Revisió Paxful: Visió general completa de l’intercanvi

Paxful és un dels principals mercats en línia peer-to-peer que connecta compradors i venedors de Bitcoin. La plataforma es va establir fins al 2015, cosa que la converteix en un dels mètodes més ben establerts per comprar o vendre Bitcoin.

La gran pregunta és si val la pena utilitzar Paxful.

En aquesta revisió, intentarem respondre precisament a això. També us donaré alguns consells i trucs per treure el màxim profit de Paxful.

Descripció general de Paxful

Paxful existeix des del 2015 i ara dóna feina a més de 200 persones amb oficines amb seu a Nova York, Hong Kong, Tallinn (Estònia) i Manila. Igual que Ebay, la plataforma té dues cares.

Un permet a persones normals com tu i jo convertir-nos en comerciants creant les vostres pròpies fitxes i venent Bitcoin en línia. L’altra banda permet als compradors de Bitcoin triar l’oferta que els interessa i comprar Bitcoin amb més de 300 mètodes de pagament.

Quin és el valor de Paxful i per què el faríeu servir en un canvi tradicional com Coinbase? Bé, si porteu un temps en criptografia, sabreu que molts intercanvis tenen un gran nombre de països bloquejats i un nombre molt limitat d’opcions de pagament..

P2P Bitcoin Trading

Negociació criptogràfica entre iguals amb Paxful

De fet, la majoria dels intercanvis criptogràfics solen restringir-se a opcions de pagament com ara targeta de dèbit, compte bancari o transferències bancàries. Això significa que si no teniu accés a aquests mètodes de pagament o voleu utilitzar altres opcions de pagament, tindreu dificultats per intentar comprar Bitcoin.

Aquí és on entra Paxful oferint algunes opcions realment boges com targetes de regal per a World of Warcraft i Amazon, efectiu per correu o fins i tot targetes de recàrrega per telèfon. També s’admeten més de 100 carteres electròniques, inclosos PayPal i WechatPay.

Sí, també s’admeten transferències bancàries de vainilla. Tanmateix, on Paxful es distingeix de la multitud és oferint la possibilitat de comprar Bitcoin amb els mètodes de pagament més exòtics que hi ha.

Compra BTC amb PayPal & 300+ Altres mètodes

Més de 300 mètodes per comprar Bitcoin sona al·lucinant. Per tant, com es pot comprar Bitcoin a Paxful??

Mètodes de pagament pacífics

Mètodes de pagament a Paxful

 1. Transferència bancària: Hi ha cinc opcions diferents de transferència bancària disponibles.
 2. Carteres en línia: Compreu Bitcoin amb 137 carteres en línia diferents. Aquests inclouen Alipay, PayPal, ApplePay, Skrill, Neteller i molt més.
 3. Targetes regal: Obteniu el vostre BTC amb 117 targetes regal diferents. Canvieu aquestes targetes de regal de Nadal no desitjades pel veritable regal de Bitcoin. S’admeten una àmplia gamma de targetes de regal, com ara Starbucks, Amazon iTunes, i botigues de carrer com H & Targetes de recàrrega de m a mòbil.
 4. Pagaments en efectiu: Paxful admet 17 opcions de pagament en efectiu. Això inclou Wesern Money Union, MoneyGram o fins i tot dipòsits en efectiu als bancs.
 5. Dèbit & Targetes de crèdit: Sí, els pagaments amb targeta poden semblar estàndard. Tot i això, s’admeten vint opcions de pagament amb targeta diferents, inclòs American Express. Per tant, si voleu guanyar punts AmEx en comprar Bitcin, podeu fer-ho.
 6. Criptografia: Comprar Bitcoin a Paxful mitjançant qualsevol de les 26 criptomonedes admeses.
 7. Actius: Finalment, podeu canviar actius o béns per Bitcoin. Això pot ser qualsevol cosa, des de casa fins a la barra d’or que heu amagat al costat del sofà.

Ara hauríeu d’obtenir el punt. Paxful simplement ofereix la més àmplia gamma de mètodes per comprar Bitcoin.

És segur Paxful?

Paxful és confiada per més de tres milions d’usuaris a tot el món i té una excel·lent reputació. Tot i això, una de les coses que cal tenir en compte és que, com que Paxful és un mercat, la integritat del venedor de Bitcoin no s’ha de confondre amb la integritat de Paxful.

Paxful simplement ofereix el mercat; és possible que hi hagi actors dolents que utilitzin aquesta plataforma. És una mica com pot haver-hi gent dolenta que faci servir plataformes com eBay. No significa necessàriament que eBay sigui una estafa.

Amb aquest temor fora del camí, aquí teniu alguns consells i trucs per mantenir-vos segur mentre utilitzeu Paxful:

Reputació del venedor

Presteu atenció a la reputació dels venedors i poseu-lo per sobre del tipus de canvi que us ofereixen. En poques paraules, com més venedors tingui clients feliços, més polzes amunt tenen.

La reputació del venedor és forta

Assegureu-vos que la reputació del venedor és forta

També podeu fer clic al perfil del venedor per veure què havien de dir els compradors anteriors sobre ells. Si veieu que algunes persones es queixen del venedor de Bitcoin, el millor és evitar-les. Tanmateix, si veieu pàgines de compradors feliços de Bitcoin i pocs, si n’hi ha, comentaris negatius, és probable que busqueu un venedor de Bitcoin de primera categoria..

Opinions del venedor Paxful

Comprovació dels comentaris dels venedors

Quedi a Paxful

Assegureu-vos de mantenir tota la comunicació a Paxful i en cap cas moure el debat fora de la plataforma. La raó és que si hi ha una disputa, els moderadors de Paxful us ajudaran. Si traslladeu les coses a Telegram o Whatsapp, us perdreu aquesta protecció.

Comproveu l’estat en línia

Eviteu la decepció assegurant-vos que la persona amb qui voleu comerciar està en línia. Les comandes es cancel·laran automàticament en 15 minuts i, si l’usuari està fora de línia, és probable que perdeu el temps.

Comproveu l’estat en línia

Eviteu la decepció assegurant-vos que la persona amb qui voleu comerciar està en línia. Les comandes es cancel·laran automàticament en 15 minuts i, si l’usuari està fora de línia, és probable que perdeu el temps.

Assegureu-vos que heu rebut el pagament

Només allibereu els pagaments del dipòsit de garantia un cop hàgiu confirmat completament el pagament. Assegureu-vos de no alliberar Bitcoin del dipòsit de garantia si el pagament està pendent.

Com es configura un compte satisfactori?

Per començar a Paxful simplement:

&# 128074; Dirigiu-vos a Paxful mitjançant l’enllaç aquí. A continuació, se us dirigirà a Paxful i veureu el botó “crear un compte”. Feu clic a aquell noi petit.

S'està creant un compte a Paxful

Crea un compte a Paxful

Introduïu el vostre correu electrònic i seleccioneu una contrasenya.

Inscripció Paxful

Inscripció a Paxful

A continuació, se us enviarà un correu electrònic de verificació amb un enllaç. Només cal esborrar el botó “Verifica el correu electrònic”.

Confirmeu el registre

Confirmació del registre a Paxful

A continuació, se us dirigirà a la pàgina de configuració del compte, on podreu emplenar les dades del vostre compte. Tingueu en compte que haureu de verificar el vostre número de telèfon i la vostra identitat per operar a Paxful.

Informació del compte Paxful

Emplenament de la informació del compte

A continuació, feu clic a la pestanya “Verificació” i introduïu les vostres dades per a la vostra identificació emesa pel govern.

Verificació de l'identificació pacífica

Verificació d’identificació a Paxful

Això és tot. Ara hauríeu de ser bons per anar a aconseguir el vostre Bitcoin a Paxful.

Com comprar Bitcoin a Paxful?

Comprar BTC a Paxful és senzill. En primer lloc, assegureu-vos que a la pàgina principal de Paxful, seleccioneu el mètode de pagament que voleu utilitzar i introduïu l’import que voleu gastar i assegureu-vos de seleccionar la moneda que vulgueu. A continuació, només cal que toqueu el botó “Cerca ofertes”.

Cerca ofertes Paxful

Cerqueu ofertes a Paxful

A continuació, veureu totes les ofertes disponibles al mercat Paxful que coincideixen amb la vostra consulta de cerca. Seleccioneu el venedor del qual vulgueu comprar fent clic al botó “Compra”.

Trobar usuaris satisfactoris

Cercar usuaris a Paxful Marketplace

Introduïu la quantitat de diners que voleu gastar.

Import de la compra Paxful

Selecció de l’import de la compra a Paxful

A continuació, se us dirigirà a una pàgina de xat on es donaran les instruccions de pagament.

Escrow amb Paxful

Paxful proporciona un servei de dipòsit segur per a les transaccions de Bitcoin. Un cop heu seleccionat un venedor que voleu utilitzar i el venedor de Bitcoin accepta l’oferta, els Bitcoin es mouran automàticament a depòsit.

Això vol dir que el venedor ja no pot cancel·lar l’operació i que el comprador té un temps fixat per fer el pagament. Si el pagament es fa dins del termini, el Bitcoin es transfereix al comprador.

De vegades, els compradors no realitzen l’operació en el termini establert. Si aquest és el cas, tot el que passa és que el venedor torni el Bitcoijn a la cartera.

En el cas que el comprador i el venedor confirmin la transacció, es completarà l’intercanvi. A més, hauríeu de saber que podeu obrir una disputa si creieu que hi ha alguna cosa malament i això ho considerarà Paxful, que actuarà com a moderador i atorgarà el bitcoin a qui tingui raó..

Tarifes pacífiques

El primer que cal saber aquí és que els compradors de Bitcoin de Paxful no paguen cap taxa. En canvi, es cobren comissions als venedors de Bitcoin.

Tarifes pacífiques

Tarifes a Paxful. Imatge a través de Shutterstock

 • Transferències bancàries: 0,5%
 • Targetes de crèdit / dèbit: 1%
 • Criptografia: 1%
 • Carteres en línia: 1%
 • Efectiu: 1%
 • Targetes de regal: 3% o 5% per a iTune i Google Play.

Límits de compra a Paxful

La plataforma té quatre nivells de verificació diferents i cadascun obre límits de compra diferents:

 • Nivell 1: s’obté mitjançant la verificació per correu electrònic i telèfon | Límit de 1,5 milers de dòlars.
 • Nivell 2: verificació de la identificació + requisits de nivell 1 | Límit de 10.000 $.
 • Nivell 3: verificació de l’adreça + requisits de nivell 2 | Limiteu 10.000 dòlars per operació.
 • Nivell 4: Due diligence + requisits de nivell 3 | Sense limits.

Paxful & Adopció de criptografia

Paxful pot semblar un mercat amb un nombre sorprenent de mètodes de pagament. No obstant això, a Comunicat de premsa pacífic a finals de 2019 va revelar que el 45% dels usuaris de Paxful tenien la seva seu a Àfrica. Això pot sorprendre a molts de vosaltres que podríeu haver pensat que la majoria d’usuaris es basaven en mercats desenvolupats.

Tanmateix, té sentit quan es considera que la gran majoria de persones a l’Àfrica no estan bancades. El més important aquí és que moltes d’aquestes persones encara poden participar en el comerç electrònic gràcies als telèfons intel·ligents barats i a l’augment de l’accés a Internet.

El gran problema de molts és com se’ls paga pel seu treball si no tenen un compte bancari? Com molts sabrem, la resposta és Bitcoin i l’increïble de Paxful és que això és precisament el que sembla estar passant a Paxful..

Sí, pot semblar interessant que pugueu comprar bitcoins amb targetes de regal, targetes de recàrrega per a mòbils o més. Tanmateix, si rasqueu la superfície, el que això significa és que una persona sense compte bancari pot entrar a una botiga i comprar una targeta de recàrrega mòbil i, a continuació, utilitzar-la per comprar Bitcoin a Paxful. Amb gairebé qualsevol altre intercanvi criptogràfic, aquest tipus de persona queda exclosa de la compra de Bitcoin.

Adopció pacífica

Hiperinflació i botiga de valor de Crypto. Imatge a través de Shutterstock

Per tant, Paxful es pot veure realment com a democratitzar la criptografia i ampliar l’accés a un nombre cada vegada més gran de persones. Sí, ens encanta la idea d’utilitzar targetes de regal no desitjades per obtenir Bitcoin, però Paxful té molt més potencial que això.

Imaginem que molts de vosaltres estarien d’acord en què els beneficis del bitcoin no haurien de ser la garantia dels que tenen accés als comptes bancaris. Per aconseguir aquest punt cap a casa, Union Bank a les Filipines només permetrà als locals obrir un compte si dipositen almenys 100.000 pesos, que és d’uns 2.000 dòlars..

Tot i això, la renda mitjana mensual és inferior a 500 dòlars. Això significa que l’accés a la banca a les Filipines és tremendament baix, mentre que al mateix temps és la llar de la mà d’obra assistent virtual més gran del món. Feu un cop d’ull a OnlineJobs.PH i veureu prop de 30.000 filipins que intenten trobar feina en línia.

La majoria acabaran treballant per a empresaris ubicats a tot el món i aquests autònoms encara s’han de pagar tot i que alguns no tinguin un compte bancari. Allà és on els mercats d’igual a igual com Paxful poden ajudar a fer Bitcoin més útil com a transferència internacional de valor i ajudar a potenciar el negoci en línia.

Una altra cosa realment interessant de Paxful és que l’empresa és conscient que molta gent dels països en desenvolupament no té accés a formes convencionals d’identificació. És per això que ara la plataforma accepta formes alternatives d’identificació com el codi BVN de Nigèria, que és una forma d’identificació biomètrica.

Pensaments finals

En resum, ens agrada molt el mercat d’igual a igual Paxful a causa de la sorprenent gamma d’opcions de pagament que admet per comprar Bitcoin. Al món desenvolupat, la proposta de valor bàsic és poder comprar BTC amb PayPal, Skrill o convertir aquestes targetes de regal assegudes en un calaix de mitjons a Bitcoin..

També creiem que el mercat és molt fàcil, senzill d’utilitzar i ens encanta que la plataforma també ofereix una aplicació intuïtiva per a iOS i Android per facilitar l’enviament, la recepció i el comerç de Bitcoin a qualsevol lloc..

Un desavantatge clau de Paxful és que és poc probable que aquells que vulguin utilitzar un mètode de pagament especialment exòtic tinguin molts venedors per triar. Esperem que les coses millorin en aquest front a mesura que cada vegada hi ha més gent que utilitza el mercat.

Tot això, si busqueu una manera sense sentit de comprar Bitcoin amb pràcticament qualsevol forma de pagament, definitivament hauríeu de consultar Paxful i veure si és l’opció més adequada per a vosaltres. Al cap i a la fi, es poden equivocar tres milions d’usuaris??

&# 128073; Creeu un compte Paxful ara!

Imatge destacada a través de Paxful

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me