa de la seva capacitat per ajudar el públic a participar més activament en el joc, la compra de diversos medicaments i el pagament de productes i serveis sexuals..

Com a resultat, la indústria del sexe sembla ser un sector disposat a beneficiar-se de les noves tecnologies de blockchain. Spankchain està preparat per abordar alguns dels problemes clau de la indústria i ofereix una sèrie de solucions basades en blockchain per a la indústria de l’entreteniment per a adults en línia..

Seguiu llegint per completar una revisió completa de Spankchain.

Què és Spankchain?

Què és Spankchain

Imatge a través de bitcoinexchangeguide.com

Spankchain és una plataforma basada en cadenes de blocs per a la indústria de l’entreteniment per a adults. L’equip darrere del projecte té com a objectiu utilitzar la tecnologia blockchain per proporcionar una base descentralitzada que elimini els nombrosos intermediaris de la indústria i redistribueixi les finances i el poder de manera equitativa a tota la comunitat de creadors, intèrprets i fans..

El projecte va ser fundat per Ameen Soleimani i William de Vogelaere, i el duo pretén crear una infraestructura tecnològica i econòmica a la part superior de la xarxa Ethereum. En utilitzar contractes intel·ligents, la parella espera acabar amb la necessitat d’intermediaris de tercers i proporcionar un sistema de pagament just que també incorpori alts nivells de seguretat i privadesa.

L’ecosistema Spankchain està format per una sèrie d’elements clau, com ara el centre de pagament, que inclou la cartera de processament de micropagament Vynos que permet als usuaris processar pagaments entre iguals a una fracció del cost dels processadors de pagaments tradicionals. A més, es poden agrupar una sèrie de pagaments en una única transacció blockchain per ajudar a minimitzar l’import total de les comissions pagades.

La plataforma també incorpora una infraestructura de transmissió de vídeo en directe d’alta qualitat a la qual es pot accedir a través de diversos dispositius mòbils. El lloc de càmera interna connecta els artistes directament amb els espectadors i el reproductor de vídeo Spankchain interopera amb la cartera Vynos, que permet als artistes i espectadors pagar amb criptomonedes i interactuar en temps real.

Spankchain CamSite

Aplicació Spankchain Camsite. Font: llibre blanc de Spankchain

A primera vista, sembla que Spankchain utilitza tecnologia blockchain per proporcionar un servei que ja està disponible i, si és així, s’hauria d’esperar que el projecte tingui problemes. Tot i això, l’equip que està darrere del projecte subratlla que està abordant alguns dels temes clau actuals que afecten la indústria.

Quin problema resol?

La indústria nord-americana d’entreteniment per a adults genera enormes ingressos, mentre que les dades exactes són difícils d’obtenir, segons la revista Forbes estimat la indústria tindrà un valor aproximat de 3 milions de dòlars l’any l’any 2001.

Des de llavors, la investigació realitzada per Ulls del Pacte mostra que la indústria atrau uns 13 milions de dòlars anuals, mentre que NBC News afirmen que la indústria mundial val en algun lloc de la regió dels 97.000 milions de dòlars.

Tot i generar aquestes xifres impressionants, els models i els artistes sovint es deixen canviar, ja que la majoria dels fons els mengen intermediaris i intermediaris..

Actualment, la indústria està dominada per plataformes centralitzades com Chaterbate i Livejasmin, i, tot i que són molt populars, aquests llocs cobren models que utilitzen les seves plataformes entre el 50 i el 70% dels seus beneficis..

Actualment és difícil per als artistes intèrprets generar trànsit o guanyar usuaris sense registrar-se en aquest tipus de mercats centralitzats.

A més, la indústria pateix de tenir una mala reputació entre els processadors de pagaments més importants, com ara Visa, MasterCard i PayPal, ja que els pagaments realitzats a través d’aquests canals solen ser reemborsats. Com a resultat, les empreses relacionades amb el sexe sovint han d’utilitzar alternatives de baixa qualitat i / o incórrer en taxes elevades i pagaments de comissions.

Com de viable és el projecte?

Logotip de Vynos Wallet

Cartera Vynos. Imatge a través de bitcoinexchangeguide.com

Spankchain pretén abolir l’intermediari i tornar a posar el poder en mans de models i artistes. A través del seu lloc de càmera, els espectadors podran donar propines als models a través del seu navegador, amb un càrrec del 5%, que representa un descompte massiu en comparació amb les tarifes actuals.

La cartera Vynos també es pot integrar fàcilment amb gairebé qualsevol lloc per a adults i, ja que realitza pagaments basats en identitats d’Ethereum, elimina la necessitat de tenir comptes separats per a cada lloc per a adults i també fabrica adreces de correu electrònic, contrasenyes i targetes de crèdit. redundant.

En centrar-se en l’ús de criptomonedes com a mètode de pagament central, Spankchain també resol el problema de la retrocessió, ja que les monedes de la cadena de blocs generalment no permeten les tècniques de retrocessió emprades i maltractades pels actors dolents de l’espai..

A més, la plataforma Spankchain també facilita l’activitat de creació i distribució de contingut i permet allotjar altres llocs i xarxes d’enviament de contingut al seu protocol blockchain.

Tanmateix, aquesta no és la primera vegada que les criptomonedes intenten fusionar-se amb la indústria de l’entreteniment per a adults i la majoria d’intents anteriors s’han quedat curts i han estat estafes directes com Eros Vision (ERS) o s’han quedat languideses com Sexcoin (SXC).

El principal error comès per aquests projectes va ser intentar rivalitzar amb Bitcoin com a nou mecanisme de pagament per al sector adult o intentar proporcionar una alternativa als sistemes de token natius emprats pels principals llocs centralitzats sense centrar-se en la creació d’una plataforma d’allotjament de contingut..

Spankchain pot prosperar si s’adhereix a la seva missió de proporcionar una plataforma basada en blockchain completa i descentralitzada que ofereix serveis de creació de contingut en directe juntament amb una solució de pagament privada, segura i barata. Això donarà temps a l’equip per escalar i créixer a mesura que la indústria es desenvolupi i s’adapti a la integració de la tecnologia blockchain.

Visió general del testimoni SPANK

El testimoni SPANK ha resistit força bé des de la seva subhasta holandesa al novembre, que va recaptar més de 7 milions de dòlars. Després d’haver augmentat el seu valor durant la cursa de bous de Nadal, SPANK ha retrocedit a un preu d’uns 0,31 dòlars i, amb un subministrament actual de poc més de 300 milions de fitxes, la moneda actualment manté un límit de mercat d’aproximadament 94 milions de dòlars..

Actualment, el testimoni se situa dins dels 200 primers llocs de Coinmarketcap i genera un volum de negociació aproximat de 500 milions de dòlars cada 24 hores..

El testimoni SPANK també fa una crida a titulars i inversors a llarg termini, ja que també es pot utilitzar per apostar a SpankBank, cosa que condueix a l’emissió d’un altre testimoni anomenat “Botí”.

Generació de token de Spankchain

Spankchain Token Economics. Font: llibre blanc de Spankchain

El testimoni Booty es pot utilitzar per donar propina als artistes i és l’únic testimoni que es pot utilitzar per pagar les comissions de servei acumulades mitjançant l’ús del càmping Spankchain. Malgrat tot això, el testimoni SPANK no és massa conegut entre la comunitat de criptomonedes més gran i sovint queda relegat als marges de les discussions sobre criptografia.

El projecte encara està a la seva infància i té al voltant de 7.500 seguidors a Twitter i només 151 m’agrada a Facebook. Com a resultat, és clau que l’equip de Spankchain intensifiqui les seves activitats promocionals per generar més interès en el projecte.

El camí per endavant

Programa de recompenses a Spankchain

Programa de recompenses. Imatge a través de Medium.com

The Spankchain paper blanc esbossa un full de ruta bastant ampli, que inclou la incorporació d’una xarxa publicitària que genera ingressos, que es compon d’anuncis de display, de vídeo i natius amb els ingressos generats a través d’aquesta xarxa que es comparteixin amb models i artistes..

També hi ha un pla per desenvolupar “Porn Bounties”, que consisteix a utilitzar el crowdfunding per ajudar a crear contingut o escenes noves, amb la votació de la comunitat i el finançament del contingut que voldrien veure. El primer intèrpret o equip que compleixi la sol·licitud més popular rep els diners de recompensa.

També hi ha plans per integrar-se amb el districte 0x i Aragó, per tal de crear un mercat totalment descentralitzat que permeti també gestionar la governança per part de la comunitat Spankchain, que està previst que tingui lloc el primer trimestre del 2019 i, mentrestant, Spankchain l’equip es promocionarà en esdeveniments com els premis Adult Video News, que és un dels esdeveniments de premis més grans de la indústria per a adults.

El projecte Spankchain és prou exhaustiu com per poder alterar la indústria adulta una mica estancada, i el sexe i les criptomonedes van juntes sorprenentment. No obstant això, com passa amb qualsevol empresa de nova creació o blockchain, és de suma importància que l’equip compleixi les seves promeses i continuï innovant i mantenint-se al davant del mercat..

Si l’equip de Spankchain ho fa, el futur de SPANK es veu brillant.

Imatge destacada a través de Medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me