Revisió TrustSwap: fer que els contractes intel·ligents siguin dominants

L’espai de criptomonedes pot ser un lloc aterrador si no es té cura. N’hi ha estafadors a l’esquerra i a la dreta, i no només a Discord i Telegram. Molts projectes de criptomonedes s’han revelat com un esquema ponzi. Alguns fins i tot han acabat amb un estirada de catifes – l’equip aboca la seva quota de criptografia al mercat i corre amb l’efectiu.

TrustSwap és un projecte de criptomoneda que espera canviar-ho mitjançant contractes intel·ligents. Volen crear un nou estàndard per a les ofertes inicials de monedes que augmenti la confiança tant dels inversors com dels desenvolupadors que la seva criptografia escollida prosperarà. No només això, sinó que també volen convertir els contractes intel·ligents en els mercats de subscripció, serveis jurídics i molt més.

Una breu història de TrustSwap

TrustSwap va ser fundat per un empresari canadenc Jeff Kirdeikis. No se sap molt de Jeff fora de la seva activitat a l’espai de criptomonedes, que és bastant extens. Jeff no només és el fundador de Uptrennd, una plataforma de criptomonedes de xarxes socials descentralitzada, també és el fundador del Inversió en criptocurència Grup de Facebook que compta amb més de 160.000 membres.

Fundador de TrustSwap

TrustSwap i CEO de Uptrennd, Jeff Kirdeikis.

La història explica que el juny d’aquest any un inversor volia comprar una gran quantitat de Fitxes ascendents (1UP) amb un descompte de Jeff sense recepta (OTC). Jeff estava preocupat pel fet que aquest inversor vengués totes les seves fitxes i fallés el preu, de manera que va sol·licitar un període de tancament de les fitxes venudes.

Llicència TrustSwap

Quan l’inversor va recomanar utilitzar un advocat, i Jeff es va adonar que imposar aquest acord seria més fàcil i rendible d’aplicar mitjançant un contracte intel·ligent. Adonant-se del potencial d’ampliar-lo a altres casos d’ús, va fundar TrustSwap a finals de juny. TrustSwap es va constituir oficialment el 7 de juliol a Edmonton, Canadà com a 12170639 Canada Inc., amb Jeff com a conseller delegat.

Boxmining i Ivan On Tech

Michael Gu (Boxmining – esquerra) i Ivan Liljeqvist (Ivan a Tech – dreta). Imatge via YouTube.

Altres membres destacats de TrustSwap són els crypto YouTubers Michael Gu (Boxmining) i Ivan Liljeqvist (Ivan on Tech), que són assessors del projecte. Jeff assenyalat en una entrevista que va viure a Bali durant dos mesos amb Michael i que tots dos YouTubers promouen activament TrustSwap i ajuden a fomentar associacions amb altres projectes de criptografia.

Què és TrustSwap?

TrustSwap és un projecte de criptomoneda que busca crear contractes intel·ligents amb casos d’ús del món real. Aquests inclouen serveis de subscripció de criptomonedes, serveis de regals automatitzats, nòmina dels empleats i fins i tot execució (alliberament automàtic de fons als beneficiaris). La forma en què TrustSwap descriu el seu model de negoci és “els contractes intel·ligents com a servei”.

Missió TrustSwap

TrustSwap també busca crear un nou estàndard per a l’emissió de tokens de criptomoneda anomenats Ofertes de monedes de confiança (TCO). Això requeriria que els emissors de fitxes utilitzessin un contracte intel·ligent que bloquegi qualsevol fitxa assignada a l’equip del projecte durant un període especificat i fins i tot podria restringir l’emissió de fitxes si no es compleixen les fites de desenvolupament.

Com funciona TrustSwap?

TrustSwap és essencialment un ecosistema de contractes intel·ligents Ethereum de codi obert. En el moment de l’escriptura, aquest ecosistema consta de SmartLock, SmartSwap, TrustStake i SmartLaunch.

Auditoria TrustSwap

L’únic document públic relatiu a l’auditoria inicial de TrustSwap de Hacken.

Tot i que TrustSwap afirma que els seus contractes intel·ligents estan totalment auditats, això no és del tot clar. Sembla que Hacken només ha realitzat una auditoria inicial de SmartSwap i recomanarrevisions ed al codi.

SmartLock explicat

SmartLock és un contracte intel·ligent Ethereum que us permet alliberar pagaments amb criptomoneda quan es compleixen determinades condicions. La creació de cada contracte SmartLock costa un 0,25-0,5% de l’import bloquejat.

Aquestes condicions es poden personalitzar per permetre el suport de diversos casos d’ús, inclosos pagaments recurrents, pagaments futurs i bloqueigs de token per a les ICO. TrustSwap espera que l’ús de SmartLock per a les ICO esdevingui el nou estàndard de la indústria.

SmartSwap explicat

De manera similar a SmarLock, SmartSwap és un contracte intel·ligent Ethereum que permet realitzar transaccions entre iguals sense confiança. Pot semblar una mica estrany donat que totes les transaccions fetes amb una criptomoneda són tècnicament una transacció entre iguals sense confiança, però TrustSwap ho significa d’una manera lleugerament diferent.

TrustSwap SmartSwap

SmartSwap us permet executar un pagament que requereix el consentiment de les dues parts per processar-lo. Això és essencialment el que fan actualment els mercats de criptomonedes peer-to-peer, com ara LocalBitcoins i els intercanvis com Blocksettle. El cas d’ús objectiu d’SmartSwap és el comerç OTC, que actualment requereix que ho faci un tercer (normalment un intercanvi). Cada SmartSwap cobra una comissió del 0,15-0,3%.

TrustStake explicat

TrustStake és el terme registrat per aplegar el testimoni SWAP a la xarxa TrustSwap. La participació en TrustSwap es fa mitjançant una cartera Web 3.0 com Metamask. Hi ha un període de desbloqueig de participació no oficial de 7 dies i tècnicament no es permet als residents dels EUA participar en la participació.

Participació en TrustSwap

Termes i condicions per participar SWAP.

Les recompenses de participació en TrustSwap provenen d’una reducció de les comissions de xarxa acumulades pels que fan servir els contractes intel·ligents de TrustSwap. De moment, les recompenses de participació s’estan pagant mitjançant les fitxes assignades al desenvolupament de TrustSwap.

Les recompenses de participació es paguen cada 3 dies i es distribueixen proporcionalment a la quantitat de tokens SWAP que hàgiu participat. Actualment es produeix el SWAP d’aposta al voltant del 12% anual (pagat en SWAP).

SmartLaunch explicat

SmartLaunch és on es realitzen les ofertes de monedes de confiança (TCO) de TrustSwap. Tots els projectes de criptomonedes que tinguin un ICO mitjançant SmartLaunch utilitzen el contracte intel·ligent SmartLock. Com s’ha esmentat, això bloquejarà totes les fitxes assignades a l’equip del projecte durant un període de temps designat. Amb això es pretén donar confiança als que participen a l’ICO (que ara és tècnicament un TCO)..

TrustSwap Launchpad

El tarifes per utilitzar SmartLaunch (com a projecte) és el 5% de l’import total en dòlars recaptats per la venda de fitxes, més el 2,5% del subministrament inicial de les fitxes que es venen. El 2% d’aquestes fitxes s’envien als titulars de fitxes SWAP i el 0,5% restant s’assigna al fons de la fundació TrustSwap (més informació sobre això més endavant). Tenint en compte que pot costar milions de dòlars allotjar un ICO a canvi, això és una ganga.

Els titulars de tokens SWAP són fitxes de TCO llançades en funció dels seus Puntuació DASH i / o SwapScore. Es poden calcular mitjançant aquest full de càlcul de Google o mitjançant el bot Discord de TrustSwap. Això es coneix com Allocation Mining. La puntuació DASH d’un usuari es basa en la quantitat mitjana de tokens SWAP que es conserven a la cartera des que es va llançar TrustSwap el 9 de juliol..

Càlcul de SwapScore

La fórmula que s’utilitza per calcular el SwapScore.

Un d’usuari Es calcula SwapScore basat en la quantitat mitjana de fitxes SWAP participades en els darrers 60 dies. A diferència de la puntuació DASH, el SwapScore d’un usuari només augmenta la probabilitat de rebre fitxes TCO per intermediari mitjançant un elaborat sistema de sorteig que inclou bitllets de loteria NFT launchpad transferibles. Aquests bitllets es poden negociar lliurement entre usuaris o vendre’s en plataformes NFT com OpenSea.

Tots els projectes de criptomonedes que vulguin llançar el seu ICO mitjançant SmartLaunch són verificats per l’equip TrustSwap (principalment el CEO Jeff Kirdeikis) i la comunitat. TrustSwap ha mantingut tres TCO fins ara. El primer va ser per MobiePay el 30 de setembre, el segon va ser per a AuBit el 20 d’octubre i el tercer va ser per a Moneda el 19 de novembre.

Criptomoneda TrustSwap (SWAP)

TrustSwap (SWAP) és un testimoni ERC-20 s’utilitza a l’ecosistema de contractes intel·ligents de TrustSwap. Tot i que les quotes dels contractes intel·ligents de TrustSwap també es poden pagar a Ethereum, s’aplica un descompte del 50% en pagar aquestes taxes a SWAP.

Tarifes TrustSwap

Calendari de quotes de TrustSwap.

El 80% de totes les tarifes de xarxa pagades a SWAP es destinen a apostes SWAP. Del 20% restant, el 10% es destina al fons de la fundació TrustSwap i el 10% es crema. Atès que SWAP té un subministrament fix de 100 milions, això fa que SWAP sigui una criptomoneda deflacionista. S’han cremat poc més de 1000 SWAP en el moment d’escriure.

Trust Swoken Tokenomics

SWAP també s’assenyala que és un testimoni de governança que permetrà als titulars votar sobre nous candidats a TCO i votar sobre com gastar els tokens SWAP assignats al fons de la fundació TrustSwap. Sembla que no hi hagi molts detalls sobre el fons de la fundació TrustSwap i tampoc no s’indica cap adreça de cartera per al fons. A més, no existeix cap sistema de governança comunitària en aquest moment.

TrustSwap ICO

Es va celebrar l’ICO de TrustSwap Uniswap el 9 de juliol. Es van vendre 18 milions de tokens SWAP a un preu inicial de 0,005 $ USD per SWAP. No està clar quants diners va recaptar l’ICO, ja que l’equip de TrustSwap no sembla haver revelat aquesta informació. Va ser probable entre 90 i 200 mil dòlars.

Prevenda TrustSwap

Publicació de Jeff al grup TrustSwap Telegram sobre la prevenda l’1 de juliol de 2020.

Segons un primer missatge del CEO Jeff Kirdeikis al grup TrustSwap Telegram, es van vendre 42 milions de tokens SWAP en venda privada el 3 de juliol. Aquesta venda es va limitar a 210.000 $ USD, corresponent a un preu de prevenda de 0,005 $ USD per SWAP i a un límit de mercat totalment diluït de 500 milions de USD que va entrar a l’ICO.

Distribució de token d'intercanvi

Del subministrament total de SWAP de 100 milions, es van vendre 60 milions de fitxes durant l’ICO i la prevenda. Es van assignar 20 milions de fitxes a l’equip TrustSwap i els 20 milions restants de fitxes es van destinar a desenvolupament, costos legals, màrqueting, etc..

Anàlisi de preus TrustSwap

El testimoni SWAP ha tingut dies millors. El primer preu registrat a CoinMarketCap assenyala un preu aproximat de 0,05 $ USD, que és 10 vegades superior al seu preu ICO.

Canviar el preu de la criptomoneda

SWAP va veure una impressionant corrida de bous a l’agost que va portar el preu a gairebé 2 $ USD. Des de llavors, el preu ha baixat constantment i sembla que oscil·la entre els 20 i els 50 cèntims.

On obtenir la criptomoneda TrustSwap

El testimoni SWAP no apareix a molts intercanvis de bona reputació. De fet, se sap que la majoria dels intercanvis en què apareix el testimoni participen en pràctiques ombrívoles com el comerç de rentats. La major part del volum de negociació sembla fals, és a dir, el preu actual del SWAP podria estar inflat.

Parelles de negociació d'intercanvi

L’únic SWAP d’intercanvi centralitzat de renom que cotitza és Poloniex i amb molt poc volum, és a dir, probablement pagareu una prima si voleu omplir les maletes. Com a tal, és recomanable utilitzar Uniswap si voleu obtenir alguns tokens SWAP sense massa lliscament. Recordeu que això costarà gasolina en ETH.

Carteres TrustSwap Cryptocurrency

Com que SWAP és un testimoni ERC-20, es pot emmagatzemar a gairebé qualsevol cartera de criptomonedes que admeti Ethereum. Les carteres de programari per a SWAP inclouen Exodus Wallet i Atomic Wallet (totes dues són per a ordinadors i mòbils).

Les carteres de maquinari per a SWAP inclouen dispositius Trezor i Ledger. Recordeu que, si voleu jugar el vostre SWAP, haureu d’utilitzar la cartera Metamask que requereix ETH per a gas.

Full de ruta TrustSwap

TrustSwap té un full de ruta clarament definit al seu lloc web. Sembla que han complert totes les fites importants del desenvolupament fins ara, excepte una aplicació mòbil que el CEO Jeff Kirdeikis havia notat es construiria en aquest moment a l’inici del projecte.

Full de ruta TrustSwap

El full de ruta de TrustSwap llista diverses fites previstes per a finals de 2021. D’aquí a llavors, l’equip de TrustSwap espera llançar SmartSubscription, llançar un intercanvi descentralitzat anomenat TrustDEX i crear un protocol d’embolcall de criptomonedes anomenat SmartWrap.

Com el seu nom indica, SmartSubscription és un contracte intel·ligent que TrustSwap espera oferir a gegants tecnològics com Spotify i Netflix perquè puguin acceptar pagaments mensuals en criptomoneda pels seus serveis. SmartSubscription eliminarà els obstacles tècnics que actualment impedeixen que els serveis de subscripció acceptin pagaments amb criptomoneda, com ara la volatilitat dels preus..

TrustSwap Fase II

SmartWrap és la peça central de la “Fase II” de TrustSwap, que veurà com el projecte converteix el seu enfocament en institucions heretades a l’espai de criptomonedes. Esperen permetre que “qualsevol testimoni de qualsevol cadena de blocs” s’emboliqui i s’utilitzi a Ethereum. No està clar si aquest servei d’embolcall estarà centralitzat com Wrapped Bitcoin o descentralitzat com el protocol Ren.

Controvèrsia TrustSwap

A finals de setembre, un projecte de criptomoneda anomenat HatchDAO va llançar una ICO a Uniswap mitjançant el contracte intel·ligent SmartLock de TrustSwap. Això va afegir un calendari personalitzat a les fitxes assignades a l’equip. L’ICO de HatchDAO era promogut per TrustSwap a Twitter.

Confieu en Swap HatchDAO

Poc després de l’ICO, HatchDAO sortida estafada eliminant la seva liquiditat d’Uniswap. La quantitat total de diners perduts no està clara. En les hores següents, TrustSwap presumptament va començar a prohibir persones del seu grup Telegram que acusaven TrustSwap de complaure’s amb l’estafa.

Resposta d'intercanvi de confiança

La resposta de TrustSwap a HatchDAO. Consulteu el primer enllaç del paràgraf següent per veure la publicació.

Poc després, TrustSwap va ressaltar el fet que els seus contractes intel·ligents no poden protegir-se de tot tipus d’estafes i que no vetllen per tots els projectes que utilitzen SmartLock com a part del seu ICO. Més tard, el conseller delegat Jeff Kirdeikis va abordar l’incident sobre tots dos Mitjà i YouTube, reconeixent que calia fer alguns canvis en la manera com es comercialitza el projecte. Això es reflecteix ara al lloc web de TrustSwap.

La nostra visió de TrustSwap

Per ser contundent, TrustSwap és com un cotxe esportiu amb poc gasolina i un conductor dubtós al volant. Com a cotxe esportiu, TrustSwap és un projecte increïble amb molt de potencial. També és senzill pel disseny, cosa que suposa un enorme avantatge en l’espai de les criptomonedes. Només vol fer que els contractes intel·ligents d’Ethereum siguin dominants i vol ser l’intermediari que els porti a un mercat amb gana de criptografia.

TrustSwap Github

En termes de gas, no es veu tan bé. El TrustSwap Github ha estat latent des de setembre. Les seves rondes de finançament no podrien haver recaptat més de mig milió de dòlars. Fins i tot si ho fessin, això no pot ser suficient per desplegar els productes que esperaven tenir a finals del 2021. Probablement és per què no s’ha fet mai aquesta aplicació mòbil, per què no s’han fet les auditories i per què s’ha desenvolupat suposadament han estat subcontractats a programadors indis.

Bono TrustSwap

L’extensió del programa de bonificació d’aposta de TrustSwap és l’únic que proporciona recompenses significatives als jugadors.

A més, l’única raó per la qual actualment les recompenses interessades estan generant qualsevol tipus d’interès és que el SWAP que se suposa que es destina al desenvolupament s’utilitza per pagar-ho. Sens dubte, això és necessari per mantenir el compromís de la comunitat elevat, però crea una espelma que es crema als dos extrems. La manca d’un volum de negociació genuí també significa que l’equip no pot abandonar SWAP per finançar grans desenvolupaments.

Sembla que tot depèn del proper contracte intel·ligent de SmartSubscription, que podria arribar a guanyar diners. Els pocs TCO llançats a través de TrustSwap haurien de ser suficients per mantenir el projecte en marxa fins aleshores. El que és clar, però, és que sense un augment significatiu del finançament, TrustSwap no pot mantenir la seva trajectòria.

Influència de TrustSwap

Un dels molts missatges de Jeff sobre TrustSwap i projectes associats al grup Cryptocurrency Investing.

Ara pel conductor. Jeff Kirdeikis és un personatge poc esquiu, que francament no és estrany a l’espai de les criptomonedes. No obstant això, dirigeix ​​un dels grups de criptomonedes més grans del món i el Llibre blanc de TrustSwap sembla suggerir que utilitzen aquest abast per vendre el projecte. La seva activitat al grup Cryptocurrency Investing aporta proves que avalen aquesta noció.

Confieu en Swap Fake

Publicació de Jeff al grup TrustSwap Telegram sobre la prevenda el 8 de juliol, que suggereix que va recaptar 1,5 milions de dòlars.

El problema més important és que Jeff ha pres la frase “fingir-la fins que la fas” a un altre nivell. Per exemple, abans de la llista Uniswap, Jeff va publicar a Telegram dient que “es van comprometre més de 1,5 milions de dòlars per a la venda TrustSwap OTC”, cosa que dóna la impressió que la venda va augmentar més del límit de 210.000 $ USD que va assenyalar en un missatge anterior..

TrustSwap ChainLink

TrustSwap ha estat criticat per ser enganyós en la seva publicitat.

TrustSwap també és culpable del delicte comú de col·laboracions publicitàries on no n’hi ha cap. Al Setembre, S’ha anunciat TrustSwap una “col·laboració” amb Chainlink que, si es llegeix detingudament, no és més que un anunci que utilitzen els serveis oracles de Chainlink. Jeff va confirmar més tard aquesta manca d’una associació real en una entrevista.

En conclusió, TrustSwap és un projecte de criptomoneda que s’hauria d’abordar amb precaució. Dit això, té cert mèrit. Ofereix un producte senzill fàcilment digerible pel mercat que actualment intenta atraure. Si els gegants de la subscripció com Netflix prenen l’esquer i llancen una mica de finançament, el motor TrustSwap podria aconseguir el que necessita per convertir el projecte d’un somni de pipa en realitat..

Imatge destacada a través de Shutterstock & Canvi de confiança

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me